|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw do henny- gdzie kupię w Krakowie? HELP!
Mam wielką prośbę
Czy ktoś z Was wie może gdzie w Kraku można kupić kompletny zestaw do tattoo z henny? Nie mam pojęcia gdzie go można dostać Niestety allegro ani nic podobnego nie wchodzi w grę bo nie ma na to czasu. Byłabym wdzięczna za info
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw do henny- gdzie kupię w Krakowie? HELP!
Cytat:
![]() bo wiem, gdzie normalnie mozna kupic pedzelek i henne, ale taka do rzes i brwi... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za dobre chęci
W takim zestawie jest:-Kalka techniczna/pergamin albo cuś w tym stylu - wiem wiem -w papierniczym kupię -Woda utleniona - w aptece -Henna większa pojemność - chyba 20 gram- to już ciężej dostać -Szablony tatuaży - w sumie na necie ich pełno można wydrukować ![]() -flamaster- zwykły z papierniczego -aplikator- i skąd taki wziąść -sztyft do odciskania wzorów- dezodorant NIVEA chodzi o to, żeby był beztłuszczowy ![]() -rękawiczki, waciki itp. łatwo dostać, ale ten aplikator nie mam pojęcia gdzie kupić
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie dostaniesz tam gdzie pedzelek i henne? np.w Sabie na Gertrudy albo w RBS-ie na Berka Joselewicza?? jak nie to chyba ci Allegro pozostaje
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Czy ktoś z Was wie może gdzie w Kraku można kupić kompletny zestaw do tattoo z henny? Nie mam pojęcia gdzie go można dostać
Niestety allegro ani nic podobnego nie wchodzi w grę bo nie ma na to czasu.

chodzi o to, żeby był beztłuszczowy