|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
-
"Zabierz mnie na drugą stronę..zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens'' -Mam swoje życie, Ciebie nie widze w tym planie ![]() -Myślami 150 km stąd ![]() " Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości..." - Boję się - Czego? - Nadziei Gdy próbujesz sięgnąć gwiazd, potykasz sie o źdźbło trawy Nagle poczuła, że uwielbia go bardziej niż kiedykolwiek Jeśli ubierzesz się ładnie nazwie Cię snobką. Jeśli ubierzesz się sexy, powie Ci ,że wyglądasz jak dzi**a. Jeśli do niego zadzwonisz, uzna że jesteś namolna. Jeśli to on do Ciebie dzwoni, pomyśli ,że powinnaś być zaszczycona. Jeśli go nie kochasz, będzie robił wszystko by Cię zdobyć. Jeśli Ty go kochasz, zostawi Cię. Kiedy się z nim kłócisz, mówi że jesteś uparta. Kiedy siedzisz cicho, mówi że nie masz własnego zdania. Jeśli się z nim nie pukniesz, powie że go nie kochasz. Jeśli to zrobisz, uzna że jesteś łatwa. Jeśli powiesz mu o swoich problemach, pomyśli że jesteś słaba. Jeśli będziesz milczeć, powie że mu nie ufasz. Jeśli nie dotrzymasz danej obietnicy, straci do Ciebie zaufanie. Jeśli to on złamie dane słowo, to będzie twoja wina. Jeśli go zdradzisz, on powie że to koniec. Jeśli to on zdradzi, będzie liczył na drugą szansę. 'wydawało się jej, że zdąrzyła otrząsnąć się z takich bzdur jak zauroczenie i miłość. chciała tylko czasem z kimś wyjść wieczorem, czuć że jest dla kogoś ważna i komuś potrzebna.' Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia. Kocha się coś, co się zna, a ja nie mam o tobie żadnego pojęcia, jesteś dla mnie czymś obcym i przypadkowym. Nie umiem cię kochac i nawet nie wiem, czy będę umiała." "Ono"- D.Terakowska – A ty jak się masz? – spytał Puchatek? – Nie bardzo się mam – odpowiedział Kłapouchy. – Już nie pamiętam czasów, żebym jakoś się miał. Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu [Kubuś Puchatek] Najkrótsze wyrazy 'tak' i 'nie' wymagają najdłuższego zastanowienia
|
|
#692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja... Twoje opisy tez ukradłam;* sa boskie... <buja w obłokach> bez off: daj młodemu człowiekowi mape do nieba, a odda Ci ja jutro... poprawioną... sorki, ze tak post pod postem, ale wczensiejszego edytowałam juz 3 razy... i cos sie sp...ieprzyło^^ |
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Gdybyś tylko mógł dotknąć mego serca...
Tylko pierwszy krok jest trudny. Pozwolić sercu od czasu do czasu odpocząć. Każdy powinien być co pewnie czas samotny. Przyjdę do Ciebie w blasku księżyca, choćbym miał piekło po drodze. Wskaż mi drogę do najpiękniejszej gwiazdy. Nie spełniają się tylko te marzenia, których nie ma. Droga miłości bywa czasem bardzo kręta. Bawisz się mną, czuję to. Teraz ucisz serce swe... Chcę chłonąć każdy oddech Twój. Dotykaj mnie co noc. A może to miłość? Tu jest gdzieś kres... Zbyt ludzka niż byś tego chciał. Ja to ta co krzyczy... Ta co ciągle sobie drwi. Tęsknie do tamtych chwil... Gdy Ty i ja i wczesna jesień. Więc spleć palce z moimi palcami... i chodź. Chciałam być blaskiem w Twoich oczach. Sprzedaję myśli byle gdzie...
|
#694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2.u must be really stupid if u even thought i'm sad ![]() musisz byc naprawde glupi jesli nawet pomyslales ze jestem smutna.. 3.Nie ma nic na poważnie ziom , już po wszystkim ... ![]() 4.nie boje sie Ciebie teraz bo wolność znaczy najwięcej . 5.Moje zycie zmieniaa sie teraz na lepsze bez zbędnych osobnikow.6.tak jak teraz jest, chciałabym, aby było zawsze. ![]() 7.nie dorabiaj marnej ideologii. ot, nie kocham. i tyle. ![]() 8.bo teraz przeszłość już nic nie znaczy.. 9.Oczywiście, że jest fajnie. Już Cię nie kocham. Czemu pytasz? ![]() |
|
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
Piekło wybrukowane dobrymi chęciami ..
Obliczała ilość zainwestowanego uczucia . To była ich miłość . Miłość od pierwszego dotyku . RealGirl89 zniknęła !?
|
|
#696 | ||||
|
Raczkowanie
|
No cieszę się bardzo, że masz z czego korzystać i się podobają
buzia Cytat:
ukłon i dziękuje buziakiCytat:
![]() Ad.1 1. Wybywam i z czego się tu cieszyć... 2. Nie każda czarownica się cieszy z parodniowego lotu... 3. I nikt nie mówi, że jest mi wesoło... Ad. 2 1. Z polecenia mam czas do bawienia ![]() Ad. 3 1. A może tak w czasie trybienia, hmm? 2. Moze wtedy, gdy jestem w stanie uzytkowania ??Ad. 4 1. Moze już wiesz, że pełnisz wazną rolę w moim życiu 2. I wiem, że to właśnie Tobie moge w pełni zaufać.. 3. Tobie odważę się położyc serce na dłoni, za Toba skoczę w ogień i to Tobie ufam. buziaki Cytat:
dziękuję Ci bardzooo buziaczki Mała Cytat:
:1. I jak ta nowoczesna młodzież, lecz z przymusu, nie wyboru, skazani na online.. 2. Gadugadanie zamiast spojrzenia w oczy... 3. Czas rozpędził się jak szalony, zatrzymuje się jedynie na gg 4. Czas jak wiatr, szybki przemyka, jedynie nam na gg się zamyka... może jakiś taki Ci się nada buźka jakieś własne, osobiaste dodam póóóóźniej cmoki
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
~~ a te dni ciszy...
~~ wracam po to by, choć na kilka chwil zamknąć oczy i móc uwierzyć, że... ~~ oczy mam przezroczyste .. krople dwie, które blask mają wewnątrz ~~ cała jestem bałaganem.. ~~ ale może w tym milczeniu jest coś więcej prócz milczenia..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
bojąc się, że ktoś zobaczy trudną miłość.. wielką miłość.. kto zabroni nam miłości, kto powstrzyma NAS? odrzuceni w namiętności , pokonamy czas.. głupi żart zrobił los, że rozdzielił właśnie ich.. na odległość uczą kochać się.. <3 na odległość pragną się przez sen <3 skrawki słów, resztki serc ; ( rozbitkowie z różnych wysp ;*
|
|
#699 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#700 |
|
Przyczajenie
|
razem ze mną, zaśnie cały świat, budząc się za 101 lat..
z miłości do Ciebie oszalałam, a mój psychiatrka do Azji w pośpiechu uciekł <3 w mojej kosmetyczce jest tylko błyszczyk, na wypadek , gdybym Cię spotkała. fotografia ? to tylko jedna sekunda zabrana z życia. siedziałam na dachu , i jadłam gwiazdy plastikową łyżeczką. zdradziłam Cię o wschodzie słońca, kochając się z jeziorem.. narazie tyle ; ) |
|
|
|
#701 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka Dziewczyny
Jestem w tej czesci watku po raz 1,wiec chcialam sie przywitac hehe ![]() Moze macie opisy o bliskich mi osobach,na ktorych sie bardzo "przejechalam" i wiem,ze one tymi bliskimy osobami juz nie sa...Ze nie pomogli,gdy wtedy tego potrzebowalam...? Pozdrawiam
|
|
|
|
#702 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* A dla siebie nam czasu brak... * Bo gdyby nie gg to chyba byśmy nie rozmawiali w ogóle .* Tęsknię... A na spotkanie czasu brak ... * I chciałabym, żeby w końcu było normalnie, Żeby nasze spotkania wypełniały wszystkie dni... * Brak czasu na miłość ![]() * Mówią, że bardziej liczy się czas spędzany osobno ... Szkoda, że ostatnio jest go tak dużo. * A na najważniejsze rzeczy czasu brak. Tęsknotę zabija gadu-gadu ? * Chciałabym Cię dotknąć, pocałować... Aby takie . Chyba nie pomogłam ![]() Cytat:
Cytat:
MOJA BOGINI Cudowne
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|||
|
|
|
#703 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może coś wybierzesz. ` gdy potrzebowałam pomocy , nie otrzymałam jej. Teraz i wy jej nie otrzymacie. ` dość fałszywych przyjaciół. ` raz się przejechałam. koniec z tym. powtarzać się nie będę. ` n a s z a bliskość topnieje jak lód w gorący dzień. ` topi się uczucie, zostaje sama zawiść . ` walę wszystkich tych , co w oczy przyjaciele, a za plecami sku*** ! |
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
pamiętam ten uśmiech, i dołki w policzkach
nie mogę zatrzymać bólu, on zakuł mi oczy.. do szczęscia potrzeba mi ciszy.. uwielbiam tę miłość między wierszami.. w twoich dłoniach moje szczęscie, czemu znów zaciskasz je? jestem na zakęcie drogi bolą mnie ręce i nogi wystarczy nie robić nic.. zamknąć tylko oczy.. trzymaj się z daleka, bo spalimy się.. aniele boży stróżu mój zmówmy pacierz bo miłość nie żyje.. jestem taka zwyczajna, dziękuję Ci za to, że przy Tobie czuję się kimś wyjątkowym.. to była tylko głupia pomyłka, stłóczka rozpędzonych słów.. |
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
Zainspirowana piosenką "Północ":
Wyszło jak wyszło, nie wiem jaka jest przyszłość muszę zapłacić za to, że myślałam tylko o sobie Noc czarna, tylko dżin i barman są jeszcze ze mną Słuchamy od dawna jak melodia plynie, z nią odpływa szczęście Zapisuje na kartce to co zostało we mnie Pianista w rogu gra samotnie, ciszej Jeszcze ostatnie słowo, ostatni kieliszek Ta melodia przypomina jak to się zaczyna Najpierw szalona radość, potem tragiczny finał Jak mogłaś tak mówić? Jak mogłem nie słuchać? Dzisiaj jest na odwrót, ja liczę na powrót Ale nie chcesz mnie znać, taki jest spraw obrót Wiec piję Twoje zdrowie, za dużo, za mocno Piję by zapomnieć, póżniej muszę się ocknąćBędę odważny, jeśli chcesz żebym walczył Piję zdrowie tych co też nie mają szczęścia Życie znów będzie piękne jak w poezji wersach Musimy, przez to przejść, musimy przetrwać To mój ostatni drink, ostatnia kolejka Jeśli boisz się sparzyć, nigdy się nie ogrzejesz Tylko jeśli próbujesz, możesz mieć nadzieję Możesz żyć smutkiem, albo przeżyć smutek Możesz się pogrążać, lecz jaki będzie skutek Piję zdrowie tych, którzy nie mają szczęści Piję za to by przestali się zadręczać Piję za Ciebie, za Twoją przyszłość Mogliśmy wszystko, szkoda, że nam nie wyszło
|
|
#706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm. może: 'dziś miałam Cię za dużo . jutro mi Ciebie braknie' 'bo w internecie ważne są słowa i wyobraźnia.' tyle spraw dzieli nas. 'Nawet w tykaniu zegara ostatnio Cię szukałam' ale tak przez internet to nie to samo. brakuje mi Ciebie! oj. brak weny. Nie wiem czy pomogłam ![]() trzymaj się * Jednego nauczył mnie perfekcyjnie. Tęsknić.
mam dość nie przespanych nocy. dłużących się dni. pytań bez odpowiedzi. nie miała zamiaru tęsknić . a jednak.. tęsknota owładnęła mój świat. może kiedyś zrozumiesz co straciłeś, ale wtedy może już być za późno. nadmierny brak jego zapachu. naucz mnie mniej tęsknić . wstała dziś wcześniej , by trochę pomyśleć . potęsknić. czy można aż tak tęsknić? nie wiesz co tracisz! Nie wiem czy trafiłam ; ** trzyyymaj się kochana ![]() O miłości szczęśliwej proszę. <3
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
perfekcyjnie usunęła go z pamięci.
nazajutrz nie pamiętała już nawet imienia . nieodwracalnie zmieniła losu bieg. gubiąc się w tym wszystkim. Robiła coś co zupełnie ją nie interesowało. Byle zapomnieć . Bo przecież nic na świecie nie zdarza się przez przypadek. Wszystko ma jakiś sens. Poznali się przypadkiem. Rozmawiali może chwile. O ile w ogóle istniejesz . Na pewno istniejesz. Być może się znamy. Być może przechodzimy obok. Być może kiedyś zamieszkamy razem. Przecież , to się dzieje naprawdę. Tylko mi wydaję się, że jeszcze jesteś. Przecież rzeczy ważne są nie istotne. Nie . One dopiero przestaną być istotne . W przyszłości. Upuściła szklankę. To nie przypadek . Wiadomość wstrząsnęła światem. To przykre. Widniejesz już tylko na zdjęciach). To było jej . Gdzie nie poszła czuła się dobrze. W końcu zaznała szczęścia. Tyle, że nie było jej już . Była dumna. Zrobiła wszystko co mogła. A teraz odeszła. Zrobiła to po cichu. Tak było wygodniej. Zbyt wiele zamieszania wokół jednego chłopaka. Może bardziej blada lecz nadal ta sama. Wciąż wierzyła w dobro . Mimo wszystko..
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
ciesze się, ze Ci sie podobaja.. i że choć w małej części mogłam się odwdzięczyć za to, że ciągle kradne Twoje opisy;* cos doe mnie: IF THEY DON'T HAVE CHOCOLATE IN HEAVEN, I AIN'T GOING. / Jeśli w niebie nie ma czekalody, to nie mam zamiaru tam iść Zrobić Coś Szalonego, Jeszcze Raz Zakręcić Z Tobą Świat Wszystko, na co mam ochotę, jest niemoralne, nielegalne albo tuczące. Istotną wadą mężczyzn jest to, że tracimy przez nich zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. ...Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji wrogom... ZiElOnE OcZy MaJą ZdRaJcY,NiEbIeSkIe-AnIoŁkI,A PiWnE-MiSiAkI ... =] I'm not the kind of girl who gives up just like that <nie jestem typem dziewczyny,która tak łatwo się poddaje Pogniecione skrzydełka, skradziona Aureolka ...Taki ze mnie ANIOŁEK ]:-> to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić- Świat wypadł mi z moich rąk.. jakoś tak nie jest mi nawet żal.. |
|
|
|
#709 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uwielbiam. <3dontlookdown dziękuję. mogę się jakoś odwdzięczyć? ![]() WhenYouComeBackToMe brak słów. wspaniałe..... <333 i kilka ode mnie. ostrzegam, bo do optymistycznych nie należą... ten sam nas muskał ocean księżycem zroszony. dla ciebie me konanie i w tobie me kochanie... w żalu pełne wspomnienie... pieśni wciąż tworzę o tamtych tęsknotach, wartych wszystkiego, co mogło mnie spotkać... daj mi dom w sobie lub odejdź ode mnie. ma miłość spoczęła w ciemnym sercu nocy. zabierz mnie . ukój mnie. zabij mnie. daj mi dom. będę przy tobie, gdy wypowiesz słowa: czas naszą miłość na zawsze pochować! byłeś tym, co zranić miał. melodia straconej miłości. koncert znów się zaczął. łza w takt muzyki spływała. milcząc krzyczała. wszystko jest trucizną, decyduje tylko dawka. żeby umieć żyć bez znieczulenia. samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa. jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień. zrujnowana rzeczywistość. większość naszych błędów jest bardziej wybaczalna niż środki, którymi staramy się je ukryć. wiesz co? zapomnijmy o sobie.
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
Edytowane przez figlarna Czas edycji: 2008-11-12 o 21:42 |
|||
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ty wszystko w moich oczach tracisz.
Choć mały gest, to nic nie kosztuje... By mieć przyjaciela, trzeba być przyjacielem. otwórz oczy skur.wysynu przecież nie jesteś w niebie. Ma ciało modelki i buźkę anioła... Siadacie przy stoliku i spijacie sobie driny Wkręcasz bajer, ona daje się zakręcić w pół godziny. Chodź ze mną, mam to czego nie mają inni. Kanapka, szlug i niedopita kawa. Złym wpływom nie ulegnę, to mnie nie niepokoi Nic mnie nie zbije z tropu, kiedy stawiam tu na swoim. Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękłoby ci serce. czytaj mi z oczu. Dużo wiesz skoro mówisz - życie jest su.ką. słodkie kłamstwa. pocałunek śmierci.
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Proszeee
Cytat:
----------------------------------------- 1.miłością podkrążone oczy mam .<3 2.zasypiam w twoim swetrze,chcę pachnieć tobą cała. 3.tylko chodź i przytul się,nie hamuj łez . 4. Nie liczy się żadne słowo, żaden gest ... 5.To wszystko jest niemożliwe a jednak sie kiedyś zdarzyło. 6.Cholernie Cię kocham.. |
|
|
|
|
#713 |
|
Przyczajenie
|
Domiiniisiia jeżeli o wiersz chodzi to raczej nie. ale postaram się coś znaleźć.
dontlookdown celem bicia mego serca stał się on.
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
when I held you, It was something
That was nothing much to me I was in it, for the moment, Wanted someone touching me. And I didnt want to fall in love.. So WHY did you have to be. So beautiful, so good to me When I was only looking for, someone to hold Just for a while. Why did I have to see your smile WHY did you have to be The one who stayed in all my dreams When I was needing nothing more, Than someone to kiss to hold in the night WHy did you have to be so right. So Beautiful When you touched me. It was something Like no touch I had known I could feel it in that moment That your touch had touched my soul. And I didn't want to fall in love WHY did you have to say the words that took my breath away. I was alright I was just being Free |
|
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Kto dodał to:
"-To wódka? - Na litość boską, królowo czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." Genialne I ogólnie opisy gdzie wsytępuje królowa. Jak ze wstydu nie suszyć rozlanych dziko łez? Gili Gili Gili Bo tutaj ogień trawi lasy i niedługo zajmie mój dom. Chodźcie dziewczyny, kradzione nie tuczy. Więc poznajmy się lepiej niż gorzej bo na wylot. A kiedy dojrzejemy obierzmy się ze skórki. Bo wieczorami nie widać szarości. I można udawać, że można na spacer pójść. Spoglądając w puste lornetki butelek. |
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
"Jestem
W podtekście mieszkam gdzieś.." "A Ty kim? Kim dla mnie mógłbyś być?" oh , jak mam Ci sie oprzeć ? sposób w jaki całujesz mnie na dobranoc
|
|
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
jeanettex3 - masz przepiękne opisy . naprawde , tylko błagać o więcej .
. love is wicked ![]() ...i bądź zawsze kiedy tego potrzebuje
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Pier.dole świat, byłam aspołeczna od małego
Wciaz sa ludzie, ktorzy sa tu ze mna, bliscy Nie mam żalu, wkładam słuchawki i biegnę Bo przeciez nie musisz mnie kochac.. Czasem wychodze z beczki na swiat popatrzec. Na twarzy uśmiech czuję to ciepło Ten ogień płonie, blokada trosk, niewinna jak dziecko Jak wosk się topię gdy słyszę twój głos Głaszczesz moją głowę jak bym była dzieckiem Codziennie mówią o nas i wytykają nas palcami
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki. Bezdyskusyjna i Frizzelicious Kochane jesteście
Hej, może jeszcze ktoś? ![]() |
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
// śliczne opisy ! więcej kobieeto, więcej ! ;*** ; )
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Proszeee... 
??

Takich palantów i frajerów to tylko tępic!
Jestem w tej czesci watku po raz 1,wiec chcialam sie przywitac hehe

.