|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Nie wiem, być może głupia, ale naprawdę nie byłam głodna, tzn. rzadko . a poza tym było można jeść podczas dwóch posiłków dowolną ilość mięsa i warzyw. Na pewno SB ma przewagę taką, że więksa różnorodność produktów jest dozwolona, a co za tym idzie - dostarczyć sobie można bardziej róznorodnych składników. Tylko bez grejfruta z tamtej, a poza tym to jakby tamta+ więcej rzeczy.Bo też opierała sie na eliminacji węgli. PYTANIE: A czemu miałabym przytyć na SB??????????????????? hmmm.... Nie po to przeszłam na dietę, żeby się obżerać. Oczywiste jest to, że tak naprawdę dowolny produkt (no, może oprócz sałaty Dla mnie ważne jest przywrócenie równowagi swojemu organizmowi - dlatego już zaczynam się biczować za falstart z ostatnich 6 dni (rzeczywiście nie do końca zdrowy i przemyslany). Nie powiem, żebym najlepiej go traktowała, kiedyś bywało znacznie gorzej - to prawda -łącznie juz z no cóż, chorobą (bulimia.... ). Na szczęście dawno dawno temu sama z tego wyszłam, ale trochę zawsze jest lęk przed fundowaniem jazdy organizmowi. Dlatego wiem - ostrożność.Ale - cholercia - nie po to chcę się odchudzać, żeby przytyć!!!! Zatem , Marzeniatko, co zrobic, żeby tak się nie stało??? |
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
Zaznacz fragment, którego nie chcesz cytować i usuń np. delete. Pamiętaj tylko, że nie możesz usunąć tych znaczków [quote]
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
belladonna78 po prostu dieta, którą stosowałaś na moje oko, miała bardzo mało kalorii, dlatego często przy zmianie diety,w której jest więcej kalorii się tyje. ale myślę, że sb to dobry wybór, bo na początku nie masz jeszcze węglowodanów, tylko wprowadzane stopniowo. mam nadzieję, że nie przytyjesz. prawdopodobieństwo jest małe, ale jest.
A teraz do Was pytanko Co myślicie o takim stroju na rozpoczęcie? ![]() edycja: Candace ja Cię pamiętam! Boże, jaka ja jestem stara, że ja już wszystkich pamiętam :PP długo siedzę na tej plaży
|
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem ZA! takim strojem
pasuje Ci , hihi ![]() sama chyba ubiorę podobne spodenki i koszulę, bo nic innego nie zdołałam kupić ^^.
|
#4685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, ze do nas wracasz ![]() Ja juz zrobilam 8 min abs, buns, arms i stretch i czuje sie rewelacyjnie Candace ja po raz kolejny podchodze do I fazy...niby zaczełam ja tydzien temu, no ale nie moglam sie powstrzymac od owocow ![]() Edit: Marzenko, ja takze uwazam, ze stroj jest OK
|
|
#4686 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Marzenko,
Jak najbardziej, a te obcasiki seksownie eksponują Ci nóżki Ja bym tam chciała na obcasach chodzić, ale wtedy mam min. 180cm wzrostu co wygląda mało fajnie ![]() Masz kształtne nóżki, pokazuj je
|
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
Malo fajnie?? Ja bym chciala byc taka wysoka!
Ile masz wzrostu?
|
#4688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko, czy Ty chcesz, żeby ludzie spadli z krzeseł na Twój widok?
Jakie Ty masz szczuplutkie nogi
|
#4690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też sądzę, że w szpilkach wyglądam mało fajnie zwłaszcza źle się czuję przy koleżankach 160, a na zdjęciach wychodzę przy nich jak wielkolud
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam swietnie czuje sie w szpilkach. Mam 173cm i obcasy na 7cm to standard.
![]() Ale przy TZ, ktory ma 200cm to i tak jestem niska.
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
po waszych optymistycznych opinii na temat chudnięcia na tej diecie aż nie mogę się doczekać jutra!
![]() ale ja jestem pewna że żadnego grzeszka nie popełnię ![]() ![]() ![]() odchudzam się razem z siostrą i postanowiłyśmy wydłużyć 1fazę do miesiąca.. a w razie potrzeby jeszcze dalej.. zamieszczam swój jadłospis na 1 tydzień, może ktoś coś doradzi..co ma 75kcal?śniadanie: serek wiejski, ogórek, papryka lunch: 75kcal obiad: pierś z kurczaka/połówka,2 jajka/ kolacja: 2 plasterki szynki z indyka |
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem nie powinnas przedluzac pierwszej fazy. To nie ma juz wiele doczynienia ze zdrowym odchudzaniem. A tym bardziej nie ponad miesiac.
Na fazie II ladnie i zdrowo sie chudnie. A co do jadlospisu, to za malo. 4 posilki to za malo, a kolacja--chyba zartujesz??
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bosz, dziewczyno, przecież to wychodzi z 600 kalorii!!!!!!!!!!!!! Na pewno stanowczo za mało, praktycznie dwukrotnie. rzeczywiście - lunch z 75 kcal to hmmm... tiaaa nie wiem, jak to skomentować. Co najmniej 1000 kalorii dziennie - czyli na lunch co najmniej 200, a nie 75? tak z ciekawości, to jak ci wyszło te 75? przyjęłaś pewnie właśnie 600 kcal... Ja też miewałam bardzo nieracjonalne podejście do odżywiania, zdarza mi się to w obie strony niestety - na efekty "powrotu do przeszłości" długo się nie czeka - albo można popaść w patologię w temacie jedzenia |
|
|
|
|
#4696 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko, ja chce Twoje nogi! Ślicznie wyglądasz!
lovellyhippo, Ty tak na poważnie?! ![]() Przecież to zachodzi o głodówkę, daj spokój! Na tej diecie nie liczymy kalorii, 2 plasterki szynki na kolację?! Ja bym to przy dobrym wietrze nazwała przekąska... Poczytaj jadłospisy innych, proszę.
|
|
|
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
belladonna78 jeśli mówisz, że Twoje wymiary w porównaniu z tamtym rokiem są lepsze to nie sugeruj się wagą - ona wcale nie jest taka ważna. ważne jak się podobasz sobie
może przejdz na miks I i II fazy, nie katuj się na I. popieram fruity a ja to się chyba mierzyć nie umiem, bo jednak mam w udach 51 cm chyba albo 50,5.. a tam, nieważne! szkoda tylko, że brzuch nadal ma wystający ![]() Dziewczyny co do ćwiczeń to w nowej Vicie czytałam, że najlepiej jest ćwiczyć po 30 minut co drugi dzień, żeby dać czas mięśniom na regenerację. ale w drugim artykule napisane było, że poświęcając codziennie po 2,3 razy 10 minut na ćwiczenia pozwala na zgubienie nawet 12% tłuszczu. musze do nich napisać maila z zapytaniem - jak często ćwiczyć ?
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za porady
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie rozumiem dlaczego wybralas SB?
![]() Bo to co Ty zamierzasz robic to mija sie moim zdaniem z celem. Na SB je sie srednio 5 posilkow (ja na I fazie jadlam czesto 7, bo byly male), nie liczy kalorii, je sie roznorodnie na ile sie da, a nie dzien w dzien to samo. Mi sie wydaje, ze Ty po prostu chcesz jak najszybciej schudnac nie patrzac na zdrowie. Ale to nie dieta SB. EDIT: SB to dieta PONAD 1000kcal! Dziewczyny naprawde informujcie sie najpierw, bo na zdrowie Wam to inaczej nie wyjdzie.
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś postaram się zmienić jadłospiś.. 5 posiłków.. jakoś będe musiała to zrobić.. dziękuję jeszcze raz..
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Taaaaak... Zgadzam się w 100%. Chudnięcie w sposób inny niż zdrowy nie ma żadnego sensu. Bo to nawet nie chudnięcie. Przekonałam się o tym kilka razy. :|
|
|
|
|
#4702 |
|
|
176cm w obcasach 7-8cm wyglądam jak żyrafa, strasznie mi wydłuża nogi, które od kroku do pięty mają równo metr -.- Nie wyglądam za ciekawie, a na koleżanki patrzę co najmniej jakbym siedziała na słupie elektrycznym.
|
|
|
|
#4703 |
|
Zadomowienie
|
Czekaj, czekaj... Masz 176 cm i chcesz ważyc 50 kg?
|
|
|
|
#4704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() słupy elektroniczne ruuulez
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Metr od kroku do piet? To niemozliwe. Ja mam 173cm i od kroku do piet 84cm.
|
#4706 |
|
|
Wagowy cel jest nieaktualny
![]() Waga jest teraz tylko odnośnikiem czy nie tyję. Ważniejsze są cm: talia, pupa, uda- na tym się skupiam. |
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
ojoj, ecrulo 50kg przy wzroście 176cm to chyba troszkę mało?
to ja jestem 10cm niższa i gdbym miała ważyć 40 kg to pewna anoreksja.. masz super prawidłową wagę
|
#4708 | |
|
|
Cytat:
Moje proporcje- brak proporcji. Chcę to właśnie naprawić.
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
|
Cytat:
Nie przejmuję się wagą już. Skupiam się na cm tu i ówdzie, to wszystko Jestem nieproporcjonalna i chciałabym nad tym popracować Jak już kiedyś mówiłam zejść do 52-53 kg gdzie te 2-3kg to mięśnie ba nawet 4kg, to bym była szczęśliwa.
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak mozliwe jak roznica nasza w wzroscie to tylko 3cm, a nogi masz niby dluzsze o 16cm?
![]() Chyba sie pomylilas i mierzylas od biodra w dol. Wtedy to i ja mam 106cm.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Życzę powodzenia na diecie!
). Na szczęście dawno dawno temu sama z tego wyszłam, ale trochę zawsze jest lęk przed fundowaniem jazdy organizmowi. Dlatego wiem - ostrożność.
Co myślicie o takim stroju na rozpoczęcie?
wystarczy Marzena