|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki od Nadii -> manhattan, oriflame i inne
Cytat:
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
i jak z tym zapaszkiem nadio?
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Ale jesli chcesz to wybierz co mozesz mi z listy zaproponowac za te odzywke. Chetnie sie wymienie. |
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
hej przepraszam ze dopiero teraz pisze, ale te klopoty z wizazem a potem nie mialam internetu i tak wyszlo.. A wiec ile tego waxa moglabys mi odlac?? I oprocz niego znalazlam u Ciebie kuleczki z pudru brazujacego oriflame, wytlumacze Ci na zdjeciach o ktore mi chodzi bo po opisie to nie zbaradzo wiem jak
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
podnosze watek
zapraszam serdecznie !!
|
|
#278 |
|
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2727384
znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania a nie masz jakis kosmetykow ? z ciuszkow niestety nic mnie nie interesuje
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Interesuje mnie: -> Cienie do powiek SENSIQUE pochodza z wy,miany nie moj kolorek . Kawa z mlekiem. 3 kolorki jasny bez, bez i zimny braz -> blyszczyk inglot fruits in ice VANILA DUO podwojny zamkniety w kostce jasny roz i ciemny brazik zatrzask od zamykania pekniety. zuzycie widac na fotce -> Druga Odcien Coral Lights 75 kolor delikatny koralowy nieco ciemniejszy od tego ciestego z blyszczacymi drobinkami możesz mi podać jaka to jest dokładnie szminka Maybelline, w sensie jaka jest jej nazwa bo nie umiem pokojarzyć ze zdjęcia? Zajrzyj do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144967 |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1154703898
może znjadziesz coś za nie ?? odpisz u mnie na wątku . . .
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak bys miala dokladke, pisz odrazu co dolozylas Pozdrawiam
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana wszystkimi kuleczkami
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
A napisz mi jaki jest kolorek tego podkladu Giordani Gold zuzytego w 1/3
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
to jest podkład jednokolorowy, 50 ml , ładny brąz - nadaje się i dla bladziuszków i dla opalonych cer
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
dokladka
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() Wątek w podpisie
|
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20. „Nowa Matura Język Angielski” – specjalne wydanie Filipinki 5/2005, dołączona płyta z zadaniami ze zrozumienia ze słuchu itd. Bardzo dobrze pomaga w przygotowaniach do nowej matury, zarówno pisemnej jak i ustnej. 120 stron, stan bdb [stan płyty: idealny]. „Słownik Prezentacji. Tematy od A do Z” – dodatek specjalny Cogito, wrzesień 2005, 95 stron, stan bdb. Zawiera porady i podpowiedzi dotyczące przygotowania prezentacji maturalnej z języka polskiego. „Epoki literackie od antyku po współczesność” – dodatek specjalny Cogito 23/2004, 224 strony, stan bdb. Doskonałe opracowanie epok literackich, ich najważniejszych problemów i lektur. „Prezentacje maturalne” – część 1 – dodatek specjalny Cogito, 142 stron, stan bdb. (Co w niej jest zawarte )?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Te 5 lakierów za te 4 pozycje? Mi pasuje jak najbardziej
W końcu się czegoś troche pozbędę ![]() Czekam na adres na pw
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koszt jednego to okolo 15zl , tego mniejszego okolo 10-12zl ) To jakbysmy to zrobily?
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj rozpędziłam się
![]() Więc tak: co powiesz na te 4 pozycje za: Cytat:
![]() Pozdrawiam i rezerwuję Ci u mnie
|
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20. „Nowa Matura Język Angielski” – specjalne wydanie Filipinki 5/2005, dołączona płyta z zadaniami ze zrozumienia ze słuchu itd. Bardzo dobrze pomaga w przygotowaniach do nowej matury, zarówno pisemnej jak i ustnej. 120 stron, stan bdb [stan płyty: idealny]. „Słownik Prezentacji. Tematy od A do Z” – dodatek specjalny Cogito, wrzesień 2005, 95 stron, stan bdb. Zawiera porady i podpowiedzi dotyczące przygotowania prezentacji maturalnej z języka polskiego. „Epoki literackie od antyku po współczesność” – dodatek specjalny Cogito 23/2004, 224 strony, stan bdb. Doskonałe opracowanie epok literackich, ich najważniejszych problemów i lektur. za 3 lakiery ? Czekam na odpowiedz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra
Ach jak ja lubię się targować No to czekam na adres i sposób wysyłki na pw ![]() EDIT: Ehh Sprawa wygląda następująco - nie mogę znaleźć nigdzie żadnej płyty z tego dodatku do Filipinki, a miałam w sumie 2 Prawdopodobnie to przez przepowadzkę rychłą... Co ty na to zebym zamiast tej płytki wysłała Ci:-Nowa Matura - sprawdź czy zdasz! - arkusze maturalne (12 w sumie, z każdego przedmiotu po 1) - Dodatek do Gazety wyborczej -Ustna prezentacja z języka polskiego - pomoc przy przygotowywaniu prezentacji zarówno od strony teoretycznej jak i praktycznej - Dodatek do Gazety Wyborczej -Encyklopedia wiedzy - jezyk angielski - repetytorium ustne i pisemne, testy poziom podstawowy i rozszerzony, klucz odpowiedzi - PWN Wszystkie w stanie bardzo dobrym, bez zarysowań czy coś. Zamiast tamtej jednej te trzy? Reszta bez zmian. Daj znac czy Ci pasuje.. Czekam na odpowiedź, mogę wysłać jeszcze jutro. Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2006-09-18 o 21:05 Powód: edit |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Mnie wymianka odpowiada, poproszę o Twój adres na PW, swój podeślę wieczorem
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
To moze ja wogole zrezygfnuje z tamtej jednej gazetki dot angielskiego i w zamian wyslesz mi :
Slownik prezentacji (ten ktory juz wybralam), Epoki literackie (ktore tez juz wybralam) i do tego Lektury szkolne - dodatek z filipinki no i moze dalabys sie przekonac na ta plytke -Encyklopedia wiedzy - jezyk angielski - repetytorium ustne i pisemne, testy poziom podstawowy i rozszerzony, klucz odpowiedzi - PWN czekam na odpowiedz
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to czekam na adres ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej, hej, Interesują mnie powyższe rzeczy - zerknij do mnie, czy coś znajdziesz? Pozdrawiam
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesuje mnie ewentualnie tylko : - Bielenda - kremowy olejek do kąpieli 2-fazowy, róża+jedwab - zużycie - ok. 1/3 masz mzoe cos po za kramikiem?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.