|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Uciekłam z pracy z Holandii
Jestem na maksa zdołowana, bo pojechałam do pracy, dostałam od rodziców 3 tysiące złotych, ale jak zobaczyłam, że muszę mieszkać na kupie z obcymi ludźmi, to po jednym dniu zwinęłam się do Polski, nawet nie zaczynając pracy. Wiedziałam, że będę musiała mieszkać z innymi, ale myślałam, że to zniosę. Na miejscu dostałam jakiegoś horrendalnego ataku paniki.
Rodzice nie są źli, ale czuję się jak kupa. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uciekłam z pracy z Holandii
Cytat:
dziwie sie twoim rodzicom ze ci dali na to pieniadze od poczatku bylo widac ze zyjesz mrzonkami ,wystarczylo poczytac w internecie obejrzec pare filmikow na youtube zeby wiedziec na czym polega tymczasowa praca za granica
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie, zero zaskoczenia. Szkoda już się nawet wypowiadać, bo i tak nic to nie zmienia. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Takie zakwaterowanie to tragedia. Mam za sobą takie doświadczenie, ale pokój dzieliłam z moimi koleżankami, wyjechałyśmy tylko na 2 miesiące. Ja stwierdziłam, że jak one wyjadą, to zostanę jeszcze trochę, ale po ok 2-3 tygodniach się zawinęłam.
Ok, dali ci 3 tysiące, ale chyba tyle nie kosztowały loty, więc dalej kasę masz? Paradoksalnie polecam pracę sezonową na campingu (ale oczywiście w ciepłych miesiącach). Można sobie spać samej w namiocie, łazienki i kuchnia są fajne. Lepiej to wspominam, niż te wieloosobowe pokoje.
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.