|
|
#751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
tylko coś takiego... :conf used:śnieg mamy we włosach który nie topnieje Zapisałam to na śniegu daleko stąd Są jeszcze brzegi na których nie byłam,są śniegi których nie wysniłam Złap Na Język Płatek Śniegu i Pokaż Mi Jak Smakuje Idą święta, Bóg o śniegu nie pamięta... Niecierpliwe oczekiwanie na śnieg _________ Podbijasz z mega fochem wiesz co? wypierdalaj z powrotem mam dosyć oszustów patrzących przez pryzmaty, to oni decydują ile jesteś warty Kiedy składasz obietnice, później ja łamiesz – Nienawidzę Kiedy dajesz słowo,później okazuje się ze nie wiesz co to honor
|
|
#752 |
|
Przyczajenie
|
wiesz prosiaczku czasami przyjaźń znika, jak miodek puchatka ...`
`Przyjaźń, która się kończy, tak naprawdę nigdy się nie zaczęła. a wtedy czuję jakby tlen do mych płuc niedocierał. ` z dala od ulizanych kenów i nieruchomych barbie. Zobacz jak toniesz w moich tęczówkach.
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
Dzis zdalam egzamin na prawo jazdy (za pierwszym razem)
Macie jakies opisy odnoscie tej sytuacji?? z gory dziekuje![]() ![]()
|
|
|
|
#754 |
|
Przyczajenie
|
"Najszlachetniejszy w całym ludzkim tłumie jest ten co potrafi drugiego zrozumieć."
"są dni co jak ogień palą" "wierze ze prawdziwa przzyjażń przetrwa wszystko ale nie wierze że taka przyjażń istnieje" "Z obłokiem tańczyć w świecie gwiazd" "wybuduje most z roświetlonych słońcem chmur" "złączmy z nowym dniem przeszły czas" "pijcie piwo...idzcie spać...idżcie śnić" jak coś powtórzyłam to bardzo przepraszam
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Dziewczyny, że nie odpowiadam na prośby, ale ostatnio malutko czasu...
Postaram się to nadrobić. A tu ode mnie. ![]()
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
coś o tym że się zawiodłam....że jest mi źle,nie chce mi się żyć,o tym że ktoś mnie znowu zrobił okropnie w jajko...
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
po szyje w chmurach, po kolana w oceanach. wszystko ma swój początek i koniec. mówią, że wulkany drzemią w nas Kiedy Ty patrzysz - udaję że nie widzę chcę łyżkami Ciebie jeść! - Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? - Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak "Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu. Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście. Usiąść pod drzewem, patrzeć w niebo. Powiedzieć coś, cokolwiek... bo wiem, że mogę rozmawiać z Tobą o wszystkim. Spojrzeć w Twe oczy... gładzić dłoń... dotykać Twej twarzy.. ust.. pocałować.. Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna dziewczynka.. bezpieczna w Twych ramionach.. Chciałabym zapomnieć o tym, co było... żyć chwilą obecną.. Pragnę usnąć wtulona w Ciebie... obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust moje imię.. Czuć, że jestem Ci potrzebna... wiedzieć, ze jestem jedyną.. Chcę się z Tobą drażnić.. pokłócić.. tylko po to, by później się czule pogodzić.. I tęsknić wiedząc, ze i Ty tęsknisz.." Proszę coś o szczęśliwej miłości, niedosłowne takie. <3
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-13 o 17:43 |
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Sorry za powtórki wizaż mi się tnie :/
Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-11-13 o 17:55 |
|
|
|
#760 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Pogrubione świetne.. KradnęCytat:
Zabieram wszystkie. Dziękuję
|
||
|
|
|
#761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się coś pomóc ![]() ~Na GG spędzone całe dnie, by z Nim pogadać.. ~Bo brakuje Twego dotyku, zapachu, głosu.. ![]() ~Czas tak nieubłaganie ucieka nam.. ![]() ~Jak źle posklejany życia film, nasze spotkania odcięte zostały ![]() ~Okradnięci ze swojego czasu, tylko rozmowa na GG została. ~Choć grafik napięty, bez Ciebie dzień tak pusty.. ![]() Mam nadzieję, że coś się przyda ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Choć prawdę mówiąc chodziło mi o opisy w stylu: ~Kociaku, chyba nie wypuścisz takiej księżniczki jak ja? ![]() ~Chcesz dziwkę? Dam ci parę złotych, bo nie jestem na sprzedaż, choć zapewniam lepsze emocje
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2008-11-13 o 17:55 |
||||
|
|
|
#762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat: Napisane przez ZAKLETA KSIEZNICZKA http://www.wizaz.pl/forum/images/buttons_n/viewpost.gif a Ty Sandra nie nabijaj postów ;| pff.. ; / ja nie wiem o co chodzi ale ja tak nie napisałam,zresztą jak wchodzisz na ten odnośnik z moim nickiem nie ma takiego postu.Ja kompletnie nie rozumiem co jest???
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
carmenkaa , niewieotymnikt ..
cudowne opisy . oczywiście więcej <3 Gdy zobaczą. Nie uwierzą w to co widzieli. Napiszę list . Niezwykły. Pożegnalny taki. dojdzie do wniosku.. że, tęskniła. odebrała sobie życie. nie zaznając szczęścia. zaśmiała się jak nikt. Tylko jemu tego brakowało. A w oczach ten błysk. wyobraźnia jakiej nie miał nikt. nie poruszali tego tematu. ze strachu. sprawa ta rozeszła się po ludności . wiedzieli już wszyscy. szybko zmienili zdanie. myśli zwyczajnie odwrotne. wcale nie obchodzi ją świat . wcale nie interesuję się. wszystko postawiła pod znakiem zapytania. konieczność tęsknoty jest dziś taka wielka. wiecznie smutna. trochę przygnębiona.
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
dontlookdown, nie obraź się, ale mogłabyś robić troszkę mniejsze przerwy między swoimi opisami?
Źle się to troszkę czyta i dużo miejsca zajmują. I mniejszą czcionką troszeczkę pisz, jakbyś mogła. A opisy piękne. A dla Ciebie mam taki mix, wymyślony i znaleziony :
Może jednak coś. ![]()
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
Może się powtarzam, ale prosiłabym o opisy związane z tym, że nie chcę być jedną z wielu , że dowiedziałam się jak to jest naprawdę ( ogląda się co raz za innymi i podrywa je) i że ja na takie coś nie idę,o nie.!
Z góry dziękujęęę ;*** |
|
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znalazłeś milion dróg aby mnie zawieść .. 2.Zwodzi bezmyślnie, rozczarowuje umyślnie. Cały On. 3.Ty juz lep[iej nic nie mow.. twoje slowa zbrzydly mi.. 4.Kochanie, spierdalaj. już wiesz co straciłeś ?. 5.Zawiodłeś na całej linii. Prosze -------------------------------------------------------------------- 1.Pusty dialog i Twoja decyzja bez wyjaśnien.. 2.Kilka gorzkich porad na to,by od nowa pokochac .. 3.Zawieszony wzrok .. jakieś padające słowa .. 4.Chciałam ulepić sens z niepasujących częsci .. 5.po jednej minucie wygasła miłość. 6.We mnie jest tyle oddania do samego Grobu.<3 7.Nie licz na wielką tęsknotę. 8.mam dziwny obraz nas. Ciebie prawie tam nie widac. 9.jesteś niepotrzebny. Wstaję o wlasnych siłach. 10.Nie jestes przeciez powietrzem bez którego nie da się oddychać. 11.bez zadnych ciepłych słów jesteś idento jak lód. 12.Z jednej drogi zrobiły się dwie. oddechu na szkle juz nie znajdziesz. 13.Nie ma sprawy,rozumiem..przeciez Ty nigdy nie masz czasu .. |
|
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze się, że się podoba Cytat:
_____________ Ćmy nocne rozkładają uda Możesz mieć boja, to miasto wciąż baletuje nieujarzmione miasto pełne historii mrocznych Tour De Zycie Bo wcale nie jest powiedziane, ze dostaniesz coś od świata dlatego nic nie pragnę. Jest jak jest Cokolwiek przyjdzie jutro wezmę za dobra monetę Chodź kochanie, posłuchamy jak oddycha wszechświat.
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Jak to brzmialo...? "Niech Pani napisze jego imie 600 razy, z kazda setka odejmujac jedna literka az w koncu zniknie" ...? I innych. Takich. I o szczesciu.
|
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Człowiek nie musi do końca swoich dni chodzić z sercem rozdartym na pół. Jak królowa na premierze. Im później tym wykwintniej. Zadziwiające uczucie szczęścia. Wszystko co czują ręce i widzą oczy. Brakowało tu tylko mnie, przyjechałam i teraz to wszystko jest moje. Ostra jak brylant, który błyska na jej wypielęgnowanej dłoni. Każdy zabija to co kocha. |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam ogromną prośbę.
dziś umała babcia mojego Tż, z którą był bardzo związany, teraz ma opis "znów chcę być z kamienia..." chciałabym Was prosić o opisy, które by mówiły, że zawsze może się zwrócić do mnie, że zawsze będę go wspierać, bo Go bardzo kocham i żeby pośród wszystkich problemów o mnie nie zapominał... bardzo Was proszę...
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
12 stonka, rozwaliłas mnie tymi opisami co wczesniej dodałaś (nie te całkiem ostatnio, ale wczesniejsze) . Poprostu ukradłam co do jednego i jestem pod wielkim wrażeniem .
1 . Ja jeśli mogłabym poprosić, to coś o tym, że dopadło mnie straszne chorupsko, a w niedziele moja siostra wyprawia osiemnastke, i miala to byc 'impreza roku' a tym czasem jest jedną wielką dupą . Bo AKURAT teraz musze byc chora .. 2 . No i może jeszcze o tym, że przydałby mi się taki witaminowy buziak od niego, to może mnie uratuje, hmm ? 3 . Takie, żeby nie mysłał, że robie sobie z niego jajca, tylko naprawde traktuje go całkiem serio . 4 . Że tesknie za moim przyjacielem, po ostatnich zbyt szczerych słowach strasznie sie poklociliśmy . A ja czuje do niego ogromne przywiązanie .. Jakby któraś coś miała, to będę bardzo wdzięczna Zaczaruj noc, najwyższą z gwiazd . rozczarowana dniem, sytuacją, sobą ..
|
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
` zapomnieć się w Twych ramionach, chodź na chwilę, chodź na jeszcze troche ...
` abyś gdy, gdy mnie tylko poznasz, cały mi się oddał ... ` wyglądasz jak anioł, jedynie brak Ci skrzydeł. ` znów połykamy tańczę. ` bo podobno każda miłość jest pierwsza. ` kocham Cię tak, że ja *******e, ****a i chuj. ` niechciałabym być niegrzeczna, ale pozwól, że zapytam : gdzie jest Twoja kobieta? ` lubie jak patrzysz gdy patrzę ` wiem, że mowię czasem rzeczy których nie rozumiem, wiem, tak bardzo chcę, a nie idzie życie mi, tak dużo czuję, a przeze mnie płyną tylko Twoje łzy ` ludzi nie obchodzi czy są oszukiwani czy nie, nie obchodzi ich to dopóki są szczęśliwi ` i nawet nie zastanawiasz się czy można inaczej, prawa? ` wszystko się kręci jak pozytywka w kółko ta sama melodia . ` anorektyczne masz myśli, wiesz? ` kocham Cię, to tylko puste słowa?! ` tam gdzie niebo dotyka lekko wody - znajdziesz mnie . ` czy ja mówiłam Ci coś o hipnotyzacji? ` tyle jest we mnie nieposkładanych myśli i uczuć tak mocnych ` nie rozumiem, dlaczego mogę mieć tylko nadzieję? ` niby dobrze, ale wcale tak jak myślisz ` ` tylko krople uderzające mocno o parapet świat za oknem moknie ja przez to okno się gapię chciałaybym tyle zrobić, ale niestety nie potrafię to proste nie każdemu dane taką moc mieć teraz nie mogę nic zrobić mam taką opcje bezsilność mnie niszczy i tylko słyszę głos ten co podpowiada serce choć wiem mówi mądrze przeczekam to wszystko jutro inaczej na to wszystko spojrzę ...
|
|
#773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.If you want to cry ,I am here to dry your eyes, by your side babe.. jeśli chcesz płakać jestem tutaj by osuszyć twe oczy, przy Twym boku kochanie.. 3.Whatever tomorrow brings... I'll be there. Cokolwiek jutro przyniesie... bede tu. 4.Że nie opuszczę, że do końca, że zawsze. |
|
|
|
|
#774 |
|
BAN stały
|
macie moze opisy,ze chciałabym a boje sie. kolejnego rozczarowania, bólu, cierpienia. ech, chodzi ofc o faceta i nie wiem co robić
( pomożecie? proszę...________ `It's time to turn the page. // czas zacząć nowy etap w zyciu. `Wiem,że nadejdzie ten dzień, kiedy spełni się sen. Wiem to ! Edytowane przez NiEzNaJoMkA Czas edycji: 2008-11-13 o 20:51 |
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
12 Stonka, jeanettex3 - boskie opisy dziewczyny! więcej, więcej! <3
bez off'a: świat się kończył na nieustannych odlotach.. bo są chwile, kiedy boli mnie powietrze, którym oddychasz.. nauczyłam się pisać, by tworzyć własny życiorys.. nauczyłam się czytać, by ilustrować zdradliwe spojrzenia.. nauczyłam się mówić, by wygłaszać myśli wielkich ludzi.. nauczyłam się chodzić tam, gdzie szukaja mojego imienia.. nauczyłam się myśleć, by mieć własne sumienie.. nauczyłam się czekać, bo czekanie to czas miłości.. nauczyłam się mówić "nie", by nazywać rzeczy po imieniu.. nauczyłam się spontaniczności, by być sobą.. słowa, po których już tylko cisza.. - Czy wiesz, gdzie szukać szczęścia? - Wiem - Powiesz? - Szczęście jest - Epikur to odkrył - tam, gdzie nigdy nie ma łez. - Tylko tyle? Tak mało? - A Arystoteles powiada: "Jest w zasięgu ręki". Bardzo wiele, można brać garściami, lecz nie każdy potrafi. Kto zobaczy w kamyku najpiękniejszy szafir? PS. Przepraszam, że nie odpowiedam ostatnio na prośby, ale nie mam czasu na nic obecnie.. Mam nadzieje, że wybaczycie
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się że się podobają
![]() wciąż tak niewinni, a tak bezwztydni ty mi podaruj ciszę wieczoru kołyskę z ramion gdy burza w sercu potykam się o łańcuchy w nogach już gubi granice mój szał wyganiam z poduszek zły dzień Smutek siadł mi na plecach, przygarbił, zgiął do ziemi szedł październik przed nimi klony w słońcu piękniały zabiorę ciebie na skraj tajemnicy nasycę usta miododajną czułością anuluj mnie proszę, zgnieć wyrzuć do kosza samotności makijaż błyszczy szaleństwem, w mimice twórczy chaos rysunek na szybie znowu ma twój kształt Świat oplotła szczęścia pajęczyna Jeszcze w wiewiórki ubrane drzewa wiszący most nad przepaścią był jedyną drogą do niego ogłuszyłam się by nigdy nie usłyszeć oślepiłam się by więcej nie przeczytać ten co wypełnia puste miejsce syci fantazje kolorowych pragnień pomylona cisza z krzykiem szantaż z wolną uległością cierpienie z zazdrością i barwy z ciemnią ...a mogła być tęcza
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
macie coś o tym że jestem bardzo samotna? ta samotność mnie dobija...ciągle siedze sama w czterech ścianach,nie mam co robic i sie nudze...a najlepsze jest to że mam chłopaka ale on nie ma prawie dla mnie czasu i bywa żadko
|
|
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może ja spróbuję pomóc... ![]() jedną z wielu zaczynam być. bo My nie dzieli sie na trzy... mogę byc pierwsza, ostatnia, ale nigdy jedna z wielu dla ciebie jedna to za mało... dla mnie dwie o za dużo.. bo ja nie lubie wielokątów... szczerze? mam dość. Ciebie. i tych głupich gierek. wiecznośc obiecasz jej, choc mi ją juz oddałeś... ale ona planem B nie chciała byc... Czegoś więcej trzeba mi, niż zabawy w Twoje MY ... Dwie połowy razem - idealny stan. DWIE rozumiesz ? bo ja nie lubie sie dzielić... Ty.. ja... i zawsze jeszcze ktos... Kochanie, kochać można jedną osobę. więc dlaczego mówisz 'kocham' mi i jej? |
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
sub.
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
A cos, że jutro z Tż mamy 15 miesiecy razem?
taaaakie romantyczne i wogole bardzo prosze ![]() Cosik odemnie ![]() *Jestem księżniczką i traktuj mnie w tych kategoriach!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

:conf used:

)
Postaram się coś pomóc