Styl American Girl część V - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-27, 13:28   #661
Czekolada83
BAN stały

Dot.: Styl American Girl część V

tzn w sumie chyba bardziej zawiedziona jestem bo liczylam ze beda ladniejsze... a widzialam ostatnio zwykle zamszowe czarne przylegajace na calej lydce z czubem na 10cm szpilce kozaczki to zachcialo mi sie gowna z allegro... tamte i tak chce! zkoda tylko tej kasy ktora na nie wywalilam:/ nie duzo ale mialabym tamte i bylabym zadowolona
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 13:46   #662
Czekolada83
BAN stały

chii one sie naciagaja az tak pod pupe?? ostatnio kupilam zakolanowki ktore sa strasznie male i zjezdzaja mi z kolan a samonosne biore 3-4 a tu jest rozm uniwersalny.. ile masz wzrostu? i dokad je naciagniesz tak zeby nie zjezdzaly??

sorki ze 1 pod 2
Stary 2008-10-27, 13:51   #663
nnajnna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nnajnna Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1224842886

dziewczynki-jak myślicie,co to jest za kolor włosów bo straaaaaasznie mi sie podoba

zadna z was mi nie pomoze...?
nnajnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 14:04   #664
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
zakolanówki to raczej pończoszki ale są dość kryjące ,kupiłam na allegro za 21zł, firma to dreamgirl, jak wpiszesz w wyszukiwarkę allegro to pokażą się aukcje... aktualnie ten sprzedawca znów wystawił te zakolanówki.

Co do Sylwestra to chyba tam gdzie rok temu- w takim pubie, impreza na 100osób dość luźna wiec eleganckie sukienki nie są obowiązkowe.

Podłączam się do pytania o twój kolor włosów... bardzo mi się podoba to raczej chłodny czy ciepły odcień..? chyba chłodny z tego co widzę
sliczne sa, hmm a skoro to raczej ponczochy to jak one sie trzymaja? sa na pasku silikonowym?

http://www.allegro.pl/item460570066_...a_sam_sex.html
a tu kabaretki z duzym oczkiem, bo ktos kiedys prosil.

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
tzn w sumie chyba bardziej zawiedziona jestem bo liczylam ze beda ladniejsze... a widzialam ostatnio zwykle zamszowe czarne przylegajace na calej lydce z czubem na 10cm szpilce kozaczki to zachcialo mi sie gowna z allegro... tamte i tak chce! zkoda tylko tej kasy ktora na nie wywalilam:/ nie duzo ale mialabym tamte i bylabym zadowolona

Czekoladko, a nie mozesz ich zwrocic, i powiedziec poprostu ze sa odstajace w lydce, albo chociaz wymienic na inne?

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 14:22   #665
Czekolada83
BAN stały

natural podali szer cholewki wiec nie bedzie to powod do reklamacji... a co innego maja to musze po aukcjach popatrzec
Stary 2008-10-27, 14:22   #666
Chii1986
Zakorzenienie

jest takie coś jak pończochy samonośne w sumie nie wiem czy to pończochy czy zakolanówki bo różnica miedzy tym jest niewielka.
Te dobrze trzymają się na nodze, mają ściągacz czy jaby gumkę do góry... tak jak zazwyczaj zakolanówki, mi przynajmniej nie spadają i są wygodne.

Niestety mi siegają one tylko trochę nad kolana...a chciałabym żeby siegały conajmniej do połowy uda tak jak u pani na zdjęciu..ale moje nogi mają metr długości wiec pewnie dlatego, na niższe soby bedą dłuższe

nnajnna, moim zdaniem to chłodny, jasny brąz z jasnymi pasemkami.....ale ja się nie znam.
Stary 2008-10-27, 14:27   #667
Czekolada83
BAN stały

to pewnie dla mnie tez bylyby za kolano bo tez mam dlugasne nogi wiec nie chce takich krotkich, szkoda bo slodko-ostre sa
Stary 2008-10-27, 14:57   #668
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Nasza miss ma 2 miejsce http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=11933 moim zdaniem jest ładna, w porównaniu do np. Miss Polonia..

ja już myślę o Sylwestrze....nie wiem czy polączenie rękawiczki, satynowe szorty, zakolanówki z kokardkami nie bedzie zbyt wyzywające ale to sylwester w końcu... tylko jeszcze nie mam bluzeczki.
Ja już myślę o Sylwestrze...dziwna jestem

powiedz mi te rekawiczki to gdzie mozna kupic;D? swietne saa! a co do zakolanowek ja zawsze na dyskoteki jezdze w zakolanowkach z kokardkami! kokardki sama robie ze wstazki w zaleznosci od koloru gory ja mam takie grubsze takie jak na tym zdjeciu Sandra i Jennifer . i kupilam je w sklepie za 13 zl.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_7e9a5843da874fa654a37847d8312b32.jpg (28,0 KB, 139 załadowań)
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 15:01   #669
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
powiedz mi te rekawiczki to gdzie mozna kupic;D? swietne saa! a co do zakolanowek ja zawsze na dyskoteki jezdze w zakolanowkach z kokardkami! kokardki sama robie ze wstazki w zaleznosci od koloru gory ja mam takie grubsze takie jak na tym zdjeciu Sandra i Jennifer . i kupilam je w sklepie za 13 zl.
Tez myslalam o wlasnorecznie zrobionej kokardce jaka grubosc wstazki wybierasz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0485060635.jpg (23,5 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0485028721.jpg (16,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0485430228.jpg (50,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0484997388.jpg (68,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0485022543.jpg (37,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0485062165.jpg (18,3 KB, 34 załadowań)

Stary 2008-10-27, 15:27   #670
eveline01
Rozeznanie

dziewczyny a jakie wy buty zakladacie do zakolanowek ??

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:02   #671
nnajnna
Raczkowanie

Cytat:
jest takie coś jak pończochy samonośne w sumie nie wiem czy to pończochy czy zakolanówki bo różnica miedzy tym jest niewielka.
Te dobrze trzymają się na nodze, mają ściągacz czy jaby gumkę do góry... tak jak zazwyczaj zakolanówki, mi przynajmniej nie spadają i są wygodne.

Niestety mi siegają one tylko trochę nad kolana...a chciałabym żeby siegały conajmniej do połowy uda tak jak u pani na zdjęciu..ale moje nogi mają metr długości wiec pewnie dlatego, na niższe soby bedą dłuższe

nnajnna, moim zdaniem to chłodny, jasny brąz z jasnymi pasemkami.....ale ja się nie znam.

myslalam ze to raczej ciemny blond ale ja wlasnie tez sie nie znam dziekuje za checi
nnajnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:17   #672
Chii1986
Zakorzenienie

rękawiczki są z allegro są różne wzory i kolory wystarczy wpisać w wyszukiwarkę : lolita, goth, kokarda powinno się pojawić full tych rękawiczek

hermiona no ja właśnie chciałam sobie kupić takie dłuższe zakolanówki żeby siegały mi do połowy uda i doszyć sobie różowe kokardki pod kolor tych rękawiczek..ale gdzie można dostać takie kokardki?? Na allegro są same malutkie, ale są wstążki satynowe ..to może z tego?

A Ty gdzie kupujesz?

mam jescze pytanie widział ktoś w sklepach takie satynowe krótkie szorty jak wkleiłam w załączniku?? bo mi z allegro przysłali za małe i musiałam sprzedać i teraz poluję na wieksze ale na allegro nie ma....

czaję się też na tubę całą z cekinów ze Stradivariusa na allegro sa ale nie wiem czy w sklepach..orientuje się ktoś?
Stary 2008-10-27, 16:18   #673
kiiiciiia
Zakorzenienie

Ja tez mam problem z butami..za bardzo wybredna jestem i zadne mi sie nie podobaja:P
O sylwestrze nawet jeszcze nie myslalam..bardziej o studniowce ktora bedzie w lutym:d

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:30   #674
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Wow! Ile cyferek Ale co zwiedziłaś i zobaczyłaś to Twoje
I dzięki za zaproszenie ale nie radzę tego robić bo się naprawdę wepchnę, haha :P
Ano, sporo tych cyferek . Ale masz racje, nie zaluje niczego, zadnej decyzji, zadnej zmiany. Bylo ciekawie. I nadal jest
Alez kochanie, nie musisz sie wpychac. Miejsce sie znajdzie

Cytat:
Napisane przez marrellic Pokaż wiadomość
Ale fajnie teżbym chciała do stanów wyjechać/..
Na stale czy na wakacje?

Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
cindrella pozwolilam sobie obejrzec twoje fotki i uznaje, ze chyba powiekszenie piersi nie jest koniecznoscia
ale nie kwestionuje tego jakie to wspaniale,ze spelniasz swoje marzenia
Dziekuje bardzo . Przyznaje, ze caly czas mam watpliwosci, mama i maz to juz maja mnie dosc, codziennie marudze, czy aby napewno dobrze robie... Ale jesli wyjdzie to, co sobie wymarzylam, wiem, ze bede zadowolona. Nie chce nic wielkiego, tylko 1 rozmiar w gore, no, jak wyjdzie male D to poltorej (poltora?)

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:35   #675
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cinderella to juz za lekko ponad tydzien Ja bym po scianach chodzila z nerwow ale oby wszystko dobrze poszlo Ciekawe jaki bedzie efekt

Stary 2008-10-27, 16:47   #676
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakie wy buty zakladacie do zakolanowek ??
Najbardziej do tego lubie czarne close toe, albo open toe, pierwsze mam z ccc, drugie z deichmanna lakierowane. I wg mnie pasuja

Stary 2008-10-27, 16:47   #677
lil coco
BAN stały

witam dziewczęta
miałam dzisiaj taki koszmarśniło mi sie ze lezałam na stole operacyjnym w oczekiwaniu na operacje nosa. i byłam w śpiączce ale tylko takiej zewnętrzenej,nie mogłam sie ruszać mówić, a wewnętrznie byłam obecna, wszystko słyszałam, czułam...i taka panika że hej. nie mogłam zareagować że mnie całkowicie nie uśpili, i te przerażające dźwięki, obudziłam sie ze strachu po 3

jem właśnie obiad.najchętniej to bym sie położyła a tu tyle rzeczy do zrobienia
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:53   #678
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
witam dziewczęta
miałam dzisiaj taki koszmarśniło mi sie ze lezałam na stole operacyjnym w oczekiwaniu na operacje nosa. i byłam w śpiączce ale tylko takiej zewnętrzenej,nie mogłam sie ruszać mówić, a wewnętrznie byłam obecna, wszystko słyszałam, czułam...i taka panika że hej. nie mogłam zareagować że mnie całkowicie nie uśpili, i te przerażające dźwięki, obudziłam sie ze strachu po 3

jem właśnie obiad.najchętniej to bym sie położyła a tu tyle rzeczy do zrobienia
hym taki film z Alba o tym był co Ci się śniło tylko mi się tytuł pozapominał.. ale ten aktor który grał główna rolę to pamiętam mega ciacho było no nie wspominając o Albie

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:57   #679
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Cinderella to juz za lekko ponad tydzien
Cytat:
Ja bym po scianach chodzila z nerwow ale oby wszystko dobrze poszloCiekawe jaki bedzie efekt

Chodze . Wg. mojej mamy to i po suficie prawie chodze . Denerwuje sie, i to bardzo. Wydaje mi sie, ze moja operacja bedzie miala jeszcze jeden skutek, a mianowicie przy okazji nieco schudne, bo nawet mi sie nie chce myslec o jedzeniu . Oj, nie moge uwierzyc, ze juz za niecale 2 tygodnie bede miec nowy biust .

Cytat:
Napisane przez nnajnna Pokaż wiadomość
zadna z was mi nie pomoze...?

Pojecia nie mam, ale sliczny. Jak znajdziesz, co to za kolor, to daj znac. Kolezanka podobnego szukala.

Stary 2008-10-27, 17:22   #680
eyo
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1225115805

oj mam nadzieje ze uda mi się dojsc do takiego kolorku wlosow jak ma laska po lewej

mam plan co by troche w takim pochodzic a jak mi sie znudzi to przejde na jakies platynki

15.02.2017 ♥
Stary 2008-10-27, 17:24   #681
kiiiciiia
Zakorzenienie

eyo wlasnie co z Twoim blondem? Raz sie tylko pochwalilas;D Byly jeszcze jakies podejscia?

Cinderella troche kg mniej chyba nie zaszkodzi Mi by tez sie przydalo moze sprobuje sie postresowac Twoim zabiegiem heh

Stary 2008-10-27, 17:50   #682
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
eyo wlasnie co z Twoim blondem? Raz sie tylko pochwalilas;D Byly jeszcze jakies podejscia?

Cinderella troche kg mniej chyba nie zaszkodzi Mi by tez sie przydalo moze sprobuje sie postresowac Twoim zabiegiem heh
no ja narazie jestem w pierwszej fazie

zrobiłam pierwszy balejaż jakieś 1,5 miesiaca temu a fryzjerka mi kazała sie zgłosić na kolejny po dwóch miesiacach

właśnie już sie zaczynam mega cieszyć na ten drugi bo pójdę sobie właśnie na początku listopada ( hehe na urodziny sobie prezent zrobie a co) i tym razem już ma mi położyć więcej i grubsze te jasne pasemka - mają zafarbowac te koncówki ktore poprzedni wyszly takie karmelowe ( dzieki bogu nie czerwone czy pomaranczowe ale i tak sie odznaczaja) no i mi jeszcze minimalnie zetnie

a blond blond mam być dopiero w okolicach nowego roku więc jesio trochę poczekam ale mam nadzieje ze bedzie warto

po najbliższej wizycie pochwalę się efektem

15.02.2017 ♥
Stary 2008-10-27, 18:31   #683
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:

Stresuj . Moze mnie sie lepiej zrobi?
Bo ja wiem, czy powinnam? Waze 50kg przy wzroscie 171cm, to chyba za wiele stracic nie powinnam. Ehhh, zobaczymy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 19:02   #684
foxy123
Zakorzenienie

Cinderella- czytam tak na Beauty, czytam na Wizazu- co Ty sie tak denerwujesz?
Spokojnie, operacja na pewno przebiegnie zgodnie z planem,a co do bolu- 2-3 dni da sie przebolec, potem to juz z gorki!

Niektore dziewczyny pisza,ze wlasnie przez fora nastawily sie na ogromne cierpienie,a tak naprawde to nie bylo AZ tak zle.

3mam za Ciebie kciuki, nie stresuj sie tylko mysl o tym,jak fajnie bedzie nosic sliczne bluzeczki i inne bajery

ps- jakie wybralas w koncu wkladki? na beauty pisalac cos o 345 a tutaj o 375cc?

Ja dzisiaj zaklepalam ostatecznie termin i wkladki 400 Teraz odliczam
Stary 2008-10-27, 19:17   #685
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Cinderella- czytam tak na Beauty, czytam na Wizazu- co Ty sie tak denerwujesz?
Spokojnie, operacja na pewno przebiegnie zgodnie z planem,a co do bolu- 2-3 dni da sie przebolec, potem to juz z gorki!

Niektore dziewczyny pisza,ze wlasnie przez fora nastawily sie na ogromne cierpienie,a tak naprawde to nie bylo AZ tak zle.

3mam za Ciebie kciuki, nie stresuj sie tylko mysl o tym,jak fajnie bedzie nosic sliczne bluzeczki i inne bajery

ps- jakie wybralas w koncu wkladki? na beauty pisalac cos o 345 a tutaj o 375cc?

Ja dzisiaj zaklepalam ostatecznie termin i wkladki 400 Teraz odliczam
A bo ja to tak mam, ze im blizej danego "wydarzenia" tym bardziej sie stresuje . Zobaczymy, jak ty sie w styczniu bedziesz stresowac (czego Ci rzecz jasna nie zycze).
Wiesz, ja sie nie boje ani narkozy ani samej operacji, ja sie tylko bolu boje. Jak to beda 2-3 dni bolu to OK... a bluzeczek i bikini juz sie nie moge doczekac. Tyle sie bedzie dzialo, koncerty, wyjscie do Magic Castle, tyle juz jest planow i biletow kupionych, ze mam nadzieje na jak najszybsze zdjecie tego "slicznego" pooperacyjnego staniczka . Zreszta pogoda sliczna i jak na razie nie zapowiada sie zadne pogorszenie. W sobote bylismy na plazy i tak sobie myslalam, jakby to bylo super juz te nowe piersi miec

Oj, chyba cos mi sie pomylilo... jeszcze nie wybralam, 3 listopada mam ostatnie spotkanie, jeszcze bede raz mierzyc. Ale bedzie to albo 375 albo 400, napewno nie 345, takich malych nawet nie rowazalam . A tak napisalam?

Stary 2008-10-27, 20:13   #686
eveline01
Rozeznanie

natural też mam te z ccc , bardzo je lubie ,wygodne są

Cinderella nawet nie masz pojęcia jak bardzo Ci zazdroszcze .. też chciałabym się z tąd wyrwac .. niestety nie jest to takie proste bo wiadomo studia itd .. Jedyne co mam w planach to wyjazd jako au pair do Stanów .. tylko jeszcze nie wiem kiedy .. no ale w kazdym razie moze wtedy udaloby mi sie jakoś ze tak powiem rozeznac w sytuacji i zacząc cos dzialac. A ty zanim tam wyjechalas , mialas kogoś tam znajomego bądz z rodziny ?? bo chyba ciezko tak wyjechac w nieznane nikogo nie znajac nie moówiac juz o jakiejs pracy itd ..

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 20:20   #687
Czekolada83
BAN stały

ale wam zazdroszcze!! ja dopiero 20 kwietnia;(
Stary 2008-10-27, 21:01   #688
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
natural też mam te z ccc , bardzo je lubie ,wygodne są
a jakie masz? hmm mowisz o tych takich jakby zamszowych, wysokich 11cm?
moje ulubione i najwygodniejsze buty

Stary 2008-10-27, 21:19   #689
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
Tez myslalam o wlasnorecznie zrobionej kokardce jaka grubosc wstazki wybierasz?
najgrubsza;D 3 cm szerokosci:P
Stary 2008-10-27, 21:22   #690
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
rękawiczki są z allegro są różne wzory i kolory wystarczy wpisać w wyszukiwarkę : lolita, goth, kokarda powinno się pojawić full tych rękawiczek

hermiona no ja właśnie chciałam sobie kupić takie dłuższe zakolanówki żeby siegały mi do połowy uda i doszyć sobie różowe kokardki pod kolor tych rękawiczek..ale gdzie można dostać takie kokardki?? Na allegro są same malutkie, ale są wstążki satynowe ..to może z tego?

A Ty gdzie kupujesz?

mam jescze pytanie widział ktoś w sklepach takie satynowe krótkie szorty jak wkleiłam w załączniku?? bo mi z allegro przysłali za małe i musiałam sprzedać i teraz poluję na wieksze ale na allegro nie ma....

czaję się też na tubę całą z cekinów ze Stradivariusa na allegro sa ale nie wiem czy w sklepach..orientuje się ktoś?

ja wstazke kupuje w pasmanteri rozne sa odciebie rozu;P i robie z tego wlasnorecznie kokardki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości