|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
mongan, dawaj :P neska_gold@poczta.fm
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczenie od 8, ale mam w planie się zjawić z koleżanką po 9 a egzamin od 12:30
.Iza wyślę.
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Enex - Mogę i ja prosić o fotki funky87@o2.pl
Powodzenia jutro, będę mocno trzymac kciuki za ciebie ![]() Monagan -prześlesz i mi ![]()
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Enex to trzymamy za Ciebie kciuki
, potem na powiedz jak Ci poszło.mongan tutaj i bez zdjęć dostaniesz kopa do walki
|
|
#2435 |
|
Rozeznanie
|
Ja też
![]() A w ogole Enex.... przecież Ty jesteś zgrabniutka! A jaki masz brzuch śliczny....co ćwiczysz? ![]() Oj, ile bym dała aby taki mieć.... ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że ja z was najgrubsza jestem
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
deMitia mogę się założyć że wyglądasz tak jak wszystkie tutaj
|
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
Monagan- ja też poproszę: demitia1@o2.pl
![]() Euphotiall- a o co zakład, że nie?
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Hej
hmm odczytuje sobie was ale jakoś sama nie weim co pisać
|
#2439 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do szczękościsku to ja go miałam jeszcze nim zaczęłam brać jakiekolwiek leki. Cytat:
Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej! K.V. odzyskuję serce do życia Edytowane przez Asilos Magdalena Czas edycji: 2008-08-26 o 21:09 Powód: literówka |
|||||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Foty nieaktualne już...tydzień kompulsów robi swoje... .Boże jak sobie zapamiętać te miliony substancji i receptorów...coś czuję, że polegnę, systematycznie u tego zasypiam
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 |
|
Rozeznanie
|
a ile robiłaś powtórzeń?
![]() A w ogole to mnie dzisiaj osa użądliła w pośladek i siedzieć nie mogę normalnie bo boli :P
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Coooo???
deMitia, bo Cię zaraz zaszlachtuję!!!! Masz boską figurę!!!! Konia z rzędem bym oddała żeby wyglądać jak Ty!!!!!!! I na dodatek jesteś prześliczna!!A tak btw to strasznie mi się podoba Twój podpis. Czasem ustawiam go osbie jako opisa na gg To jakiś cytat??Mongan, jeśli mogę to ja też poproszę alternatywa69@wp.pl
Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej! K.V. odzyskuję serce do życia Edytowane przez Asilos Magdalena Czas edycji: 2008-08-26 o 21:26 Powód: dopisek |
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Weronika widzę, że namiętnie obgadujesz mnie za plecami. To już szczyt żałosności. Jak ja mam coś do Ciebie to piszę to wprost. Ciebie na to nie stać?? Lżej Ci teraz??
|
#2445 |
|
Gość
|
Enex - dla ciebie
na jutroKrytuś - napisz co u ciebie słychać po prostu skarbie |
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
A czy zaglądają do nas jeszcze Madlen i marga?? Dajcie znać czy żyjecie. Ostatnio o Was myślałam
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Mongan ja tez prosze o fotki
moniaw88@wp.plAgatko Krytia Enex kciuki jutro trzymam ja jutro podwajam dawke leku,wiec nie wiem,jak bede sie czula fizycznie...psychicznie czuje sie spokojniej i weselej,choc dopiero od tygodnia jestem na tabletkach,ale nawet moja mama twierdzi,ze widac po mnie korzystne zmiany wiec po malu mam zamiar posuwac sie do przodu.
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Zawstydzacie mnie dziewczyny
. Dziękuję .deMitia - 2x po 25skośnych i 2x po 25prostych po aerobach, ale zawsze robię takie serie, że brzuch, ręce, nogi, plecy i potem znowu z tym że to drugie ćwiczenie na brzuch, suma sumarum 4serie. Ale sukam już czegoś nowego na te partie tylko nie mam akcesoriów do tego żeby inaczej ćwiczyć, albo wręc nie znoszę innych znalezionych ćwiczeń .Za palce narazie nie dziękuję by nie zapeszyć , no trzeba zdać by z czystym sumieniem wejść w progi tego wymarzonego roku czwartego ...a jak narazie lipnie...krótka noc mnie czeka... ...ohydna imunologia !!!
|
#2450 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszczę okresu, nieregularny, ale jestCytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
spotkaj się ze znajomą, a potem innymi znajomymi to Ci na pewno wyjdzie na dobreCytat:
pewnie, że przyjmiemy, atw Kika-miło mi![]() Cytat:
Cytat:
Iza co za słownictwo?! ![]() ![]() Monochrome super, że będziesz mogła do Nas zaglądać, pisz jak najczęściej, co do cen żywności to troszke się orientuję bo mój Tata często tam wyjeżdżał wcześniej, zawsze przywoził mi super smaczne słodycze więc zazdroszczę, choć teraz i tak mamy sporą ich część w Polsce ![]() Asilos pewnie pokój wygląda super, kurcze też bym chciala jakiś remont ![]() Enex a ja mogę prosić o fotki? kika17kc90@poczta.onet.pl i kciukacze na jutro
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||||||
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
kika oj jest okres ale jak juz jest to zaczynam kląć dlaczego
|
|
#2452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A podpis to z "Blaszanego bębenka" Grassa- znalazłam tam jeszcze jeden cudowny o szczęscie, ale gdzieś zapodziałam karteczkę na której go zapisałam... O szczęsciu szukanym w słonninie
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj mam dobry humorek i chcę aby i Wam się udzielił
zapraszam na odmóżdżanie tam będziemy krejzolować i NIE MYŚLEĆ o tych wszystkich dziadostwach
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
jestem za !
bo siedząc w domu z mamą, psem i królikiem tak sie nudze ze mysle tylko o żarciu / kolejnym posiłku itp ![]() [zdjęcia juz powysyłałam wiem że tragicznee ]
|
#2455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh może się pojawi wkrótce co do nutelli to jesz "typową", prawdziwą czy np z milkiway lub coś innego? u mnie nigdy na 3 łyżkach się nie kończy-to początek![]() Cytat:
a co do zdj to jesteś baaardzo ładną dziewczyną, ale kilka kg na pewno by Ci nie zaszkodziło, duuużo kg damy radę![]() Iza może jednak mi się uda
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Euphoriall fajny watek zalozylas
![]() ![]() ![]() Mongan ja nic nie dostalam
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spoko naucze sie![]() dziekuje niezapominajka zapraszam do nas, tutaj bedziemy oczywiscie rozmawiac o naszych problemach ale tam jest to zakazane ale jazda hehe. trzeba sie odciac od tego dziadostwa!
|
|
|
#2458 |
|
Gość
|
morgan - mogę ja - weronka_18@onet.eu ?
Euphoriall - mogę czasem do wątku wpadać - zainteresował mnie! ![]() Kika - ja też klnę jak szewc, ale nie robię tego w domu, bo mama tego nie nawidzi. deMitia - z "Blaszanego Bębenka" - ciekawe.... U mnie niestety @ się spóźnia.... kurcze, wcześniej była jak w zegarku. |
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny z gory przepraszam na offa ale normalnie nie wytrzymam - musze sie "wyplakac"
![]() juz tu kiedys pisalam, ale pozniej przestalam. przypomne sie... odchudzalam sie tylam dalej sie odchudzalam... bledne kolo... teraz nie wierze gdy ludzie mowia mi ze jestem chuda. mam 163 cm waze ok 52 kg nosze rozmiar 36... teoretycznie powinnam byc szczupla, ale jak patrze w lustro to widze monstrum... mama mowi ze mi wystaja kosci - ja tego jakos nie zauwazam nie mam anoreksji, lubie jesc i lubie rozkoszowac sie jedzeniem... tylko ze czesto przeginam... nie potrafie zjesc kostki czekolady czy jedno ciastko - musi byc cala paczka i jeszcze szukam czegos slodkiego, gdy wyjem wszystko co jest w domu to zabieram sie za majonez, chleb czy cokolwiek byle napchac sie do granic wytrzymalosci i isc wszystko zwrocic... pozniej litry senesu i 2 dni glodowki zeby "odpokutowac", a gdzy wszystko wraca do normy staram sie jesc zdrowo i zwiekszac ilosc kalorii to po jakims czasie gdy jestem sama w domu zaczynam jesc (byc moze z nudow) i kolo sie zamyka... potrafie sie trzymac nawet i tydzien ale gdy przychodzi weekend a ja siedze w domu to zaczyna sie szalenstwo. mama wie ze wymiotuje - powiedziala ze jestem glupia. mam z nia bardzo dobry kontakt ale ona mnie nie rozumie - moze sie boi? tata nie wie o niczym, tylko pyta czemu tak dlugo siedze w lazience... ja mu mowie ze mam biegunke... czasami prosilam go zeby mi kupowal senes i robil to, razfarmaceutka powiedziala mu zeby mi zakazal pic to badziewie ale ja nie moge... wkurzam sie jak nie wypije senesu i na nastepny dzien mam wiekszy brzuch (zalagajace jedzenie) bo musi byc zawsze plaski... ba... nawet wklesly... o psycjologu nie ma mowy - brak kasy, brak psychologa - mieszkam na totalnym zadupiu... bywaja dni kiedy mysle ze jest juz dobrze, ze fajnie wygladam i nie jestem guba nawet pozwalam sobie wtedy na loda czy jakiegos malego batonika ale na nastepny dzien jest tragizm... bywalo ze wymiotowalam krwia, wystraszylam sie i przestalam na jakis czas ale to wrocilo... chyba jest silniejsze ode mnie... bywaly takie momenty ze specjalnie jadlam tylko po to zeby wymiotowac - uzaleznienie? wygoda? moge jesc wszystko co chce i ile chce a nie bedzie wiekszych konsekwencji bo zwroce i sie przeczyszcze, oczyszcze? jak jem male porcje to jest ok... jak tylko poczuje ze cos jest w zoladku (nawet glupie warzywa, ktore praktycznie nie maja kcali i przeciez moge je jesc i jesc) to od razu chce wiecej i wiecej... wczoraj kolezanka z pracy powiedziala mi ze ledwo co mnie widac, moze troche przesadzila, moze to tylko ja nie wierze... jestem beznadziejna i bezwartosciowa, czuje sie brudna a mimo to nie wiem co robic jak zadzialac... znajduje wyjsce: tony jedzenia i wymioty... jestem juz tym zmeczona... pojde na studia, bede mieszkala z obcymi ludzmi i co? dam rade zyc bez obzerania? moze jak zostane rzucona na taka gleboka wode to mi sie uda? moze zaczne juz od dzisiaj? a moze nie bo przeciez wczoraj byl "napad" i wymioty, nie poszlo wszystko wiec 2 dni glodowki i senes... jestem nienormalna... _________________________ _ przepraszam dziewczyny, ale chyba musialam to napisac...
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Sherelle nie przepraszaj
mi to wygląda na bulimię i to dość ostrą. kurczę to może przejdż do zwykłego lekarza a on Ci da skierowanie do psychiatry. troche poczekasz ale zawsze to coś. Na pewno nie zostawiaj tego samemu sobie. I glowa do góry wpadaj do Nas trzymamy za Ciebie kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

.

, potem na powiedz jak Ci poszło.
przecież Ty jesteś zgrabniutka! A jaki masz brzuch śliczny....

hmm odczytuje sobie was ale jakoś sama nie weim co pisać
do piątku już nie tak daleko więc może wy3mamy
na jutro
...ohydna imunologia
!!!