|
|
#1111 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Dziewczyny bawcie sie dobrze i moze jakies fotki bo dawno nie bylo
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że spotkanie wypaliło (sądząc po nieobecności na forum chyba tak) i zabawa była przednia.
![]() Mnie dopadły babskie sprawy i załapałam od TŻ przeziębienie. Mleko, czosnek i wyrko, tyle mi dziś zostało. |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, dawno się tak nie usmiałam jak dzisiaj , troche popachniałam, troche pośmierdziałam
![]() Nawiedziłyśmy L`Occitane i Douglasa. Fotki będą , nie wiem czy dzisiaj czy jutro, zalezy od szybkości akceptacji ![]() Dziewczyny dziękuję za urocze spotkanie. Zaraz powysyłam zdjęcia. Sabbath masakra świetna, chociaż wypróbowywałam przy małej lampce i w pierwszej chwili usiłowałam sie pomalować odwrotna stroną ( tym szarym paseczkiem) ![]() kurcze, nie masakra tylko maskara ![]() Buuuuuuuuuu, zapomniałam,że nie mam adresów , spalił mi się dysk i mam inny PISZCIE !Znalazłam do Madziczki i tam juz wysłałam ![]() Do Agnyski tez
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-09-13 o 23:45 |
|
|
|
|
#1114 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Za wspaniałe spotkanie dziękuję i ja. Żałuj, że nie pojechałaś z nami, płakałysmy ze śmiechu. Szczególnie rzęsiście my z Sałatą, kiedy Madziczka zdradziła nam tajemnicę swego autorskiego miksu Demeterków. Na akceptację zdjęć musisz chyba poczekać do wieczora, bo my dopiero skończyłyśmy spotkanie. A! I widzę, że wkleiłaś to zdjęcie, na którym wyglądam jak Hobbit.
|
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło Was zobaczyć, nawet tyłem
Czekam więcej fotek. Napiszcie co to za tajemniczy śmierdziel?? I ten miks Madzi
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi, Yolu, ten śmierdziel to chyba coś co ja dostałam od Szarej Róży
Tak mniemam po opisie Rzeczywiście, śmiechowo było bardzo Zazdroszczę dziewczynom, że mogły pobalować jeszcze potem razem. Ja za to spędziłam dużo czasu z Madziczką, chodziłyśmy po sklepach, perfumeriach i dobrze się bawiłyśmy. Stary biały Zen okazał się na szczęście nie w moim stylu ![]() Za to zakochałam się ostatecznie w Gucci PH, którym obficie skropiłam się w perfumerii, żeby zobaczyc jak się nosi psikany z atomizera. Bosko Poza tym spodobała mi się Feu d'Orange L'occitane i masła z Body Shopu (hihi, pierwszy raz byłam w ich sklepie). Kupiłam też cudne cynamonowo-pomarańczowe kadzidełka L'occitane No i trochę się powymieniałyśmy ![]() Sabb - ja też już wypróbowałam i maskara na szczęście nie robi mi masakry No i potwierdzam, że na Sabb Black Tourmalin jest boski ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za kolejne bardzo udane spotkanie i świetną zabawę
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Weszłam właśnie do domu - zlocik się przeciągnął . Postaram pospieszyć się z autoryzjacją zdjęć od Rozterki, powysyłam swoje zdjęcia dziewczynom do akceptacji. Jednak najpierw muszę wziąć gorącą kąpiel, bo po prostu zamarzłam i napić się mocnej kawy.Ten mój autorski miks, to Cotton Candy i Hawaiian Vanilla Demeter zwany przeze mnie Różową Landryną - Sabbath i Szara Róża dosłownie tarzały się ze śmiechu![]() Sałato - wyślij mi proszę na priva swój adres mailowy ![]() Dziewczyny - dziękuję za cudowne spotkanie, mnóstwo śmiechu aż do łez. Sabbath i Różyczce - za czadową imprezę (mimo, że na koniec usnęłam na kanapie Dziękuję także za wymianki i gratisy![]() Zawsze wracam poztywnie naładowana ze zlocików ![]() Edit: pozwolę sobie wkleić zdjęcie mnie, robione mi, moim aparatem, na których jestem tylko ja Na resztę musicie poczekać. No i jeszcze zdjęcie stolika - było próbkowo-odlewkowo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-09-14 o 14:30 |
|
|
|
|
#1118 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez mnie nikt nie zapraszałYolu , ja śmierdziałam najpiękniej , mniej więcej jak zawartość nieotwieranej przez tydzień męskiej torby po wyjściu z siłowni, ale nie pamietam , co to było takie urocze. Za to dosyc ciekawei rozwijała się na mnie Czrna Orchidea Toma Forda, nie wiem jednak czy bym ją chciała, musiałabym powtórzyc testy idywidualnie, bez otoczki , innych zapachów. Kenzo Amour jest piekne , tylko jakby nieco ulotne ![]() Na zdjęciach Madziczka
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-09-14 o 16:06 |
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zapomniałam napisać, co mi się tak spodobało. Szkoda, że żeby to kupić musiałabym się wybierać na inny kontynent i szukać intensywnie, bo możliwe że to produkt lokalny: Oud z Egiptu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zachwycił Irys z L'Occitane. Co do wymienionych próbek, odlewek, będę testować jutro, bo dziś jestem potowrnie niewyspana ( ale warto było
), mam drgawki i mdłości.Agnysko, Sabbth, Rozterko - macie już pewnie w skrzynkach moje zdjęcia. Czekam tylko na mail do Sałaty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1123 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() W moim też nie, ale ma w sobie COŚ ten zapach. Piękny jest. Jak spokojne światło. Cytat:
Choć pamiętam moje pełne niedowierzania pytanie: - Wy naprawdę kupujecie te tusze tylko dlatego, że powiedziałam, że są fajne? ![]() Dziękuję raz jeszcze. Moi znajomi natychmiast zrobili z niego najbardziej mój z moich zapachów. Muszę kupić więcej kiedy skończę flaszkę. Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze kiedy Sałata podliczyła, że było tego łącznie 30 ml po prostu nam się dziewczyna popłakała z żalu. ![]() Cytat:
To nie ja! ![]() O raju! Pisałam już na PW - to nieporozumienie wielkie jak stodoła! Oczywiście, że byłaś zaproszona! Kurczę, najmocniej Cie przepraszam. Mam wrażenie, że proponowałam, ale na wszelki wypadek, gdybym miała znów okazać się ćwokiem oficjalnie i na piśmie oświadczam, że jesteś zaproszona nieustająco na KAŻDĄ pozlocikową posiadówę u mnie! Cytat:
Powiem Wam szczerze - śmierdział. Śmierdział dokładnie tak, jak opisała to Rozterka. ![]() Cytat:
![]() Sama żałuję, że kupiłam tylko jedną malutką fioleczkę. ![]() edit: Madziu, nic nie dotarło.
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - nic?
Kufa soń Nic... może za dużo wpakowałam do jedengo maila - wyślę jeszcze raz tylko podzielę to na 2-3 maile Rozterko, Różyczko - a wy dostałyście zdjęcia?Jeszcze raz dziękuję za gościnę edit: Wklejam zdjęcia Agnyski i czekam na zgodę pozostałych
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-09-14 o 21:24 |
|
|
|
|
#1125 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakochałam się w tym l'occitanowym kremie do rąk z masłem Shea - po prostu genialny jest! Cytat:
Cytat:
U Sabb zawsze płaczę - albo ze śmiechu, albo ze wzruszenia ![]() Cytat:
Dziewczyny, ogromne dzięki za superowe spotkanie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dłoń Rozterki portaktowana Scentem Intense zalatywała tak, jakby Ewa macała jakiegoś spoconego rugbystę pod pachą po treningu.... ![]() Madziu, nic nie dotarło...
|
|||||||||
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Róziku - już wysyłam - w kilku mailach
![]()
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Matko nie mam siły do tej Sabbath
Ma tyle ładnych zdjęć i prawie ic nie pozwala wkleić
|
|
#1128 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Aleś nastrzelała. Zaraz coś wybiorę. Bez golizny, oczywiście. Cytat:
Genialnym zawsze genialnie, czyż nie? Mhhhrrroczny, poczochrany Hobbit w obuwiu ortopedycznym. Yeah! Rózik, ale ona nie jest teksańska... Cytat:
|
|
|
#1129 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - ale ja liczę na jedno zdjęcie z golizną
Na kolanka chociaż![]() Załączam zdjęcia
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że agnyska dorwała hinoki
no i jak Ci się podobają? zazdraszczam zlotu - nie było mnie na trzech krakowskich z rzędu i mam wielką chcicę
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam dalej , teraz b ędzie różanie
![]() No i trochę Sabbath się załapało
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Róża, Sabbath , Rozterka i uroczy kawałeczek Agnyski
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czyżby chodziło o Najbrzydszy Zegarek w Tej Galaktyce a Nawet Poza Nią...?
![]() Albo nawet jednocześnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak ja lubię obwąchiwać Twoje nogi! Cytat:
O ile siebie znam na razie nie mam żadnych skłonności psychopatycznych względem swoich rzęs ![]() ![]() Cytat:
I jednocześnie Najbardziej Kolorowa Sałata Świata - z czerwoną twarzą i żółto-zielonymi ręcami No i z laserem w okach
|
||||
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu ale jak zobaczyłam Sab wąchającą swoje ramię od razu stanął mi przed oczami facet z wątku "bulersującego" co psikał sobie do buzi
albo i niżej |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja po tym spotkaniu , to do dzisiaj mam dobry humor
![]() Cytat:
![]() Dobrej nocki wszystkim
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-09-15 o 00:11 Powód: literówki |
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też!
To kiedy następne? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1140 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Choć ubawiło mnie nasze wspólne zaskoczenie, kiedy okazało się że mam próbkę podpisana "Zegarek" z przegródce na literę "W". ![]() Cytat:
- Oj, śmierdzi mi kolano. - Ehe... Cytat:
Cytat:
![]() Świetnie się komponowałaś z brudną, śmierdzącą grzybem sąsiadką. Cytat:
Tylko to powstrzymało mnie przed psikaniem w dekolt. Ogólnie: "tam psikaj, gdzie nos sięga" ![]() A co? Przechodzimy płynnie do planowania? ![]() "Perwersja" to nasze drugie imię. Zaraz po "Słośliwość".
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

PISZCIE !

No i z laserem w okach