|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kolorówka CHANEL, ESTEE LAUDER.
WĄTEK NIEAKTUALNY
1.. MINUTE MAKEUP ESTEE LAUDER AB7, OYSTER SHELL (9,5g). Zużycie - około 50-60%. dokładam: 2. WYMIENIONY! Blusher Chanel joues contraste 96 coprice Zużycie około 70%. 3. blusher maybelline PURE BERRY - niestety pod wplywem upadku częśc się rozkruszyła - jak widać na zdjęciu. 4. błyszczyk manhattan BLACKBERRY 432 zużycie około 30%. 5. cienie sephora - został czarny z drobinkami zużycie jak widać na zdjęciu około 30%, i po 10% zostało szarych. Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-12-19 o 21:26 Powód: dod. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka CHANEL, ESTEE LAUDER.
DIAMONDS 200ml pełne, od producenta
Wymienię się na kosmetyki, zapachy selektywne, tusze i podkłady merek np LOREAL, Bourjouis, Max Factor itp Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-10-20 o 21:57 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
rozumiem że pozostały tylko te dwajasne a czarny jest całkowicie zużyty?
jeśli tak to napisz jak byś widziała wymianke, w paletce lancome oba cienie mają niewielki ubytek maźnięte kilka razy , róż używany ale zostało też sporo bardzo ogólnie zostało 60-80% puderku zostało niewiele . |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
1. Różowa konturówka do ust CHANEL, zużycie około 40%. GERISE PINK. Posiada skuwkę i z drugiej strony pędzelek (troszkę uszkodzony).
2. Kremowy, rozświetlający, pojedyńczy cień do powiek (3g) CHRISTIAN DIOR, SOLO DIOR SINGLE EYESHADOW, BARWA: 022. Zużycie - nikłe. 3. Szminka ESTEE LAUDER PURE COLOR 122 SANGRIA. Zużycie - około 50%. 4. Szminka CHANEL ROUGE A LEVRES 64 ECRIN ROUGE. Zużycie - około 20-30%. 5. Szminka CHANEL - Ciemna, krwista czerwień. Numer nieznany. Zużycie - około 50-6-%. UWAGA!!! Jest uszkodzona, ale za to łatwo można ją nakładać pędzelkiem. Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-10-11 o 12:37 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
dobrać raczej nic nie dobiorę niestety
w paletce dziś sprawdziłam ilość różu dokładnie jest ok 80% a może nawe i więcej reszta tak jak opisałam wcześniej.Przemyślę to jeszcze i odezwe się
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie amor amor
poza watkiem mam m.in. - Escada Pacific Paradise ok. 30/50ml - Esprit Connect for Us 49/50ml |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
A mnie interesuje YSL podkład Teint Eclat de Soie nr 8 - tylko nie wiem, jaki to odcień?
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
1. Poczwórne cienie CHANEL. Zużyte w całości zostały dwa kolory - czarny i biały. Pozostałe dwa jasne (z rozświetlającymi drobinkami):
Złoty - zużycie około 20%, beż - nikłe zużycie. Nie wiem, jaka jest data ważności kosmetyku, kupiony został 5 lat temu. -Lancome MAGNIFIQUE 50ml woda perfumowana, nowosc, zafoliowana, oryginał od producenta 1. Różowa konturówka do ust CHANEL, zużycie około 40%. GERISE PINK. Posiada skuwkę i z drugiej strony pędzelek (troszkę uszkodzony). 2. Kremowy, rozświetlający, pojedyńczy cień do powiek (3g) CHRISTIAN DIOR, SOLO DIOR SINGLE EYESHADOW, BARWA: 022. Zużycie - nikłe. czy znajdziesz coś wzamian ? |
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
interesuje mnie amor, zerknij do mnie, również do postów 37 i 38
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283440 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, zainteresowałam się kosmetykami kolorowymi:Róż do policzków CHANEL nr 48 Enchanteresse CLINIQUE Sheer Powder Blusher04 Sweetcheeks / LANCOME JUICY WEAR Cienie DIOR zestaw bez aplikatora (grafit) - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1213800707 albo cienie SHISEIDO quad dior addict całuśna pomadka ultra shine liner YSL w pisaku co Ty na to ?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
A SHISEIDO quad
?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Za mleczko Armaniego - biosilk jedwab?
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha, do tego, co wymienilam, chcialabym jeszcze perfumy GIVENCHY Into the Blue 30/50 ml - i taka wymianka by mi pasowała
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Byłam dziś w perfumerii i niuchnęłam sobie tego Lancomka no i niestey nie dla mnie całkowicie . W takim razie ograniczam moje potrzeby do : Różowa konturówka do ust CHANEL, zużycie około 40%. GERISE PINK. Posiada skuwkę i z drugiej strony pędzelek (troszkę uszkodzony). i Amor amor Co Ty na to ? |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety, za lancomka nic nie widzę dla siebie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za zaoach lancome???
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cienie SHISEIDO quad dior addict całuśna pomadka ultra shine
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
niestety, balsam akurat mnie nie interesuje
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
dobrze, to ja bym dodała liner YSLz ubytkiem 50% i by było ok
?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

reszta tak jak opisałam wcześniej.Przemyślę to jeszcze i odezwe się