|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 6
Hej Lanolinko
To kwestia nastawienia co do jedzenia śniadań. Ale jak ktoś bierze leki, to jakaś osłona musi być, a jak jeszcze komuś cukier spada? W każdym razie każdy siebie zna najlepiej. Co do hartowania? ![]() Całe życie chodzę bez czapki, bez rękawic, ale w ciepłych butach
|
|
|
|
|
#1382 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1384 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Tak... leki... od wczesnego rana dużo leków... i jeszcze ta powracająca cholerna hipoglikemia...
Od jutra śniadania powracają. |
|
|
|
|
#1385 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
a ten sok z granata wyciskasz, czy kupujesz gotowy? Bardzo mnie to ciekawi. Granat jest zdrowy, ale jak pomyślę sobie o tym trudnym dla mnie wyłuskiwaniu miąższu, to aż brrr... A tu można sam sok. |
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia koniecznie! Zachęcam.
-------------- Ostatnio widziałam fajny trik na obieranie jajka, szybko, bez dłubania skorupki, dzisiaj wypróbowałam, rewelacja! Adusia dla Twoich chorych paluszków w sam raz sposób ![]() Obieranie łyżeczką: By obrać jajko łyżeczką, zacznij od rozbicia skorupki na czubku lub dupkę jajka. Następnie wsuń łyżeczkę pod skorupkę i delikatnie podważaj, przesuwając ją wokół jajka, aby oddzielić skorupkę od białka, jajko wychodzi ze skorupki w pięknym kształcie. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Adusia kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością. 100% czystego soku, bez cukru i konserwantów. Są specjalne obieraczki do granatów
|
|
|
|
|
#1387 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dzięki za wszystkie odpowoedzi/podpowiedzi.
Myk z łyżeczką wypróbuję już dzisiaj. Na 15:00 ugotuję sobie jajka. O tak, mam na nie ochotę. Angielka, masło, jajeczko, szczypiorek. |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki koreańskich filmów, w Warszawie jest ich festiwal, wiem, bo moje dziecie się wybiera.
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Nie zbalam takiego sposobu na obieranie jajek, ale wypróbuje. Ten z czosnkiem działa. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Pogoda ładna to wyskoczę na kijki, może zdążę obejsc przed nocą bo ten wieczór tak szybko zapada ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Na obiad będzie grochówka miały być pierogi ale wtedy bym nie zdążyła pojsc na kijki. Jutro mam czas to narobię pierogów. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (1 użytkowników i 2 gości) | |
| Cyferkaa |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.