|
|
#661 |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część V
tzn w sumie chyba bardziej zawiedziona jestem bo liczylam ze beda ladniejsze... a widzialam ostatnio zwykle zamszowe czarne przylegajace na calej lydce z czubem na 10cm szpilce kozaczki to zachcialo mi sie gowna z allegro... tamte i tak chce! zkoda tylko tej kasy ktora na nie wywalilam:/ nie duzo ale mialabym tamte i bylabym zadowolona
|
|
|
|
#662 |
|
BAN stały
|
chii one sie naciagaja az tak pod pupe?? ostatnio kupilam zakolanowki ktore sa strasznie male i zjezdzaja mi z kolan a samonosne biore 3-4 a tu jest rozm uniwersalny.. ile masz wzrostu? i dokad je naciagniesz tak zeby nie zjezdzaly??
![]() sorki ze 1 pod 2 |
|
|
|
#663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zadna z was mi nie pomoze...?
|
|
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item460570066_...a_sam_sex.html a tu kabaretki z duzym oczkiem, bo ktos kiedys prosil. Cytat:
Czekoladko, a nie mozesz ich zwrocic, i powiedziec poprostu ze sa odstajace w lydce, albo chociaz wymienic na inne?
|
|
|
#665 |
|
BAN stały
|
natural podali szer cholewki wiec nie bedzie to powod do reklamacji... a co innego maja to musze po aukcjach popatrzec
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
jest takie coś jak pończochy samonośne
w sumie nie wiem czy to pończochy czy zakolanówki bo różnica miedzy tym jest niewielka.Te dobrze trzymają się na nodze, mają ściągacz czy jaby gumkę do góry... tak jak zazwyczaj zakolanówki, mi przynajmniej nie spadają i są wygodne. Niestety mi siegają one tylko trochę nad kolana...a chciałabym żeby siegały conajmniej do połowy uda tak jak u pani na zdjęciu..ale moje nogi mają metr długości wiec pewnie dlatego, na niższe soby bedą dłuższe ![]() nnajnna, moim zdaniem to chłodny, jasny brąz z jasnymi pasemkami.....ale ja się nie znam.
|
#667 |
|
BAN stały
|
to pewnie dla mnie tez bylyby za kolano bo tez mam dlugasne nogi wiec nie chce takich krotkich, szkoda bo slodko-ostre sa
|
|
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedz mi te rekawiczki to gdzie mozna kupic;D? swietne saa! a co do zakolanowek ja zawsze na dyskoteki jezdze w zakolanowkach z kokardkami! kokardki sama robie ze wstazki w zaleznosci od koloru gory ja mam takie grubsze takie jak na tym zdjeciu Sandra i Jennifer . i kupilam je w sklepie za 13 zl.
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka grubosc wstazki wybierasz?
|
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jakie wy buty zakladacie do zakolanowek ??
|
#671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myslalam ze to raczej ciemny blond ale ja wlasnie tez sie nie znam dziekuje za checi
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
rękawiczki są z allegro
są różne wzory i kolory wystarczy wpisać w wyszukiwarkę : lolita, goth, kokarda powinno się pojawić full tych rękawiczek![]() hermiona no ja właśnie chciałam sobie kupić takie dłuższe zakolanówki żeby siegały mi do połowy uda i doszyć sobie różowe kokardki pod kolor tych rękawiczek..ale gdzie można dostać takie kokardki?? Na allegro są same malutkie, ale są wstążki satynowe ..to może z tego? A Ty gdzie kupujesz? mam jescze pytanie widział ktoś w sklepach takie satynowe krótkie szorty jak wkleiłam w załączniku?? bo mi z allegro przysłali za małe i musiałam sprzedać i teraz poluję na wieksze ale na allegro nie ma.... czaję się też na tubę całą z cekinów ze Stradivariusa na allegro sa ale nie wiem czy w sklepach..orientuje się ktoś?
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam problem z butami..za bardzo wybredna jestem i zadne mi sie nie podobaja:P
O sylwestrze nawet jeszcze nie myslalam..bardziej o studniowce ktora bedzie w lutym:d |
|
|
|
#674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale masz racje, nie zaluje niczego, zadnej decyzji, zadnej zmiany. Bylo ciekawie. I nadal jest ![]() Alez kochanie, nie musisz sie wpychac. Miejsce sie znajdzie Na stale czy na wakacje? Cytat:
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Cinderella to juz za lekko ponad tydzien
Ja bym po scianach chodzila z nerwow ale oby wszystko dobrze poszlo Ciekawe jaki bedzie efekt
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej do tego lubie czarne close toe, albo open toe, pierwsze mam z ccc, drugie z deichmanna lakierowane. I wg mnie pasuja
|
|
#677 |
|
BAN stały
|
witam dziewczęta
miałam dzisiaj taki koszmar śniło mi sie ze lezałam na stole operacyjnym w oczekiwaniu na operacje nosa. i byłam w śpiączce ale tylko takiej zewnętrzenej,nie mogłam sie ruszać mówić, a wewnętrznie byłam obecna, wszystko słyszałam, czułam...i taka panika że hej. nie mogłam zareagować że mnie całkowicie nie uśpili, i te przerażające dźwięki, obudziłam sie ze strachu po 3![]() jem właśnie obiad.najchętniej to bym sie położyła a tu tyle rzeczy do zrobienia
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wspominając o Albie
|
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodze . Wg. mojej mamy to i po suficie prawie chodze . Denerwuje sie, i to bardzo. Wydaje mi sie, ze moja operacja bedzie miala jeszcze jeden skutek, a mianowicie przy okazji nieco schudne, bo nawet mi sie nie chce myslec o jedzeniu .Pojecia nie mam, ale sliczny. Jak znajdziesz, co to za kolor, to daj znac. Kolezanka podobnego szukala.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1225115805
oj mam nadzieje ze uda mi się dojsc do takiego kolorku wlosow jak ma laska po lewej ![]() mam plan co by troche w takim pochodzic a jak mi sie znudzi to przejde na jakies platynki
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
eyo wlasnie co z Twoim blondem? Raz sie tylko pochwalilas;D Byly jeszcze jakies podejscia
?Cinderella troche kg mniej chyba nie zaszkodzi Mi by tez sie przydalo moze sprobuje sie postresowac Twoim zabiegiem heh
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam pierwszy balejaż jakieś 1,5 miesiaca temu a fryzjerka mi kazała sie zgłosić na kolejny po dwóch miesiacach ![]() właśnie już sie zaczynam mega cieszyć na ten drugi bo pójdę sobie właśnie na początku listopada ( hehe na urodziny sobie prezent zrobie a co) i tym razem już ma mi położyć więcej i grubsze te jasne pasemka - mają zafarbowac te koncówki ktore poprzedni wyszly takie karmelowe ( dzieki bogu nie czerwone czy pomaranczowe ale i tak sie odznaczaja) no i mi jeszcze minimalnie zetnie ![]() a blond blond mam być dopiero w okolicach nowego roku więc jesio trochę poczekam ale mam nadzieje ze bedzie warto ![]() po najbliższej wizycie pochwalę się efektem
|
|
|
#683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stresuj . Moze mnie sie lepiej zrobi?Bo ja wiem, czy powinnam? Waze 50kg przy wzroscie 171cm, to chyba za wiele stracic nie powinnam. Ehhh, zobaczymy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Cinderella- czytam tak na Beauty, czytam na Wizazu- co Ty sie tak denerwujesz?
![]() Spokojnie, operacja na pewno przebiegnie zgodnie z planem,a co do bolu- 2-3 dni da sie przebolec, potem to juz z gorki! Niektore dziewczyny pisza,ze wlasnie przez fora nastawily sie na ogromne cierpienie,a tak naprawde to nie bylo AZ tak zle. 3mam za Ciebie kciuki, nie stresuj sie tylko mysl o tym,jak fajnie bedzie nosic sliczne bluzeczki i inne bajery ![]() ![]() ps- jakie wybralas w koncu wkladki? na beauty pisalac cos o 345 a tutaj o 375cc? Ja dzisiaj zaklepalam ostatecznie termin i wkladki 400
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zobaczymy, jak ty sie w styczniu bedziesz stresowac (czego Ci rzecz jasna nie zycze).Wiesz, ja sie nie boje ani narkozy ani samej operacji, ja sie tylko bolu boje. Jak to beda 2-3 dni bolu to OK... a bluzeczek i bikini juz sie nie moge doczekac. Tyle sie bedzie dzialo, koncerty, wyjscie do Magic Castle, tyle juz jest planow i biletow kupionych, ze mam nadzieje na jak najszybsze zdjecie tego "slicznego" pooperacyjnego staniczka . Zreszta pogoda sliczna i jak na razie nie zapowiada sie zadne pogorszenie. W sobote bylismy na plazy i tak sobie myslalam, jakby to bylo super juz te nowe piersi miec Oj, chyba cos mi sie pomylilo... jeszcze nie wybralam, 3 listopada mam ostatnie spotkanie, jeszcze bede raz mierzyc. Ale bedzie to albo 375 albo 400, napewno nie 345, takich malych nawet nie rowazalam . A tak napisalam?
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
natural też mam te z ccc , bardzo je lubie ,wygodne są
![]() Cinderella nawet nie masz pojęcia jak bardzo Ci zazdroszcze .. też chciałabym się z tąd wyrwac .. niestety nie jest to takie proste bo wiadomo studia itd .. Jedyne co mam w planach to wyjazd jako au pair do Stanów .. tylko jeszcze nie wiem kiedy .. no ale w kazdym razie moze wtedy udaloby mi sie jakoś ze tak powiem rozeznac w sytuacji i zacząc cos dzialac. A ty zanim tam wyjechalas , mialas kogoś tam znajomego bądz z rodziny ?? bo chyba ciezko tak wyjechac w nieznane nikogo nie znajac nie moówiac juz o jakiejs pracy itd ..
|
#687 |
|
BAN stały
|
ale wam zazdroszcze!! ja dopiero 20 kwietnia;(
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie masz? hmm mowisz o tych takich jakby zamszowych, wysokich 11cm?
moje ulubione i najwygodniejsze buty
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wstazke kupuje w pasmanteri rozne sa odciebie rozu;P i robie z tego wlasnorecznie kokardki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

ja zawsze na dyskoteki jezdze w zakolanowkach z kokardkami! kokardki sama robie ze wstazki

. Denerwuje sie, i to bardzo. Wydaje mi sie, ze moja operacja bedzie miala jeszcze jeden skutek, a mianowicie przy okazji nieco schudne, bo nawet mi sie nie chce myslec o jedzeniu
.
. A tak napisalam?