|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Witajcie, Ulisia jedna lyzeczke wylicytowal dla mnie brat w srode wysle pieniazki. I jeszcze jedna sprawa, do Warszawy podrzuci mnie ojciec samochodem wiec spotkamy sie w tym barku na Wschodnim. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
|
#2402 |
|
Rozeznanie
|
Kaja - w jakim barku...? na którą godzinkę będziesz...? na którą w takim razie zamawiamy taxi...? bo my już o 11.14 będziemy - nie wiem jak inni...
Jeśli chodzi o łyżeczkę - nie ma sprawy. Buziaki!!!
|
#2403 | |
|
Rozeznanie
|
Mikrejsza, dzięki za zadzwonienie i załatwienie wszystkiego :))
Cytat:
|
|
#2404 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
Ulisia ja postaram sie byc juz przed 13 ale wszystko zalezy od warunkow na drodze
|
|
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
Ja wpadam tylko z taką techniczną uwagą do osób które zdecydowały się na podzielenie się swojej adopcją oraz do osób które dołączyły do kogoś.
Prosze pamiętać,że list od dziecka przychodzi jeden, Ja robię kopię i przesyłam go drugiemu rodzicowi. Aby było sprawiedliwie robię to naprzemiennie ,raz do jednego raz do drugiego oryginał.(przynajmniej staram się). I proszę nie posądzać mnie o wysyłanie kopi do wszystkich. Kopie robię ,ale do rodziców idą oryginały. Pozdrawiam. |
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję wszystkim za słowa otuchy.
Babcia odeszła wczoraj późnym popołudniem.
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WSPÓŁCZUJĘ [*] niech spoczywa w pokoju
|
|
#2409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
Wyrazy współczucia.
W wigilię Matki Bożej Różańcowej - Maryja zabrała ją do Siebie. |
|
|
|
#2411 |
|
Raczkowanie
|
Wyrazy współczucia
|
|
|
|
#2412 |
|
Rozeznanie
|
beautyb- najserdeczniejsze wyrazy współczucia.
Trzymaj się kochana- będę o Tobie ciepło myślała. |
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
beautyb brak słów pociechy w takiej sytuacji, ale pamiętaj że jesteśmy z Tobą
a Babcia już nie cierpi i z pewnością będzie się Tobą opiekowała |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pytał jak wstawić zdjęcie dziecka to w tym okienku odpowiedzi musisz przycisnąć "opcja zaawansowane" i tam jest mozliwość dodawania załączników do 122 Kb, dzieciaczek prześliczny
- gratuluje !czasami tak jest że nikt nie odpowie na pytanie, jakos to umknie, proszę przypomnieć się i nie obrażać na nas, niekiedy zerkamy z pracy albo jak dziecko w wannie i brak czasu na odpowiedź, albo się po prostu zapomina Jola masz juz listy ?
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
Tak ,przepraszam zapomniałam Ci dać znać.
Jutro po południu wyślę i jutro napiszę numerki do kogo. Dzis trochę nie mam czasu. |
|
|
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
Szczesc Boze!
beautyb-prosze przyjac wyrazy serdecznego wspolczucia -modle sie za Babcie. Kochani duzo w tym tygodniu sie dzieje:jutro rano przyjezdzaja z organizacji "Children in crisis",chca sie spotkac z stakeholders z naszej okolicy-to sa juz pierwsze powazne kroki,widac ze sa zainteresowani pomoca i wszystko idzie w dobrym kierunku... w sobote reprezentant Comunio in Christo w Zambii przyjedzie z grupa kobiet z kosciola katolickiego w Lusace ,spotkaja sie z naszymi dziecmi....mam wrazenie ze tez sa zainteresowani...tymbardz iej ze to spotkanie jest na zyczenie Comminio in Christo -Germany....a ja w miedzyczasie przekazuje koordynowanie Programem ocznym komus innemu,to samo z koordynowaniem programu sponsorowanego przez Caritas Praga.Mlodsi ludzie zrobia to bardzo dobrze a ja bede miec wiecej czasu na apteke i nasze dzieci bo jest to juz duuuuza grupa. Duchowo bede laczyc sie z Wami na spotkaniu w Warszawie.W razie gdyby byly jakies pytania to po niedzieli bede juz wolniejsza /oczywiscie wieczorami bede podczytywac forum.Zycze duzo radosci,owocnych obrad i niech Duch swiety oswieca przy wyborach!pozdrawiam serdecznie,s.Jozefa |
|
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Wam bardzo - jesteście niezwykle kochani
![]() Babcia odeszła spokojnie, otoczona przez najbliższych. załączam zdjęcie sprzed lat - Babci z moją mamą i wujkiem
|
#2418 |
|
Raczkowanie
|
Wyrazy współczucia, polecamy babcie naszym modlitwom....niech spoczywa w spokoju
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
beautyb przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia [*]
MAMA pytałaś kiedys jak się czuję. Już lepiej Pozdrawiam wszystkich i ubierajcie sie cieplo !!!!!! |
|
|
|
#2420 |
|
Rozeznanie
|
No to teraz numerki listów:
![]() 27,44,57,81,108,115,119,1 23,167,175,205,208,226,23 0,312,324, 356,374,382,386,395,463 I coś mi się wydaje,ze dużo osób tutaj będzie świętować bo jakieś takie wizażowe te numerki .Listy startuja do Was dziś . |
|
|
|
#2421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
BeautyB współczuje ale nech będzie pociechą, że babcia odeszła do lepszego świata. Mam nadzieje, że wspólna paczka w Choszczówce dojdzie do skutku, bo przywiozę trochę rzeczy. Ulisia, mam pytanie: Czy pieniądze za łyżeczkę mogę Ci dać w Warszawie? Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
|
#2424 |
|
Raczkowanie
|
beautyb piękna była Twoja babcia w młodości
Fajne zdjęcie.MAMA jak długo nabierają mocy formularze w Twojej czarodziejskiej szufladzie? Pytam bo przeczytałam w Newsletterze 2, że Gosia przywiozła różne numerki między innymi 506 Nie chcę poganiać bo wiem, że czas ucieka jak szalony ale nie dziwcie się, że nie mogę się doczekać. To jest nasz pierwszy formularz z Zambii![]() gosiakk7 dziękuję za wiadomość ![]() Życzę wszystkim miłej zabawy podczas sobotniego spotkania
|
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
beautyb-wyrazy współczucia. Suzi82-życze szybkiego powrotu do zdrowia. Zięć nie został przyjety do szpitala w Warszawie, musi czekać jak bedzie wolne miejsce. Dlatego bardzo proszę, wspomnijcie w modlitwie o jego zdrowie i zeby został przyjety do szpitala jak najszybciej.
|
#2426 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To prawda, piękna kobieta. Beautyb - trzymaj się, bardzo Ci współczuję
|
||
|
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę nocować tutaj http://www.hotelwitkowski.pl/lokalizacja.php Czy stąd jest daleko na Dworzec Wschodni? A może ktoś mieszka w okolicy mojego hotelu? ![]() New_Rock proszę podziel się ze mną swoim numerem telefonu, żebym w razie czego mogła się z kimś z organizatorów spotkania skontaktować ![]() Trzyma się kochana ![]() Cytat:
Yustyna777 podaj mi też swój nr kom, żebym miała kogoś w Warszawie ze swoich
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tramwajem 7 35 minut. Wsiadasz w alei Krakowskiej i wysiadasz jak zobaczysz Dworzec Wschodni po prawej stronie :) Idzie ktoś dziś na czat?...
|
|
#2429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ze mną też bo ja Warszawy zupełnie nie znam więc jakbym się zgubiła... Seona i Ulisia-też mi wyślijcie numery na PW jeśli możecie ![]() Pyziulka, a Ty wiesz już dokładnie czy jedziesz?? jak tak to się musimy dogadać ![]() czy ktoś z osób wybierających się na spotkanie nie ma jak dotrzeć do Choszczówki?? czy już wszyscy się jakoś poumawiali?? jakby co piszcie godziny o których będziecie to będzie łatwiej podobierać się w grupy edit: co zabrać do jedzenia??
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
witajcie ,dawno nie pisałam,ale czytam w biegu
tyle się tu dzieje... beautyb-wyrazy współczucia z powodu śmierci Babci,wiem co czujesz,przechodziłam to samo w styczniu,moja Babcia umarła w ostatni dzień stycznia,czas mija ale bardzo za nią tęsknię ,Wiem jedno. ,kiedy bliska osoba cierpi i nie ma ratunku to śmierć jest wybawieniem.a teraz z innej dziedziny -mój syn zaczął studia na historii ![]() Mama dla nas nic nie ma? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

- gratuluje !
.
bo ja Warszawy zupełnie nie znam więc jakbym się zgubiła... Seona i Ulisia-też mi wyślijcie numery na PW jeśli możecie