GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-30, 09:20   #2701
olivka_7
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Cześć i wszystko szlag grafił. ku*** m** @ się zjawiła.
Już nawet nie mam siły płakać...
Spadam nie będę wam psuć humoru
Może uda mi się zająć czymś...
Powiem wam tylko że jak zawsze się umiałam pozbierać, tak teraz już nie mam siły i w nic już nie wierzę Jak sobie pomyślę że w weekend przyjedzie szwagierka z 7 mies dzieckiem to mnie mdli
Życie jest cholernie niesprawiedliwe, zastanawiam się czy nie zrezygnować z dziecka całkowicie i nie poszukać innej pracy.

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:23   #2702
zanka205
Zakorzenienie

Anetko
nie wiem co powiedzieć
strasznie mi przykro,
nic mądrego nie jestem w stanie napisać
bądź dzielna...

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:27   #2703
olivka_7
Zakorzenienie

Dzięki ale dzielna to ja byłam cały czas i cały ten cholerny miesiąc, całe te zastrzyki których panicznie się bałam, przez calą punkcje na którą jechałam specjanie do Łodzi i co i gów**

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-10-30, 09:33   #2704
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Dzięki ale dzielna to ja byłam cały czas i cały ten cholerny miesiąc, całe te zastrzyki których panicznie się bałam, przez calą punkcje na którą jechałam specjanie do Łodzi i co i gów**
Olivko ja wiem, że co nie napisałabym to nie będzie miało sensu w tej sytuacji
mogę Cię pocieszać ale to nie sprawi, że zajdziesz w ciążę
chcę żebyś wiedziała, że nie możesz się poddać!
wiem że już jesteś zmęczona
tyle rozczarowań
ale musisz walczyć,
jakiś Aniołek czeka żeby mieć Ciebie za mamę,
nie możesz sprawić że będzie sierotą

Stary 2008-10-30, 09:35   #2705
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Powiem wam tylko że jak zawsze się umiałam pozbierać, tak teraz już nie mam siły i w nic już nie wierzę Jak sobie pomyślę że w weekend przyjedzie szwagierka z 7 mies dzieckiem to mnie mdli
Życie jest cholernie niesprawiedliwe, zastanawiam się czy nie zrezygnować z dziecka całkowicie i nie poszukać innej pracy.
Cytat:
Nie wiem za co musisz tak cierpieć..nie wiem. Wszystko jest jakieś popaprane
myslę że chyba teraz powinnaś zająć się czymś innym, bo i tak już Twoja psychika jest nadwyrężona.

wizażanka z forum perfumowego przez 5 lat sie starała, w końcu postanowiła zupełnie odpuścic, bo wiedział że nic z tego i tak nie będzie i wyobraź sobie że zaszła w ciaże, nawet trochę zła była, bo były już inne plany nie podporządkowane dziecku.

Fajnie tak z boku pisac i wymyślać co doradzić...ale tak naprawdę nikt nie chciał by byc w Twojej sytuacji, podziwiam Cię barzdo, bo jesteś naprawde slna ja bym dawno chyba depresji dostała.

Może inna praca to nie taki głupi pomysł. zrób co podpowiada Ci serce i nie patrz na innych!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:38   #2706
loni
Raczkowanie

Cytat:

Anetko bardzo mi przykro, że tak się stało. Ale spójrz na to z innej strony.
W ubiegłym cyklu udało sie bez żadnych wspomagaczy, w cyklu który tak naprawdę uznałaś za stracony przez infekcję. Więc widzisz sama, że MOŻESZ zajść w ciążę. I ja bardzo mocno wierzę, że Wam się uda.
Teraz jesteś zła i zrozpaczona, ale jak emocje opadną zobaczysz wszystko w innym świetle. Może rzeczywiście spróbuj się wyciszyć, może rzeczywiście zmień pracę, która tak bardzo Cię denerwuje i stresuje.
Wiem z jakich powodów nie rezygnowałaś z niej, ale czytałam kiedyś bardzo fajne hasło: "Chcesz rozśmieszyć Pana Boga? - to coś sobie zaplanuj".
Staraj się żyć tak, aby każdy dzień przynosił Ci radość, nic na siłę.
A zobaczysz, że dziecko pojawi sie szybciej niż myślisz Ja to wiem!!!

Moim zdaniem teraz powinnaś odpocząć od lekarzy, zastrzyków, wizażu itp.
I wszystko sobie poukładać w głowie.
Zobaczysz, że nadzieja znów się pojawi. I jej owoc również
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:47   #2707
tola3804
Zakorzenienie

Olivko! Tak strasznie mi przykro... Masz rację, życie jest niesprawiedliwe... Normalnie aż mi się płakać chce...
Stary 2008-10-30, 09:50   #2708
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Olivko ja wiem, że co nie napisałabym to nie będzie miało sensu w tej sytuacji
mogę Cię pocieszać ale to nie sprawi, że zajdziesz w ciążę
chcę żebyś wiedziała, że nie możesz się poddać!
wiem że już jesteś zmęczona
tyle rozczarowań
ale musisz walczyć,
jakiś Aniołek czeka żeby mieć Ciebie za mamę,
nie możesz sprawić że będzie sierotą

Żanka pewnie sprawię Ci teraz przykrość ale powiem Ci że łatwo się tak pisze bedąc w ciąży.

Pracy się boję zmienić bo jak ją zmienie i zajdę w ciąże to zostane pomaciezryńskim na lodzie bo muszę iść na wychowawczy- ni miałby mi kto zostać z dzieckiem.

Sama sobie doskonale zdaję sprawę że z moją psychiką jest nie tak, nie jestem już taka jak dawniej. A najgorsze co u siebie zaobserwowałam to złość na widok kobiet w ciaży i wózków z dziećmi.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-10-30, 09:55   #2709
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Żanka pewnie sprawię Ci teraz przykrość ale powiem Ci że łatwo się tak pisze bedąc w ciąży.

Pracy się boję zmienić bo jak ją zmienie i zajdę w ciąże to zostane pomaciezryńskim na lodzie bo muszę iść na wychowawczy- ni miałby mi kto zostać z dzieckiem.

Sama sobie doskonale zdaję sprawę że z moją psychiką jest nie tak, nie jestem już taka jak dawniej. A najgorsze co u siebie zaobserwowałam to złość na widok kobiet w ciaży i wózków z dziećmi.
nie sprawiłaś mi przykrości
wiem, że tak jest jak mówisz
ale cały czas śledzę wątek i kibicuję Wam
po prostu chcę żebyś wiedziała, że mimo iż Ci nie mogę pomóc,
pamiętaj że jestem z Tobą
i chcę żebyś była szczęśliwa
to chyba więcej nie napiszę, bo nie chcę być źle rozumiana

Stary 2008-10-30, 10:07   #2710
Zuziunia
BAN stały

Moje beznadziejne napaćkane pazury, nie miałam koncepcji i w półmroku je robiłam bo lampki nie mam porządnej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070863.jpg (43,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2008-10-30, 10:13   #2711
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Olivka jak mi przykro rece opadaja
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 10:16   #2712
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Eh. Wartosc moich zwlok to 29 031.
Najgorszy jest ten tykajacy zegar odliczajacy czas.
I tak lepiej ode mnie to przez moja wage.....

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Maz nie przyleci dzisiaj. Odwolali mu lot. Ma leciec jutro rano, prawdopodobnie. Kolejna noc sama
Czy cos sie zmienilo od wczoraj? nie odpislam sorki na esa bo zasnelam a od 3 rano koniec spania....

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
kobietki temp mi skoczyła na 37,2. Murowane grypsko mnie łapie. Brzuch mnie boli jakby ino ino miała się franca pojawić. Szlag. Ale jutro napewno kupie test...jejku dziewuszki trzymajcie kciuki
Mam nadzieje ze to NIE przeziebienie....

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Mischoko, właśnie spojrzałam na Twoją wagę, matko dziewczyno, ale Ty ładnie w dół schodzisz z wagą zaraź mnie swoją silną wolą i zapałem do tego, proszę

Mischoko, masz rację, trzeba się czymś zająć, żeby zwyczajnie nie myśleć. JA zresztą jestem bardzo zajeta w ciągu tygodnia, praca, korki z angola i czas mija. A teraz doszedł kolejny powód do rozmyślań, bo mieszkanie Wczoraj oznajmiono mi, że dostaję z mężem mieszkanie po rodzicach, a to rodzice przenoszą się na inne mieszkanie Kilka bloków od nas, tata jest zadowolony, bo chciał się wyprowadzić, mama zadowolona, bo do swoich znajomych blisko wciąż bedzie mieć, a ja mam z meżem teraz 4 pokoje do urządzania

A wieczór spedzam sama, mąż na szkoleniu w Warszawie no ale jutro wróci, no i dobrze, bo moję pęcherzyki, które czekają na pęknięcie, nie mogą się zmarnować
Ja sie sama musze najpierw zmobilizowac..... u mnie to kiepsko raz w gore raz w dol ale dzis znow najnizsza moja waga jaka udalo mi sie osiagnac.... 90.5 ale ja sie upieram na 85 na swieta i musze miec zostalo mi 1.5 miesiaca....

Cytat:
Cytat:

Olivka zadne slowa nie wyraza tego zalu ktory czujesz - przepraszam ze podsycalam nadzieje - nie spalam od trzeciej rano myslalam o Tobie o sobie.... sprobuj sie nie poddawac.... dzieki Twojej sile ja zawsze mialam sile by walczyc jak Ty sie poddasz to ja strace wszystko co do tej pory budowalam.... nie ma slow by wyrazic ja wszystkie Ci wspolczujemy zadna z nas nie przeszla tyle co Ty i zadna z nas chyba nie watpi ze zaslugujesz by byc mama..... bede czekac cierpliwie.....
Stary 2008-10-30, 10:25   #2713
olivka_7
Zakorzenienie

Nie chodzi mi o to żebyś wiecej nie pisała. Ja Ci tylko napisałam co czuje i myślę.
Zresztą nieważne, jest mi teraz wszytsko jedno.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-10-30, 10:27   #2714
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
I tak lepiej ode mnie to przez moja wage.....

Czy cos sie zmienilo od wczoraj? nie odpislam sorki na esa bo zasnelam a od 3 rano koniec spania....

Mam nadzieje ze to NIE przeziebienie....

Ja sie sama musze najpierw zmobilizowac..... u mnie to kiepsko raz w gore raz w dol ale dzis znow najnizsza moja waga jaka udalo mi sie osiagnac.... 90.5 ale ja sie upieram na 85 na swieta i musze miec zostalo mi 1.5 miesiaca....

Olivka zadne slowa nie wyraza tego zalu ktory czujesz - przepraszam ze podsycalam nadzieje - nie spalam od trzeciej rano myslalam o Tobie o sobie.... sprobuj sie nie poddawac.... dzieki Twojej sile ja zawsze mialam sile by walczyc jak Ty sie poddasz to ja strace wszystko co do tej pory budowalam.... nie ma slow by wyrazic ja wszystkie Ci wspolczujemy zadna z nas nie przeszla tyle co Ty i zadna z nas chyba nie watpi ze zaslugujesz by byc mama..... bede czekac cierpliwie.....
Izuś wiesz co ja doszłam do wniosku że najwidoczniej właśnie nie zasługuje, tylko zastanawiam się co ja teakiego zrobiłam złego widocznie coś musiałam bardzo złego zrobić.
Ja po prostu nie załuguje na to żeby być mamą...

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-10-30 o 10:32
Stary 2008-10-30, 10:30   #2715
zanka205
Zakorzenienie

Olivko

Stary 2008-10-30, 10:40   #2716
Jane2008
Zadomowienie

Ojej - Oliweczko
Lookłam tylko na chwilkę i tak mi przykro i dlatego piszę - bo wiesz, bo ja sobie jeszcze pomyślałam, że to może nie @ tylko plamienia??? Czy to tak na serio się rozkręciło? Bo przecież tam miałaś wszystko stymulowane, pewnie aż przypuchnięte, przekrwione, bo to była extra przyspieszona i bardzo wydajna owu - więc może po prostu teraz się tam ta fasolka zagnieżdża i dlatego krewka? Bo tam napuchnięte, zmęczone wszystko masz w środeczku ...
Dzwoniłaś do gina? Może zadzwoń - opisz jak ta @ wygląda, zapytaj czy to znaczy, że teraz się naprawdę nie udało...
Ojej... bo może jednak nie, może jeszcze jest nadzieja i szansa, żeby teraz (bo że w ogóle to ja wierzę, że tak - tylko moim zdaniem widać, że Twój organizm woli sam, po swojemu, w swoim naturalnym tempie i rytmie, nie na siłę - - - po hsg nie masz już żadnych mikrozrostów i wtedy od razu była fasolka, tyle że po infekcij i antybiotyku byłaś, więc pewnie słaba jakaś fasolka była, ale jakbyś sobie odpoczęła to na pewno ona przyjdzie i będzie! Najwyżej na wolnym będziesz musieć być i więcej polegiwać - ale wierzę, że będzie! Będzie!!!)

Właśnie czytałam na próbować, że jakaś girl 4 IUI będzie mieć niedługo...

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-10-30 o 10:46
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 10:45   #2717
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Nie chodzi mi o to żebyś wiecej nie pisała. Ja Ci tylko napisałam co czuje i myślę.
Wszystkie chyba nie zdajemy sobie co czujesz. Pamiętaj że jesteśmy z Tobą nawet jeśli nie rozumiemy do końca Twojego cierpienia
Nie udało się-trudno, czas leczy rany. Łatwo pisać ale tak jest
Wypłacz się, wykrzycz, trzeba rozładować emocje.
Stary 2008-10-30, 10:50   #2718
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Izuś wiesz co ja doszłam do wniosku że najwidoczniej właśnie nie zasługuje, tylko zastanawiam się co ja teakiego zrobiłam złego widocznie coś musiałam bardzo złego zrobić.
Ja po prostu nie załuguje na to żeby być mamą...
no teraz to mnie wnerwilas.... jak nie zaslugujesz nie waz sie nawet tak myslec!!! jakim prawem ty wiesz ze nie zasluzylas ??? zaslugujesz jak malo kto tyle staran, checi swiadomie decydujesz sie na tak wiele wyrzeczen by byc matka a ty mi tu wypisujesz ze nie zaslugujesz??? jak ty nie zaslugujesz to niby jakim prawem mnie ma sie udac.... ja to dopiero nie warta jestem chocby polowy z ciebie.... nie jedno mam na sumieniu i nie wracam do przeszlosci bo jakas krystaliczna nie jest !! ale takie glupoty gadac.... masz sie wziac w garsc i nie poddawac - trudno nie teraz to kiedy indziej nic nie poradzisz na to !!! ale jak jeszcze raz cos takiego bzdurnego napiszesz to do tego Krakowa jak wysiade na lotnisku to sie przejade do ciebie i utluke no !! ladny tyleczek masz ale dostaniesz po nim za takie gadanie !!!

Olivka ja cie kocham jak siostre ale prosze cie przestan - kazda z nas zasluguje nawet ja z tym co mam na sumieniu. Wiem ze jest Ci cholernie ciezko ale masz kochanego meza i docen to ze jest kolo ciebie i cie wspiera i wytrzymuje to bo on moze nie pokazuje tego ale na pewno na swoj sposob przezywa to a widzac cie w takim stanie na pewno mu sie serce kraje.....
Stary 2008-10-30, 11:00   #2719
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
no teraz to mnie wnerwilas.... jak nie zaslugujesz nie waz sie nawet tak myslec!!! jakim prawem ty wiesz ze nie zasluzylas ??? zaslugujesz jak malo kto tyle staran, checi swiadomie decydujesz sie na tak wiele wyrzeczen by byc matka a ty mi tu wypisujesz ze nie zaslugujesz??? jak ty nie zaslugujesz to niby jakim prawem mnie ma sie udac.... ja to dopiero nie warta jestem chocby polowy z ciebie.... nie jedno mam na sumieniu i nie wracam do przeszlosci bo jakas krystaliczna nie jest !! ale takie glupoty gadac.... masz sie wziac w garsc i nie poddawac - trudno nie teraz to kiedy indziej nic nie poradzisz na to !!! ale jak jeszcze raz cos takiego bzdurnego napiszesz to do tego Krakowa jak wysiade na lotnisku to sie przejade do ciebie i utluke no !! ladny tyleczek masz ale dostaniesz po nim za takie gadanie !!!

Olivka ja cie kocham jak siostre ale prosze cie przestan - kazda z nas zasluguje nawet ja z tym co mam na sumieniu. Wiem ze jest Ci cholernie ciezko ale masz kochanego meza i docen to ze jest kolo ciebie i cie wspiera i wytrzymuje to bo on moze nie pokazuje tego ale na pewno na swoj sposob przezywa to a widzac cie w takim stanie na pewno mu sie serce kraje.....
Olivka biedna...szkoda mi jej, on nic nie zrobiła i niech nie szuka winnych.
Stary 2008-10-30, 11:19   #2720
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Olivka biedna...szkoda mi jej, on nic nie zrobiła i niech nie szuka winnych.
ja to wiem niczemu niejest winna kto jak kto ale Olivka to dla mnie siwta kobietka i jak nikt zasluguje na to by byc mama i bedzie najlepsza mama dla swojej kruszynki bo na pewno sie jej doczeka!! moze zajsc w ciaze wiec oboje sa plodni z mezem to dobry znak a teraz trzeba czekac. Ja wiem ze to sie latwo mowi ale ja tez czekam i tez kazdego dnia mysle o tym. Ale wiem ze bede mama kiedys na pewno. Moze 35letnia ale beda!!!. Tak samo jak wiem ze schudne i bede piekna mama !!!
Stary 2008-10-30, 11:31   #2721
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
ja to wiem niczemu niejest winna kto jak kto ale Olivka to dla mnie siwta kobietka i jak nikt zasluguje na to by byc mama i bedzie najlepsza mama dla swojej kruszynki bo na pewno sie jej doczeka!! moze zajsc w ciaze wiec oboje sa plodni z mezem to dobry znak a teraz trzeba czekac. Ja wiem ze to sie latwo mowi ale ja tez czekam i tez kazdego dnia mysle o tym. Ale wiem ze bede mama kiedys na pewno. Moze 35letnia ale beda!!!. Tak samo jak wiem ze schudne i bede piekna mama !!!
Iza Ty jesteś piękna i przez chudnięcie nie musisz niczego udowadniać.
A Anetka jest super kobietka, piękna i mądra i zasługuje na Aniołka i ja wierze że nie długo mocno będzie tulić kruszynkę
Moja koleżanka 4x poroniła prawie 3 miesięczną kruszynkę (w ciągu 2 lat) ale się trzyma i tez ją podziwiam.
A ja to nawet nie wiem czy płodna jestem...6 cykli i nic, powoli się 7 zbliża i jestem całkowicie wyluzowana....jeszcze....
Stary 2008-10-30, 11:36   #2722
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
A Anetka jest super kobietka, piękna i mądra i zasługuje na Aniołka i ja wierze że nie długo mocno będzie tulić kruszynkę
Moja koleżanka 4x poroniła prawie 3 miesięczną kruszynkę (w ciągu 2 lat) ale się trzyma i tez ją podziwiam.
A ja to nawet nie wiem czy płodna jestem...6 cykli i nic, powoli się 7 zbliża i jestem całkowicie wyluzowana....jeszcze....
dziekuje ze cieple slowa i podziwiam bo ja wyluzowac nie potrafie..... ale coz musze
Stary 2008-10-30, 11:46   #2723
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
dziekuje ze cieple slowa i podziwiam bo ja wyluzowac nie potrafie..... ale coz musze
Ja wiesz mam czas...dużo czasu, właściwie to spokojnie z 2 lata mogłabym poczekać ale po co? Co mi to da?
Stary 2008-10-30, 11:53   #2724
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ja wiesz mam czas...dużo czasu, właściwie to spokojnie z 2 lata mogłabym poczekać ale po co? Co mi to da?
Wiem.. gdybym ja mogla cos zmienic w moim zyciu cofnac czas nie czekalabym juz tak dlugo.... ale widac tak musialo byc...
Stary 2008-10-30, 12:17   #2725
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
psII. Madzia moja cała familia dziś oglądała Twoje wesele,
taniec łabędzi i muzyczka z Benny Hilla ich powaliła, no a przy "wykładającej się Zośce" świadkowej już prawie płakali ze śmiechu
No to bacznie widze ogladaliście ;p bo to faktycznie jedne z lepszych momentów!!!
a zę wam sie chciało tyle godzin oglądac.. obce wesele .. buuziaki w brzusia kochana

Olivko aja jednak miałam nadzieje.. najbardziej kibicuje Tobie bo jestes juz długo weteranka!! Jeszcze przedemna byłas na "próbować do skutku"... wiec idąc za nazwą watku.. kochana nie mozesz sie poddawac.. do skutku, do skutku, do skutku itd!!!!
ja tez nie wiem co mnie czeka, musze te 6 miesiecy wytrzymac a potem, kto wie co się bedzie działo... alenie mam zamiaru opuszczac watku.. moze tylko siętroszke ograniczyłam z udzielaniem ale to ze wzgledu na mase parcy teraz a dni krótkie i tak to bywa!!!
Olivka ja cię znajde jak gdzies sie nam schowasz i uciekniesz

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 12:23   #2726
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Razem do tego Krakowa pojedziemy i przetrzepiemy kazdy krzak i zarosle i znajdziemy
Stary 2008-10-30, 12:47   #2727
Kathi75
Zakorzenienie

Olivka nie bede sie madrzyc bo jak napisalas juz fajnie pisac i radzic bedac w ciazy
Napisze tylko ze jest mi bardzo przykro i nadal trzymam za was kciuki

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 12:54   #2728
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Olivka nie bede sie madrzyc bo jak napisalas juz fajnie pisac i radzic bedac w ciazy
wszystkie mocno trzymamy naprawde za kazda oczekujaca a za Olivke to ja podwojnie
Stary 2008-10-30, 12:59   #2729
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
cóż można napisać ?
Pamiętam, że ja bardzo szybko bo już w maju kiedy przyszła 7-8 @ i ryczałam w pracy jak bóbr, że wszystkie moje grzechy co miesiąc spłacają dług u Pana Boga i nie zajdę w ciążę, bo tych grzechów to by dla kilku osób conajmniej starczyło,doszłam do wniosku, że pewnych rzeczy nie przeskoczę, że skoro zrobiło się w życiu tyle złych rzeczy i tyle świństw, to teraz "nikt" nie da mi na wychowanie maleństwa! Że widać nie jest ze mnie kobieta! Że tam gdzieś ktoś teraz odpłaca mi za wszystko! Że skoro laski zaskakują za pierwszym razem a ja nawet za 7-8 nie dałam rady znaczy, że nie zasługuję!
Pamiętam swoją bezsilność, pamiętam łzy i ku*re*w*ską wściekłość na los, życie, Boga, na wszystkie (wtedy) przeklęte baby w ciąży, na małe dzieci w wózkach! Byłam w pracy i nie mogłam wyjść, ale stałam dobrą godzinę czy dwie w ubikacji i wyłam kopiąc w ścianę!
Nic nie pomaga! Ale przychodzi przynosząca ulgę obojętna złość, że "mam to gdzieś, że jak nie to nie! W du... to mam! Nie chcesz dać dziecka? To se je wsadź!!! " i to chyba tylko pomaga - to wściekłe zniechęcenie ...

które u mnie po paru dniach przerodziło się w "a co mi tam, ja będę próbować, będę Ci tak tyłek truć, będę co wieczór Cię prosić, aż Ci się znudzi i w końcu dasz mi fasolkę".
Widać naprzykrzałam się mocno, bo dostałam w końcu
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 13:18   #2730
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Ojej - Oliweczko
Lookłam tylko na chwilkę i tak mi przykro i dlatego piszę - bo wiesz, bo ja sobie jeszcze pomyślałam, że to może nie @ tylko plamienia??? Czy to tak na serio się rozkręciło? Bo przecież tam miałaś wszystko stymulowane, pewnie aż przypuchnięte, przekrwione, bo to była extra przyspieszona i bardzo wydajna owu - więc może po prostu teraz się tam ta fasolka zagnieżdża i dlatego krewka? Bo tam napuchnięte, zmęczone wszystko masz w środeczku ...
Dzwoniłaś do gina? Może zadzwoń - opisz jak ta @ wygląda, zapytaj czy to znaczy, że teraz się naprawdę nie udało...
Ojej... bo może jednak nie, może jeszcze jest nadzieja i szansa, żeby teraz (bo że w ogóle to ja wierzę, że tak - tylko moim zdaniem widać, że Twój organizm woli sam, po swojemu, w swoim naturalnym tempie i rytmie, nie na siłę - - - po hsg nie masz już żadnych mikrozrostów i wtedy od razu była fasolka, tyle że po infekcij i antybiotyku byłaś, więc pewnie słaba jakaś fasolka była, ale jakbyś sobie odpoczęła to na pewno ona przyjdzie i będzie! Najwyżej na wolnym będziesz musieć być i więcej polegiwać - ale wierzę, że będzie! Będzie!!!)

Właśnie czytałam na próbować, że jakaś girl 4 IUI będzie mieć niedługo...
@ to @ i nie mam co do tego wątpliwości najmniejszej. Nie będę dzwonić do gina bo to nie ma sensu. Wiem jak u mnie wygląda okres i dobrze wiem że to JEST OKRES. Jane a co do leżenia przecież ja teraz prawie dupy z łóżka nie ruszałam cały czas leżałam więcej się nie da, jak widać i to nie pomogło.

Cytat:
Wszystkie chyba nie zdajemy sobie co czujesz. Pamiętaj że jesteśmy z Tobą nawet jeśli nie rozumiemy do końca Twojego cierpienia
Nie udało się-trudno, czas leczy rany. Łatwo pisać ale tak jest
Wypłacz się, wykrzycz, trzeba rozładować emocje.
Wiem Zuziu że jesteście ze mną. Nawet nie wiecie jak mi łzy lecą jak czytam co piszecie, jakie kochane jesteście i dobre dla mnie.

Cytat:

Ja Izuś już po prostu nie wiem jak sobie to tłumaczyc dlaczego mi się znów nie udało.

Cytat:
Silna musi być ta Twoja koleżnka, ja bym tego nie przeżyła

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
No to bacznie widze ogladaliście ;p bo to faktycznie jedne z lepszych momentów!!!
a zę wam sie chciało tyle godzin oglądac.. obce wesele .. buuziaki w brzusia kochana

Olivko aja jednak miałam nadzieje.. najbardziej kibicuje Tobie bo jestes juz długo weteranka!! Jeszcze przedemna byłas na "próbować do skutku"... wiec idąc za nazwą watku.. kochana nie mozesz sie poddawac.. do skutku, do skutku, do skutku itd!!!!
ja tez nie wiem co mnie czeka, musze te 6 miesiecy wytrzymac a potem, kto wie co się bedzie działo... alenie mam zamiaru opuszczac watku.. moze tylko siętroszke ograniczyłam z udzielaniem ale to ze wzgledu na mase parcy teraz a dni krótkie i tak to bywa!!!
Uciekać z tąd raczej nie mam zamiaru

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Dzięki

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
cóż można napisać ?
Pamiętam, że ja bardzo szybko bo już w maju kiedy przyszła 7-8 @ i ryczałam w pracy jak bóbr, że wszystkie moje grzechy co miesiąc spłacają dług u Pana Boga i nie zajdę w ciążę, bo tych grzechów to by dla kilku osób conajmniej starczyło,doszłam do wniosku, że pewnych rzeczy nie przeskoczę, że skoro zrobiło się w życiu tyle złych rzeczy i tyle świństw, to teraz "nikt" nie da mi na wychowanie maleństwa! Że widać nie jest ze mnie kobieta! Że tam gdzieś ktoś teraz odpłaca mi za wszystko! Że skoro laski zaskakują za pierwszym razem a ja nawet za 7-8 nie dałam rady znaczy, że nie zasługuję!
Pamiętam swoją bezsilność, pamiętam łzy i ku*re*w*ską wściekłość na los, życie, Boga, na wszystkie (wtedy) przeklęte baby w ciąży, na małe dzieci w wózkach! Byłam w pracy i nie mogłam wyjść, ale stałam dobrą godzinę czy dwie w ubikacji i wyłam kopiąc w ścianę!
Nic nie pomaga! Ale przychodzi przynosząca ulgę obojętna złość, że "mam to gdzieś, że jak nie to nie! W du... to mam! Nie chcesz dać dziecka? To se je wsadź!!! " i to chyba tylko pomaga - to wściekłe zniechęcenie ...

które u mnie po paru dniach przerodziło się w "a co mi tam, ja będę próbować, będę Ci tak tyłek truć, będę co wieczór Cię prosić, aż Ci się znudzi i w końcu dasz mi fasolkę".
Widać naprzykrzałam się mocno, bo dostałam w końcu
Jedynym pocieszeniem dla mnie własnie jest to że w domu jestem do jutra.
Gabi ja się naprzykrzam od 13 miesięcy i to intensywnie wierz mi

Rozmawiałam z tą koleżanką która jest w ciąży, bo dzwoniła do mnie.
I czytałam też troszkę na necie i nie tylko.
Wygląda na to że u mnnie znów doszło do zapłodnienia tylko znów nie doszło do zagnieżdżenia bo za wysoką miałam betę. No i lekarz nie przekreślił jeszcze nic jak mu wynik powiedziałam. Jakbym nie była to bym miała wynik nie wyższy niż 2,7. Nie wiem dlaczego się tak u mnie dzieje. A wiadomo ile razy wcześniej już tak było. Przecież nie robię bety co miesiąc.
Nie wiem jak temu zaradzić. W tym miesiącu niby bez leków ale będą one nadal działać, ale co mi z tego jak znów się sytuacja powtórzy?

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-10-30 o 13:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości