|
|
#2491 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
_Anusia_ jesteś genialna ! więcej ! ; ****
carmenkaa świetne ! szczególnie te o miłości : ) niewieotymnikt cudowne ! ; *** Cytat:
Może ja pomogę.. nie wymawiajcie już słowa na A. Mam tego dość, chcę to pokonać ! Wyjdź ze mnie wreszcie ! Zrujnowałaś mi moje poukładane życie. To nie daje mi normlanie żyć. Chciałabym by było jak kiedyś. Mam już tego po uszy ! Ona? Ona niech wyjdzie i nie wraca ! Tylko jak dawniej chciałabym żyć. Walczę z nią. Ona jest silna. Silniejsza ode mnie. Tylko takie wymyśliłam. Może coś Ci podpasuje ; ** Trzymaj się. ![]() _______________ Troche ode mnie : i trudno mi się przyznać że to wszystko nagle traci sens . Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę Go za bardzo. a między nami wisi tajemnica, ' nie potrzeba Ci tego co zabiera czas. Twój głos, zapach, dotyk to pawie erotyk <3 Dziewczyny, kiedyś na wizażu w którejśtam części były takie miłosne, krótkie dialogi, szukam szukam i nie moge ich znaleść. Może któraś ma jakieś zapisane albo coś? ;dd Byłabym bardzo wdzięczna ;**
|
|
|
#2492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285822
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
Boję się powiedzieć Spróbujmy ostatni raz … I nie wmawiaj mi Że lepiej może być … Życie to nie kaseta I nie da wymazać się …. Po co mamy dalej ciągnąć to Udawać, że dobrze jest … Gdy każde z nas na innej fali gra Cały czas ….. Dżem - Na drugim brzegu |
|
|
|
#2494 |
|
Rozeznanie
|
Prośba:
potrzebuje opisów o tym że mój były chłopak chciał drugą szanse booo niby tak bardzo kochał, mimo że cholernie zranił to zgodziłam sie a jemu sie nagle odwidziało. Najlepiej takie w trzeciej osobie np. Tylko on umiał przestać kochać z dnia na dzień. (przerobiłam którejś z WAs)
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
Teraz wiem to nie było to,
Nie jest mi już nawet żal. Ale siła którą mam spłukuje się. [But the stress I have is washing with.] Twoich zdrad nie boję się. Chcę to naprawić właśnie teraz. [I wanna make up right now.] Nie zobaczysz moich łez, Możesz robić to co chcesz. Chciałabym właśnie teraz, byśmy nigdy nie zerwali. [Wish we never broke up right now.] To już nie dotyczy mnie, teraz jest mi lżej. Chłopcze wiem, popełniliśmy błędy pomiędzy nami dwojgiem. [Boy I know, mistake will lay between us to.] Nie myśl sobie że znowu nabrać się dam. Bo jesteś moim domem, kochankiem i przyjacielem. [Your are my homie lover friend.] Dobrze wiesz byłeś dla mnie wszystkim. Nie umiem kłamać, tęsknię bardzo za Tobą. [I can't lie, I miss U much] Przestań mówić: "To nie tak jak myślisz". Patrząc jak każdy dzień przemija, tęsknię bardzo za Tobą. [Watching everyday U goes by, I miss U much] Nie myśl że zraniłeś mnie, też nie zawsze byłam fair. Póki Cię nie odzyskam, będę płakać. [Tell I get U back I'm gonna cry] Myślałam że miłość boli mniej.
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Rozejrzał się za źródłem tego światła i zobaczył tylko swoją małą ukochaną. Chociaż jej szklane oczy, smutne i opuszczone, nie zdradzały nic z jej planu, pojął - w straszliwym niemal proroczym przeczuciu beznadziejnej tęsknoty - że mała go opuszcza, że już jej właściwie nie ma.
Ale wiedział, że nie może się poddać, więc rozpłakał się jeszcze bardziej. Była dla niego samym życiem, samą miłością - jak życie i miłość mogą umrzeć? Udręka kochania-i-nieznajdowania, nieustanne zwracanie się ku nieobecnej. Chciałam zamknąć oczy na zawsze, ale miałam do ofiarowania miłość i wciąż ją mam. Nigdy nie umiałam płakać elegancko, po cichu, tak żeby perliste łzy ściekały mi po policzkach z lśniących oczu, jak na okładkach komiksów 'Prawdziwa Miłość', nie pozostawiając smug ani śladów. Mój żal był zawsze autentyczny, ale objawiał się jako parodia żalu, przerysowana imitacja. Płacz estetyczny należał do sztuk, których nigdy nie udało mi się opanować, jak przyklejanie sztucznych rzęs. Powinnam mieć guwernantkę, uczęszczać do szkoły dla dziewcząt z dobrych domów, chodzić z deską przywiązaną do pleców, uczyć się malowania akwarelami i panowania nad sobą. Lata śniadań chybionych, zapomnianych, które już nigdy miały nie wrócić... Lata śniadań zamordowanych - dlaczego ja to zrobiłam? Królowa by nie chlipała: rozczulanie się jest w złym guście. W e ź s i ę w g a r ś ć - usłyszałam stanowczy królewski głos. Jeszcze tylko ufarbuję włosy, tym samym pozbywając się wszystkich obciążających dowodów, i mogę zacząć być kimś innym, całkowicie inną osobą. Traktował moje ubieranie się jako afront, coś w rodzaju osobistej obrazy, będąc tym jednocześnie zafascynowany, tak jak wszystkimi innymi związanymi ze mną sprawami, których nie akceptował. Podejrzewam, że musiały go podniecać, i to go irytowało. Nawet kiedy szedł na róg po papierosy, patrzyłam za nim tak, jakby to miał być ostatni raz. A teraz rzeczywiście miałam go więcej nie zobaczyć. Siedziałam przy stole z filiżanką gorącej kawy, pogryzając herbatniki i usiłując zorganizować sobie życie. Byłam skończoną idiotką, jeśli chodziło o reklamy, zwłaszcza te które zapowiadały szczęście. Doświadczenie nauczyło mnie, że uczciwość i zdradzanie własnych uczuć mogą prowadzić tylko do jednego - do katastrofy. |
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziura w sercu. jak trzy letnie pr. potrafisz zniszczyć wszystko jednym zdaniem. a teraz będziesz mi pokazywał jaki nagle jesteś szczęśliwy. Łzy to już normalność. Odszedłeś bo dla Ciebie to była tylko przygoda. bawisz się uczuciami jak dziecko klockami. wspomnień nikt mi nie odbierze. zraniłeś mnie jak nikt, a i tak Cię Kocham. Dlaczego odchodzisz teraz Gdy serce me ku twemu zadrgało. bezsenna noc. pogrążony smutkiem dzień. Ty sobie odszedłeś, a ja czuje się jak w żałobie.. zapomnieć Cię. nigdy więcej nie szlochać. nigdy więcej nie kochać. jak dobrze, że skonczył się juz ten podły dzień co mi Cię zabrał. trudno słyszeć, że dla Ciebie umarłam. nie bój sie tylko sen, w sen nie trzeba wierzyć. więc jak mam spać kiedy wiem, że nie mam już Cie. zbyt ciężko jest usłyszeć, że dla mnie Cię nie ma. choć noc, choć mrok nas już nie będzie.
|
|
#2498 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, dawno tu nie zaglądałam (; Widzę, że sporo się zmieniło.
Macie coś może na temat "braku kontaktu z przyjacielem"; od kilku dni się nie odzywa, jest mi strasznie źle z tego powodu, nie wiem dlaczego tak jest.. Tak mi brak jego słow ): A ja mam taki paskudny charakter, że pierwsza nie napisze w takiej sytuacji.. Proszę.. opis na dziś: "uciekam w Ciebie. ulecz. " |
|
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Zakochanie
Nie widziałam Cię już od miesiąca I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca. Lecz widać można żyć bez powietrza.
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
xxxJuanaxxx ja Ci teraz niestety nie pomogę ... Wybacz
Ale za to SweetAngel121 wyczerpała temat ;Pkee , eccentriic - BOSKOO ! Oczy są ogniem, czoło zwierciadłem. Myśli chodzą po głowie, mówią wyrażenia potoczne. To wszystko dookoła, co Cię tak szczelnie otacza nie czując Twego bólu, jest to tak zwany świat. Patrzę w niebo. Szukam gwiazd. Pomiędzy świtem a nocy zniknięciem. I znikła treść i zniknął ślad. Kochać i tracić, pragnąć i żałować. Padać boleśnie i znów się podnosić. Miłość bez samotności byłaby nieprawdą... Wieczór się zaczyna. Księżyc wyciąga ręce. Nieba mam za plecami, pod ręką i na powiekach. alex1231 - z serem?
Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-03 o 21:02 |
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
Ojej jak miło
Byłam pewna że nikt ich nie czyta Bardzo ciesze się, że Ci sie podobająSiedziałam łudząc się, że zapyta "co u mnie" . Nie chcę być nachalna, ale naprawdę jesteś wszystkim najlepszym Ostatni dupek i najsłodszy chłopak. Takie 2w1. Jaki to kolor smutnooki? Potknęłam się o miłość. Potknęłam się o Ciebie Nawet w tykaniu zegara ostatnio Cię szukałam Truskawkowa piana w głowie, a w środku czekoladowe serce... I wcieram w okolice serca balsam z truskawek posypanych cukrem nadzieji.
Edytowane przez malinka881 Czas edycji: 2008-12-03 o 21:05 |
|
|
|
#2502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też bym poprosiła o takie. ![]() przepraszam za offa, ale już nie zdąże dodać opisów. nauka czeka. :/
|
|
#2503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana... super opisy;* ale...:P chyba pomylilas nicki:P bo toSweetAngel121 prosiła o opisiki ![]() bez off; mam ochote na coś słodkiego... szkoda , że Cie tu nie ma... |
|
|
|
|
#2504 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten zabieram z premedytacją ![]() ![]() ![]() _ Zgubiłam się. Nie potrafię odnaleźć sie dzisiaj.
|
|
|
#2506 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chcę budzic sie ze świadomością, że Cię stracę, nie wiedząc dlaczego... Czekać... czy to to samo co tesknić?? Potrzebuje Cie jak powietrza... na przyjaźni unosiły sie me skrzydła... Nie rozumiejąc o co Ci chodzi szukam w ciemności błędów... Kazałeś mi wierzyć w przyjaźń... Nie chcę w nią wierzyc bez Ciebie... przyjacielu...wołam Cie tak bardzo... bardzo cichutko... może coś wybierzesz;* |
||
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___________ Łatwo się zgubić, bo los jest tu próbą jedyna prawda, to prawda twego jutra Kończy się zasób naszych chwil Zamiast żyć jak śmieć wożąc dupę w pałacach wolę mieć w życiu cel Wiesz, wolę tu zostać, to łatwe, bo to, co mam jest skarbem Dynamit w dźwiękach wydany, w rękach go trzymam Jest tak, że życie na nowo zaczynam Dawno nie sprawdzałam jak to działa, po prostu siedze sobie i skacze po programach kur.wa, bluzganie mi przynosi ulgę, znaczy że jestem chamem. Szacunku nie chce wyłudzić, on sam przyjdzie z czasem
|
|
#2508 |
|
BAN stały
|
1. Czuję pustkę. Niedosyt. Brak czegoś bardzo ważnego. Jakiejś cząstki mnie, której być może nigdy nie miałam, ale która była mi najbliższa.
2. Istnieją na świecie wielkie przestępstwa ale największym Jest zabić...Miłość" 3. Tylko leżeć. I nic nie czuć. 4. Live your life. 5. W świecie słów słowo 'miłość' nie znaczy nic. 6. bezdomne szczęście. 7. słowa jak łzy, które płyną ukradkiem z kącika oka .. 8. jak wygląda zakochana osoba? spójrz w moje oczy a sie dowiesz.. 9. Tylko Ty , ja i bicie naszych szaleńczych serc <3 10. uderz w mój najczulszy punkt… wtedy zapłacze… 11. Największym szczęściem jest dla Nich to, że mają siebie… ajj moje kochane macie cudne opisy hmm.. ja to Wam nie dorównuję nawet buziak i dobranoca ![]() |
|
|
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
Poczuć wiatr, na twarzy strach- przez chwilę wolnym być...
![]() Magia opętała mnie by na Ciebie ciągle patrzeć... To dla Ciebie tańczę boso i we mgle... Only you in my mind... only you make my fly... działam zgodnie z prawdą, od tego frajerzy słabną ![]() udając kogoś innego zastanów się czy warto tracić samego siebie
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli bym chciała,zrobiłabym z siebie dziwkę. Chodziła w miniówkacch, z cyckami na wierzchu, ostrym makijażem, czerwoną pomadką..
Zaczepiałabym każdego kolesia, zabawiała się , naciągała na drinki. Ale czy oto ? właśnie chodzi ? Czy faceci w dzisiejszych czasach szukają pustych laleczek, chcących tylko sexu ? Czy wszyscy patrzą na wygląd ? tak powinien wygladac XXI wiek ?Zastanów się, kolego. Czasem myśle.! :d :tekst osobiście podoba mi się chyba pierwszy napisany prze zemnie. pozdrawiam ;* a przy okazji proszę. o opisy dotyczące początków związku *
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
'moje oczy widzą za dużo.. moje uszy słyszą za dużo..'
'dwie perełki w oceanie życia.' 'Zarażać ludzi uśmiechem nawet gdy powodów do radości brak..' 'zielona bryza małych radości.' 'Błękitne wzory na skrzydłach przygody.' 'Złoty atrament spisanych uśmiechów.' 'Czerwony atłas romantycznej chwili.' 'Życie jest takie jak kolor twoich marzeń.' |
|
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
a moich nikt nie czyta a i tak będę wstawiać, o
![]() Imponuje mi. Bo pozwala sobie mnie zabrać. Bez pytań. Wiem kochanie. Po prostu jestem słodka. Zabójczo. Już nie patrzę tak samo, już nic nie jest tak jak kiedyś. Nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię na rękach. Bo ona tak patrzy tylko na niego, wiesz ? Niepewni siebie. Siebie nieświadomi. Prócz dokuczliwych wspomnień wszystko ok. I by móc na szczęściu tracić czas. Coś rwie od środka. Coś mówi. Coś prosi. Śpij Julio, Romeo nie istnieje <3 |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
<3333
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2008-12-03 o 22:41 |
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3333
Milcząc rozpal sny. W myślach twych być. Czuć oddech twój. Chwytać każdy twój zmysł. Kiedy znów się spotkamy to czy miniemy się bez słowa?
|
#2515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co więcej ukradłam wszystkie.! ;o jesteś FENOMENALNA.!
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
ajj. dziękuję ;*
Potrafiła rozpalić ich najbardziej lodowatym spojrzeniem. Po co tracić czas na coś, co nie może się stać sensem życia? Ile masz lat? – Siedemnaście. – I od jak dawna masz te siedemnaście lat? – Jakiś czas. `Nigdy nie jesteś wystarczająco dobra,wystarczająco cudowna...wystarczająco wystarczająca.Zawsze znajdzie się jakaś zdzira,która będzie lepsza od ciebie` Poczucie winy jest mi całkowicie obce. -nienawidzę cię. -to dobrze,zawsze to jakieś gorące uczucie. jak widzisz kolejkę stań w niej. Co Ci szkodzi? |
|
|
|
#2517 |
|
Rozeznanie
|
a te dni ciszy, które dzielą nas podpowiadają mi złe obrazy....
na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych... nie wiem nie wiem nie wiem. nic już nie wiem. a teraz co? jedno pewne - dobrze nie jest. Twoje słowa, słówka i słóweczka pochłaniam jak leukocyty bakterie. Jakiś brak czegoś. O już wiem czego - Twoich słów. Gdyby nie zabrakło kilku słów... Parę zdań więcej. Tylko tyle... I hope it isn't too late... / mam nadzieję, że nie jest za późno... Mam nadzieję, że pomogłam.
|
#2518 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Kilka ode mnie : Kim jest On? Kimś dla niej ważnym. za bardzo bolało ostatnim razem, aby zaryzykować ponownie. Nie pierwszy raz kiedy sen przypomniał Cię. Nie pierwszy raz kiedy strach obudził mnie. Bo zabrakło znów czyjegoś głosu. Wystarczy żebyś był... Jesteś moją połówką jabłka rzuconą w świat. Wiesz, co sie dzieje, kiedy kogoś zranisz?Ludzie zaczynają Cię mniej kochać. Będę tracić czas, szukać dobrych gwiazd, gapić się na dziury w niebie. i czuć jego wzrok na mnie. każdego dnia. jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie. Kolejny Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. Zabierz mnie w dotyk dłoni swoich. Why Cry? ' wszystko i więcej ' mamy siebie - mamy wszystko. Serce w sercu, serce w oczach. Gdy dłoń dłoni potrzebuje. Jakoś ostatnio nie mam zapału ażeby co i rusz atakować . Czemu oczywiste dla mnie jest że Ciebie nie ma? Ale mam jeszcze dystans do Ciebie, wiesz? Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzać mnie. Obiecaj, że będziesz. Zawsze. "klnie, głośno chrapie, ale.... ona go kocha - ona to zmieni" Kocham Cię, wiesz? -Najważniejsza chwila? -Najważniejsza to ta, kiedy On jest obok. Z każdym krokiem , z każdym słowem odpowiedzi coraz więcej.. Cię... Z każdym krokiem, z każdym słowem.. coraz więcej. Empatii trochę pożycz mu bo umrę! 'z wolnością mi do twarzy a każdy krok upływa tak,jak tobie dzień' Będziesz na mnie czekała? - Jasne, że będę. A gdybyś nigdy mnie nie spotkał? - Cale życie bym za Tobą tęsknił. Kocham. Za mocno? Może to jest właśnie mój problem. "- Lepiej? - Lepiej, ale kiedy będzie dobrze?' 'Chciałabym tak po prostu do Ciebie przytulić się... " Kiedy zaczyna się tęsknić. Nie ma chwili na to aby siąść i chociażby potęsknić... Uzupełniam braki witaminy A. I poczuć Ciebie jeszcze raz. tak jak wtedy. wiem, rozumiem, kocham Śmiech, który tam gdzie My – brzmiał… I pokochaj mnie - nieidealną... Uśmiecha się. Czy jest szczęśliwa? Czasem trzeba coś stracić, by zrozumieć ... I wróć, nie wychodząc. "nie przestawaj..." Dziś ciesze się, że cię widzę, a jutro jak Cię zobaczę będę szczęsliwa. Światło zgasło. Brak nam szczęscia. Dziękuję Ci z całą powagą za to, że jesteś... I że ja mogę być. Przepraszam,że nie było mnie wtedy przy Tobie... A ja czuję się jakbym miała kilka serc. I każde mówi co innego. inna niepowtarzalna jedyna.... -powiedział. a ja Cię kocham jak stąd do księżyca... Iiii Z POWROTEM A gdy zmarznę, przytulisz mnie mocno i już nie będę czuła zimna ... Gdybym tylko wiedziała, że jesteś .. A teraz nie ma możliwości, by się przed nim wytłumaczyć, ani żeby go przeprosić ... 'przepraszam' - małe słowo wielkiej treści.. " mieć szczęscie częściej niż czasem " Przed miłością nie uciekniesz Chociaż byś sie miała w dupie słonia schować, przed miłością nie uciekniesz. Iiiii nie pytaj za co Cię kocham. "Kocham dłonie. Kocham prawdę. Kocham niewiele..." Tęskniłem, tęsknie, będę tęsknić... ale pamiętaj, że mnie już dla Ciebie nie ma i vice versa... dzisiaj mnie kochasz, jutro - nienawidzisz... Jeśli jesteś w stanie,daj mi miłość i szczęście o którym pisałeeeś. Nie potrzebuję drugiej połowki, by czuć się całością. Bo jest rożnica między byciem teraz, a byciem zawsze. Nie wiem gdzie jesteś, co czujesz, co myslisz, kim jestes. Chciał - nie mógł. Mógł - nie chciał. "Powietrze jakieś takie cięższe." Im bardziej jesteś z kimś związany, tym więcej wymagaj od siebie. |
|
|
|
#2519 |
|
Przyczajenie
|
Niczego więcej nam nie trzeba, kiedy na moment staje czas.
Kiedy jesteśmy bardzo blisko ciągle mało nam nas. Próbowali odnaleźść swój spokój w szczęściu wzajemnie. Nie mieli wspólnych marzeń chociaż od zawsze byli razem. wiesz co jest słuszne, a i tak wybierasz szaleństwo. Zupełna pustka, tylko ten wiatr me skronie muska. Czas wiatru, ten dzień to dzisiaj. Jeżdżąc furą delektuję się wiatru bryzami. Nie mam recepty na jutro. Obserwować życie z boku latając sobie nad miastem. Czasami. NIe mam czasu sama dla siebie. Zniszczono powagę. dziś nie ma nic. Traciliśmy nadzieję, idąc pod prąd tak silny. Za ręke z beszczelnością, wiesz sami przeciw wszystkim. I tylko w snach mnie tu nie ma, I tylko w snach czuje radość. Otwieram oczy. I zamiast plaży znów miasto. NIe będę Cie przepraszał, pewnie zrobie to znów. |
|
|
|
#2520 |
|
Przyczajenie
|
czuję jak pulsuje twój krwioobieg.
chce wiedziec jak całujesz bo dostaje świra. wiem co robię,gdy puszczam obie dłonie w obieg Czuje twoj zapach, dotykam Cię po tylu latach, patrz na mnie sciemniłes kiedys laske mądrą na gadkę,a nie na klatke??? nie ufaj samcom,a emocjom w oczach... Esperanto Ej, mam ochotę tańczyć, albo patrzeć jak to robisz ty
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Ale za to SweetAngel121 wyczerpała temat ;P