|
|
#1111 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie mogę się doczekać 2 sezonu.
![]()
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gossip girl
kurcze cały miesiąc.. w dodatku zaczyna się wtedy kiedy szkoła
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
nie pomyślałabym, że chłopakom też to się spodoba ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8416438]ja sobie chyba tez przypomnę książkę żeby jakoś mi zleciało do września [/quote]ja obejrzałam od 15 odc do końca, a teraz czytam 'Początek cz 1' ![]() ale książka jednak gorsza Cytat:
yamiss nie rób mi tego, bo nie wytrzymam do września ![]() nie no, ale filmiki super
|
|
|
#1114 |
|
Wtajemniczenie
|
C&B
mrrrrrr
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny heeelp.Ściągnęłam sobie jeden odcinek, ale jest on w formacie "rar", którego niestety u mnie nie da się otworzyć (nie mam Windowsa, tylko Macintosha). W związku z tym ściągnęłam sobie konwerter, ale jak przekonwertuje to na zip to otwiera się tylko pusty folder ... Szlag mnie już trafia, bo chcę sobie obejrzeć GG. Ktoś się na tym zna i jest w stanie mi pomóc?
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Holly, soorry
mój chłopak tez się "wciągnął".. nawet powiedział, że nie będzie przy mnie oglądać tych ładnych dziewczyn, ale mu odp. że dla mnie i tak liczy się tylko Chuck, więc moze oglądać do woli. no i oglądamy razem.
|
|
|
#1117 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() w końcu GG nie jest typowo babskie
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nie no wiesz, możesz jeszcze powklejać trochę nie będę się gniewać ![]() nom niby nie, ale to takie niespotykane, chłopacy i seriale ![]() edit: nie wiem czy już wklejałam, albo ktoś, ale daję jeszcze raz jakby co ![]() chyba jednak były http://www.youtube.com/watch?v=gtjXOzqF9M8 http://www.youtube.com/watch?v=Pa2bpazEOxg http://www.youtube.com/watch?v=STDUqq1maaI http://www.youtube.com/watch?v=6_tArBCE4go http://www.youtube.com/watch?v=DpxuBNbQHW8
Edytowane przez Holly Nieduża Czas edycji: 2008-07-31 o 21:38 |
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Przyczajenie
|
Pewnie już to dawno wiecie skoro jesteście fankami serialu, ale nie chce mi się czytać tej waszej całej gadki, więc dla tych co nie wiedzą to puszczali Plotkarę na tvn7 przed wakacjami. Teraz nie wiem jak jest, ale jak puszczali to i puszczać będą
![]() ojj jaka ja mądra
_________________________ ___________________ When you try your best, but you don't sucssed ... You get what you want, but not what you need ... When you feel so tired that you can't sleep. Stuck in reverse. |
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal jest na tvn7 we wtorki
.
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a my już czekamy na nowiutkie odcinki
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na cud, aż mi się jakoś uda ściągnąć pierwszy sezon ...
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
co tu tak cicho?
![]() żeby rozruszać wątek wrzucam dwa nowe trailery ![]() Chuck & Blair................... http://au.youtube.com/watch?v=rHfH1m...eature=related http://au.youtube.com/watch?v=wWNVTN...eature=related
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cicho bo wszyscy oglądają powtórki gossip ![]() yamiss a ty znowu męczysz tymi filmikami i męczysz ![]() C&B
|
|
|
#1128 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
robi się ciekawie.. chuck co się stało z Twoimi włosami?
|
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
też się wciągnęłam w plotkarę...wlasciwie przez przypadek. te ciuchy
, to one mnie wciągnęły najbardziejprzez te trailery nabrałam jeszcze większej ochoty
|
|
|
#1130 |
|
Adwokat diabła
|
znalazłam soundtracki od pierwszego do szesnastego odcinka GG
![]() oj jest co słuchać
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ja właśnie ściągam wszystkie piosenki z gossip
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1133 |
|
Adwokat diabła
|
ich auch
![]() spodobała mi się ostatnio The Soho Dolls - Stripper
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpisałam w google 'gossip girl soundtrack' i ściągam w bearshare, za chwilkę napiszę kilka przykładowych utworów edit: BlackAngel hehe my chyba jakieś spokrewnione jesteśmy albo telepatycznie myślimy, bo akurat tego słucham ![]() edit2: kilka przykładów: The Pierces - Secret The Bravery - Time Wont Let Me go; Believe Sum 41 - With Me Eliott Smith - Whatever Air - Photograph Feist - I Feel It All Mae - Release Me Rooney - When Did Your Heart Go Missing Until June - You Do The Virgins - Love Is Colder Than Death Hanson - Go Gia Farell - Hit Me Up Kat Deluna - Whine Up Soho Dolls - Stripped Cold War Kids - Hang Me Up To Dry Kylie Mingoue - 2 Hearts Colbie Caillat - Magic
|
|
#1135 |
|
Adwokat diabła
|
Holly, chyba tak
![]() wkręciła mi się ta piosenka.. ja wrzucę all spis jeśli mogę.. 1x01 - Pilot: Peter Bjorn and Peter - Young Folks Rhianna - If It’s Lovin’ That You Want (part2) Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around Washington Social Club Diamond - Diamond Hipster Boy Amy Winehouse - Back To Black Cold War Kids - Hang Me Up To Dry Air - Photograph Albert Hammond Jr. - Hard To Live In The City Timbaland - The Way I Are Hanson - Go Akon - Don’t Matter Angels & Airwaves - The Gift 1x02 - The wild brunch Gia Farrell - Hit Me Up Rhianna - Shut Up and Drive Rooney - When Did Your Heart Go Missing? Ferraby Lionheart - The Ballad of Gus and Sam Joss Stone - Tell Me ’bout It Gym Class Heroes - The Queen and I the Bravery - Believe 1x03 - Poison ivy Constance Billard Choir - Glamorous Will.I.Am - I Got It From My Mama The Marlows - Can’t Be Happening The Lights - Raise Your Hand (Lifeblood Mix) The Feist - I Feel It All Ladyhawke - Dusk Till Dawn Fergie - Glamorous Feist - I Feel It All 1x04 - "Bad News Blair" "Moon River" - Henry Mancini "Make It Bounce" - Invisible Men "The Focus" - X5 "Tambourine" - Eve "Candy Store" - Miss Eighty6 "Till The Sun Comes Up" - Miss Eighty6 "Until You Can't" - Alana D "Bounce Back" - Miss Eighty 6 "Beautiful Girls" - Sean Kingston 1x05 - "Dare Devil" "There's A Pot Brewin" - Little Ones "Rockstar LP" - Prima J "Came To Dance" - Cadence Blaze "Ringing In My Eyes" - Two Hours Traffic "Whine Up" - Kat Deluna "I'm Doing It Again" - All Wrong & The Plans Change "Mama I'm Coming Home" - Ozzy Osbourne "Get Ur Party On" - Zooland 1x06 - "The Handmaiden's Tale" "Kiss Kiss" - Yeah Yeah Yeahs "Guess Who" - Nekta "Take It To The Top" - 5 Alarm "The La La Song" - Sofi J "Nasty Funky Crazy" - Becca Styles "Ring a Ling" - Miss Eighty 6 "Timebomb" - Beck "Happy Ending" - Mika 1x07 - "Victor, Victorla" "Stripper" - Soho Dolls "So The Say" - Classic "Ballad of an Easy..." - David McConnel "Release" - Miss Eighty 6 "Second Hand Lovers" - John Ralston "Just Love" - Warren "Photograph" - Air "Girl I Told Ya" - Valerina ft. Aria "Whatever" - Elliot Smith "With Me" - Sum 41 1x08 - ''Seventeen Candles'' "One Week of Danger" - The Virgins "Your Brithday" - The Shapes "Love is Colder Than..." - The Virgins "Rich Girls" - The Virgins "Feathers" - Two Hours Traffic "Nice Buddy" - Puffy Ami Yumi "How We Breathe" - Pinback "Fernando Pando" - The Virgins "Freebird" - CAST "Inside Out" - Miss Eighty 6 "How Does It Feel" - Eskimo Joe "Kissing Song" - Dawn Landers "Radio Christine" - The Virgins 1x09 - "Blair Waldorf Must Pie" "Promiscuos" By Nelly Furtado "Recurring" By Bonobo "Here It Goes Again" By OK GO "Grand Opening" By Will Dailey "La Ritounelle (Dan Mix) By Sebastian Tellier "Today" By Stickboy "Nolita Fairytale" By Vanessa Carlton 1x10 - "Hi, Society!" Mel Torme - "Comin' Home Baby" The Pierces - "Secret (Piano Version)" High Society - "You're a Wolf" Lissa - "Pretty Please" Rooney - "What For" The Pierces - "Secret" The Pierces - "Three Wishes" Timbaland ft. One Republic - "Apologize" 1x11 - "Roman Holiday" Cast - "Santa Baby" The Plush Interiors - "O Christmas Tree" Two Hours Traffic - "Making Good Time" McGuire Sisters - "Christmas Alphabet' The Dan Band - "Christmaskwanakah" The Republic Tigers - "Deck The Halls" Band of Horses - "The General Specific" The Weepies - "All I Want" 1x12 "School Lies" "Oh Yeah" By Moby "Someone Great" By LCD Soundsystem "Come Flash All..." By The Filthy Youth "Orange" By The Filthy Youth "Breakfast in NYC" By Oppenheimer "Come Home" By One Republic "Cross The River" By La Rocca 1x13 "The Thin Line Between Chuck and Nate" "Got Ur Number" By Nadia Oh. "The Dark Side Of Indoor Track Meets" By Falling Up. "You'll Change" By Machine Translations. "Where There's Gold" By Dashboard Confessional. "The Air We Breathe" By Figurines. "Goodbye" By Dan Cray Trio. "Happily Never After" By Nicole Scherzinger. 1x14 - "The Blair Bitch Project" "Moon River" by Henry Mancini "Eucalyptus" by The Deadly Syndrome "Feeling Better" by The Teenagers "Back Seat Taxi" by Silver Moneyl "Drive Me Crazy" by Miss Eighty 6 "On The Run" by Classic "Rippin' Up The Disco" by Kylie Minogue "Sour Cherry" by The Kills 1x15 - "Desparetely Seeking Serena" "Panic" by Phantom Planet "Campus" by Vampire Weekend "Crimewave" by Crystal Castles VS HEALTH "Nice Sweet Sexy" by Difx Ft. Imperio & Cru "Elevator" by Flo Rida "We Started Nothing" by The Ting Tings 1x16 - "All About My Brother" "Say (All I need)" by One Republic "Paralyzer" by Finger Eleven "U.R.A. Fever" by The Kills "Shut Up Let Me Go" by The Ting Tings 1x17 - "Woman On The Verge" "Cities in the Dust" by Junkie XL "Off the Wall" by Cham Pain "Fight Song" by The Republic Tiger "Stay" by Lisa Loeb "Hook and Line" by The Kills 1x18 - "Much 'I Do' About Nithing" "Beautiful World" by Carolina Lost "Do You Wanna" by The Kooks "Time to Pretend" by MGMT "The Ice Is Getting Thinner" Death Cab for Cutie
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz jeszcze lepiej jak odcinkami znalazłaś
|
|
#1137 |
|
Adwokat diabła
|
ba, tylko gdzie nie gdzie są różnice kilku piosenek..
zaraz porównam z innym źródełkiem
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie szkodzi, i tak na jedną płytkę się zgra
|
|
|
#1139 |
|
Adwokat diabła
|
jeśli wejdzie ;p
na DVD na pewno
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
nom ja sobie zgram w rozszerzeniu mp3, bo na audio nie wejdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.