|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje male twórczości
Onyksowe są naprawde sliczne...
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie ostatnie i potem zaraz wrapki.
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie najbardziej podobają się pierwsze onyksowe, te z listkiem
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
zuteria dziękuję
jak mówi moja koleżanka dobry pomysł nie jest zły. lubie komentarze, które pozwolą mi podnieść warsztat. owijam czasem, bo jak widze że nie idzie to ide zająć się zwyklakami![]() 101Milka Dziękuję ![]() naila Dziękuję i miło że zajrzałaś ![]() A teraz porcja nowości. fioletowe kwiatki nie takie nowe ale gdzies mi się zapodziały wszędzie kamienie![]() 1* maleńkie oponki turmalinu i ametystu 2* fluoryt i ametyst- jeszcze mi się fiolet nie znudził 3* masa perłowa i labradoryt - takie marynistyczne ![]() 4* fluoryt złoty i bali - ostatnie polubiłam je wplatać gdzie się da, ale nie wszędzie pasuje.... 5* onyks, fluoryt 6* wałeczki hmm co to było? 7* peridot, zielone kwarce 8* masa perłowa, kwarc jagodowy To na tyle w przerwie od nauki wrapowania. Zapraszam do komentowania
Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-08-01 o 16:40 |
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
z poprzedniego wrzutu śliczny wrapek, a z ostatniego 1 i 2 cuuudowne
Chętnie bym takie ponosiła
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak! 1 i 2 przecudowne
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Typuję tak jak dziewczyny
Najbardziej podoba mi się "Zapach łąki" (ładne kolorki no i fajnie te kulki wykorzystałaś nad gronkami, na początku byłam przekonana, że sama tam tak pofalowałaś drucik i spiętrzyłaś naprawdę trafiony pomysł!), "Zapach łąki"(są tak urocze,że na pewno pachną;-) ), "Blue ocean" (sympatyczne to pałeczkowate połączenie) i jeszcze "Lawender"(miły dla oka składaczek). Fajny wrzucik
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie pierwsze. Śliczne są.
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Nie będę oryginalna. 1, 2 i trzecie oraz przedostatnie. Pozostałe też fajne ale wymienione najlepsze.
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Ametystowe piękne
i ostatnie.
|
|
#282 |
|
www.dulcedo.pl
|
Przyjemny bardzo wrzucik - te nóżki na kolcach simpatiko. Pierwsze naj-naj
.
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
iwogg,101Milka, Kasia83, lubomirka dziękuje ślicznie:
no widzę że pierwsze naj to posiedzę trochę nad owijaniem tych maleńkich oponek no a póki co mam nowe bali to będzie myslę też jakiś gronkowy dodatek![]() póki co przerobiłam swarovskie wrapowane i oto takie coś mi wyszło. c myślicie? dodaąłm kryształki górskie i peridot z oliwinem |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Są śliczne, ale myślę, że przydałaby im się jeszcze kąpiel w oksydzie.. Wtedy dla mnie byłyby obłędne
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie przydałaby się oksyda i więcej kamyczków oliwinu - jakieś takie gołe mi się wydają... ale to moje odczucia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie do oksydy, wtedy nabiorą szlachetności. Ale poza tym wspaniałe.
|
|
|
|
|
#287 |
|
www.dulcedo.pl
|
A ja bym nie oksydowała, bo te jasne kolorki wyglądaja barzo milo z czystym srebrem. Bardzo ładne.
ZAPRASZAM do mojego świata. Edytowane przez lubomirka Czas edycji: 2009-08-07 o 12:01 |
|
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj...zajrzałam, obejrzałam wszystkie 25 wrzutek
masz wiele ciekawych pomysłów i widać, że starasz się rozwijać - tak trzymać!moje typy: W1 - 1,2,3 - są brardzo ładne, ale nr 4 zasługuje na WOW W4 - obie pozycje rewelacyjne W5 - 2 - kocham granaty, i forma też świetna, 1- bardzo mi sie podoba W6 - 5 - ładne, równiutkie - tylko zdjęcia nieostre ![]() W7 - 6 - śliczne gronka - podziwiam, mnie takie ładne nie wychodzą W8 - 1 - bdobry projekt, szkoda, że druciki poucinane na ostro - to psuje efekt W11 - 2 - ładne i proste - takie lubię, 3 - oj przemawia do mnie ta zieleń W13 - ja ten wisior już znam... i rzeczywiście coś nierówno ta oksyda łapnęła... dziewczyny dobrze radzą ![]() W14 - 1 - pierwszy bardzo inteesujący projekt W15 - 1 - jestem pod wrażeniem ![]() W16 - 1 - bardzo ładne, choć troszkę krzywo owinięte, no i coś z ostrością na tym zdjęciu jest nie tak ![]() W18 - 1/2 - ładne równe, bardzo plastyczne ![]() W20 - 6 - urocze W21 - bardzo ładne, chociaż na moje ten loopik przy sztyfcie nieco za duży, ładne mocowanie kamieni ![]() W22 - 1 - znacznie lepiej wygląda po oksydzie, 2 i 3 - bardziej mi się podobały bez oksydy W23 - 2 - śliczności - jak robisz te szpice na końcu drucika, mnie zawsze wychodzą kulki albo owale ![]() W24 - 1 wyglądają bardzo smakowicie, świetnie dobrane kolory, 2 - bardzo mi się projekt podoba, chociaż łańcuszek zmieniłabym na rollo tak 1,7 do 2,3mm) W25 - rewelacja, proste a z pomysłem ![]() no, to wrzuciłam moje typy, czekam na więcej
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładny wrapek i ja oczywiscie wolałabym po oksydzie, ale taki też śliczny. Tak trzymaj. Czekam na więcej
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Cudny wrapek... ale ja bym zrobila oksyde...
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
wrapek cudny - mnie akurat rtam wystarczająco kamyczków, ale faktycznie oksyda bardzo by się przydała - nadała by wrapkom głębi... nawet leciutka....
a z poprzednich najbardziej zachwyciły - fioletowe z różyczkami i głębia oceanu - piękna ta masa perłowa. te ze stópkami sa za to przesympatycznie - wakacyjne
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Dagus, gratuluję kolejnego wrapka i dołączam do głosów optujących za lekką oksydą.
Z poprzedniego wrzutu jak dla mnie zdecydowanie najlepsze są dwie pierwsze pary. Ładne, bogate projekty i przyjemna kolorystyka. |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Killa Ree witam w moich prochach. niezmiernie mi miło że chciało się tobie przejrzeć cały wątek
W1 -dziękuję to moje pierwsze wrapki![]() W7 - mnie też nie zawsze gęsto to wychodzi tzreba poćwiczyć![]() W8 - tak, jeszcze wtedy nie dogadywałam się z palnikiem. myslę żeby je zepsuć i przerobić... W16 faktycznie. zdecyduję się poprawić. no z ostrością nic nie zmienię mój aparat jakoś tak centralnie tylko łapie:/ W22 - i jak tu dogodzić. zoksydowałam za namową ale w tym wypadku nie żałuję, już się nie boję oksydy a i kamień jakiś mało idoczny był ![]() W23 - a ja wole kulki ale takie szpice wychodza jak topię drut pr.999 W24 - to cieszę się , że jakies uznanie je spotkały mnie też sie podoba, no a łańcuszek to pewnie nie mogłam znależć wciąż nie mam zorganizowane tutaj swojego miejsca... ale juz niedługo ![]() W25 - proste bo ja prosty człowiek jestem heheh narzaie mi ciężko ten drut okiełznać, znaczy nie podoba się mi to jak wychodzi wam ![]() zapraszam ponownie ![]() cayen1 dziękuję więcej wrapków. no za jakiś cas będą nowe. ale u mnie to jakoś wolniej się odbywa...ABRA_ABRA, falling in love, confused, saadia, 101Milka no to oksyduję dziękuję![]() LadyArgerich witaj i dziękuję popprawłam kolorystykę może z czasem i zdjęcia poprawię
Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-08-11 o 08:23 |
|
|
|
|
#294 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo ładne, wszystkie prace mi się podobają no oprócz tych kolczyków z zielonymi kamykami
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Fajne prace, podobają mi się |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
smoczyagat dziękuję
![]() witrylow cieszę się i zapraszam ponownie ![]() nowości. trochę leżą, ale ostatnio mało robiłam. wrapkiem pochwalę się jutro. może trochę lepszy od wczesniejszego a póki co dyndające minerałki w srebrze
|
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze są śliczne. Czekam na wrapka
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
wrapek jest naprawde śliczny! ma klimat
widać pare niedociągnieć ale to kwestia wprawy
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zupełnie się nie znam na tej robótce, ale bardzo, bardzo mi się podobają Twoje prace, mam też swoje naj... - podziwiam, podziwiam Twoją twórczość i ogromne
![]() .
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

jestem również

jak tylko podszkolę warsztat
no widzę że pierwsze naj to posiedzę trochę nad owijaniem tych maleńkich oponek