|
|
#1411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() Pozdrów serdecznie Ewelkę i zycz szczęścia...no i niech wreszcie odpocznie
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Lis o zespól sie nie martw byłam juz na druim wesleu na którym oni grali i ponownie super goście zadowoleni.
Ewelka tu zdgląd ale chy a nie ma czasu nic napisac na razie
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za życzenia
Trochę jestem zajęta i nie mam czasu zdać relacji Weselisko mogę zaliczyć do udanych, zleciało mi bardzo szybko Chciałabym przeżyć je jeszcze raz, więcej opowiem już niebawem.......
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelko i angellko
to super że wesele się udało teraz my musimy cierpliwie poczekać na relację i fotki ale na szczęście środa już jutro
|
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
ewelka111 super ze wesele się udał, my tu cierpliwie poczekamy na relacje i fotki
![]() Rany ale pogoda!
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
ewelka111 GRATULACJE!!!!! Fantastycznie, że jesteś zadowolona. Bardzo się cieszę, że wszystko poszło dobrze i że się orkiestra spisała bo to strasznie ważne. Czekamy na relację i koniecznie wklej foteczki
Jej, już się nie mogę swojego weselicha doczekac a tu jeszcze tyyyyyle czasu do niego. eh.....
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
ewelka111 świetnie że sie wszystko udało
czekam zatem na jakieś fotki.
|
|
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
kasiuni_a ostatnio w drodze z pracy zaczęłam ten wątek z moim przyszłym ślubnym.
Sama mam mieszane uczucia co do sposobu zwracania się do przyszłych teściów, ale to pewnie samo wyjdzie po ślubie. Mnie jest w sumie wszystko jedno byleby układało się miedzy nami poprawnie ))))
|
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
a co do wynajęcia samej sali, to w przypadku Kałkowa może to nie być możliwe. To jest chyba ostatni rok w jakim jest możliwość wynajęcia samej sali, ale może zrobią wyjątek
|
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
kasiuni_a odpowiadając na Twoje pytanie: to mnie na początku strasznie trudno przechodziło przez gardło słowo mama i tata do teściów. Ale z perspektywy czasu teraz już jest OK.
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Ewelka, super, ze wszystko sie udalo! Jeszcze raz samego szczescia
I czekamy na fotki! Ja dorzuce fotki z Palacu, Dziewczyny, bo pamietam, ze prosilyscie, tylko moj fotograf nie mogl sie obrobic i dopiero ida poczta. |
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wrzucilam pare fotek z Ujazdu na moj profil. Zapraszam do ogladania.
Tak jak juz wspominalam, sa to nasze wlasne amatorskie zdjecia robione naszym starym aparatem, wiec jakosc jest kiepska, ale mila pamiatka
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem tylko jedno....jestescie boscy ![]() ![]() ![]() A ja nie pisalam, juz drugi tydzien mam praktyke w szkole podstawowej,wiem, pewnie pomyslicie ze to lajcik z maluchami pracowac, ale uwierzcie mi, to nie sa slodkie dzieciaczki jak sie sadzi, szczerze mowiac dzis jakies zalamanie lekkie przezywam, mam dosc wszystkiego, mam watpliwosci co do kierunku moich studiow........ ![]()
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dziekuje za mile slowa, Katalinko
![]() Oj, wiem cos na temat szkoly, bo pracuje w niej juz 12ty rok. Teraz pracuje w podstawowce i dzieci sa zupelnie inne niz kiedys za"moich czasow",szczegolnie w wielkim miescie( pracuje w NYC). Czasem mam okazje poobserwowac nowojorskich licealistow w metrze i to przekonuje mnie, ze nigdy nie chialabym z nimi pracowac ...Male tez potrafia dac popalic. Ja do tej pory przezywam zalamania choc juz tyle lat w tym siedze... Nic sie nie przejmuj. Czasem jest tak, ze patrze na dzieci i jestem szczesliwa, ze wybralam ten zawod, a czasem mam ochote juz nigdy nigdy nie przechodzic przez prog klasy. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-09-16 o 19:21 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
Agat77 wow piękne fotki, bardzo mi się podobają!
Ile Ty masz jeśli mogę zapytać skoro tak długo już pracujesz w szkole??? katalinka17 to pewnie tylko chwilowy kryzys! A w Ostrowcu pracujesz? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, ze najczesciej za zachowanie dziecka odpowiedzialne jest srodowisko rodzinne i bardzo ciezko jest dziecko nauczyc "posluszenstwa", wyplenic zle nawyki. Oczywiscie rodzice niczym sie nie przejmuja.... |
|
|
|
|
#1427 |
|
Zadomowienie
|
To prawda ze dzisiejsza młodzież jest całkiem inna niż np. z mojego pokolenia!
|
|
|
|
#1428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie w grudniu stuknie 31. Zaczelam na drugim roku studiow, tak tylko kursy w weekendy lub popoludniami. Ja tez mialam praktyki w Ostrowcu, w SP 7 , ktorej kiedys bylam uczennica. |
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja już po obronie - poszło naprawdę szybko i sympatycznie. Pytania łatwe. W sumie mam dwie piątki - z pracy i z obrony, a z racji średniej no to czwórkę na dyplomie. Od dzis możecie mi mówić pani magister prawa
.Dziękuję za kciuki .
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za mile opinie na temat zdjec. Ciesze sie , ze sie Wam podobaja. Ujazd to dobre miejsce na plener, a jak sie ma ze soba profesjonalnego fotografa to na pewno wychodza zdjecia cudenko.
Swoja droga, Dziewczyny, jesli ktoras ma zdjecia z pleneru z Krzyztoporu, to wrzuccie cos prosze. Bardzo jestem ciekawa jak to miejsce prezentuje sie w profesjonalnym obiektywie. |
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Katalinka, niestety masz racje. Podejscie do nauczania i wychowania bardzo sie zmienilo w ostatnich latach, ale nie sadze by ten brak dyscypliny wychodzil dzieciom na dobre. Dziecko potrzebuje struktury, potrzebuje znac swoje obowiazki (przywileje rowniez) i oczekiwania wobec niego. To daje dzieciom poczucie bezpieczenstwa i stabilnosci. Niestety wielu rodzicow nie wprowadza tego w domu i dziecko nie potrafi wejsc w bardzo przeciez ustabilizowany i konkretny system szkolny. Mam znajomych, ktorzy maja malutkie dzieci, ktore nawet nie maja wyznaczonej pory pojscia spac i snuja sie po domu do 23ej, a rodzice biegaja na kazde zawolanie. Od tego sie zaczyna...Tacy rodzice sa zazwyczaj przekonani, ze jak najlepiej dbaja o potrzeby swojego dziecka. Totalny brak swiadomosci. To moim zdaniem takie problemy z tzw. dobrych domow, bo to , ze przeciez wiele dzieci wychowuje sie w rodzinach zupelnie pozbawionych normalnej formy i wzorcow do nasladowania to tez duzy problem i chyba jeszcze trudniejszy... |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE, Ostrowczanko!!! I jakie super oceny! Chyba odczuwasz wielka ulge, prawda? Gratulacje raz jeszcze!! |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agat cudne zdjęcia!!! najbardziej podobają mi się te w oknach zamku. śliczne!!!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Agat super macie te zdjęcia
![]() Ostrowczanko gratulacje Ewelka czekamy na zdjęcia z niecierpliwością - Super że wszystko się udało
|
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Agat śliczne zdjęcia!!
Ostrowczanko gratulacje!!! |
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Mgr Ostrowczanka serdeczne gratulacje!!!!!!
agat77 starsznie młodziutko wyglądasz, dałabym Ci góra ze 20 lat! |
|
|
|
#1437 |
|
Przyczajenie
|
Agat77 prześliczne zdjęcia, mam nadzieje, że moje choć w połowie będą tak ładne.
Serdecznie gratuluje obrony i zazdroszczę dwóch piątek
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Rowniez gratuluje Ostrowczanko dobrze ze juz masz z gloy, mnie to czeka w przyszlym roku ciekawe jak to bedzie.
Agat fajniutkie zdjecia. Zapytam sie jeszcze raz moze mi ktos powiedziec cos na temat kwiaciarni w waskiej uliczce jakie ceny za wiazanki i wogole. |
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Ostrowczanko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() Oby wiecej takich informacji pozytywnych, jeszcze raz gratuluje Pani Magister
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: kilka postów wczesniej była mowa o podpisywaniu jakiegos protokołu u księdza.czy mozecie mi cos wiecej na ten temat powiedzieć:kiedy sie go podpisuje i u kogo w parafi czy w tej co ślub sie bierze???Będę wdzieczna za odpowiedz!!wiem ze mam jeszcze duzo czasu ale wole wczesniej wiedziec zeby poźniej nic mnie nie zaskoczyło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

) to powiem że wesle się udało. Ona sama jeszcze jest bardzo zalatana ale pewnie koło srody zda relacje
Pododa troche nie dopisała ale zimno się odczuwało tylko przy składaniu życzeń. Jedzenie bardzo dobre zespół świetny. Pana młoda wyglądała prześlicznie zdjęć mnóstwo ale to już ona niech wstawi 

Chciałabym przeżyć je jeszcze raz, więcej opowiem już niebawem.......
Jej, już się nie mogę swojego weselicha doczekac a tu jeszcze tyyyyyle czasu do niego. eh.....

....