|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane: Farouk, Avene, Bioderma ,L’Oreal, Wella i wiele innych
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane: Farouk, Avene, Bioderma ,L’Oreal, Wella i wiele innych
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, bo chętnie bym się wymieniła na coś za nie.Ja niestety jestem bardzo wrażliwa na różne podkłady i pudry, dlatego tyle ich wystawiłam na wątku, a ostatnio już w ogóle nie używam podkładów ![]() Z pielęgnacji to aktualnie szukam Clairial Peel SVR, próbki Acne Dermu, Neostraty skin lightening, Farmavitu (nie wiem czy są, może być odlewka w pojemniczek) szukam też maseczki nawilżającej Avene, przyjmę też kremy Avene, najchętniej Clean-Ac |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Ja tu widzę w podpsie, że Ty angielskiego się uczysz tak ??
![]() Może masz jakieś niepotrzebne książki z testami itp. ? ![]() Ps. Wkleić Ci zdjęcie pędzelka ? |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie zobaczę pędzelek masz jakieś inne poza książkami pomysły? |
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
Proszę
![]() Aha myślałam, że moze będziesz mieć jakieś niepotrzebne ![]() Nie nie mam już żadnego pomysłu
Edytowane przez jowitka007 Czas edycji: 2008-11-02 o 11:09 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, mam 2 pary okularów przeciwsłonecznych i trochę biżuterii, chcesz zobaczyć?
|
|
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
A może zamiast tych kuleczek z Avonu dasz mi tą paletkę Peggy Sage i jeszcze coś małego i ja wtedy do kuferka Ci dam pędzelek ?
|
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś wątek wymiankowy z biżu, więc wklejam z niego:
Komplet Avon - za coś specjalnego, nie oddam łatwo ![]() (Kolia, Bransoletka, Kolczyki) Piękna kolia z masą perłową, dł. całkowita 48 cm Piękne korale drewniane łączone z plastikowymi, bardzo eleganckie. dł. całkowita 114 cm Obroża z czarnych koralików dł. całkowita 30 + 10 cm Koraliki kościane dł. całkowita 41 cm i płyty CD: 2x CD Głosy ptaków "Przez Knieje i Moczary" i "Skrzydlaci wirtuozi" 3x CD TANGO "From Buenos Aires to Europe" 4x CD (brak piętego do kompletu) składanki: Małgorzata Ostrowska, Brathanki, Ewa Błaszczyk, Tytus Wojnowicz, Katarzyna Skrzynecka. 2x CD Espana Castiza vol. 2 kolejne zdjęcia w następnym poście |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Ale ja bransoletki i kolczyków nie chce, sam naszyjnik tylko
![]() Ale jeszcze nie jestem pewna czy będę chciała .A tak mniej więcej, podsumowując jak będzie wyglądała nasza wymiana ?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowując:
Ty: kuferek Ja: * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 3 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 4 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 6 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 7 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 16 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * podkład L`Oreal Accord Perfect (włosta odmiana True Match) kolor D3 - jasny beż, użyłam go 4 razy ale nie służy mojej cerze, a szkoda bo świetny jest * Puder brązujący w psaeczkach Inglot AMC nr 80 zuzycie może 5% * rozświetlacz Bourjois białą czekoladkę (nr 53) zużycie leciutkie (widać delikatne wgłębienie) * puder mineralny rozświetlający w kompakcie Euphora Absolu Revelation ( użyty 4 razy pędzlem) * Róż H&M * Rozświetlacz Manhattan Sun Glow Highlighter (zostało mniej niz połowa) do tego dodaję kilka gratisów (cienie) ![]() jeśli się zdecydujesz oddać pędzel Sephory nr. 22 to ja oddaje kolię z kompletu Avonu (naszyjnik i kolczyki) wraz z pudełeczkami |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Hej to znowu ja Twój koszmar hehe
![]() A mogłabym zamiast różu i pudru wziąść jednak te kuleczki ?? ![]() Mogłabyś zrobić zdjęcia ze 3 wybranych cieni z kasetki Peggy Sage na rączce (bo chciałam zobaczyć jaki dają efekt)- tak się zastanawiam czy nie wziąść jej zamiast podkładu (jak bym oczywiście mogła ) i jeszcze zdjęcie tego pudru z Inglota ja możesz
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcia na dole... ![]() myslałaś o pędzlku? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

to nie wiem jak zrobimy 

szkoda, bo chętnie bym się wymieniła na coś za nie.