|
|
#271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Powiedz to tutaj :) rozdział 51
Muszę znowu wziąć się za szukanie mieszkania. Tym razem już na serio. Mam dość mieszkania w tym syfie, nie będę wiecznie sprzątać po tych brudasach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#272 |
|
Komplikatorka
|
Powiedziałeś, że mnie kochasz
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj egzamin, a ja siedzę na wizażu zamiast się uczyć
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam to! I co... oczywiście się stresuje!
Jak zlikwidować ten stres??? On mnie w końcu zabije!
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Karnet na siłownię za 39 zł. Może to znak, że w końcu powinnam ruszyć swoje 4 litery, abym zaczęła ćwiczyć? Już od tak dawna nie mogę się za to zabrać.
|
#277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8634477 1]też czekam na taki karnet
wszędzie minimum 80...[/QUOTE]No co Ty, ja płacę 125 zł miesięcznie za karnet ale nie czuję, żeby to była kasa wyrzucona w błoto. Wkręciłam się w to i lubię to ! Chodzę już rok i jeszcze mi sie nie znudziło. Polecam ! Można się fajnie zmęczyć i zresetować mózg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
#279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
watpię,że będzie u mnie aż taki entuzjazm, ale fakt... czuję, że tego potrzebuję i nie chodzi o to, ze jestem za gruba czy coś, bo nie jestem. mam ochotę się poruszać i mieć motywację żeby nie przesypiać dni tak jak teraz wstydzę się trochę nigdy na siłownie nie chodziłam, tylko jakiś fitness i kursy tańca [tańcu brzucha... tęsknię ![]() ale racja... muszę się zmusić, najfajniejsza oferta i siłownia jest kawałek ode mnie... ale jak będzie cieplej to rowerem jest to chwila. i jest sauna w cenie, nigdy nie byłam, ale jakoś mnie to przekonuje ![]() więc głównie z tą odległością mam problem. mieszkam na zadupiu od niedawna, ale... w sumie każdy pewnie iles tam dojeżdża. |
|
|
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8634489 8]watpię,że będzie u mnie aż taki entuzjazm, ale fakt... czuję, że tego potrzebuję i nie chodzi o to, ze jestem za gruba czy coś, bo nie jestem. mam ochotę się poruszać i mieć motywację żeby nie przesypiać dni tak jak teraz
wstydzę się trochę nigdy na siłownie nie chodziłam, tylko jakiś fitness i kursy tańca [tańcu brzucha... tęsknię ![]() ale racja... muszę się zmusić, najfajniejsza oferta i siłownia jest kawałek ode mnie... ale jak będzie cieplej to rowerem jest to chwila. i jest sauna w cenie, nigdy nie byłam, ale jakoś mnie to przekonuje ![]() więc głównie z tą odległością mam problem. mieszkam na zadupiu od niedawna, ale... w sumie każdy pewnie iles tam dojeżdża.[/QUOTE]O jak zazdroszczę, ja mam najbliższą siłownie z zajęciami ponad 20km dalej idź warto. Chciałabym wrócić ale czasowo i finansowo ja nie wiem jak to będzie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Pobudka o 5 rano, przeciez to idealna pora na rzucanie garami! I nawet nie jest w stanie zamknac drzwi od kuchni. Siedzi tu praktycznie calymi dniami i nocami, jak wyjdzie na dluzej niz 5 minut to jest swieto. Nie spi chyba w ogole, nie ma takiej pory, w ktorej mialabym spokoj i mieszkanie tylko dla siebie
01;30, 05;00, 08:00...w dzien tez nie spi. Ja chce byc sama, tak bardzo
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie dwa lata to była masakra z pracą. Oby ten rok był inny pod tym względem, bo po moich oszczędnościach nie ma już śladu a chciałabym w końcu pojechać na jakieś porządne wakacje, od 3 nigdzie nie wyjeżdżałam a potrzebuję odpoczynku, takiego resetu....
|
|
|
|
#283 |
|
histoire abracadabrante
|
Odliczam dni do piątku, do weekendu, do przyszłego tygodnia, do 20 stycznia. Ratunku, oszaleję tutaj.
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutNie radzęaj :) rozdział 51
Nie radzę sobie ze sobą. Na zewnątrz silna, wszystko uniosę. Ale wracam do domu i życie znowu traci kolor. Przepłaczę całe życie, przysięgam.
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#287 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#289 | |
|
Lady in red.
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Konto usunięte
|
chyb pora się zastanowić tak naprawdę nad swoim życiem.
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że na egzaminie była ocena ryzyka zawodowego... umarłam ze szczęścia
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Już nawet nie chcę sprawdzać, wiedzieć... Za każdym razem jest coraz gorzej...
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Samotność dobija czasem zbyt mocno, ale nieudolne relacje łamią jeszcze bardziej. Już nie chcę próbować, poznawać, czekać, ani zastanawiać się co jest ze mną nie tak.
Mam pracę, mam pieniądze, mam pasję. Musi wystarczyć. A kiedyś rzucę to wszystko i wyjadę w Bieszczady. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#294 |
|
Lady in red.
|
Będziesz mieć dziś transfuzję krwi.
Rzuciłam się z motyką na słońce. Nie jestem w stanie w tym temacie rozróżnić prawdy, od kłamstw i półprawd - mam za mało wiadomości. Nie ogarnę tego tematu
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Cała Europa zasypana, a u mnie plusowe temperatury. Dlaczegoooo...
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
5 dni do operacji! Niech ten czas mija szybciej, bo nie moge z niczym ruszyc do czasu az bede juz po.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#297 |
|
Blessed be the fruit
|
Jutro egzamin. To będzie śmiech na sali. Dobrze, że jest coś takiego jak poprawka.
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Dopiero jak człowiek leży chory w łóżku od kilku dni i marnuje czas w necie to widzi jaki to problem. Uzależnienie od Facebooka, Ig, próżność i szukanie komplementow. Leczenie kompleksów. I jasne, wszystko jest dla ludzi, ale jeśli człowiek non stop zmienia profilowe to chyba coś nie halo.
Fałsz, często widoczny u kobiet, nie lubię kogoś w realu ale na fb zalajkuje zdjęcie, dam zachwycająca emotke. Koleżanki które mają dzieci po powrocie z pracy zamiast zająć się dzieckiem siedzą prawie cały czas w społecznosciowkach. Potem słyszę że dziecko woli nianie albo babcie. I nie mówię tu o dzieciach w wieku szkolnym ale np rocznym które rodzica potrzebuje najbardziej. Nie jest to też sytuacja gdzie widzę człowieka dostępnego np pół godziny i koniec tylko praktycznie cały wieczór z drobnymi przerwami. Przerażające. A może...Przesadzam? Może trzeba się pogodzić z tym że rządzi internet, kto piękniejszy a dzieci wychowują się same. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#299 |
|
histoire abracadabrante
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;86347507]Dopiero jak człowiek leży chory w łóżku od kilku dni i marnuje czas w necie to widzi jaki to problem. Uzależnienie od Facebooka, Ig, próżność i szukanie komplementow. Leczenie kompleksów. I jasne, wszystko jest dla ludzi, ale jeśli człowiek non stop zmienia profilowe to chyba coś nie halo.
Fałsz, często widoczny u kobiet, nie lubię kogoś w realu ale na fb zalajkuje zdjęcie, dam zachwycająca emotke. Koleżanki które mają dzieci po powrocie z pracy zamiast zająć się dzieckiem siedzą prawie cały czas w społecznosciowkach. Potem słyszę że dziecko woli nianie albo babcie. I nie mówię tu o dzieciach w wieku szkolnym ale np rocznym które rodzica potrzebuje najbardziej. Nie jest to też sytuacja gdzie widzę człowieka dostępnego np pół godziny i koniec tylko praktycznie cały wieczór z drobnymi przerwami. Przerażające. A może...Przesadzam? Może trzeba się pogodzić z tym że rządzi internet, kto piękniejszy a dzieci wychowują się same. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] To mnie rozwala od bardzo dawna i nie mogę się temu zjawisku nadziwić. Albo składanie życzeń na tablicy, gdy wiem, że osoba Y. psioczy na solenizanta, obgaduje go i nie wypowiada się o nim dobrze. To jest nieszczere, po prostu obrzydliwe. |
|
|
|
#300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Jak zlikwidować ten stres??? On mnie w końcu zabije!

wszędzie minimum 80...

ale nie czuję, żeby to była kasa wyrzucona w błoto. Wkręciłam się w to i lubię to ! Chodzę już rok i jeszcze mi sie nie znudziło. Polecam ! Można się fajnie zmęczyć i zresetować mózg
idź warto.