|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
To mi akurat pasuje, bo też będę po wypłacie
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#752 |
|
ćwir ćwir
|
Tissai i Mad- wysłałam Wam wyliczenia cła na PW. Zrobione z moją kochaną Turq
![]() Miałam małe zawirowania z tym cłem, bo babka policzyła za duże cło, odwołałam się i policzyli dobre. Oczywiście to również dzięki Turq, bo zauważyła, że cło jest za wysokie ![]() Wpłaćcie proszę jutro Tissai- podaj adres do wysyłki
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
super, że raczej cła już nie dostaniemy
no i dolar trochę spadł i jest po 2,91same prezenty dla Nas
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() wyślę Ci linki do 20.00
|
|
|
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=4660
czy byał z Was zaintereswoana żeby wziąśc ze mną ta bluzke? ja juz mam jedna i są swietne pod sweterek a dwie to mi nie potrzebe, wiec??? u Turquis byśmy zmaówiły
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Moje narazie wstępnie :
- http://www2.victoriassecret.com/comm...-2)&rfnbr=3679 party girl pink - http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=4660 S love of pink Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2008-11-27 o 19:18 |
|
|
|
#757 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
przypominam, że jest już po 20
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Hej TuRQoUiS czy mogłabym się jeszcze podłączyć do zamówienia?Byłabym zainteresowana:
http://www2.victoriassecret.com/comm...=XS&rfnbr=3690 (kolor:taupe/brown;roz:XS) |
|
|
|
#759 |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Muszę zrezygnować z majtkowego.. jest za mało chętnych osób ;/
TP 02.10.2015 r. Edytowane przez sweet_pina Czas edycji: 2008-11-28 o 14:33 |
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam źle naliczone cło w moim ostatnim prywatnym zamówieniu.. Ja nie wiem, czy oni nie robią tego celowo? Bo tyle "przypadków" to już plaga
|
|
|
#761 |
|
|
czekaj, czekaj... mówisz o tej agencji co cli wszystkie paczki UPS?!
![]() ja troche nie na bierząco bo dawno mnie nie clili... ![]() Chyba będe uważać chociaż i tak nie dałoby rady żebym nie zauważyła ich pomyłki całe szczęście że ostatnio jestem w bojowym nastroju co do wszelkich celnych ![]() Edit: Dziewczyny, poczekajcie do jutra na wyliczenia nowego zamówienia, ponieważ jeszcze czekamy na 1 osobe
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2008-11-28 o 18:30 |
|
|
|
#762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#763 |
|
|
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2008-11-28 o 19:44 |
|
|
|
#765 |
|
|
Kurdeee.... kiedy wreszcie wyślą naszą paczke?!
Edit: widziałyście promocje?
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2008-11-28 o 20:14 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#767 |
|
Organizatorka
|
Dziewczyny wiecie co tak sobie myślę
![]() ![]() wreszcie mozemy się jakoś odwdzięczyć naszej organizatorce i podarować jej ten kod do wykorzystania ![]() :d pomyślcie- Turqois robi ciągle te zamówienia bezinteresowanie, zresztą nie tylko Turqois ale wszystkie nasze organizatorki co wy na to?![]() ![]() idą święta trzeba jakoś się podlizać do organizatorki żeby w przyszłym roku robiła równie chętnie takie zamówienia
|
|
|
|
#768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym im wytoczyła proces to bym go wygrała, ale nie będę się wdawać w szczegóły ![]() Jednak to nie UPS mi źle wyliczył cło tylko Fedex - wrrrrrrr
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
wiadomosc z 27.10 od Ciebie:
Hmmm jakimś cudem Cię przeoczyłam... Więc tak- Twoje wyliczenia: 22$ za sweterek, wysyłka liczona wg wartości zamówienia dla Ciebie 3.01$. Przy kursie 3zł wyszło razem 75.03zł. Zgadza się? Zamówienie składałam w piątek, przekleję Ci wiadomość do Dziewczyn: i tu wkleilas standardowy tekst ![]() wiec.. bylam w zamowieniu ;] i zrobilam Ci przelew zgodnie z wyliczeniami
Edytowane przez kal1nka Czas edycji: 2008-11-29 o 01:24 |
|
|
|
#771 |
|
|
Drogie Panie
![]() mamy i tracka do paczki clearance ![]() http://wwwapps.ups.com/etracking/tra...73450483083772 możecie sprawdzić gdzie aktualnie jest ![]() Edit: oczywiście wszystkie rzeczy są w paczce, żadna nie wypadła trochę się tego obawiałam, ponieważ różnie jest z clearance
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2008-11-29 o 10:15 |
|
|
|
#772 | |
|
|
Cytat:
Fedex?! ale numer... zdziwiłaś mnie nieźle...Ogólnie dziewczyny dzięki za ten pomysł z kodami, ale... on wogóle mi nie działa ![]() próbowałam... może to kolejny z serii 'tylko dla USA'
|
|
#773 |
|
|
Zamówienie złożone
Oto wyliczenia ![]() Bathe- 159,70 zł alam-72,60 zł bazyliszka- 296,73 zł angulka- 53,93 zł No_Doubt1- 45,93 zł Ale chyba każda z was ma moje dane oprócz Bazyliszki ![]() Właściwie tylko Bazyliszce i Angulce liczyłam koszta wysyłki, ponieważ reszcie połącze paczki myśle, że to każdemu będzie pasować
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyn dawno mnie tu nie było......a więc mam mega pytanie...związane z V.S. ale nie do końca z zamawianiem przez internet mam nadzieje ze mnie za to nie zbesztacie....Powiedzcie mi prosze o co chodzi z tymi kodami i z ta zniżką do środy i przede wszystkim czy to obowiązuje tylko w wysyłce czy również przy kupnie w stanach....mój braciak jest do wtorku w N.Y. i chce poprosić go by zamówił mi pare rzeczy pare piżamek mi się podoba.....
czy jak zajdzie do sklepu i poda jakiś kod....(jaki)? to też dostanie tą zniżkę...i jeszcze jedno szukałam na stronie V.S. ale czy w stanach są tylko sklepy z bielizną V.S...?nie ma z ciuchami wszedzie napisane jest clerance....bardzo prosze o odpowiedz jeżeli ktoś wie coś więcej na ten temat... i o co chodzi z tymi piżamami http://www2.victoriassecret.com/coll...ZZZ&rfnbr=5447ze dostanie sie kapcie z pizama...?czy ja źle rozumiem...
|
|
|
|
#775 |
|
|
Ten kod działa do środy. Jeśli Twój brat jest w NY i mieszka tam to bez problemu może sobie zamówić na SWÓJ amerykańki adres (bo oczywiście dla amerykanów wszystko jest elegancko :/) Te kody działają tylko na stronie. Nie wiem jak to jest z jakimiś promocjami w sklepach. Aa i to prawda, że sklepy stacjonarne są tylko z bielizną, Pinkiem i chyba piżamkami?
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buuuuu bede wyć...bo on jutro ma samolot o 21 nie zdąży paczka dojśc nawet tam przez jeden dzień...
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
![]() Add $17.99 to Standard Shipping and Handling Charges Next business day delivery for orders placed by 1 P.M. EST Monday-Friday. Allow one additional day for Hawaii and Alaska To check availability for your ZIP code, please call UPS at 1.800.742.5877
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie to zauwżyłam ale mam mega problem a mianowicie karte z limitem na której mam połowe jej na dodatek....(z 700zł) a jak wpłace dzisiaj kase to będzie dopiero o północy na koncie za późno sie obejrzałam.....eh.....a może tak potrzebuje jakiejś dziewczyny która złoży mi zamówienie na swoja karte ja oczywiscie kase odsyłam zaraz najlepiej jeżeli ta osoba ma konot w PKO BP zeby kasa była zaraz...czy jest ktos kto sie zgodzi....?w zamian moze ta osoba sobie zamówic a jak brat przyleci w srode to ja odrazu wysylłam rzeczy.... |
|
|
|
|
#779 | |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
Ja chetnie... ale mam ten sam problem co Ty! zadzwon do Turkusika albo Cwirki!
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Jakoś zaraz po 10-tym, jak będę po wypłacie

Ja też mam źle naliczone cło w moim ostatnim prywatnym zamówieniu..

próbowałam... może to kolejny z serii 'tylko dla USA'