Mamusie majowe 2019, cześć 2 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-24, 16:06   #4681
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Macie takie śliczne ubranka to i ja się pochwalę chociaż częścią IMG_20190124_155821866.jpegIMG_20190124_160238257.jpegIMG_20190124_160438832.jpeg

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:13   #4682
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
no może być, ale kurczę nie wszędzie!

a tu w każdym wielopaku zawsze wcisną coś różowego.

a przecież jest żółty, czerwony, granatowy, szary, miętowy, zielony, brązowy, czarny też, a jak!- to przecież są neutralne kolory..

o wiele bardziej podobałby mi się wielopak ( czegolokwiek- body pajace) w kolorach czerwony, granat, szary, albo żółty, zielony czarny.

Dlaczego takich nie ma?

a tak w ogóle kiedyś to było wszystko na odwrót ( mama mi powiedziała) niebieski kolor był dla dziewczynek ( bo maryjny) a różowy dla chłopców! ( hmmm bo jezusowy?? ) nie wiem, ale jakoś taki był "podział" tych kolorów

my wózek będziemy mieli zielony- chyba że Tż będzie jednak chciał kupić nowy- wtedy nie wiem jaki

fotelik czarny, chociaż te kolorowe z cybexa są super

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

oj, lupilu to znam, wiem że dobre, coś mi się pomyliło że to z innego sklepu
Tak, tak, mam to samo zdanie, to byla ironia W kazdym wielopaku rozowy niestety. Szczerze marze, zeby kupic cos czerwonego ale zywcem nic nie moge znalezc. Mam nadzieje na jakies kolorowe sukienki latem U nas kroluje biel szarosc i roz wlasnie ale nie oczo.☠☠☠ny Wozek chcemy ciemno szary, uniwersalny Na poczatku mowilam, ze w ogole nic rozowego nigdy ale jak weszlam w te delikatne roze to odlecialam

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Patrycja podobny do mojego
Ja się dowiem ile przytyłam jutro na wizycie u położnej, sama w domu nie mam ustrojstwa zwanego wagą

Grejpfrutowa, mi akurat tam jak jest jeden bodziak różowy w ilestampaku to nie przeszkadza natomiast nie podoba mi się jak dziewczynka jest ubrana od stóp do głowy na różowo. Ale.to cała, znam taki przypadek mówię tu o dziewczynce malutkiej, tak do 1,5 roku, bo potem wiadomo że prędzej czy później dzieciaki zaczynają mieć swoje zdanie i jak się uprze to czasem nie ma zmiłuj

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O to, to, to ! Mi sie np.podoba delikatny rozowy bodziak, biale skarpeteczki i opaska na wloski Ale i tak uwazam, ze za duzo rozu w sklepach. Z drugiej strony tak bardzo pragnelismy dziewczynki, od lat w rodzinie i wsrod znajomych nie bylo panienki wiec nie umiem sobie odmowic rozowego. Jestem taka szczesliwa
Cytat:
Napisane przez patrycjakarabasz Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała wczoraj o dużym brzuchu... Ehem... Patrz załącznik poniżej
I dodam, ze przytyłam aż 3,5 kg.Załącznik 7660049

Jaki duzy brzusio ! Piekny ! Malutko przytylas ! Ja 5kg i nawet w polowie nie mam takiego brzuszka jak Ty. Chyba w dupe mi poszlo
Cytat:
Macie takie śliczne ubranka to i ja się pochwalę chociaż częścią Załącznik 7660052Załącznik 7660053Załącznik 7660054

Piekniutkie !!!

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:20   #4683
Ewcia989
Raczkowanie

Cytat:
Macie takie śliczne ubranka to i ja się pochwalę chociaż częścią Załącznik 7660052Załącznik 7660053Załącznik 7660054

Super!

Ewcia989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:25   #4684
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Tak, tak, mam to samo zdanie, to byla ironia W kazdym wielopaku rozowy niestety. Szczerze marze, zeby kupic cos czerwonego ale zywcem nic nie moge znalezc. Mam nadzieje na jakies kolorowe sukienki latem U nas kroluje biel szarosc i roz wlasnie ale nie oczo.ny Wozek chcemy ciemno szary, uniwersalny Na poczatku mowilam, ze w ogole nic rozowego nigdy ale jak weszlam w te delikatne roze to odlecialam

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

O to, to, to ! Mi sie np.podoba delikatny rozowy bodziak, biale skarpeteczki i opaska na wloski Ale i tak uwazam, ze za duzo rozu w sklepach. Z drugiej strony tak bardzo pragnelismy dziewczynki, od lat w rodzinie i wsrod znajomych nie bylo panienki wiec nie umiem sobie odmowic rozowego. Jestem taka szczesliwa Jaki duzy brzusio ! Piekny ! Malutko przytylas ! Ja 5kg i nawet w polowie nie mam takiego brzuszka jak Ty. Chyba w dupe mi poszlo Piekniutkie !!!

A propo czerwonego Screenshot_20190124-162121.jpegScreenshot_20190124-162103.jpegScreenshot_20190124-162053.jpegScreenshot_20190124-162040.jpegScreenshot_20190124-161952.jpegScreenshot_20190124-161909.jpeg

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:25   #4685
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Tak, tak, mam to samo zdanie, to byla ironia W kazdym wielopaku rozowy niestety. Szczerze marze, zeby kupic cos czerwonego ale zywcem nic nie moge znalezc. Mam nadzieje na jakies kolorowe sukienki latem U nas kroluje biel szarosc i roz wlasnie ale nie oczo.ny Wozek chcemy ciemno szary, uniwersalny Na poczatku mowilam, ze w ogole nic rozowego nigdy ale jak weszlam w te delikatne roze to odlecialam

O to, to, to ! Mi sie np.podoba delikatny rozowy bodziak, biale skarpeteczki i opaska na wloski Ale i tak uwazam, ze za duzo rozu w sklepach. Z drugiej strony tak bardzo pragnelismy dziewczynki, od lat w rodzinie i wsrod znajomych nie bylo panienki wiec nie umiem sobie odmowic rozowego. Jestem taka szczesliwa Jaki duzy brzusio ! Piekny ! Malutko przytylas ! Ja 5kg i nawet w polowie nie mam takiego brzuszka jak Ty. Chyba w dupe mi poszlo Piekniutkie !!!

Sysa ja cię jak najbardziej rozumiem z tym różowym, sama lubię ten kolor i swoją małą też na pewno w róże będę ubierać, bo tego nie unikne ogólnie jedynego koloru jakiego nie lubię dla dziecka ( mam to po babci) to czarny. W sensie czarny pajacyk czy piżamka bo tam.spodenki i jasny bodziak albo odwrotnie to jak najbardziej.
Wózek mamy po malym, szaro - zielony, stelaż czarny, jak kupowałam to chciałam właśnie jakiś uniwersalny bo wiedziałam że na jednym dziecku nie poprzestanę a płci nie przewidze pościele do łóżeczka też mam uniwersalne, do łóżka już bardziej chłopięce

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:39   #4686
smerfetk_a
Żona Gargamel

Ja nie znoszę zielonego, pomarańczowego, wszelkich beży i brązów i takich kolorów nie toleruje w swojej wyprawce + neonów
Ale tak naprawdę wszystko mam szare, białe i pudrowy róż, ewentualnie w jasny pastelowy wzór.
No akurat wczoraj kupiłam body w kolorowe koty ale było urocze

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:45   #4687
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
włączyłam filtr na rozm 56,62 i 68
nie ma żadnej z tych rzeczy ;(

ani w dziale niemowlak do 9 mcy ani w dziale dziewczynka 4 -24 mce
może to na większe rozmiary ?
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:46   #4688
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:

Śliczne ubranka
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:51   #4689
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
włączyłam filtr na rozm 56,62 i 68
nie ma żadnej z tych rzeczy ;(

ani w dziale niemowlak do 9 mcy ani w dziale dziewczynka 4 -24 mce
może to na większe rozmiary ?
w Reserved widziałam czerwone ciuszki na wyprzy

Stary 2019-01-24, 16:51   #4690
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny, u mnie róż wyważony z innymi kolorami. Najbardziej się boję ubranek, które dostanę w prezencie... Nie pasujące do niczego, pstrokate... Jak tu powiedzieć ludziom, że nie mają kupować takich rzeczy

patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:53   #4691
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

za to kupiłam Lalce min chłopięce body ?

KLIK

KLIK

i jeszcze parę chłopięcych rzeczy

KLIK

KLIK

KLIK

także kolorów a kolorów i chłopacko

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny, u mnie róż wyważony z innymi kolorami. Najbardziej się boję ubranek, które dostanę w prezencie... Nie pasujące do niczego, pstrokate... Jak tu powiedzieć ludziom, że nie mają kupować takich rzeczy

ja dziś kupiłam pstrokaciznę
patrz min linki wyżej
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 16:55   #4692
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
no może być, ale kurczę nie wszędzie!

a tu w każdym wielopaku zawsze wcisną coś różowego.

a przecież jest żółty, czerwony, granatowy, szary, miętowy, zielony, brązowy, czarny też, a jak!- to przecież są neutralne kolory..

o wiele bardziej podobałby mi się wielopak ( czegolokwiek- body pajace) w kolorach czerwony, granat, szary, albo żółty, zielony czarny.

Dlaczego takich nie ma?

a tak w ogóle kiedyś to było wszystko na odwrót ( mama mi powiedziała) niebieski kolor był dla dziewczynek ( bo maryjny) a różowy dla chłopców! ( hmmm bo jezusowy?? ) nie wiem, ale jakoś taki był "podział" tych kolorów

my wózek będziemy mieli zielony- chyba że Tż będzie jednak chciał kupić nowy- wtedy nie wiem jaki

fotelik czarny, chociaż te kolorowe z cybexa są super

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

oj, lupilu to znam, wiem że dobre, coś mi się pomyliło że to z innego sklepu
Szukaj na chlipiecych ') takie wielopaki to klasyka w szafie mojego synka

Mojej małej rzeczy wyglądają jakby jednorożec na nie się wyrzyhal
Wszystko różowe

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-01-24, 17:08   #4693
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:

O tak, już sobie to wyobrażam Paskudne pluszaki, jakieś sztruksowe sukienki i inne cudowności
Ale w sumie nie spodziewam się jakiejś wielkiej ilości gości więc może mało dziadostwa dostaniemy

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Stary 2019-01-24, 17:22   #4694
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:

Tez sie boje Przede wszystkim tesciowej bo ona ma bardzo festynowy gust jesli chodzi o kolory a nie umiem jej powiedziec, zeby nie kupowala. Moze maz jej powie, namowie go W ogole roznimy sie od siebie. Mi sie podobaja delikatne tkaniny i kolory i w takie strzelamy a ona dowali zielonymi, pomaranczowymi i innymi pi.dzacymi odcieniami teczy.

30.06.2018
Stary 2019-01-24, 17:42   #4695
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Pewnie jak wrócę po weekendzie to będzie część 3
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 17:48   #4696
Misha_
Wtajemniczenie

Grejfrutowa wielopaki z zoltym i zielonym sa np w lidlu jako dla chlopcow. Kupilam jak nie znalam plci. Na naszej grupie na fb Sq wklejala wielopaki z alli tez byly rozne kolory.
A ja wlasnie lubie kolorowe kolory u dzieci. Jak zobaczylam kurczakowozolte body to wiedzialam ze beda moje. Mam tez ciemniejsza czerwien na bodach z convers
Absolwentka w weekendy jest zawsze przestoj

Edytowane przez Misha_
Czas edycji: 2019-01-24 o 17:54
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 17:58   #4697
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje, że po wizycie wszystko ok. Maleńka zdrowa, rośnie i wszystko w porządku!

Odpowiadając na pytanie: Fotelik Cybexa aton plus wózek Bebetto Torino 2019 - dziś oglądaliśmy i zdecydowaliśmy. Nad baza się zastanawiam, tzn podobno mam isofixa w aucie, ale nie mogę go znaleźć

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Mam na podczerwień z Aliexpress 10$, działa idealnie.

Cytat:
Ja mam dokładnie z tej aukcji od tego sprzedającego. Link pewnie jak zwykle nie działa to daje printscreena. Sprzedające Good Nurse, bardzo znany na ali.

https://s.click.aliexpress.com/e/cfV5KcI4

Termometr porównywany z rtęciowym, mierzy temperaturę ciała i otoczenia.Załącznik 7659969

Dzięki za info! Mogę 10 dolców poświęcić

Cytat:
U nas najprawdopodobniej Aleksandra.
Wczoraj mówiłam "Olka nie kop" do brzucha. Tż się śmiał.

Co do termometrów. Mam koleżankę, która pracuje w aptece. Jak ona była w ciąży dostała od firmy "prezent". Mogła sobie właśnie wybrać jakiś termometr. I mogła też przetestować, który będzie jej pasował, więc wzięła chyba kilka sztuk do testów. I co się okazało?
Każdy, absolutnie każdy pokazywał inna temperaturę. Między niektórymi była chyba różnica 1,5 stopnia nawet.
Ostatecznie chyba wybrała microlife. ( Tak to się chyba nazywa, tylko nie wiem jaki model.)

Super wybór, ale uważaj! Moja córka nienawidzi jak mówię do niej Olka

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
hehe,
a niech sobie radzi w życiu

dziewczyny bedace na stałym L4, jak to jest z wypłatami, dostajecie normalnie w terminie wypłaty w pracy czy jak ??
U nas w firmie wypłacamy w terminie wynagrodzenia.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
a z tymi włosami to prawda

musisz się dowiedzieć o co im dokładnie chodzi

a widziz, ja od zawsze miałam microlify i tam zawsze na skroni

ja też właśnie nie wiem jakie były w przychodni, wiem,że z tych droższych

u mnie ogólnie na pierwszy ogień idzie przyłożenie ust do skroni. Po tym potrafię poznać,czy to będzie bliżej 37, 38 czy 39. A później do dokładnego określenia jest termometr.I nie mylę się I też zawsze porównuję termometr do mojej tempki ciała.

ooo pochwal się gdzie zrobiłaś takie zamówienie
Bo to właśnie tak z tą temperaturą jest. Mi też wystarczy całus w czoło i jestem w stanie ocenić ile to mniej więcej jest. Ale wiadomo, termometr do weryfikacji trzeba mieć

Siedzę z córką na zajęciach z rurek i prowadząca pozwoliła mi popatrzeć. W sumie pierwszy raz miałam okazję, bo zawsze drzwi zamknięte. I ta moja mała to śmiesznie, różnie jej to wychodzi, ale coś tam się kręci, wspina. Ale inne dziewczynki, na oko ok 10 lat to tak wymiatają. Nieźle potrafią panować nad swoim ciałem. Teraz jeszcze udało mi się ją wcisnąć na gimnastykę na szarfach, więc po pierwsze jest szansa, że padnie dziś spać w 5 min a po drugie nie będę musiała z nią jutro znów przyjeżdżać.
Bo ta flądra mała nie chce odpuścić żadnych zajęć. A co więcej, wie że ma wolne środy i chce spróbować karate albo piłkę nożną na szczęście nie znalazłam żadnych pasujących zajęć, bo bym pewnie znów nie potrafiła jej odmówić
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 19:11   #4698
butterfly20
Zakorzenienie

Laptop mi padł, a na tel nie da się cytować,bosko...

Grejpfrutowa ale jest sporo takich ciuchów unisex.,a tez niekoniecznie trzeba kupować paczkami i moje dziewczynki ten pierwszy pokoik miały beżowo-biało-zielony i wszystko w zwierzątka wózki sZare i bezowe,także naprawdę w dzisiejszych czasach jest taki wybór, ,ze nie ma problemu

Agadzie piękne ubrania

Patrycjakarabasz śliczny brzuszek arę pieluszki z twojego zdjęcia w gwiazdki to tetrowe?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Agadzie u mnie szaleństwo przy każdym dzieckuprzy tusi to wiadomo, bo pierwsze dziecko. Przy Zosi tez, bo polubiłam róż i kwiatki dla dziewczynki a teraz odmiana,bo dla chłopca

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Sysa a widzisz,a ja nie znoszę czerwonego i nikt z nas nie ma ani jednej rzeczy czerwonej i o co w ogóle chodzi z tymi opaskami?przeciez to się na głowie noe trzyna takim leżącym dzieciakom, może spać na buźkę czy szyje...tzn ok, rozumiem na chwile na jakaś sesje itp ale poza tym to nie ma chyba sensu. Tym bardziej, ze opaski ogolnie maja trzymać włosy, a często tych włosów jest malutko i są mega śliskie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 19:11   #4699
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

da rade, kilkasz na posta i podświetli się, później u góry ja mam strzałkę ,wciskam ją i piszę posta. Nie da rady jedynie edytować, tego co cytujesz
mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 19:19   #4700
butterfly20
Zakorzenienie

Mysia ale ty masz apke?ja wchodzę przez wyszukiwarkę i właśnie nie widze nic takiego wkurza mnie to.a w laptopie wyglada na to, ze padla ladowarka

Stary 2019-01-24, 19:54   #4701
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Motyl ja na telefonie przez chroma odpalam wizaz i mam takie same opcje jak na kompie.
Stary 2019-01-24, 19:56   #4702
mysia1103
Raczkowanie

Nie, nie mam apki. Wchodze przez wyszukiwarkę. Wrzuciłam sobie skrót na ekran główny i przez yo wchodzę. Moze każdy tel ma inaczej?

Stary 2019-01-24, 19:59   #4703
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dziewczyny doświadczone, fotelik/siedzisko do wanienki, tak czy nie? Kolega ma do sprzedania taki zestaw i się zastanawiam czy odkupić od niego czy olać i kupić samą wanienki zwykłą

Stary 2019-01-24, 20:02   #4704
butterfly20
Zakorzenienie

Właśnie mam Chrome i nie ma cytowania. Mam iphona,może to dlatego...

Stary 2019-01-24, 20:07   #4705
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Zrzut ekranu ode mnie, wydaje mi się że jak w kompie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_20190124-200542.jpg (100,8 KB, 35 załadowań)
Stary 2019-01-24, 20:07   #4706
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny doświadczone, fotelik/siedzisko do wanienki, tak czy nie? Kolega ma do sprzedania taki zestaw i się zastanawiam czy odkupić od niego czy olać i kupić samą wanienki zwykłą

Dla mnie takie cuda były mega niewygodne. Wole trzymać dziecko sama w zwyklej , najprosciejszej wanience , bo potem łatwiej wyjąć.

Stary 2019-01-24, 20:10   #4707
butterfly20
Zakorzenienie

Anuhaaaa tak, masz jak na kompie. Ja niestety nie

Ale mnie dzisiaj głowa boli

Stary 2019-01-24, 20:15   #4708
Monia858585
Rozeznanie

Motyl ja właśnie kupiłam opaski i tak się zastanawiam czy to będzie się trzymać na główce. Ale cóż 😀

Dziewczyny ciuszki naprawdę super. Ja się powstrzymuje przed kupieniem 😀
Monia858585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-24, 20:17   #4709
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:

Grejpfrutowa ale jest sporo takich ciuchów unisex.,a tez niekoniecznie trzeba kupować paczkami i moje dziewczynki ten pierwszy pokoik miały beżowo-biało-zielony i wszystko w zwierzątka wózki sZare i bezowe,także naprawdę w dzisiejszych czasach jest taki wybór, ,ze nie ma problemu

Agadzie piękne ubrania

Patrycjakarabasz śliczny brzuszek arę pieluszki z twojego zdjęcia w gwiazdki to tetrowe?

Agadzie u mnie szaleństwo przy każdym dzieckuprzy tusi to wiadomo, bo pierwsze dziecko. Przy Zosi tez, bo polubiłam róż i kwiatki dla dziewczynki a teraz odmiana,bo dla chłopca

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Sysa a widzisz,a ja nie znoszę czerwonego i nikt z nas nie ma ani jednej rzeczy czerwonej i o co w ogóle chodzi z tymi opaskami?przeciez to się na głowie noe trzyna takim leżącym dzieciakom, może spać na buźkę czy szyje...tzn ok, rozumiem na chwile na jakaś sesje itp ale poza tym to nie ma chyba sensu. Tym bardziej, ze opaski ogolnie maja trzymać włosy, a często tych włosów jest malutko i są mega śliskie
Mi sie podobaja te opaski po prostu. Kazdy robi jak uwaza

30.06.2018
Stary 2019-01-24, 20:18   #4710
butterfly20
Zakorzenienie

Tu moje ostatnie zakupy.pajace to używki, w większości next, stan super i za 5-6 zł za sztukę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg C32A5BDA-905B-436F-8CC8-B8D7E900F3CD.jpg (154,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DA80BC4A-F1D5-4852-ABD7-22F6320729D9.jpg (145,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg E57CB7FD-58E1-40C8-B48C-912301B5553A.jpg (209,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AB744B33-37B4-4DAF-AF44-0B18954B9CCB.jpg (100,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6AAD72DC-21B8-4FA8-AB5B-A0FD27E7D639.jpg (152,8 KB, 35 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości