|
|
#2071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Dziewczyny! Cudne te wasz opisy, musiałam się odezwać:P
Mam prośbe macie może opisy do chłopaka, który sam nie wie czego chce... Ma dziewczyne, ale mówi, że on do niej nic nie czuję że chciałby być ze mną, ale czeka aż ona z nim zerwie... Troche mnie to irytuje... Nie wiem czy jego opisy są do mnie a może do niej... Czy leci na dwa fronty czy może mówi szczerze... Mój dzisiejszy opis to: Fakt, że Ci na kimś zależy uświadamiasz sobie dopiero po utracie... Pozdrawiam i licze na pomoc
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
Wciąż słyszę szmer twego głosu, Który rani mnie słodkim pożegnaniem
I nie mogę o Tobie zapomnieć, ponieważ podczas ostatniego pocałunku skradłeś mi oddech Zapomnienie sprawia mi ból
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bp? białą podlaska ![]() ![]() Najgorsze kiedy w grającej szafie, przestaje serce bić... Pijmy za życie, pijmy za szczęście, Do póki chce się pić. Żyjmy nie pięknie, Lecz żyjmy z całych sił. żyjmy ręka przy ręce.
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
będę potem
![]() ` a w głowie tylko jedna myśl idealni bo o sobie nic, nie wiemy nic im więcej wiedzieć chcesz, tym za mało dowiesz się znam Twoją słodką twarz, o nic więcej nie pytaj mnie. tracisz mój cenny czas, ja do bram sekretów ukryłam klucze. [?]
|
#2075 |
|
Raczkowanie
|
bananowalaska
szczerze... pojecia nie mam skad go mam pewnie gdzies wyszperalam kiedys... a ze opisow am kilka tysiecy... i gromadze je od kilku lat... to niestety nie jestem w stanie okreslic wszystkich skąd pochodza choc wiekszosc jednak tak
to przede wszystkim sobie samej.. Edytowane przez Izabell:] Czas edycji: 2008-11-29 o 12:42 |
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. to nie tak, że dla mnie nie istniejesz.. Twoje uczucie jednak przewyższa moje masz to coś co przyciąga, lecz nie spiesz się Twoje uczucia są zbyt śmiałe Nie myśl, że od razu możesz mnie mieć i niby jest wygodnie, a jednak czegoś brak 2. Zamieniam się dziś w czarownice i sabatuję nad woskiem ;D milion wróżb dziś zrobię i odkryję twarz szczęśliwca ;D andrzejkowo - imprezowo andrzejkowa noc wróżb, czarów i szaleństwa Nie wiem czy o to chodziło.
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjdź do mnie jak wiosna po zimie, bądź iskrą, która rozgrzeje każdy kontynent. Bądź ciepłym wiatrem i podnieś, gdy spadnę Mam cię w głowie, gdy zamykam oczy sny mi kradniesz. Najpiękniejszy z mężczyzn na cały świat jeden, nie podrobi cię żaden, nie jesteś pierwszy lepszy. Najlepszy, przestań twierdzić, że źle mówię. Czekam aż horyzont uniesie twoją buźkę. Przy Tobie mam wizję - dziś, jutro przygód dużo. mamy to coś czego nie widać, to jest nie z tej ziemi, w tym jest siła. do góry nogami wszystko rozrzucone, ale bez tego nie mogłabym żyć bez Ciebie w ogóle. Mamy przed sobą, jeszcze dużo we dwoje. Kompletnie zwariowałam kochanie - Twoją obecnością. Rozpieprzę każdy mur tylko przy tobie mogę istnieć Kocham cię wiesz, najmocniej jak umiem. Oświetlasz mi drogę, prowadzisz i jesteś, nie potrzebuje nikogo więcej. Ty jesteś moim paliwem, którego mam pod dostatkiem. Ty jesteś mym żaglem, wiatrem, przystanią, celem w życiu, szczytem marzeń. może coś wybierzesz. łooo. dziewczyny. trochę mnie nie było, a wy już tyleee .? ![]() ukradłam od kaaażdej po trochu. cudowne. ` TiScatteroUnaFoto - boskiee. cudownaśś ! <3bananowalaska - supeeer. ;** więcej . styrana - jak zwykle piękne. KaMa2704 - ![]() daajesz dalej !` więęęcej kobieto . kissabble, wjol, nastychick, garfieldo14, ajjrisz, eccentricc, poziomkowa, Czarnula4, WhenYouComeBackToMe, przerysowna, RealGirl89, snowball, NieZTejBajki, Domiiniisiia, TwOjaImaginaCja, tamia - wasze teeż piękne !`
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2078 |
|
Przyczajenie
|
zostawmy to wszystko.
zapomnij o obietnicach i dawnych chwilach. to już nieistotne. daliśmy się ponieść chwili. za bardzo. nie będę chowała już głowy w piasek. tak trudno wytłumaczyć to, co się stało. widzę w twoich oczach, że nie możesz już tak dalej. zima za oknem, w sercu lato. |
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
A przecież dar największy to osoba dzięki której lekko śnisz <3
'talk to me softly, there's something in your eyes' "Z miłości do gwiazd..." "...lecz królewicz ją mocno przytulił i się razem z betonu odkuli..."
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
Czy może mi ktoś pomóc?
Nie wierze, że nie macie takich opisów;p Lenie jedne pisać wam się nie chce?:P
|
#2081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To może coś takiego : * a ty jak dziewczynka co się krępuje powiedzieć tak w oczy, co naprawdę czuje... * Przyjaciele czy nieśmiała para kochanków... ? * Po prostu. Serce nie jest sługą, życie nie jest bajką, człowiek ideałem. * you said you would never leave me, I believe you, I believe. // powiedziałeś, że nigdy nie mogłbyś mnie opuścić, wierzę ci, wierzę * może tylko przestał udawać, że mnie kocha…? * Rush of love around my hart - Wdarłeś miłość wokół mojego serca * koniec? pff. miń go i idź dalej. * Po prostu bądź. (zaczerpnięte z poprzednich wątków i tekstów piosenek.) Może ie do końca o to chodzi, aleee... Pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twoje też bardzo lubię ![]() postaram się ![]() on dał jej 6 róż.. jedna z nich była sztuczna.. powiedział, że kiedy ostatnia róża zwiędnie - przestanie ją kochać. Wyrzuciła wspomnienia, zdeptała marzenia. Szalała a potem myślała. Często spontaniczna niczym wiosenny wiatr, nikogo nie słuchała, a może potem trochę żałowała.Myślała ze lubi latać, a to bolało ,prawda? Błąkała się po piętrach szukając wspomnień. marzyła o wielkiej miłości,tak jak dziecko marzy o prezentach pod choinką. _____________________ U mnie wszystko jak dawniej, tylko świat jest mniej kolorowy, tylko życie pędzi coraz prędzej, tylko ludzie szybciej tracą głowy. |
|
|
|
|
#2083 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny.
jestem nowa i kocham Wasze opisy. <333 i z tej mojej miłości wynika prośba.. (; Potrzebuje opisów, że chłopak z którym flirtuje, jest kochany i w ogóle.. i wiem, że mu się podobam, a on mi.. ale nie rozmawialiśmy o tym.. i troszkę, nie wiem co robić.. ani jak się zachowywać.. to taka dziwna nieokreślona sytuacja.. macie jakieś pomysły.? LICZE NA WAS.!i coś ode mnie. (; * oh mister.! I see you in my dreams.. (; / och mężczyzno.! Widzę Cię w moich snach.. * and I wish I could live in the dream.. oh yes, I do.! (; / i chciałabym żyć w snach, o tak, chciałabym.! *uśmiechnę się do swoich myśli.. scałuje z Ciebie cały blask. (; *cicho przyznaję, że.. najlepiej jest, gdy obok jesteś Ty. (; *a reszta.. jest czystą fantazją. (;
never love anything. Edytowane przez Klerii Czas edycji: 2008-11-29 o 14:11 |
|
|
|
#2084 |
|
Raczkowanie
|
Jejku..
![]() Wiem, że pewnie bede sie powtarzać i w ogóle =) ale nie macie sobie równych cuudne ; **. Ja nowa tutaj jestem wiec... prosze o wyrozumiałość... hmm ale a nóż widelec komuś cośik do gustu przypadnie ![]() [B]'Lips like morfine...' Szaroo. Mokroo. Pustoo. Bo tylko nieliczni wiedzą jaki mam kolor oczu... z w a r i u j ę j a k n i c . tyle na początek moze komuś przypadna do gustu. (: ;*
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
mortiszja - świietne opisy ; ))
wplątana w cudze sny jak Izolda Tristana cały świat płynie obok gdzieś zapomniałam, że bylam tu serce umiera powolną śmiercią każdy mój krok miał mnie do Ciebie zbliżać latarnie bezwiednie mruczą szalone modlitwy chcę w księżycu tulić Cię strasznie niefortunnie się złożyło, że nie mam się do kogo przytulić skoczyć z trampoliny uczuć na główkę do morza uczuciowego szaleństwa
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
może coś o tym że mój Tż idzie na urdziny do koleżanki a ja siedze sama w domu..
tylko takie nie dosłowne..
|
|
|
|
#2087 |
|
BAN stały
|
taki mały 'mix'. nawet jakieś w 3 osobie się znajdą. mam nadzieję, że coś się przyda. ps. Udanych Ostatków, Kobietki ;*
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
Dawna tabliczka czekolady nie smakuje już tak jak kiedyś. Jak wtedy gdy pierwszy raz rozrywałem sreberko drżącymi rękoma. Serce wtedy biło szybko. Tamten smak. Tamten zapach. Czasami tak po prostu bywa, że czekolada, która zbyt długo leży zmienia się w węgiel.
Karuzela życia kreci się z zawrotna szybkością. Ja stoję na niej i krajobraz życia gdzieś rozmywa mi się. Czasami człowiek ma takie chwile, że nie widzi nic. Tyle chciało by się zrobić. Tyle chciało by się zmienić. Tylko ta karuzela za szybko jakoś się kręci. Ale ty, ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz Wiem, wybaczasz mi, że wszystko przeze mnie Oaza uczuciowej stabilności Pijana szczęściem.
|
|
#2089 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() opisy wyżej rewelka ![]() Cytat:
![]() łohh.. ja to jestem ;DD mała zlodziejka ![]() Cytat:
nie skomentuje tego .!!moze pisałas to w formie zartu.. ale mi to sie jakos nie podoba.. ![]() poprosiłaś.. - ok ![]() ale wszyscy nie muszą na twoje zawołanie dawać takich opisów jak Ty chcesz !!! opis [ moj aktualny ;D] ` Nie mogę isc na imprezę.. impreza przyjdzie do mnie ![]() i takie tam ;d `szare marzenia `przezroczysta kartka `zloto niebo `rozowe drzewo `malinowy plecak `spiacy krolewicz `malowac flamastrem po scianie .. ` kolorowe niebo `blekitne dno moze komus sie przyda ;*
|
|
#2090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.A Ty..wróc do mnie kiedy bedziesz wiedział co tak naprawde czujesz .. 3.nie, jak to ma tak wyglądać to ja dziękuję, postoję. 4.wieczne oczekiwanie. poczekalnia życia. 5.nie rozumiała ludzi . jego tym bardziej . 6.biegnij za nią ile tchu bo ona chce abyś ją dogonił,. 7.Masz prawo wyboru. Zawsze. Oo jak milo mii ![]() ------------------------------------------------- 1.- nie boję się umierać. Przeraża mnie tylko jedna myśl... - jaka? - że zostawię Cię samą... 2.Wiem, nie podejdziesz Swój żal utopisz w innej Ona będzie dziś z Tobą, chociaż wiesz W oczach jej Znowu będziesz szukać mnie... 3.Nie założę dla ciebie krótkiej kiecki weź Zrobię to dla siebie, wiesz? .. 4... i nigdy mnie nie złamiesz. 5.Wygrała.Walke o Niego.Zapomniała że musisz wziasc udział w Wojnie o miłosc. |
|
|
|
|
#2091 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie < 3333
zamykam oczy by nie widzieć jak każdego dnia spalamy się od środka. bez znieczulenia. kłujący ból układa się na powiekach do snu... to tylko zły sen. przestałam być potrzebna? stałam sie ciężarem... Zaglądam w Twoje sny lusterkiem, tylko po to żeby wiedzieć co się z Tobą dzieje. ogromny strach, ogromny żal... Dni sterylne, bez zapachów i kolorów. Unurzane w błocie pożądań i marzeń. Chodna cisza. Jesteś ze mną, choć umarłeś. Ja to po prostu wiem. utopić się w tych oczach... do obcych mieszkań wchodzi się oknami, na czarno. z cudzą miną, znalezioną na progu... bez złudzeń. bez makijażu...
|
#2092 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję cudownaa ;*** Wszystkie kradnę ! ******Cytat:
**Dziękuje *_______________________ w sercu mam miłość ,w kieszeni pustkę ,w głowie burdel nadal pamiętam jak topiłam się w twojej ulubionej bluzie . Zakochani widzą słonie wiedziałeś? Daj mi ta pasje tu .Daj mi te miłość` I popłyniemy razem już,do krainy bajek i róż... jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie to coś Ci zdradzę, miłość dla mnie to huśtawka która stoi w równowadze bo chcę Cię z każdą wadą, nic nie zmienię, mój narkotyku, mój tlenie nie jestem sam kiedy bębny grają, to kłamstwo bo potrzebuję Ciebie jesteś moją inspiracją jedno dno, brak intryg, pułapek, brak gier, brak masek, Ty śpisz ja się patrzę. O szczęśliwej miłości coś macie? <33
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-29 o 15:15 |
||
|
|
|
#2093 |
|
Raczkowanie
|
catch me!
whatever you like... Too cool, too pretty, to be your lady. spójrz za okno i zobacz moje łzy.. moje zimne dłonie, kiedyś były tylko Twoje. Słońce już zaszło. Ale Ty i tak dalej dla mnie świecisz. z piosenek: Jestem naiwa - ufam miłości. jesteś dla mnie wszystkim, wszysyko jest tobą ...zwariował świat, który mnie wychował. Są momenty radosne i takie kiedy chce się płakać. Są takie których z pamięci nie mogę wyłapać. Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym... Egzystencja bez puenty, może mi się to należy? Przeszłość miga jak migawka flesza. A świat twych zasad prostych już runął Jak domek z kart... Płonął ogień w Twoich lokach... (...)znowu jesteś obok, chce być z Tobą, być sobą. Czas mija w świetle bloków, obiecaj mi miłość do grobu. Niech nasze sny się spełniają , nie patrzmy teraz w przyszłość. może komuś się coś spodoba.
|
|
|
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
'Przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucia.' `Pocałował jej usta. Oddała pocałunek z niezdarną słodyczą kogoś, kto nigdy się nie całował, najwyżej w marzeniach ' `A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. (...) Twoja róża ma dla ciebie tak wielkie znaczenie, ponieważ poświęciłeś jej tak wiele czasu. (...) Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to , co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za twoją różę.` `Trzymać w garści, nie puszczać. Trzymać minuty jak zdjęcia w ramce. Zasznurować na dwie pętelki jak w trampkach. To jest ta minuta.` `Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź mnie i daj się prowadzić.` `To jest brak ciepła, brak zrozumienia,brak poczucia bezpieczeństwa,brak czasu` podobają się ? ; * o miłości proszę i o szczęściu ; * < 33. Kocham Was wszystkie ; * cudowne opisy < 33.
|
|
#2095 |
|
Raczkowanie
|
Choćbym nie wiem co robiła, nie mogę Cię zapomnieć...
Każdy pocałunek-źle że za nimi tęsknię... Czułam dookoła zapach gazu a Ty... byłeś zapalnikiem. On pokazał mi miłość, Tą przez którą teraz jestem słaba- moją miłość. Skarbie bez obaw, obiecuję że poskładam nas z powrotem Chciałabym móc wyrwać tę stronę z mojej pamięci Szkoda, że nie możemy od nowa napisać naszej własnej historii W jaki sposób możemy unieważnić chemię między nami?
|
#2096 |
|
Przyczajenie
|
Zobaczyć blask tęczy w zwykłej kropli rosy
Only an angel can be so unusual - tylko anioł może być tak niezwykły Was that your shadow I saw on the wall? - czy to Twój cień widziałam na ścianie? I get along step out of line stolen my life - idę naprzód po skradzionej linie mojego życia The love that you don't give to me the feeling of energy - miłość której mi nie dajesz jest jak zastrzyk energii The love that I don't give you it goes pop its like a mannequin - miłość której Ci nie dam ucieka i jest jak manekin I don’t wanna dream about all the things that never were - nie chce marzyc o tym czego nigdy nie bylo Maybe I can live without when I’m out from under - moze moge bez tego zyc kiedy odbijam się od dna |
|
|
|
#2097 |
|
Zadomowienie
|
spadam w niedorzeczności,bez wahania...
Jest wiele rzeczy,których nie widzimy, a istnieją i są ważne Jeśli chodzi o zdrowy rozsadek, mam deficyt poprostu spraw że będe wracała po więcej Popatrz prawdzie w oczy,on cię zauroczył...kochasz go i już... tak dennie narazie bo wku_rwił mnie TŻ
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
Może się zdarzyć, że serce pęknie,
A człowiek głupio żył. Dzień pogania noc. Ich gorzkawy smak ciągle kusi Cię. Istny cud. Niby nic a jednak zerkasz.
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Everytime I try to fly
I fall without my wings I za każdym razem, gdy próbuję latać spadam bez moich skrzydeł Give me a chance to see That you are made for me Daj mi szansę by zobaczyć Że jesteś stworzony dla mnie Kiedy zasypiam, to Ty nie śpisz wcale - pilnujesz czujnie, czy równo oddycham, czy serce jak zegar będzie biło dalej i czy nic dokoła jest dobra i cicha... Chyba to Ty otwierasz mi oczy zaspane i sny zdmuchujesz, jak bańki mydlane... Incompatible, it don't matter though Nie pasuję tu , ale to nie ma znaczenia [FONT=Palatino Linotype]Everyone says, "I`m getting down to law. Everyone says, "You just gotta let it go" Wszyscy mi mówią, że za bardzo się zaangażowałam Wszyscy mi mówią: lepiej odpuść You just gotta let it go Lepiej sobie odpuść Hello little boys, little toys Witajcie mali chłopcy, małe zabaweczki. It's a chance, gonna move gonna fuck up your ego Masz okazję ruchu, spieprz swoje ego. Baby you should know that I'm so good at that Kochanie powinieneś wiedzieć że jestem w tym dobra Taakie pomieszanie z poplątaniem... I chwila zwątpienia: czyta ktoś? Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-11-29 o 15:51 |
|
|
|
#2100 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie w 3 osobie boskie po prostu. Dziękuję dziewczęta =***
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

pewnie gdzies wyszperalam kiedys... a ze opisow am kilka tysiecy... i gromadze je od kilku lat... to niestety nie jestem w stanie okreslic wszystkich skąd pochodza 

tylko takie nie dosłowne.. 
nie skomentuje tego .!!