|
|
#121 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy to wygląda na "wygaszanie" znajomości z jego strony?
Cytat:
Ja bym normalnie zasugerowała, w stylu że w weekend robię coś tam coś tam ale wtedy i wtedy mam wolne jakby chciał mi na żywo opowiedzieć, jak mu te ostatnie dni w pracy minęły bla bla bla choć też oczekiwałabym od niego teraz jakiejś większej inicjatywy, ale Wy jesteście umówieni na 11.11 tak?---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Haha bardzo podobnie pomyślałam ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Daj znać co odpisze! |
||
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ostatnim spotkaniu powiedział, że jest wtedy w Warszawie jakbym miała ochotę sie spotkać, bo on bardzo chętnie Ale sądziłam, ze w między czasie dojdzie jeszcze do jakiegoś spotkania, ale widać możliwe, ze nie miał takich planów
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież 11.11 to wtorek, dwa dni po weekendzie. Mi się wydaje normalne, że nie przyszło mu do głowy tak dzień po dniu jechać, w końcu kawałek jednak ma.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Aaa no to jak ja bym była z kimś umówiona na 11.11 to też bym nie oferowała już weekendu przed, bo to wtorek po weekendzie - więc dobrze, że zagadałaś, można do tego podejść na spokojnie i też zobaczyć jak się to spotkanie we wtorek ułoży - bo wtedy musiałby jechać do Wawy i w sobotę na przykład, i we wtorek i ta odległość też działa inaczej niż jakbyście byli z jednego miasta. Ale już sama reakcja na Twoją propozycję powinna nam coś powiedzieć, jak odpisze itp, więc jestem ciekawa jaki będzie vibe
(Piszę z migreną dlatego jak potłuczona, wybacz, ale zabijam czas na forum by się nie skupiać na bólu )---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Zgadzam się! |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Czyli narzucająco wyszło? W zasadzie nie jesteśmy umówieni sztywno na tego 11, było to tylko tak rzucone, wiec miałam prawo nie pamiętać
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Nieee spokojnie, masz święte prawo dopytać i zaproponować - ale ja jestem fanką komunikacji i jak coś chcę to mówię że tak to ujmę. No i skoro to było luźno dogadane z 11.11 a nie na 100% to też inna sprawa. Więc na spokojnie standardowo, przecież nie zrazi się po jednym zapytaniu o spotkaniu
No i takie niejasności też mogą wynikać, bo macie jednak kilka rozbieżnych: 1. Różne tempo prowadzenia relacji 2. Odległość 3. Różną ilość czasu wolnego Więc w takiej sytuacji tym bardziej komunikacja to podstawa, szczególnie w kwestii tak podstawowej jak ustalenie spotkania.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Ale kto mówi że musi jej odpowiadać? Przecież sama napisałam, że jak ma ochotę się spotkać, to niech po prostu śmiało komunikuje Oboje mają prawo działać w swoim tempie, obojgu ma prawo się to podobać lub nie. I można się lekko do drugiej strony dostosować, ale całkowita zmiana/udawanie by się dopasować do czyiś standardów nie ma sensu - i to jest ta różnica. |
|
|
|
|
#130 |
|
uparta chmura
|
Odpisał?
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Jestem ciekawa!
Obserwuję ten wątek i mierze się w nim ze swoimi przekonaniami co do relacji jestem ciekawa jak to się skończy Oby była z tego miłość
Edytowane przez MisiekBydyniowy Czas edycji: 2025-11-07 o 09:31 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Odpisał dopiero dzisiaj rano i pyta w jakich godzinach
Już sama nie wiem...z jednej strony tak się nie zachowuje facet, któremu bardzo zalezy na znajomości z drugiej strony tak się nie zachowuje facet gdy ma wyrąbane ![]() Chyba, że pyta tak dla zmyłki żeby napisac ze akurat wtedy jest bardzo zajęty xD |
|
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Rozeznanie
|
Czy to wygląda na "wygaszanie" znajomości z jego strony?
Cytat:
Zgadzam się też bym tak odpisała - kawa w sobotę? - kiedy konkretnie? Mi się zgadza, ale to może właśnie kwestia różnic w temperamencie i autorka jest bardziej wylewna, a on/ja mniej i podchodzimy do spraw bardziej zadaniowo i konkretnie. |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Nie no spoko, dlatego tez napisałam, ze tak się nie zachowuje całkiem facet, który ma wyrąbane. Ale chodzi mi o to, ze wczoraj już od 17 mnie olał, bo umówmy się ta jedna wiadomość to sa sekundy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok, doczytałam, masz rację, że od 17 to rzadko, choć możliwe, że np. zaskoczyła go ta propozycja skoro byliście umówieni na wtorek. Edytowane przez Aelora Czas edycji: 2025-11-07 o 11:56 |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Może po prostu do niego zadzwoń i przegadajcie czy spotkanie w sobotę czy we wtorek? Nie ma się co czaić, zwłaszcza że obojgu wam trochę zależy. Im lepsza i prostsza komunikacja, tym większa szansa na udany związek. Przez telefon ustalicie szybko i bez niedomówień, a nie takie czekanie pół dnia na odpowiedź i zgadywanie co podmiot liryczny miał na myśli.
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja serio nie mam problemu z dzwonieniem itd, ale to on aktualnie sproawdził nasza komunikacje do jednej rozmowy dziennie, więc nie będe póki co wychodzić przed szereg. Zobaczę po tym spotkaniu, może coś ruszy. |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
To daj znać czy się widzicie w weekend, bo jestem ciekawa
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 |
|
uparta chmura
|
Mnie by martwił tak znikomy kontakt. Jak na tych memach, sorry nie odpisałem, bo wróciłem z pracy i odrazu usnąłem (pod drzwiami).
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego jakoś wybitnie entuzjastycznie nie zareagowałam na jego odpowiedź o spotkanie. No zobaczymy, jak w dalszych dniach to będzie identycznie wyglądać, to mi sie odechce. Jesli sie spotkamy, to nie będe tego poruszać, nie bede pytać " dokąd to zmierza", niech będzie miło i tyle, zobacze jak on się będzie zachowywał. Chociaż może powinnam, czy w ogole ma czas na tą znajomość Wydaje mi się, że według niego wszystko jest ok i po prostu spokojnie się poznajemy
Edytowane przez schogetten_ Czas edycji: 2025-11-07 o 13:34 |
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce znowu porównywać bo to dwie różne relacje ale tak samo się czułam pod koniec z tym Niemcem. Ja się zastanawiałam co i kiedy napisać a on raz odpisał raz nie a ja na zmianę a to robiłam sobie nadzieję a to miałam dość. Telefonie też nie bo on ânie lubiâ. Zastanawianie się co napisać żeby nie wyszło âza dużoâ. Strasznie to męczący rollercoaster który sama sobie fundowałam zamiast to uciąć. A w końcu on mnie zghostowal to nawet poczułam ulgę bo miałam już jasność że ma mnie gdzieś ![]() Może sobie zadaj pytanie czy ten facet daje ci więcej miłych odczuć czy więcej niepewności i niedomówień? Dla mnie to on kiepsko rokuje szczególnie z tym jego podejściem do pracy i że chyba nie umie albo nie chce pogodzić pracy z życiem prywatnym i jego życie kręci się wokół jego wygody. Facet z podejściem âpracuje więc nic więcej nie muszę i na nic więcej nie mam siłyâ- czy to rokuje na przyszłość? Ja jestem uprzedzona może się już go widzę z piwem w ręku przed telewizorem i zerowym zainteresowaniem życiem bo on jaśnie wielmożny pan pracuje więc czego ty babo chcesz więcej xD w pracy pracuje a po pracy się regeneruje i tak mu życie płynie xD Edytowane przez MisiekBydyniowy Czas edycji: 2025-11-07 o 13:49 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |||
|
uparta chmura
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co, dla mnie fakt, że duzo pracuje i jest zapracowany to akurat nie jest minus, wręcz przeciwnie, ja sama bardzo duzo pracuje, z tym, że mam ten komfort, że mam sporo oddechu, nie musze ciągle "klepać" na kompie czy jeździć na spotkania itd więc siła rzeczy tez mam więcej czasu na rozmowy. Ja tez bardzo lubię mieć czas dla siebie, jakiś wolny wieczór, totalnie nie potrzebuje miec non stop kontaktu i jesli czuje sie kochana i ważna to w ogóle wszystko git, niech sobie pracuje. Ja już miałam lenia, ale za to bardzo miał czas na kontakt, co tez mnie nie satysfaknonowało ![]() Więc pod tym względem myślę, że byśmy byli dość kompatybilni. No ale własnie...bez takiej skrajności na początku znajomości jak obecnie. AA no i to nie jest typ z piwem przed TV, serio, on nurkuje, chodzi na kurs tańca i jeszcze interesuje się byciem trenerem piłkarskim Edytowane przez schogetten_ Czas edycji: 2025-11-07 o 15:26 |
|
|
|
|
|
#146 |
|
uparta chmura
|
To dopiero początek znajomości, a my też może trochę przesadzamy, bo podchodzimy do tego nazbyt emocjonalnie, a on prawdopodobnie zadaniowo. W sumie często po bardzo intensywnych początkach, równie szybko kończą się takie znajomości.
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Napisał, że w niedziele nie da rady, bo ma rodzinne spotkanie, a co do jutra to da mi jeszcze znać
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

choć też oczekiwałabym od niego teraz jakiejś większej inicjatywy, ale Wy jesteście umówieni na 11.11 tak?

)

jestem ciekawa jak to się skończy 

też bym tak odpisała