|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolczyki tu i tam-bolało, czy nie?
Cytat:
Waham się bo na początku mi się nie podobał no ale nie mam co innego przebić |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Kokon pro
|
ja tez mam kolczyka co prawda aparat zdjelam jakies 2 tyg temu alae z aparatem nosilam poltora roku jakos ;] zdjecia byly w ktoryms z watkow piercingowych ;]
|
|
|
|
|
#274 |
|
Przyczajenie
|
Boże... nie macie se gdzie kolczyków robić tylko w ciepie?!!
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie raz tez obudzilam sie bez kulki... bo kolczyk sie odkrecil i kulke polknelam... wiec duzo prawdopodobienstwo jest ze jak polknie sie rowniez druga czesc to mozna sie udusic.
|
|
|
|
#276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i sepleniła, więc po paru miesiacach wyjęła kolczyk, a przebijała w dobrym studiu. Wczoraj moja 2 siostra była tam sobie zrobić kolczyk w brwi, na razie jest ok![]() Ja mam w pępku, goił się dość długo, ale nie było z nim żadnych problemów. Kiedyś sama robiłam sobie w nosie i brodzie, ale już dawno wyjęłam Choć mała blizna na nosie niestety jest Co do bólu - to samo przebicie raczej nigdy nie boli, to sekunda, i na dodatek jest przecież znieczulenie
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja język bez znieczulenia miałam przebijany
![]() Kulka akrylowa się trzyma, nie przegryzłam, jest OK. Natomiast jak założyłam większą akrylową to ją przegryzłam bo była dość spora i się zawadzała
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
ja jezeli moge Wam cos doradzic odnosnie kolczyka w jezyku, to powiem i przestrzege zarazem, zebyscie nie wymienialy sobie kulek na wieksze :P ja wymienilam na bodajze 8mm, na szczescie tylko gorna... no i po jakims czasie pojawil sie okropny bol jezyka bo kulka go uciskala ;] coz, czlowiek uczy sie na bledach a ja juz wiecej takiej glupoty nie zrobie.
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
A może miałaś za krótką "sztangę"? Bo jak byś miała dłuższą to jak mógł Cię uciskać?
Ja miałam 7 albo 8 mm i wszystko było w porządku, no oprócz tego, ze ją przegryzłam bo duża i akrylowa :P |
|
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam tzw snejka czyli na dole po obu stronach wargi .
Hmmm jesli ci sie do podoba to polecam co tam 5 min bolu ; ) Bo mnie bolalo bo mialam na raz oba przez kolezanke przebijane ale mnie to tam wszystko boli xD |
|
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak sie nie umie mocno zakrecić kolca to sie odkręci prosta sprawa.
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
A ja mialam kolczyk między piersiami , sztangę , jednak wyjelam go bo skora zaczela sie przecierac
jak sie wszystko zagoi to moze zrobie powtorke??;d
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam przekluwany pepek bez znieczulenia 2 razy - ptrzedtem myslalam ze nie wytrzymam, a w czasie zabiegu nawet nie czulam
Moge smialo stwierdzic ze zmienila sie moja psychika od tego momentu, smialo decyduje sie na inne zabiegi o ktorych moglam wczesniej pomarzyc (balam sie bolu)
|
|
|
|
|
#284 |
|
Przyczajenie
|
ja mam i w pepku juz nawet nie pametam ile lat z 7 chyba bedzie juz, i od 2,5 mam w
|
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
uczy - klilka razy sama, ale to wiadomo.. nie boli
pepek- sama, bo mam blizne nad pepkiem i koleżanka sie bała no to ciachh!! język- przekłucie nie bolało, tyle, że denerwowało mnie jedzenie papek i jadłam normalnie więc wiadomo.. podrażniałam ranę. długo więc język sie goił ale dbałam o inne rzeczy:d płukanie itp. |
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku, sama się przebijałaś? Uszy to rozumiem, dużo osób sobie samemy przebija ale pępek?! Chociaż ja bym uszu sobie też sama za nic nie przebiła. Mam jakieś odruchy bezwarunkowe i jak zaczna boleć to koniec z przebiciem. Uszy w "standardowych" miejscach dawno temu przebiła mi kosmetycza. Język w studio przebijałam, przmierzam się do pępka ![]() Ale samej to nigdy
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja tez mam kolczyka od jakis 3 miesiecy w prawej gornej wardze.. Nie bolalo,troszke krwi polecialo i zagoil sie dosyc szybko,wiec musze go ymienic na ciekwszy wzorek Kupilam zestaw kolcow Madonna z bioflexu i niedlugo zabieram sie do wymiany.PozdrawiamA to moj kolczyk
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam w języku (wyjęłam już), robiony oczywiscie bez znieczulenia, bylam chyba 2 osobą, ktorej facet dopiero po kursie przebijal.
Bolalo, ale mniej niz sie spodziewałam - chęć posiadania go była większa chyba
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi się taki.... Naprawdę nie bolało? A gdzie przebijałaś? W studio?
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Przebijalam w jakims salonie pod Wroclawiem (dokladnie niewiem gdzie to bo miasto mi nieznane)
Mnie nie bolalo jedynie czulam tylko lekkie uklucie jak "igla wchodzila" uklucie podobne do zastrzyka Mialam psikniete tylko jakims zimnym sprayem.Tylko teraz mam problem z tym kolczykiem z bioflexu Jest za krotki i nie moge nigdzie znalesc wiekszego Wiec musze sie z kulka meczyc..Pozdrawiam
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Od jakiejś godziny mam kolczyk w języku.
Przekłucia bałam się, że hoho, zwłaszcza bólu. I to prawda, że język prawie nie boli. Jestem totalną panikarą, ale nie sądziłam, że będzie aż tak ok ![]() Było po prostu lekkie ukłucie. A nawet napiszę, że całkiem przyjemne uczucie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;12102653]Od jakiejś godziny mam kolczyk w języku.
Przekłucia bałam się, że hoho, zwłaszcza bólu. I to prawda, że język prawie nie boli. Jestem totalną panikarą, ale nie sądziłam, że będzie aż tak ok ![]() Było po prostu lekkie ukłucie. A nawet napiszę, że całkiem przyjemne uczucie [/QUOTE]jej, sadomasohistko ![]() choc masz racje ze wiecej strachu niz to warte
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
noo przeklucie jezyka nie boli, a strach paralizuje hah.
moj kolczyk w tym roku ma 3lata )najbardziej balam sie cleavage i bolalo, chyba tylko przez ten strach ![]() i chetnie zrobie 2gi kolczyk w jezyku
|
|
|
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
haha
bo z kolczykami tak to wlasnie jest
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;12102653]Od jakiejś godziny mam kolczyk w języku.
Przekłucia bałam się, że hoho, zwłaszcza bólu. I to prawda, że język prawie nie boli. Jestem totalną panikarą, ale nie sądziłam, że będzie aż tak ok ![]() Było po prostu lekkie ukłucie. A nawet napiszę, że całkiem przyjemne uczucie [/quote]Ty masochistko :P: EDIT: Mój kolczyk właśnie skończył rok
Edytowane przez Alexandraa Czas edycji: 2009-05-08 o 13:38 |
|
|
|
|
#297 |
|
Konto usunięte
|
Oj tam zaraz masochistka...
![]() Po prostu było tak... No tak fajnie! ![]() Mój skończył tydzień i jeden dzień, rządzę! :P |
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w pępku. Muszę się przyznać, że bardzo bolało, że aż krzyczałam :/ A to dlatego, że jestem bardzo szczupła i nie można mi było dobrze złapać skóry :/ Ale bardzo szybko mi się zagoiło wszystko
I teraz jestem bardzo zadowolona :P Polecam gorąco ;] ;*
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o ból to to zależy od człowieka. Moja znajoma, która przebijała mi język, pracowała w studio, mówiła, że niektóre osoby, którym przebijała język krzyczały/płakały/prawie mdlały. A mnie tam nic nie bolało, tylko byłam troszkę zdenerwowana ale raczej normalne
![]() Chcę przebić pępek ale w ogóle się nie boję, nie rusza mnie to, natomiast chcę sobie jeszcze zrobić dodatkowe dziurki w uchu ale nad tą dziurką co normalnie mam i szczerze powiem, ze się boję bardziej niż pępka... |
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie przebicie języka bardzo bolało - zrobiłam się blada jak ściana
. Ale lubię moment kłucia... Bardzo przyjemny stan! ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

.

))
3/3/6-22/7/8
No i sepleniła, więc po paru miesiacach wyjęła kolczyk, a przebijała w dobrym studiu. Wczoraj moja 2 siostra była tam sobie zrobić kolczyk w brwi, na razie jest ok

Jejku, sama się przebijałaś? Uszy to rozumiem, dużo osób sobie samemy przebija ale pępek?! Chociaż ja bym uszu sobie też sama za nic nie przebiła. Mam jakieś odruchy bezwarunkowe i jak zaczna boleć to koniec z przebiciem. Uszy w "standardowych" miejscach dawno temu przebiła mi kosmetycza. Język w studio przebijałam, przmierzam się do pępka