|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bollywood cz. II
hihi... Takie cudo wynalazłam i myślę sobie, że wkleję
![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że taki miał w KANK.... Naprawdę chyba nie ma tatuażu
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
W "Naj" Shah Rukh Khan -Legenda
19 piosenek, wypowiedzi aktorów, ulubione piosenki Shahruka, najśmiejszniejsze sceny
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Bess Ek Hasina Thi rzeczywiscie swietny. I Saif... to chyba jedna z jego pierwszych czarnych charakterow.
A "zaufaj mi" to Jism ?
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
nie, "aetbaar".
a w tym tygodniu ma wyjść "zaufanie/yakeen"
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
. mam mega wiadomosc!Ale to zaraz potrzymam was chwile w niepewnosci . Macie tu mega tapetki ;p a teraz wiadomość . trzymajcie sie mebli zeby was nie je * bli ![]() 18.08 - Shah Rukh Khan-Legenda - Naj 20.08 - Król serca (Baadshah) - Przyjaciółka 25.08 - Zaufanie (Yakeen) - Naj 26.08 - Gra namiętności (Chokher Bali) - film bengalski (krecony w Indiach) - Olivia 28.08 - Miłosne manewry (Hum Kisi Se Kum Nahin) - Przyjaciółka 11.09 - Piękna kurtyzana (Chameli) - Pani Domu 25.09 - Indyjska miłość (Hulchul) - Pani Domu 25.09 - taniec brzucha inspirowany tańcem bollywood - Vita prosze was bardzo i zapraszam do pobliskich kioskow pozdrawiam wszystkie fanki
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Noo i mam propozycje do tego watku
. Niech kazda napisze swoja kolekcje flmow [tzn. tytuly] . ja siem pochwale ![]() Pisze od najstarszego do najnowszego ![]() 1.Kroki w chmurach ., dhai akshar prem ke 2.Serce ze zlota ., dil ka rishta 3.Z calego serca ., dil se 4.Podroz poslubna ., honeymoon travels 5.Milosc czy pieniadze ., yes boss 6.Nowozency ., just married 7.Droga milosci ., yeh raaste hain pyaar ke 8.Zlecenie na milosc ., awarapan 9.Przeboje filmowe bollywood [plyta z piosenkami] 10.Devdas 11.Zaufaj mi ., aetbaar 12.Aatma 13.Banaras Trzech ostatnich jeszcze nie obejrzalam To narazie cala moja kolekcja wiem, ze mala no, ale coz ... Jutro jeszcze kupie sobie Legende Shahrukha No i dodam tapetke ![]() Aha no i oczywiscie jak dowiem sie o jakims nowym filmie od razu dam wam znac . W koncu trzeba sobie pomagac ![]() |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj szukalam te Legendy i nigdzie nie bylo
dziwneW sumie to nie wiem czy jest sens szukac bo juz mam po angielsku,kupilam sobie kiedys na all. ![]() Piosenki tam raczej srednie ,szczegolnie te ze starszych filmow(wg mnie ofkors )Nowosci srednio mnie ciesza,bo jak nie Arjun to John,mogli by cos dac ze zdolnymi aktorami Banaras nie dalam rady obejrzec do konca ![]() ciesze sie chyba tylko na Baadshah, bo tego nie widzialam i nie mam,a ciekawie wyglada tez ten Hulchul-mimo Kareeny ![]() no i dlaczego tak malo Saifa ciagle tylko Ash,Kareena,Ajay
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no moze i Tobie sie piosenki nie podobaja ale ja Shahrukha normalnie kócham i musze to miec ![]() jak zakupie i obejrze to zdam relacje
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Specjalnie siegnelam po ta plytke,zeby sobie przypomniec co tam jest i wlasciwie to nie podobala mi sie 1 piosenka z filmu Darr,a do reszty moze nie podchodze juz tak entuzjastycznie bo widzialam te filmy po 100 razy i pewnie piosenki sie osluchaly Z Zony,Szalonego serca ,VZ,Mohabbatein i mojego ulubionego KANK no i wypoowiedzi i ulubione piosenki SRk i ogolnie to znowu sie wkurzylam,ze przeplacilam heh Ciekawe kiedy Fanaa bedzie w gazecie,na to czekam z utesknieniem ![]() EDIT a co uwazacie o filmie Kisna??? Vivek ma tam chyba peruke heh i czuje ,ze to mnie nieco bedzie wybijac z romatycznego nastroju,no i z takim zaangazowaniem gra na flecie www.youtube.com/watch?v=wDExFARdbi0 A te konie to jak z Harlequina,dla mnie mega słodko ale trudno ,strasznie mi sie podoba z broda i ten glos na poczatku www.youtube.com/watch?v=yxGuBRS9ddo i uparlam sie ,ze to bedzie moj kolejny film ![]() (pierwszy raz doswiadczam "milosci"od 2 wejrzenia a tak sie z niego wysmiewalam i tak mnie denerwowal,bije sie w pierś )
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos, widzę, że serce ci rośnie i rośnie , niedługo już zapomnisz kogo tam już pomieściłaś ![]()
|
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tyle rosnie co upycham niektorych do kąta-np SRK Jeszcze nie widzialam wszystkich amantów w akcji tak wiec... |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
to wymień ich wszystkich (nawet nie musi być w kolejności alfabetycznej
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SRK Saif Vivek Siddharth kiedys jeszcze mlody Bocian ale to broda i dlugie wlosy mnie uwiodly -juz mi przeszlo po slubie z Ash Salman nie John nie Arjun nie Ajay nie Akshay nie ![]() wiecej nie pamietam aha no i Amira bardzo lubie ![]() ok rzeczywistosc mi skrzeczy,ide odmrazac lodówke ![]() No to fajny ten Kisna czy nie???? ![]() Aha a zamiast Legendy mogli dac Inner i Outer world o wiele ciekawszy (i przynajmniej Saif jest przez moment )
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widzialam czesc Kisna, potem mi sie dysk zepsul. Mysle ze warto obejrzec.
No i z w.wym. polecam Chokher Bali i Chameli. brzozka TZ zamowil nowy komputer
|
|
#226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha . xdd . no oczywiście ich uwielbiam, ubóstwiam, kocham, kócham i w ogóle ![]() ![]() aa dziewuszki z aktorek? które naj naj lubicie? ![]() jaa zdecydowanie Kajol, Aish, nom i Karena Kapoor czy jak to sie tam pisze.. bo nigdy nie potrafiłam no i piszcie swoje kolekcje. ja sie z wami podzielilam a Wy ze mna nie . a fee jesteście. normalnie strzelam focha z przytupem ![]()
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
aha no i jak wam sie podobaja tapetki ?
![]() jesli sie podobaja to moge wkleic wiecej bo cos tam jeszcze mam
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
no wiem, ale cos tam jednak jest
ja bym chyba miala problemy .. niby z angielskiego 5, ale wiekszosc to zasluga sciagawek tak wam sie przyznam ![]()
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś niestała w uczuciach jesteś
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Eternal
![]() ![]() Misiaczek piekne tapetki! szczegolnie ta jeda z SRKiem ![]() a nie masz jeszcze jakiejs z Abhim ?edit kilkanascie minut pozniej kurcze.. sciagnelam tapete z Abhim. tylko zapomnialam, ze nie wszystkie tapety pasuja do monitora ![]() a ja mam panoramiczny.. Abhi mi się rozmył to straszne a wyglada to mniej wiecej tak: Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2008-08-19 o 21:03 |
|
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
eh ja tez mam panoramę i tez czasami mnie szlag trafia z tapetami
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie naj naj naj aktorzy to:
1. JUGAL HANSRAJ <3 moja nowa miłość ![]() ![]() ![]() 2. Saif Ali Khan 3. Abhi 4. Szaruś A kobitki: 1. Preity Zinta 2. Kareena Kapoor 3. Rani Mukherji 4. Kajol Dodam jeszcze co wynalazłam w necie: Zapowiedzi niepotwierdzone: - Duplicate - Rebeliant - Majaa - D jak Deshu - Podrywacze - Miłość żyje wiecznie (Mohabbatein) |
|
|
|
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
to sie nazywa,ze uczucia ewoluują
![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie by bylo bo ciekawe filmy,szczegolnie Duplicate no i w koncu łaskawie moze obejrzałabym Mohabbatein i Rebelianta tez mialabym ochote,a pozostalych w ogole nie znamZaczelam ogladac Zaufaj mi i znowu nie dalam rady,para glownych bohaterow w ogole do mnie nie przemawia,sa tak piekni ze az mi to przeszkadza moze to przez brak umiejetnosci aktorskich?Patrzyli bez wyrazu i musialam sie domyslac czy to strach czy pozadanie czy cos innego Ehh co wlacze to mi sie nie podoba ![]() To ja tez Wam pokaze jaka mam teraz tapete
|
||
|
|
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rzuca mnie na kolana po prostu (ale najlepiej jak ma zaroscik przypomnialo mi sie, ze bardzooooooooooo fajnie grał w yuva. a co do kobietek to wciaz wciaz wciaz Raaaaaani. Rani bardzo bym chciala zeby potwierdzily sie te zapowiedzi. A szczeglnie Rebeliant |
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie wyszedł na tej tapecie widać prostownica była w użyciu, bo na eventach ostatnio mokrą włoszką straszył![]() ja tam jestem na razie wierna: na północy: kunalowi kapoor, a na południu prabhasowi.
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne tez te baranki ,przeciez kiedy mial krotkie wlosy grzyweczke mial prosciutenką A z tych panów znam tylko pierwszego i widzialam dopiero w 1 filmie W tolly i kolly jestem na razie bardzo opozniona Abhi z zona (dla Brzoozki) pewnie juz wklejalam,mam te foty ze wzgledu na plaszcz Ash i ogolnie ladnie tu wygladaja No i nowy kontrowersyjny look Vivka i ten stary sto razy lepszy |
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu możesz się z prabhasem zapoznać, jeden z moich ulubionych filmów: http://pl.youtube.com/watch?v=sadfn_uZ20c |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
no, bess podoba mi sie twoja tapeta
ja caly czas czekam, az dopadne ten film. a moze ty juz go widziałas?
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Bess- musisz obejrzeć Mohabbatein, bo jest strasznie fajne
Uday jak zawsze śmieszny No i Jugalek :P:P:PTeż mam nadzieję, że te info o filmach będą potwierdzone ![]() Moja tapetka na konpa:P |
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny ,to komedia????Zauwazylam ,moze nieslusznie ze tam tance meskie sa bardzo ekspresyjne i maja jakies takie skomlikowane figury ,w kazdym razie tu jak i przy tancach Siddhartha moja uwage przyciaga mezczyzna ,tak sie ruszaja ze kobiet nie zauwazamTa aktorka sliczna http://pl.youtube.com/watch?v=mAOdchtud9s aha i swietne tlumaczenie to o galotach i o owocku ehh nie moge sie doczekac Bommarillu ,wyczytalam ze świetny ,na co zreszta wskazuja scenki na youtube i co ciekawe-dowiedzialam sie tego z bollywood.pl ta piosenke ,ktora mam w podpisie spiewa osobiscie Siddharth zdolniacha tanczy spiewa recytuje hehCytat:
ale nie widzialam bo tlumaczenia brak.No na razie nie szukalam ang napisow ,a ja mam tak ze zbieram zbieram filmy ciesze sie z nich i czekam na nastroj,zeby sobie w spokoju obejrzec![]() Ale kiedy przewijalam zauwazylam,ze 3/4 filmu gra ten brat SRK z MHN-nie znam nazwiska a nie Vivek jak mialam nadzieje
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

i zapraszam do pobliskich kioskow 
dziwne
ciagle tylko Ash,Kareena,Ajay

, niedługo już zapomnisz kogo tam już pomieściłaś 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
haha . xdd . no oczywiście ich uwielbiam, ubóstwiam, kocham, kócham i w ogóle 
ehh nie moge sie doczekac Bommarillu ,wyczytalam ze świetny ,na co zreszta wskazuja scenki na youtube i co ciekawe-dowiedzialam sie tego z bollywood.pl ta piosenke ,ktora mam w podpisie spiewa osobiscie Siddharth