|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Czarnula4
Wybacz, wcześniej nie dałam rady. Bo ósmego dnia pan Bóg stworzył mnie! ej ty. Miejsce w mym niebie nie jest dla ciebie! czeka cię dawka wysublimowanego chamstwa. Dawno wracam stąd, gdzie Ty dopiero idziesz! Jestem wolna od wszelkich uprzedzeń. Wszystkich nienawidzę jednakowo. Podłemu życiu plujmy w pysk! Weź do ręki nóż i zimną krwią zabij mnie, patrząc mi w oczy! Przysięgam uroczyście, że knuję coś niedobrego Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń. wyrzekam się tego wszystkiego! Sama nazwała ten świat przekleństwem. Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło. nic innego do głowy mi nie przyszło. ______________ Fatalna aktorka tragikomiczna. Egoiści. Paradoksalnie dobitni... Ile władzy nade mną ma Twój uśmiech lub jedna łza? Słońce kona daleko... Zmierzch melancholią szarą spływa... W mgieł oparach się wlecze i pełza powoli. Lubię noc. Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd. nikt nie pamięta. i każdy zapomina. odziedziczyłam twoje marzenia... przed oczami masz tylko to, co nie daje ci zasnąć.... marzenia niewypowiadane... a mówiłaś, że kochasz swoje marzenia... miłość drugiej kategorii. słyszysz to wołanie? nikt nie ma świata na własność... nie bardzo. może odrobinę.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-02 o 20:49 |
|
|
|
#2402 |
|
Zadomowienie
|
JednaNaMilion, przerysowna, Kissabble, TiScatteroUnaFoto, ewanka1989, malinka881, dontlookdown, eccentriic, kontrowersyjna19
Dziękuję wam wszystkim strasznie! Jesteście niesamowite! tyle opisów jak ja teraz coś wybiorę? kocham WAS <3Nazywał to nudą, a nie brakiem miłości lub radości, bo nudę da się wytrzymać, od nudy można uciec. Życzenia zawsze się spełniają, w tej chwili też. Wiedział, że ma o wiele więcej niż trzy życzenia i że będą mu kolejno przychodziły do głowy, a potem - wcześniej czy później - wszystkie się spełnią. Każdy jej krzyk jak rysa w rzeczywsitości. Uważała, że jej własne słowa są dla niego za dobre, wybrała więc słowa innych. Kiedy zajrzała w głąb jego duszy, dostrzegła mur, za którym wrzało. Aż rozbolała ją głowa. Pomyślała z goryczą, że pewnie by się roześmiała, gdyby nie czuła się tak straszliwie opuszczona. Postanowiła zniknąć. Pomysł przyszedł jej do głowy w środku nocy, wraz z nagłą, uspokajającą nieomal pewnością, że od zawsze potrafi znikać. I mogla zniknąć, kiedy chciała. Czasami już tam była, choć nie wiedziała, czy to wspomnienia, czy przewidywania. Nietutaj i nieteraz objawiały jej się w tysiącach splątanych epizodów i epok, w kolejnych historiach, i każda z nich była nie tylko możliwa, lecz już istniała w całej pełni. |
|
|
|
#2403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
carmenko ja niestety przetłumaczyć nie zdołam ![]() TwOjaImaginaCja, kissabble, Czarnula, styrana - wspaniałe opisy poukładałam się na nowo. Tylko na moim policzku ślad rumieńca zdradza urodę tamtej chwili. życie jak w sklepie perfumowym dało próbkę czegoś na co mnie nie stać. na ten moment jestem raczej zadowolona ze swojego życia. uśmiech masz taki, że gdyby nie uszy, to dookoła głowy. Oprócz marzeń warto mieć też papierosy. podejrzewam. to wygodniejsze niż pewność. wpatrzeni w okno, pytamy o siebie noc. jeszcze chwila a złapię się za kołnierz i wytarmoszę. Udawana satysfakcja. Dzisiaj zabrakło mi kolejnej paczki waniliowego zabójstwa. komplementy z przeceny.
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
baaaardzo dziękuję dziewczynki za pomoc <33
Wy wiecie, które mi pomogłyście <3 opiski; Tysiąc nowych pytań przywiał wiatr. Słońce świeci nocą księżyc za dnia Ocal mnie nim utracę wiarę w sens. Dokąd iść gdy nie ma dokąd pójść ? Powiedz jakich trzeba użyć słów by powstrzymać ludzkie łzy.?
|
|
#2405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skazana na za***istość ![]() zaprojektowana by cieszyć dla obcych złota. dla Ciebie brylantowa. siedzę i zastanawiam sie co robi pozostałe sześć cudów świata ![]() egoizm usprawiedliwiony Nie jestem narcyzem tylko ósmym cudem świata
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkreśłone cudne ![]() Cytat:
Twoje oczywiście mega ![]() a podkreślone, to już wgl ![]() ___ Jeśli u mnie zasypiasz To tylko w kącie mojej głowy poza twoim zasięgiem, na jakiś czas
|
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PoNawiam !!
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Ty wypuszczasz dym z papierosa a ja rozkładam bezlitośnie ręce
Mam ranę na wylot. Na wylot ranę mam Ktoś chwyta mnie za ramie, marszczę czoło idę dalej sama Uleciała rozmowa przyjemna i lekka Na wylot mnie rani pan Ja chce rozpłynąć się po ścianach, powrócić niewidziana Słowa tną jak chcą, uwierają w boku Krok w krok ja w bok ty w bok trafiona pociskiem, który wyleciał o tak niechcący prosto z twoich ust Pochylam się i zerkam przez dziurę na świat Nie mów nic rozpłyńmy się w fotelu topmy tam duże małe grzechy Ja nawlekam nitkę na igle, by zszyć ciągle świeżą ranę
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
Gdy ujrzała go był maj, pachniały bzy
Ciepłem swoich warg, ogrzała go całego on palce w jej włosy wplótł w welurze jego ud znalazła schronienie swe ![]() błogosławiony zamęt pachniała mydłem migdałowym Zmyłam niebieskie paznokcie i nie ma co mi poprawić humoru On był lepszy niż pizza, oliwki, piątki i wirowanie na fotelu... macie dziewczyny może jakieś o papierosach??
|
#2410 | |||
|
BAN stały
|
Ależ dziękuję ;-* !
Cytat:
seems like she was waiting seems like he didn't care ale pewna nie jestem ;P Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
kradnę te tutaj ![]() ** Szepczesz, że nic nie chcesz.. bo mnie masz. Bo z daleka grzech mniejszy jest. W słuchawce głos pogubił kolor Twoich ust. Kiedy tęsknię zamykam powieki i... jesteś. |
|||
|
|
|
#2411 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() * odgarniam Twe włosy, w kark Cię gryzę i fajnie, że Ty nie mówisz nie. * kiedy patrzę Ci w oczy cały świat eksploduje. *zamknęłam swe serce w czerwonej torebce
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
_Anusia_ -
powaliłaś mnie całkowicie !` ekstra opisy. ;***. ((;`Bniewie. <3 jeanettex3. <3 - superrrrrrr. ;**` cośś ode mnie. Serce - możesz je wymienić, ale nie oszukać. - Chce być szczęśliwa... - Myślenie samolubnego dziecka. - Wiem. Wytrzymała wszystko, ponieważ udało się jej przekonać mężczyzn, że mają do czynienia nie tyle z kimś równym sobie, ile raczej z kimś. komu niełatwo dorównać. niekiedy mam wrażenie, że przegrałam swoją walkę o życie, chociaż żyję. przyjmuję pełną odpowiedzialność za to, że zakochałam się w takim gnojku. Najboleśniej przemija to, co chcielibyśmy żeby trwało. Marionetki! Wszystko marionetki!... Zdaje im się, że robią, co chcą, a robią tylko to, co im każe sprężyna, taka ślepa jak one. – Chciałbyś coś powiedzieć? – Chce mi się siku. -gdzie pędzisz ? -gówno mnie gooni. ! Każdy ma prawo marzyć inaczej.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
`a to wszystko przez koszykówkę ` [.] bez koszykówki ;( | na początku wpisz np . 2 miesiące ` uziemiona . ;/ prze kosza.. `no to ładnie .. ałc moja noga może cos wybierzesz ;* i zdrowiej szybko )
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
serce to jeszcze za mało, żeby kochać
Którędy do ciebie chłopaku? ulice wciąż nagrzane moimi myślami o tobie... całopalenie. listy i wspomnienia. Mam na języku słony smak niespokojnej skóry. Nie wiem co będzie jutro. Nie wiem czy będzie jutro. miłość złączyła się z bólem. znów.
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#2415 |
|
Przyczajenie
|
"If you die", you said
"So do i", you said Tell me i'm forever yours And you're forever mine Forever mine... `Jesli umrzesz`- powiedziałaś `Też to zrobię`- powiedziałaś `Powiedz mi, że jestem na zawsze twoja a ty na zawsze mój na zawsze mój`.. I said "i love you", You didn't say a word Just held your hands To your shining eyes And i watched as the tears ran through your fingers Held you hands To your shining eyes And cried `Mówiłem, że cię kocham` Nie powiedziałaś ani słowa Tylko zakryłaś dłońmi swoje błyszczące oczy I zobaczyłem łzy biegnące między twoimi palcami Przycisnęłaś dłonie do twych błyszczących oczu i płakałaś. And still the hardest part for you, To put your trust in me. I love you more than I can say. Why won't you just believe? I wciąż najtrudniejszą dla ciebie rzeczą jest - zaufać mi. Kocham cię bardziej niż umiem to wyrazić . Dlaczego po prostu nie uwierzysz ? I tried to make you happy, But you left anyway... Próbowałem Cię uszcześliwić, ale mimo to odeszłaś... Don't, don't let me go. Nie rób tego, nie pozwól mi odejść. No one ever said that life was fair.. and I'm not saying that it should be. Nikt wcale nie mówił że życie jest fair.. I nie mówie że powinno być. And don't smile at me and tell me things, will work out for me too Nie uśmiechaj się do mnie i nie mów, że wyjdzie mi tak dobrze jak tobie czyta ktoś .. ?
Edytowane przez unseendream Czas edycji: 2008-12-02 o 22:36 |
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_Anusia_ i jeanettex3 uwielbiam wasz opisy <3 Powinnyście częściej tu zaglądać Co mi powiesz o nas Skarbie? Coś się wypaliło. Nie to samo uczucie mimo iż ta sama osoba. Śnił jej się co noc. Smak pożegnania. Żal mi TAMTYCH dni. Nie chcesz mnie zranić? Właśnie to robisz. Za bardzo się zaangażowałam.
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
.. Może to jej urok, może to Maybelline
` spleć palce z moimi palcami. i chodź. i prowadź. i daj sie prowadzić! tam gdzie czeka nasz czas. dobry czas..! Żyje w swoim życiu. Tak sobie. Po cichu [?!] Żyć tak, aby nikt przeze mnie nie płakał... Z uśmiechem na twarzy być zawsze wesoła... Czasem życie jest słodkie... A czasem nie... Wszystko Inne Tylko Ona Wciąż Taka Sama Uśmiech otwiera to co zamknięte Niewinne oczka? Spokojna minka? A ja jestem łobuz jak każda dziewczynka;PP szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu. staraj się. podążać moim śladem... ` .. i żeby był przy Tobie taki ktoś kogo nie zniechęci droga.
|
#2418 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto dzieki;**
Pe.Es: uwielbiam Twoje opisy (^^,) |
|
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Wymowki juz istnialy wczesniej niz ty, wiec milcz...
2.Ty mówisz 'chodźmy spać', a głupcom zimno ![]() 3.You know I'm one of a kind, there'll never be another me.. Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja.. 4.Zabijał mnie i jednocześnie utrzymywał przy życiu. 5.powrotów nie będzie. 6.nawet nie mogę mu życzyć źle. 7.wiem że lubie być sama...a może będę kochać być z Tobą. ![]() 8.albo sie w sobie zakochamy albo sie pozabijamy. wybieraj. ![]() 9.wystarczy by On zauważył jakiś gest. i czar prysł. jak zwykła bańka mydlana. 10.szukała męstwa znalazła s.k.u.r.w.y.s.y.n.a. 11.wylęgarnia plejbojow i blachar. 12.Pożądanie, więzy krwi i szaleństwo. 13.Pokaż mi niebo.. Zaufam.. Posłucham.. Będę.. < 33. 14...on jest inny. Ma zielone oczy. Kocham tylko jego.. 15.Pekłoo poszłooo.! ![]() |
|
|
|
#2420 |
|
BAN stały
|
czesc
jestem tu nowa wiec prosze o wyrozumiałosc :Podrazu chciałabym sie zwrócic z prosba . Czy znalazłybyscie cos o tym ze flirtuje z chlopakiem ale on zrobił sie teraz taki oschły i za wszelka cene prubuje mi udowodnic ze nic dla niego nie znacze? i ze ma mnie tylko dla jednej korzysci? z góry dziekuje;** |
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co najwyżej możesz lizać ziemię po której stąpam. nawet mi do pięt nie dorastasz. musisz urosnąć maleńki. rób co chcesz, bierz, niczego nie żałuj, chciałeś, wybrałeś, w dupę mnie pocałuj ! Nie uciągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż. cofa mi się obiadem z komunii. taak, na twój widok. ty dasz mi szczęście? co najwyżej orgazm. mój drogi, dla Ciebie za wysokie progi. nie bój się, że jesteś zerem. w końcu z zer składają się miliony ![]() Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? Nic, załamał się ... jesteś jak jabłko - niedojrzały. jesteś facetem... jesteś bachorem. noo jakoś brak weny. nie ta pora (; i opisy ode mnie: goniąc fikcyjne szczęście. zamotana para oczu. zawołasz a przybędę. a wieczorem... pójdę do klubu się znieczulić. cały czas po swojemu. nie pod czyjeś dyktando.
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
rzeczy trudne robię od ręki, cuda zajmują mi 2 dni
|
|
|
|
#2423 | |||||
|
Raczkowanie
|
* czarne niebo zamiast gwiazd.. zobaczysz wszystko to samo co ja.
* rozpływam się we mgle, lećmy dziś aż do gwiazd.. (; * jestem tą gwiazdą.. która świeci pustą nocą (; * jak wolni kochankowie.. ostatni raz.. wtuleni w szarość gwiazd.. * pytałam w niebie, pytałam wody, ziemi ognia i gwiazd.! * z miłości do gwiazd.! bo chwila jak ta.. zdarza się raz. (; * konie kraść, szybować na nich aż do chmur.! i zrywać gwiazdki z nieba.. (; * więc odleć ze mną wyżej.! powiedz ile w Tobie gwiazd. (; * jak dwie samotne gwiazdy.. płyniemy w próżni. (; * dziś znowu łzy podobne do gwiazd.. na skórze mam. * by w środku nocy tańczyć razem w świetle gwiazd. (; * wypatruję nocą spadających gwiazd. szczęścia blask.. (; * ta, po którą sięgasz wysoko.. jest tuż obok, w jej oczach milion gwiazd. * a pod łóżkiem trzymam czterolistne gwiazdy. na kiedyś. (; {kocham.!} * zapomniałam, że gwiazdy kiedyś gasną.. * byliśmy razem w moim śnie.. chronieni przez gwiazdy. (; * million stars are falling down.. while I'm waiting for you. / milion gwiazd spadło, kiedy czekałam na Ciebie. * your smile is like a star.. that lights up all around. (; / Twój uśmiech jak gwiazda, świeci wszędzi w okół. mam nadzieję, że pomogłam. (; Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki, wypisane kradę. (;Cytat:
złodziejkuję. (;Cytat:
podkreślony ŚWIETNY.!!!!!!! ![]() * you're not half the man.. you think you are. ^^ / nie jesteś nawet w połowie mężczyną za jakiego się uważasz. * czegoś więcej trzeba mi.. niż zabawy w Twoje ‘MY’. ^^ * nie próbuj, nie, oszukać mnie. marny Twój los, gdy dowiem się. ^^ * if you don't like it.. there's the door.. nobody made you stay. ^^ / jeśli coś Ci się nie poba, tam są drzwi, nikt Cię nie zatrzymuje * it's a chance, gonna fuck up your ego. silly boy, gonna make you cry. ^^ / to jest szansa by spie*rzyć Twoje EGO. głupi chłopcze, wywołam Twój płacz. * how could I have loved someone.. like the one I see in you. ^^ ;/ / jak mogłam kochać kogoś, kogo widziałam w Tobie. * fizyczność jego żałosna jest.. a w główce równie nieciekawie ^^ * o.! cały Ty. to na Twój widok totalnie mnie mdli. ^^ * wyzwij znowu od szmat, uderz mnie prosto w twarz. ja i tak pójdę z nim.. * I'm your beauty image, I'm the one who non-stop sneers. / jestem Twoim pieknym wyobrażeniem, jestem jedną która ciągle szyderczo się śmieje. * nie kocham Cię. po prostu chcę Twojego ciała. ^^ * i nie oceniaj mnie. przecież i tak nie zrozumiemy się. ^^ * Ty zostaniesz brzydki i zły. bo jesteś tchórzem, boisz się żyć. ^^ hymm.. nie bardzo wiedziałam co.. pomogłam troszeczkę.? PS. _Anusia_ jesteś moim bogiem.
|
|
|
#2424 |
|
Raczkowanie
|
Żem już grzecznie jestem
zakręcam się tak czasem i tylko czytam, nic nie pisze ![]() pare takich o: 1. Uszy zazdroszczą oczom... te maja powieki. 2. Nie musi sie rozwodzić. Nie musze być Jego żoną. Skrajny cynizm. 3. Miałam męża. I co z tego ................że Twojego ?4. I na ch*j Ją kochasz? Przecież to k*rwa. Zresztą p*erdoli mnie to. 5. Sarkastyczne podejscie do życia. I wcale nie musi Ci się podobać ![]() 6. Masz zęby jak płot po wiejskiej zabawie 7. Z litości to ja mogę psa z ulicy przygarnąć, więc.... sp*erdalaj! ![]() 8. Pytasz czy mógłbyś zjeść ze mną kolację? Ty k*rwa na okruszka spod stołu nie zasłużyłeś! ![]() 9. Już nawet mój kot na Ciebie nie patrzy, a co dopiero ja sama.. ![]() 10. Czasem tak się zastanawiam......... dlaczego nie wpadłeś z rana pod tramwaj ![]()
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
A następnym razem grzeczniej proszę, bo dostaniesz pstryczka w nos.
-E tam, pierd.olisz pan. -Tylko nie pierd.olisz, bo w ryj dać mogę dać! -Yyy. ja tez w ryj dać mogę dać !` Od prostactwa zaraz dostaję sraczki . - Co tam znalazłeś? . - Gałki oczne (...) - To oliwki* - Ma pecha, teraz są już moje . -co byś zrobił jakbyś złapał złotą rybkę? -hmm. jak złotą to bym przetopił.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Być na wyciągnięcie ręki? To trochę za łatwe...
Drżę z pożądania, Pragnę do szaleństwa, Umieram z podniecenia... Oplatam sie niewinnoscia, lecz w glebi czai sie pokusa. Chcesz się przekonać jak bardzo kusząco - uwodząca potrafię być? Nie chcialabym byc niegrzeczna, ale co myslisz o tym zebysmy zostali sami? Chciałabym Cię mieć, robić to nawet w piekle Ja spaceruje w szortach i dekoltach, żebyś zatęsknił. A spokój ma kształt Twoich ramion. Kto Ci powiedział, że wolno Ci się przyzwyczajać?
Edytowane przez malinka881 Czas edycji: 2008-12-03 o 11:28 |
|
|
|
#2427 |
|
Przyczajenie
|
"Pierwiastek z cierpienia jest zawsze większy od zera"
" Największa porażka w ruletce mojego zycia" "Dziś się tylko znamy - nic więcej" "W Twoich dłoniach składam obietnice lepszego jutra" "Czas się zatrzymał i jakby czekał" "Posyłam Ci myśli, lecz czy dolecą po chmurnym niebie?" "Głupia nadzieja, że może to wszystko przydarzy się znów" "Może kiepsko szukałam a może nie ma go wogóle" |
|
|
|
#2428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki ;* uwielbiam Twoje opisy a ten to jest cudny ![]() __ -Czemu się nie uśmiechasz? Spójrz jak słońce świeci, jak pięknie jest dzisiaj, jak ludzie uśmiechają się, a ty się smucisz. -A czemu mam się uśmiechać bez sensu mojego istnienia.
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
Nie myślałeś o tym wcześniej,masz powód - zacznij
Nikt Cię nie przekona jeśli sam nie uwierzysz,że warto. I nie będzię Cię nawet w końcowych napisach Jak nie dzisiaj,to kiedy?Jak nie teraz to nigdy |
|
|
|
#2430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje. ![]() miłość to biegun ciepła. miłość to późna godzina. chciałabym ukryć nas za najodleglejszą rzeką. miłość nie drży na widok miecza. kiedy znowu wreszcie staniesz w drzwiach i to czy zobaczę Cię na pewno. to cholerna niepewność. ja nie mówię kocham pewnie dobrze sama wiesz dlaczego. mijamy się nie widząc siebie nawzajem. lecz kiedy blisko siebie przechodzimy to słychać jak serce drugiemu wali. i tak będzie co ma być. nie przejmujmy się kochanie. lepiej nie pomylmy kroków. jeszcze nie teraz. jeszcze nie czas. Rzucę się z wysokości. Ale nie zabiję się, bo, k*&wa, mam gumowe kości. Zdradziłaś k*rwo mnie, Pistolet sobie kupię. Ale nie zastrzelę się, Bo, k*&wa, mam cię głęboko w dupie. ![]() jej włosy pachniały pizzą. ona i on dla siebie zwariowali. kochankowie w ciemnościach na cztery i pół godziny do nieba wzięci. świat na moment zapomniał dalej bez nich normalnie się kręci. tam gdzie wczoraj żyła rozkosz dzisiaj trzaskały drzwi. nieco schudła, trochę zbrzydła serce miała z mydła.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

jak ja teraz coś wybiorę? kocham WAS <3

** <333

Trzymaj się