|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shih Tzu
a wiesz dlaczego nie mam psa? nie wiesz to sie nie wypowiadaj w moim imieniu i nie udzielaj o moim zyciu z adnych informacji bo z twojej strony sobie tego absolutnie nie zycze
|
#2852 |
|
BAN stały
|
Pewnie dlatego, ze nie moze znalesc tego idelnego .... z rodowodem i rownymi zabkami .... albo po prostu zbiera pieniadze
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
ani jedno ani drugie
|
#2854 |
|
BAN stały
|
jakos mnie to nie interesuje....
nadal nie moge znalezc opowiesci o yorku ... |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
szukajcie a znajdziecie
![]() to ze nie mam psa jest odpowiedzialna decyzja
|
#2856 |
|
BAN stały
|
odechcialo mi sie... to Ty bardzo chcialas zebym te historie poznala...
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
to nie szukaj, mi to wisi czy to znajdziesz czy nie, bo akurat nie do ciebie to pisalam i nic to w tobie nie zmieni
|
#2858 |
|
BAN stały
|
w Tobie tym bardziej. I naprawde wydaje i sie ze skoro nie masz psa to nie powinno Cie tu byc, bo tutaj wymieniamy sie doswiadczeniami z naszymi psami, a skoro Ty psa nie masz to <papa> zasmiecasz tylko ten watek ....
|
|
|
|
#2859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pchełek nie ma ale też się drapie. Może nie aż tak często żeby sobie rany robiła ale jednak. Brała wapno i pomogło bo juz sie tak często nie drapie ale całkowicie to nie ustało. Karmę też miała zmienioną i nadal nie wiem jak jest przyczyna. Może z czasem się wyjaśni. Ach co do tej Animondy - nie mogę tej puszki nigdzie kupić Znalazłam małe pudełeczko takie na spróbunek ale dałam 4 zł a puszka 7 to sie bardziej opłaca tą puszkę ale nie ma dla maluszków tylko dla dorosłych
|
|
|
|
|
#2860 |
|
BAN stały
|
Moja Chanela wlasnie skonczyla 2 miesiace
Ja narazie nie zmieniam jej karm, wszystko jest w porzadku. Zastanawiam sie kiedy bede mogla wprowadzic jakies inne posilki, np cos z kurczaka czy serek? |
|
|
|
#2861 |
|
Raczkowanie
|
Ja swoą przyniosłam do domu jak miała 2 miesiące, po tygodniu jadła dosłownie wszystko aż ją przekarmiłam, teraz już wiem, że źle robiłam bo dawałam jej wszystko co lubiła czyli dosłownie wszystko. Teraz od 3 tyg. je tylko sucha karmę, wet zaleciła dietę odchudzającą i tylko czasem dam jej coś innego ale zawsze dziubinkę i ani grama więcej. Jest juz szczuplutka i wygląda naprawdę świetnie (co za skromność
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Malinko ale po co to ciągnąć. Jesli nie będziecie reagowały na jej wypowiedzi to sama przestanie pisać. Nikt nie lubi być ignorowany
|
|
|
|
#2864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam.
|
|
#2865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
Ile Wy lat macie? Krew mnie zalewa jak czytam, pieprzon...... egoistki Was, snoby inaczej nie potrafie bo wiecie co psy z pseudo są rozmnażane cieczka po cieczce aż suki padną a Wy się cieszycie i od takich morderców psy kupujecie. Pomyślcie Wy się przyczyniacie do tego, że kolejna suka w ciasnej klatce rodzi miot. jesteście bez serc widzicie tylko swojego psa inne Was nie obchodzą!!!Tak nieczułych osób jeszcze nie spotkałam!!!!!
A może tak to ktorejs z Was podeslemy jakiegos Pana co Was zaplodni a Wy bedziecie rodzic - pisze to bo któraś z dziewczyn porównywała te dwie sprawy więc ją zapraszam znajde jej kandydatka!!! |
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
Elis1 po raz kolejny to napiszę ale nie mogę sie napatrzeć na Twoją Julkę (juz nawet zapamiętałam jej imię
![]() A to Felcia w gumeczce |
|
|
|
#2868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
twoja wypowiedź to żadna argumentacja, ty po prostu źle się wyrażasz o innych |
|
|
|
|
#2869 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze więc ostrzeżenie ale inaczej o ludziach którzy skazuja psy na takie cierpienie nie powiem. Ale wiem co napisalam i prosze dajcie mi ostrzeżenie, szkoda że "takim" ludziom nie daje się za bestialstwo ostrzeżeń, chodzą bezkarnie.
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moglabys moze najpierw przeczytac wszystko a potem sie odzywac???? My nie popieramy ludzi ktorzy robia krzywde zwierzetom, pseudohodowli itd ale to Wy do cholery jasnej razem z pozal sie boze motylkiem za pseudohodowle i mordercow uwazacie kazdego komu oszczeni sie pies!!!!!!!!!!!! czy do Was to nie dociera?????????????????? NIE POPIERAM MORDERCOW I OSOB ROBIACYCH KRZYWDE ZWIERZETOM ALE POTRAFIE ROZROZNIC CO TO PSEUDOHODOWLA I KIEDY ZWIERZECIU DZIEJE SIE KRZYWDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! I to ja porownywalam psy do ludzi, wiec uwazaj co piszesz. |
|
|
|
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
Kocham zwierzęta bardziej niż ludzi, więc nie masz prawa mnie oceniac pod tym względem. Dla was pseudohodowla to tam gdzie są psy bez rodowodu. Ja się z tym nie zgadadzam dla mnie pseudo to tam gdzie cierpią zwierzęta, a człowiek ma je gdzieś i liczy się zysk, nie ważne jest dla mnie czy to jest hodowla zarejestrowana czy nie. Bo w zarejestrowanych hodowlach wcale nie jest tak cudownie jak myślicie. Są hodowle, które źle traktuja psy, ale nie wsadzaj nas wszystkich do jednego worka tylko dlatego, że nasze psy nie mają rodowodu.
Ja dokarmiam psy, mam zamiar przyjąć się jako wolontariuszka do schroniska, więc ty nie masz prawa nazywać mnie p.. egoistką.
|
#2874 |
|
BAN stały
|
Silvi sliczna masz ta Felcie
zanim Chaneli urosna wloski ... ech .... mam juz zaplanowana fryzurke dla niej nie chcialabym zeby miala wszystkie wloski dlugie, bo wlasnie potem ciezko jej bedzie w upaly ... bede ja scinac na szczeniaczka ale na glowce bedzie miala ladniusie
|
|
|
|
#2875 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
luccy, coś ty taka egzaltowana
dopiero pisałaś, że ktoś wcisnął tobie psa 7 tyg. i jeszcze mówił, że zabranie go jako 6 tyg. jest ok latasz na dwór ze szczeniakiem po pierwszym szczepieniu /pisałaś, że drugie ma dopiero 30.09/ i co ten odpowiedzialny hodowca nic ci nie powiedział na ten temat?? ty zielonego pojęcia nie masz o psie a już planujesz szczeniaczki i ja też mślę, że z piaskownicy co niektórzy tutaj przed chwilą się wyczołgali tak, to niesprawiedliwe, że psy nie mogą decydować za siebie i za ich mnożenie zabierają się ignoranci, a tacy jak wy tutaj nakręcają ten proceder |
|
|
|
#2878 |
|
Raczkowanie
|
ale tu wsztscy wrażliwi szkoda, że nie tam gdzie trzeba :P
Mój post był skierowany do pseudphodowców oraz osób, które od nich kupują psy widze sporo Was tu bo każdy myślał, że do niego pisze. Nie obrażam nikgo personalnie, ni episze po nicku, każdy to odebrał jak chciał i za jakiego się uważa. Pseudohodowla to miejsce w którym rozmnaża się psy nie mające hodowlanki. Dlaczego nie maja, to nie jest trudne, może lenisto właścicieli, może łatwiejsza kasa?? |
|
|
|
#2879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Raczkowanie
|
Doloresd przyjełam do wiadomości po twoim pierwszym poście, mi sto razy jednej rzeczy nie trzeba tłumaczyc.
Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Znalazłam małe pudełeczko takie na spróbunek ale dałam 4 zł a puszka 7 to sie bardziej opłaca tą puszkę ale nie ma dla maluszków tylko dla dorosłych