|
|
#1711 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
nie. pigmenty MAC sa w sklepach oznaczonych logo MAC : w Warszawie, Krakowie i Wrocławiu
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-05 o 22:13 |
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sharlottek jak podesle Ci je to sprawdz prosze bede wdzieczna
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2008-11-05 o 22:17 |
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Kici kici miau miau
|
no widzisz, ja mieszkam na Polnocy- takze o czym tu gadac
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka
wszytskie pigmenty MACa mam z wymian musiałbym poprzeglądać historię zeby wam powiedzieć od kogo
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
mogę jutr w swietle dziennym porobic fotki na ręce bądź na oku jak wam pasuje
|
|
#1717 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
ja mam fotki na ręce, dodatkowo przejdę się do salonu MAC-a w najbliższym czasie oraz pokażę pigmenty wizażance aby potwierdziła że kolor nietaki
pozatym z tego co mi wiadomo masz dużo odsypek oryginalnych mac-ów |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
tak mam bo wiecznie się z kimś wymieniam-pracuje na mac'ach
ale jesli chodzi o konto jakies mucia18 na allegro to niestety niemam takiego konta ![]() a sharlotku mozna widziec z kad masz te odsypki?i rzekomo które kolorki sa nieoryginalne?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-11-05 o 22:29 |
|
|
|
|
#1719 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
oj jowitka007
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
czy moge prosic o zdjęcia tych kolorków w moim wątku??
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-11-05 o 22:39 |
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście pigmentu Softwash grey nie znam, ale miałem w kufrze fuksje i z tego co pamietam dawała ona dośc dobre krycie ale nie powalające, za to na mokro kolor był bardzo intensywny, elegancko perłowy, bez domieszek połysków w innych kolorach. Z tego co się orientuje w polskich MAC'ach nie ma koloru Softwash Grey, ale Fuchsia jest dostepna, poprostu pójdż i porównaj do tej w salonie i bedzie wszystko jasne w MAC'ach pracuja super dziewczyny, więć na pewno powiedzą czy pigmenty są ok czy nie ![]() Oczywiście moja fuchsia była na pewno oryginalna bo jako uczestnik programu MacPro kupuje zawsze w firmowych salonach.
Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2008-11-05 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
spotykam sie z sharlottkiem osobiście-data w trakcie ustaleń-w celu wyjaśnien i porównan
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie nie znam z checia wysle do analizy bo nie mam salonu niedaleko siebie i tak jak napisalam nie bede nikogo oskarzala bo nie mam pdstaw poki sie nie upewnie i nie mam takiej wiedzy mam nadzieje ze to oryginaly
pozdrawiam dobranoc
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
dobry pomysł nie jest zły-tylko trzeba się jeszcze w czasie zgrac
plus jest taki że jestesmy obie z krakowa i z jednej "dzielnicy" do mac'a mamy kawałeczek-byłam wczoraj - niemogliście mi dać znać wczoraj że coś jest nie tak?![]() sharlottku dla mnie też co koliduje troszke z praca.Może coś wymyślimy-napewno na spotkanie przyniose mój cały dobytek mac'owy to porobisz fotki i oblukasz-no a ja sprawdze te odsypki od jowitki
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-11-05 o 23:10 |
|
|
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba źle mnie zrozumiałeś, a z sharlottkiem rozmawiałam na PW wypytując się ,które dokładnie kolory dostała mając na uwadze intensywność kolorów... Pigment Softwash grey jest limitowany i ja go bynajmniej kupuję tylko we fiolkach mini charm, w wątku muci zauważyłam ,że ma pełnowymiarowy pojemnik 7,5g co mnie również zastanawia, jeżeli mógłby ktoś zaświadczyć o występowanie tego koloru w takiej pojemności to już by można o czymś mówić... Fakt faktem ,że sharlottek po nałożeniu nie mogła dopatrzeć się koloru, ja sharlottkowi ufam i myślę ,że nie wyolbrzymia sprawy tylko po to aby narobić szumu... edit: to chyba sprawa się rozwiązała, mam nadzieję ,że nikt nie ucierpi na tych wymianach, a kolejne podróbki nie dostały się jednak do obiegu
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-11-05 o 23:13 |
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak jak napisałem Softwash Grey nie znam, ale Fuchsie znam i dla mnie w porównaniu do innych pigmetów MAC jej stopień krycia na sucho był średni tzn widoczny troche ale nie powalający troche coś jak smuzka koloru, na morko na natomiast można było uzyskać kryjący głeboki kolor, ponieważ ten kolor mnie nie porwał to nie powtórzyłem zakupu, ale to inna historia ponieważ Fuchsia jest w polsce na stałe, a obie panie mają MAC'a powiedzmy pod nosem
Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2008-11-05 o 23:39 |
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na tak
- umawiam się już z sharlottkiem na spotkanie... bo zostałam zaproszona na black list
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze ,że tylko raz użyłam fuchsie do własnego makijażu (i kilka razy testowałam na skórze), również nie przepadam za tym kolorem co chyba wynika już z mojej ''kruchej urody'' ![]() Wszystkie wściekłe kolory i jeszcze w takiej tonacji zupełnie nie dla mnie...(jednak jako zasadnicza macomaniaczka nie mogłam sobie odmówić zakupu wszystkich kolorów pigmentów MAC jakie napotkam )A co do mojej wiedzy MAC to ciągle się łapię ,że czegoś nie wiem, są tylko nieliczne tematy jak pigmenty i ich autentyczność o której wiem całkiem sporo - nie chcę mieć w mojej kolekcji badziewia, bo to tak jakby porównać prawdziwego kolekcjonera oryginalnych pięknych zapachów z kolekcjonerem tandetnych śmierdzących odpowiedników perfum, to chyba w ogóle nie cieszy... ja jestem oddana marce, znalazłam w końcu swoje kosmetyczne miejsce na ziemi ![]() ![]() Dobra widzę ,że się zbyt rozpisałam ...także na koniec tak skromnie pozdrawiam edit: kamisio masz rację moje stwierdzenie nie było do końca fortunne w tej sprawie, przesadziłam z punktem o wyrazistości.... tak jak pisałeś np naked
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-11-05 o 23:48 |
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do twojej wiedzy Nevado to myśle że jest naprwde bardzo bardzo bardzo solidna, poprostu mozna pewne rzeczy widzieć na swoj sposób przepraszam za te off topy dobrze ze panie sie dogadały i wyjaśnią sparwe, porównaja do oryginałow i nie zaleznie od wyniku, atmosfera bedzie nadal miła
|
|
|
|
#1736 |
|
Kici kici miau miau
|
Napisalam juz do moderatorki ale napisze tez tutaj.
Moja siostra dostala dzis puder od Sharlottka i przykro mi to mowic ale puder byl zle zabezpieczony, poza tym bylo pekniete pudelko i stad caly puder byl porozsypywany po kopercie. Nie mam ochoty uzywac takiego popackanego produktu ![]() Niemozliwe zeby takie pekniecie powstalo z winy poczty!! W ogole co to ma znaczyc?zalaczam zdjecia chcialabym zwrot moich rzeczy Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-12 o 13:44 |
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że sharlottek nie wyciągnął wniosków z poprzednich 'afer' dotyczących źle, lub wogóle niezabezpieczonych przesyłek...
może kolejny negatyw czegoś nauczy
|
|
#1738 |
|
Kici kici miau miau
|
Mam tylko nadzieje ze dostane to spowrotem.
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Tj. osobista sprawa osoby wymieniającej sie, ale wg mnie, osoba, która ma na swoim koncie kilka negatywów powinna wysyłać kosmetyki 1-wsza
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Uważam że ktoś kto ma tyle negatywów i wciąż otrzymuje nowe nie powinien się wymieniać wcale. Przykro mi Sharlottku, takie jest moje zdanie. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

sharlottek jak podesle Ci je to sprawdz prosze
bede wdzieczna

)