|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gratisy
Cytat:
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Tak. To jest lampwork
Zamówiłam 3 takie z mysla o kolczykach i zawieszce.... ale niestety ten jeden gratiskowy różni się nieco od tych co kupiłam....i nie wiem co z nim teraz zrobić, bo różnica trochę się rzuca w oczka... |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Bransoletka?
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kocie, chodziło mi tylko o to, że zawsze dawali takie gratisy jak wartość zamówienia, a ja nic z tym kamieniem nie zamawiałam, teraz muszę gdzieś dokupić taki kamień żeby coś zrobić
|
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba, ze koniecznie chcesz miec kolczyki
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dostałam paczuszke z beadshopu..
jako gratis dostałam dwie perełki szklane łezki rózowe. robiłam z nich kolczyki jedna mi pękła na pół (ja to mam jednak pecha do tych gratisów..:P) No ale w każdym razie były bardzo ładne.:P i dostałam jeszcze 6 fioletowych kulek fossil w różnych rozmiarach, i cztery zaciski do wstążek (dwa srebrne i dwa złote) Zamówienie za prawie 72 zł. I przyszła do mnie jeszcze paczka od nutsy z allegro gratisa nie ma, za to zdaje sie ze zdazyła sie pomyłka i zamiast gładkich srebrnych kulek dostałam jakies przekładki które nawet mi sie nie podobają..:/ Muszę to wyjaśnic..
|
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Ja też odebrałam dziś przesyłkę z Beadshopu. I dostałam 2 owalne szt. kwarcu dymnego fasetowanego i 2 przekładki z cyrkoniami w kolorze miodu. Zamówienie było za 54zł, gratisy za 7,5zł. Bardzo fajne
Natomiast z jashek9 mam pewien problem. Zamówiłam tylko szpilki z topioną kulką oraz bigle. I niestety kulki w szpilkach są wgniecione jakieś, a bigle mają zupełnie inny kształt Eeehhh... nie lubie takich sytuacji. Oczywiście bez gratisów... Zobaczymy jaką dostanę odpowiedź na maila.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
A moje zamówienie z beadshopu będzie jutro wywyłanie
ciekawe tylko kiedy dojdzie...
|
|
#279 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak wyglądają : |
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich przygód z Jashkiem jakie ja miałam nie miał chyba nikt... czekanie 2 tygodnie na przeszyłkę... bo pracownik zapomniał sprawdzić konto płątności allegro.. szczegół ze pisałam w mailu że płacę w taki sposób... Kolejnym razem okazało się, że nie mają wystarczającej ilości bigli... i znowu czekanie tydzień na paczkę... i telefony od pani, która się gubiła we wszystkim... |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Niewłasciwy wątek trochę, ale kupiłam dziś rafię i właśnie robię z niej kolczyki. Jedne takie już zrobiłam i były chwalone, ale mi zabrali
więc robię kolejne w innym kolorze ![]() Co do jashka to ja w sumie nigdy z nim nie miałam problemów, bigle ma w takiej cenie jak w Armie w Warszawie, otwarte oczywiście (one są droższe niż zamknięte w Armie). A co do beadshopu to po prostu jak kupuję to od razu wszystko na co mam ochotę i myślałam że gratisy są współmierne do wielkości zamówienia, ale nic to, coś zrobię z tym gratisem :P zawsze da się coś zrobić ![]() Za to chociaż kamienie ładnie dobrane... oprócz jednych, ale przeżyję, schowałam je tak że w sumie nie widać że różne. |
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
To też nie na ten wątek ale skończę już tę historię z jashek9. Napisałam mu w mailu co dostałam. W odpowiedzi otrzymałam informarcję że takie wgniecenia mogą powstawać w trakcie topienia i że czasem udaje się uniknąć tego efektu ubocznego. A co do bigli to podobno niedopatrzenie pracownika, te na zdjęciu to była pierwsza partia i już takich nie sprzedają.
Trochę sie zagotowałam i wysłałam w kolejnym mailu zdjęcie tych niby poprawnych szpilek. Napisałam też że koleżanka kupowała u niego wcześniej takie szpilki i wyglądały o wiele lepiej od tych. Zaproponowałam wymianę. Dopiero wtedy przyznał że "wygląda to poważnie" i się zgodził na wymianę. W końcu stanęło na tym że wyślą mi dobre szpilki oraz 5 zł w kopercie na wysyłkę tych pogryzionych do nich. Przetopią je. Bigle w sumie są ładne ale chciałam takie z końcówką przyległą do loopika, a nie z taką odstającą. Tak czy siak juz ich nie robią i pozostaje mi tylko wygiąć tę końcówkę i bedą takie jak chciałam. Tak więc, reklamację przyjęli. Aniielico i Joanno_K, buziaki za pomoc i rady
|
|
|
|
|
#286 |
|
Joanna d'Moder
|
a ja muszę się teraz do czegoś przyznać.Pomyliły mi się nicki.Kupowałam u lukasza a nie jashka
.Przepraszam za wprowadzenie w błąd |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam ostatnio paczkę z Beadshopu
wartość - około 150 zł. Gratisy - kula jadeitu lawendowego (wysłałam do niego wcześniej maila, czy nie ma gdzieś jednej, bo mi to zdekompletowało naszyjnik - ktoś mi zwinął ) 12 mm, gładka; krople jadeitu oliwkowego - 2x1,80, 2m linki jubilerskiej -2x0,40; Millefiori -2x0,40; Swarovskie - 1,10. To chyba wszystko Idę robić zamówienie kolejne na Beadshopie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Jej, to miałaś raj gratisowy
![]() Ja już zrobiłam"świąteczne zamówienie" w Beadshopie i zobaczymy co wrzucą I w tacykoralików też A skoro już o gratisach. Mogliby zmienić ten opłakany dział z gratisami. Za każdym razem muszę wybierać te zupełnie niepotrzebne mi rzeczy, od dawna te same! Robię tam często zamówienia z powodu kryształków i już tych opatrzonych gratisów mam dosyć!
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie kupowałam na tacykoralików, ale może się rozejrzę
można do nich napisać o te gratisy, może zmienią, a nawet jak nie, to nic się nie stanie w końcu :P a na BeadShopie podoba mi się taniutka przesyłka no i gratisy dopasowane do zamówienia, a nie jak gdzie indziej, wszystko z innej parafii... a już naprawdę zrobiło mi się miło, jak zobaczyłam tą kuleczkę lawendowego /potem do nich już pisałam, żeby nie szukali, bo wybrałam coś innego/ Eh, mam nadzieję, że teraz dołożą coś super Zapewne zanim zamówię w końcu, to ktoś mi coś zwinie, ale cóż... Przynajmniej paczki szybko przychodzą, bo daleko nie mają :P dwadzieścia-parę kilometrów? Mogłabym się sama po nią ruszyć, ale dojazd też kosztuje
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, dojazd. Gdybym miała autko to już bym pruła naszymi drogami do beadshopu ;-)
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiesz co, będą prawdopodobnie na giełdzie w przyszły weekend w Spodku
(jeśli masz w miarę blisko )
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Ooo... fajnie. Może namówię mamę?
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
ja już moją namówiłam
trudno nie było :P też robi biżu czasami, więc rozumie się powodzenia w namawianiu Twojej
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Ale wam fajnie! W Białymstoku nie ma giełd i jedynym ratunkiem jest pojechanie do Wawy...
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Coolki do zamówienia za niecałe 8zł dały 2kwiatki gratis.
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio robiłam zamówienie za 6 zł, bo na gwałt potrzebowałam federingów a nie miałam pieniędzy na większe zakupy
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zamawiałam, tylko klientka dla mnie. Ja nic nie potrzebowałam, a ona chciała kolczyki koniecznie z masą perłową w konkretnym kolorze. Zamówiła mi 2 metry cienkiego drutu i tę masę. Pieniędze za materiały odliczę jej od kolczyków, a 6zł za przesyłkę nie.
![]() Fajna ta opcja zamawiania dla kogoś, (w innych sklepach pewnie też jest)
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj przyszło zamówienie z beadshopu
gratisy: 2 kuleczki w romby (zamawiałam takie, tylko w kropki ) 2 bazy koła z oczkiem 3cm (zamawiałam cztery 4cm) 10 miseczkowych nakładek (zamawiałam zupełnie płasekie talerzyki) zamówienie za 31zł, gratisy jak widać idealnie dopasowane, zresztą zamiawiałam dużo półfabrykatów. Rzeczy są ładniejsze niż u nich na stronie. kocham beadshop |
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś złożyłam u nich zamówienie na pokaźną kwotę... Zobaczymy, czy uda im się mnie czymś zachwycić - wszystko co chciałam wziąć, wzięłam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

Eeehhh... nie lubie takich sytuacji. Oczywiście bez gratisów... Zobaczymy jaką dostanę odpowiedź na maila.

więc robię kolejne w innym kolorze
.Przepraszam za wprowadzenie w błąd