|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czego się pozbyłyście?
Ja ostatnio przeżyłam ogrooooomne rozczarowanie!!! W związku z tym wydam Pur Poison Diora. W perfumerii wypadł pozytywnie, a że chciałam snobistycznie coś z Diora, zakupiłam właśnie to. ( zostałam pokarana)Spodziewałam sie kilera z ogonem.., tak go sobie wymysliłam, i co??? płaski słodziak, nie rozwija się, banałł przez wielkie Ł , trwałośc na mnie 30 min. ..paskuda jestem rozczarowana
Edytowane przez aga378 Czas edycji: 2007-11-10 o 08:15 |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Diesel Plus Plus został przez kogoś kliknięty i tym samym poleci w świat
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Carolina 212 poszła w świat.
Pa,pa. |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do konca "pozbylam sie", a oddalam w bbbb.dobre rece: Euphorie i E.Blossom oraz podarowalam bliskim mi osobom: Douce Amere i Flowerbomb EdP.
Oby pieknie sie nosily |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Pozbyłam sie minitury Burberry touch i Noa Perle.Pozbędę się już jutro miniatury Burberry Brit.W grudniu natomiast bzu YR, mrożonej herbaty E.Arden i odleweczki Addicta
![]() Usiłujęsię pozbyć jeszcze tego, co mam w podpisie, ktoś chętny?
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
U mnie trochę zmian. W świat poleciały
Kolekcja uszczupliła się i przybrała normalne (czytaj ludzkie ) rozmiary 15 flaszek .
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś rano pozbyłam się Joop Femme, a za 5 minut nowy domek znajdzie Mira Bai.
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, u mnie zmiany jak nigdy
Pozbyłam się Gucci II, Elixir Amor i Mira Bai (choć nadal bardzo lubię te zapachy nadszedł ich czas niestety ). W nowe ręce trafi także Extraordinary.Muszę jeszcze znaleźć nowych właścicieli dla Tesroi Lotos i końcówki Gaultier 2
|
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
W tym miesiącu pozbyłam się: L'eau par Kenzo, April Violets Yardley, Celine Pour Femme i miniaturkek: Poison i Organzy.
|
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
23-Lovely 24-Opium 25-Etra 26-Alchimie Za to Kingdom do mnie wróciło i czaję się ponownie na Fragile edt
Edytowane przez Etiuda Czas edycji: 2007-11-22 o 02:05 |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Pozbyłam się własnie RUSH2, niech cieszy inne oczy
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno oddałam miniaturkę Lou Lou w dobre ręce. Zapach mnie nie powalał na kolana, był właściwie OK, ale nie czułam do niego specjalnego przywiązania.
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
W marcu pozbyłam się:
24 Faubourg 24 Faubourg Eau Delicate zielonych Les Belles a ostatnio: Samsary Sa Majeste La Rose Chypre Rouge zapasu Madness Nie żałuję żadnych |
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Oddałam w dobre ręce Cristobala i Dolce Vitę
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie byloby szkoda......
![]() sama tez sie zastanawiam nad niektorymi flakonikami ale szkoda poslylac je w swiat.... nie dojrzalam jeszcze do tej decyzji
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wymieniłam go na perełkę
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
W październiku i listopadzie poleciały w świat: Green Tea, Poup'ee, Pink Sugar, Winter Kiss, wielgarna mgiełka do cielska Wish Chopard, mleczko gloriowe, maleństwo Midnight Poison, dzisiaj Amor Amor i (być może) trzydziestka Glorii poleci w dobre ręce.
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Splendor Arden, juppiiiii
Na A. poszły, już nie mogłam na nie patrzeć, choć flaszka ładna. Inna rzecz, że szczęśliwe zbycie nielubianego zapachu uczciłam zakupem kilku innych, wielokrotnie droższych
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Aktualnie jestem w trakcie pozbywania się: L de Lolita Lempicka, Black Bvlgari, Noix de Coco YR, Mleczko Migdałowe Aquoliny i mini OI. Trochę szkoda
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Poszły w świat Euphoria,Euphoria Blossom,Talisman Balenciaga,Bright Crystal Versace i jedna flaszka BC donny Karan(ale za nią w drodze Angel Lily).
Zdziwiona jestem reakcją na Euphorię ,bo jak w tamtym roku byłam nią zachwycona tak teraz wydaje mi sie jakaś denerwująca i sztuczna(czyżby na starość nos odmawiał mi posłuszeństwa?) |
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno dokonał się mały przełom - pierwszy raz pozbyłam się jakiś perfum
![]() KenzoAmour poleciało w świat. I małe Volie d'ambre. Nie takie to pozbywanie się straszne, nie tęsknię za żadnymi z tych dwóch. Dlatego będę musiała kontynuować akcję pozbywania się |
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście nie jest to takie straszne
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Pożegnałam Omnię, Euphorię i Infiniment ,,, pozbywam się właśnie Chic Herrery i zastanawiam się nad Romą,,, trudno było się przełamać bo chomiczą mam naturę
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak więc jutro pojedzie do nowego domku. |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie ktos kliknął Amarige Mariage
W związku z tym na dniach wysle je nowej włascielce![]() A ja moge zacząc szukac czegos nowego
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś puściłam w świat My Insolence z balsamem.Nie muszę sie jednak martwic-trafi w świetne ręce
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Pożegnałam się z Yrią i Lolą
już mają swoch następców
|
#299 |
|
spin doctor
|
Ja ostatnio pozbyłam się Hot Couture-kiedyś ukochane do tego stopnia, że nabylam 2 flaszki
Niestety obrzydły mi te pieprzne maliny, zmęczyly mnie i na dodatek nie podobały się małżowi więc poleciały w świat. Drugie to Dune-kiedyś myślalam, że świat się zawali jeśli nie będe miec ich w swojej kolekcji, cóż... po miesiącu trochę mi się znudzily, dojrzewałam do oddania ich i na dodatek mąż utwierdził mnie w tym przekonaniu mówiąc, że pachną tak jak cmentarz na Wszystkich Świętych ![]() ![]() Nowego domu szukają Miracle(kojarzą mi się z moją starszą ciotką ktora ich używa), Brit, Extraordinary(za ciężkie, za słodkie, za czekoladowe)i True Glow(moje dziecko po nich kicha )
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do kolekcji zapachów wyfruniętych dorzucam: SunMoonStars, Madness, Elixir des Merveilles, Desire, Tumulte (przespacerował się do drugiego pokoju, czyli do kolekcji mojej mamy)... Coś jeszcze?Więcej grzechów nie pamiętam.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Niestety obrzydły mi te pieprzne maliny, zmęczyly mnie i na dodatek nie podobały się małżowi więc poleciały w świat.