|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
heja
niemiecki próbny minął. nie było trudno.. za 15 minut mam korki z ...niemca a na jutro wielki zapieprz, historia <rzygi> i spr z niemca plus jakies chore zadanka, w ogole babka bedzie sie darła na mnie, ze na fakultety nie chodzę, jak mam jej wytłumaczyć, że nie i już ?!
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dzień dobry. ;**
Cześć, Dominika. ![]() --- Żbiczki, nie wyrabiam. -.- Mój nos, głowa, wszystko, czuję się, jakby przejechał po mnie niemiecki kombajn. Nie byłam w szkole oczywiście , przeczytałam Mistrza i Małgorzatę do końca, ogarnęłam arkusz z wosu, nauczyłam się słówek z ang. Jestem całkiem wydajna w nauce jak nie chodzę do szkoły.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam o maju a napisałam aktualny miesiąc ![]() chyba znowu będę jedna z pierwszych rozpoczynających ustne tak jak to było ze studniówka, ale cieszę się, że tak szybko mam. kurde już zapomniałam jak dobrze pisało mi się z kolegą z gimnazjum...w ferie nawet do 3 siedzieliśmy na gadulcu...
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-04 o 17:14 |
|
|
|
|
#274 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szczerze mówiąc, jak mnie ktoś nie zaciągnie, nie zapisze, to ja tez nie pójdę ![]() to miej wywalone i się nie wkurzaj już tak ![]() jeszcze dwa miesiące... jeszcze dwa miesiące... ![]() to jak Ci się tylko zdaje to nie wiem, dziwne to, nie powinno tak być. ale na to mi pomagało kiedys picie picie i jeszcze raz picie duzych ilosci wody z cytryną. i lezenie pod kocykiem. w gimnazjum mialam czesto takie problemy. teraz to raczej po prostu czesto korzystam z wc ![]() Cytat:
co to za pomysł, to ja nie wiem. ale nie zgodzili sie, żeby to tam stało. Cytat:
![]() najwyzej zgódź się na jej pomysl, jakikolwiek on jest, skoro i tak bedziesz miala prezent od siebie siebie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale dobra jest podobo na nałukę, musk ![]() swoją drogą to przytyłam w końcu troszkę ![]() taki mój mały sukces ![]() Cytat:
![]() mam tak samo, dlatego dziś zostałam w domu, ale... bardziej poświęciłam czas na odpoczynek i troszeńkę chemii, niż na efektywną pracę, ale... chyba potrzebowałam tego, z tym, że... mam wyrzuty sumienia ![]() a z polskim to ja mam to samo co Ty, ostatnio leżałam i zastanawiałam się jak idą po kolei epoki, nie mogłam sobie przypomnieć a nigdy nie miałam z tym przedmiotem wielkich problemów, ba, nawet kiedys dawno temu myślałam, że może ja z polskiego lepsza jestem, niż z matmy ale już mi minęły te złudzenia ![]() wiem, że więcej bym z polskiego wiedziała, jakby mi nie zmieniali co roku nauczyciela na coraz gorszego ![]() ostatnio... całkowice sie wyłączam na polskim, to straszne jest... Cytat:
![]() Cytat:
![]() powariowali?! tak można? Cytat:
![]() tylko nie dziś, mam wyrzuty sumienia, że tak mało zrobiłam, zabierzcie ode mnie tv |
|||||||||
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
a no w sobotę, chyba można
![]() w ogóle nawet się nie waż mieć wyrzutów sumienia bo . Marta mnie nie było ok. 5 dni i też miałam ogromne wyrzuty sumienia, a okazało się, że wcale nie mam tyle do nadrobienia i świat się nie zawalił jak mnie nie było. oglądam Majkę, wkurza mnie ta Kasia. Jaka ułomna, zachowuje się jak dziecko. -.-'
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza.
Żbiki zasuwają z nosem w książkach. ![]() Cytat:
najpierw Rydzyk musi umrzeć. Chociaż nie powiem, ja też nie popieram tego pomysłu, bo to sprowadzanie wartości moralnych do poziomu przedmiotowego. Przedmiot = byle co, nic metafizycznego.U mnie popularnym błędem w klasie jest wskazywanie klasycyzmu jako epoki.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam wyrzuty sumienia, że zrobiłam sobie wolne, żeby się pouczyć czegoś ważnego, a zrobiłam bardzo mało... dużo za mało... a ja się wciągnęłam w 1-wszą miłość ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
właśnie ja to też odebrałam jako odbieranie moralności w bardzo przedmiotowy sposób. z ust mi to wyjęłaś. może nie wskazałabym klasycyzmu jako epoki, bo generalnie to już sobie przypomniałam jak po kolei idą ale długo bym się zastanawiała, do której epoki przypasować to "pojęcie"
|
||
|
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jednak?
![]() U mnie właśnie też ale jak dowalili trzy humany, dobre osoby się rozproszyły, wszyscy co się nie podostawali, poszli tam, to co się dziwić ![]() Nawet się nie pytałam nauczycieli, ale wszyscy potwierdzają moją wersję ![]() Jutro się muszę przejść do dyra, to się przy okazji upewnię ![]() Cytat:
Wiem, wiem, już pisałaś, ale tak mnie to rozbawiło Ale z tą sobotą to pojechali...Ja pewnie będę miała angielski R z okolicach 28-9, zawsze są na końcu rozszerzone obce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
P. i M. (akurat ci, co wyżej pisałam) z mojej klasy tak to uwielbiają ![]() Mi się to kojarzy tylko ze sztuką ![]() -------- Ogólnie mam takie odczucia jak Beata po polskim, dzisiaj siedziałam 7 godzin w szkole, z tego 3 na z 2 miesiące przed maturą...Mama przyjechała taka dumna z wywiadówki z listem gratulacyjnym i mam 5 z takiego wielkiego sprawdzianu z fizyki ("przyznaję, zrobiłem Wam trudny ") Idę do wypracowania
|
|||
|
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubię 1-wszej miłości. Najlepsze jest to, że w każdym serialu, jakby się zmówili, że jakiś porządny bohater będzie miał romans. Na wspólnej Kinga- Andrzej, M jak miłość- Marek- Grażyna, Pierwsza miłość Majka- i chyba Michał? ![]() dobra czekają mnie słówka z angola- żywienie, zakupy i usługi . ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
kujon, kujon, bÓ. A tak na poważnie chylę czoło
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-04 o 19:22 |
||
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba jutro nie idę do szkoły. Znaczy nie mam ochoty. Boję się francuskiego, bo mnie dziś widziała w szkole a nie byłam na jej lekcji i stwierdziliśmy że już nie damy rady xdA tak to do jutra do 23.59 mam wysłać prezentację - zaliczenie działu Statystyka. Nie mam w ogóle koncepcji
|
|
|
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sobie chętnie sobie zdawała jeszcze po dwóch miesiącach - w lipcu ![]() Jaki kujon list gratulacyjny dostają na półrocze rodzice właśnie tych uczniów, którzy mają >4,75 a dzisiaj wychowawca kazał mi zostać po lekcji, mówił, że tak ładnie piszę te sprawdziany powtórzeniowe, wyróżniam się i chociaż nie ma żadnych konkursów, to na tyle odstaje, że mi postawi 6 z fizyki Ale co Ci się pokićkało? (FF zna to słowo? :ekk: )Cytat:
Statystyka jest do bani, tylko pełno głupich rachunków, które w normalnych warunkach robi Excel, ale nie, w szkole dostajemy KALKULATOR PROSTY i liczta dzieci
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-03-04 o 19:31 |
||
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartowałam z tym kujonem. Kurcze, mieć taką średnią, rządzisz. FF >
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziewczyny, muszę podzielić się wrażeniami. ![]() W obecnej chwili żałuję, że zrezygnowałam z rozszerzonej matmy. Poszłabym na medycynę do Łodzi. Byłam przy stoisku uniwerystetu medycznego w Łodzi jakieś pół godziny i rozmawiałam z lekarzem, który tam ukończył medycynę, a teraz robi specjalizację. Mają świetne warunki studiowania, lekko zmodyfikowany tryb zajęć [bo muszą w końcu trzymać się reguł] w ten sposób, że jest dużo możliwości praktycznego przygotowania do zawodu, a nie tylko teoretycznego. Ogromna ilość fakultetów związanych z naukami medycznymi. Kurna, pluję sobie w brodę. W końcu zaczęłam go pytać ogólnie o zawód lekarza i zajęcia, a nie tylko w warunki itp. Pytałam o zajęcia z anatomii, i egzamin z anatomii, i o LEP. Przyjemnie się z nim rozmawiało. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- U mnie też są w sobote, ale ja nie mam w ten dzień tygodnia. ![]() Cytat:
![]() Objerzałam przedwczoraj. ![]() Przechodziłam koło kuchni i zaintrygowała mnie Lucyna w łóżku z Bartkiem. 'Och, jesteś fantastyczna." Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Marta, olałaś mnie dziś. Nie wybaczę Ci tego. ![]() Edit: Idę do nałuki.
|
|
|
#285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wee, ja wcale nie chce tego uwielbiać grzyb u mnie jest w salach, które są w piwnicy, i co zrobili z tym? (bo to za kaloryferami) - zakryli deskami kaloryfery przez to musielismy zmienic salę, bo nasza pani ma problemy z plucami, ten grzyb niebardzo by byl pomocny ![]() ale szczerze mówiąc to nigdy nie smierdział nawet, może dlatego, że mimo wilgoci od ziemi, z zewnątrz, w środku jest tam zawsze duszno i gorąco. bo ogólnie taki grzybek kropnie śmierdzi ![]() a z tym wosem to dos.rał/a ![]() Cytat:
w sb mam najpierw biol, potem chemię, a potem idę do koleżanki na wino. więc widzisz jak to jest. ale teraz siedzę i robię, żeby już sobie kompletnie w brodę nie pluć ![]() ja nawet jak mówię sobie, że zrobię w weekend to i tak żałuję, bo wiesz... mogłabym zrobić i dziś i w weekend coś ![]() a czy u mnie zapieprz? szczerze ... nie.hist, geo, fr - już nie mam. na hist czasem idę, czasem nie, przewaznie albo spię w domu smacznie jeszcze, albo ide na chemie do innej klasy na polskim przeważnie się nudzę, staram się teraz czytac do prezentacji teksty bo zaczelam wiecie co robić żarem. jestem więc na 50 str ZiK ![]() na matmie... ech, z matmy to ja nigdy nie mam nic zadane, a jak mam, to nikt tego nie robi, bo pani tego nie sprawdza więc siedzę sobie na korkach i robię to, co sprawia mi problem, bo bez tego, to nie wiem jakby tą maturę zdała, mimo, że matma nie jest dla mnie problemem .z wosu musimy być na lekcji, a spr. wiadomo jak napiszę - ściąga. na pp nie chodzę a chyba jeszcze powinnam.na fiz też ![]() na religii moge powiedzieć, że idę np. na chemię i sobie iść... ![]() nie mam źle, nie muszę uczyć się innych przedmiotów w ogóle .ale czuję, że muszę sporo zrobić z tych ważnych przedmiotów, i ewentualnie z tym mam zapieprz, ale tylko jeśli sama chcę się uczyć, bo jak nie, to tak na prawdę mogłabym nie robić nic ![]() gÓpia szkoła ![]() Cytat:
o statystyce? to ja wam opowiem coś zabawnego my mielismy zrobić notatkę ze statystyki, a w poniedziałek piszemy sprawdzian w grupach z tego działu Cytat:
u nas ostatnio pani na biol oddawała sprawdziany i mówi: Najlepiej napisała... nic dziwnego z resztą- Marta. ![]() ale szczerze mówiąc, niewiele to dla mnie znaczy, tylko łechta moją ambicję... bo... pisałam maturę na korkach z biol. miałam aż 48% bo ocena i matura nie mają nic wspólnego ze sobą ![]() a ze statystyką masz rację ![]() uwielbiam zadania, gdzie można zrobić je w pamięci, ale nie - rób tabelkę!
|
||||
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam sprawa wygląda z podstawową matmą? nie masz szans się z nią dostać? mówiłam Ci że UM w Łodzi jest fajny ![]() oni w ogóle sa siebie warci ![]() nie mam pieniądza, żeby Ci odp ale nie bylam dziś, jutro będę. choć jakbym wcześniej wiedziała, to bym przylazła
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-03-04 o 20:06 |
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Mam zaprezentować wyniki jakiejś ankiety i poobliczać do tego różne pierdoły
P. - nazwisko księdza, cytat z mojej matematyczki xd |
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
Miałam się dzisiaj cały dzień uczyć i lipa
poszłam na 2 piwka, później wpadłam do chłopaka, napisałam ściągę, a teraz piszę notatkę z polskiego. ![]() Miałam jeszcze na jutro zrobić wielki projekt na rachunę, ale facet się ulitował nad nami i przełozył nam na wtorek
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-03-04 o 20:26 |
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Marta rozumiem o co chodzi.
Nas trochę tyrają, ale wydaje mi się, że oni chcą żebyśmy jak najszybciej zdobyli odpowiednią ilość ocen, a potem dadzą nam spokój.A z angola, matmy i wos-u muszę się niestety przyłożyć,bo tu już nie ma zmiłuj. dobra idę wziąć prysznic, nauczę się jeszcze kilku słówek z rozszerzenia (mam aspiracje na 6 ) i chyba odpocznę.
|
#290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, ja to miałam 5.0, gdzie tam 4,75 ![]() Firefox ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też był w bibliotece, to zrobili remon w tamtym roku, a już jest to samo a teraz wylazł we wszystkich salach od wschodu/południa (?) i tak śmierdzi, że koszmar... Siedzieliśmy dzisiaj w tej 12 ciepło ubrani, a okna pootwierany na full... A to niby nasza sala, jak od 1.04 wraca wychowawczyni (tak, tak, jeszcze trzy tygodnie mam polski z ... )![]() u mnie się w miarę sprawdza, tzn proporcjonalnie do ocen napisaliśmy np próbneCytat:
----- Wywaliło mnie i musiałam pisać to jeszcze raz
|
||||
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo to jak już raz wlezie, to sam remont nie starczy, przeciez to w ściany gdzieś włazi ![]() tylko 3 tyg.! a pomyśl sobie co będzie potem, ja muszę męczyć się do końca hm, z matematyki, fizyki, chemii... angielskiego - sprawdza się ![]() ale nie tam, gdzie trzeba trafić w klucz ![]()
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Wybiera się któraś z Was może na UJ ? bo wlasnie zajrzałam na strone gdzie sa zasady rekrutacji itp. i jak sa tabelki np. na prawo to nie ma wzięte pod uwage czy to podstawa czy rozszerzenie ;/ na zadnym keirunku nie ma.. jak to rozumieć? pogubiłam się
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tam nie wybieram
)podaj linka to zobaczę ock
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj spokój, w piwnicy to ten grzyb wygląda jakby miał z 50 lat ![]() Trzeba było wiedzieć, co wybierać na maturę ![]() ![]() --------- Napisałam piękne wypracowanie (taa, 6 stron, a się bałam, że będzie za mało )
|
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() I z religii, z 30 stron! U mnie jakbyś nie poszła na religię to o matko. Ksiądz jest tak konfliktowy. Zresztą opowiadałam Wam, że nie zgodził się przełożyć nam lekcji z 7-mej godziny lekcyjnej na 5 w piątek, żebyśmy poszli wcześniej do domu. Mimo że mógł, bo miał w tym czasie okienko, ale nie, nie przełożył, żebyśmy poszli wcześniej do szkoły i czekaliśmy 2 godziny na religię. A spróbowałabyś nie przyjść. ![]() Na historię jeszcze chodzę, choć myślę, że się to zmieni niedługo. ![]() Niemiecki mamy już olany. ![]() Geografię skończyłam w tamtym roku. WOK jeszcze mam, na którym oczywiście nic się nie robi, bo prowadzi go ta sama nauczycielka co polski. ![]() Brawo za biologię. A arkusz, może był z tych trudnych? ![]() Cytat:
No raczej nie mam szans się dostać. Odnosząc do progu z zeszłego roku, musiałabym napisać wszystko praktycznie na 100%, a myślę, że matemtayka lepiej pójdzie niż fiyzka, więc i próg podskoczy, a na 100% przecież nie napiszę. Żałuję teraz, że z matmy zrezygnowałam, przecież i tak nic nie traciłam, a arkusze rozszerzone pisałam na 60% przed powtórzeniem 2/3 materiału. Cytat:
![]() Ja poszłam spać o 22.30, bo jestem wykończona ciągłym niedoborem snu. ------ Idę do szkoły. ![]() Na ang się nic nie uczyłam, a mam dziś sprawdzian. Na przerwie przed lekcją. Dobra, idę. ![]() Miłego. Nie wiem czy dziś wpadnę, bo mam dużo w moim planie, a umówiłam się dziś, więc nie wiem czy będę miała siłę odpalić komputer.
|
|
|
#296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja epoki bym wymieniła, nawet ramy czasowe znam i głównych twórców. gorzej z motywami, muszę powtórzyć. Cytat:
wtorek 4.05- polski (x2) środa 5.05- matma czwartek 6.05- angol (x2) piątek 7.05- ustny angol P (g.17:10 )czwartek 13.05- geo poniedziałek 17.05- ustny polski (g.14:30) wtorek 18.05 - ustny angol R (g. 12:45) a u mnie w prywatnym LO też mają ustne w weekend tylko i wyłącznie dwa dni tylko, bo ich jest 17 osób i jedna klasa tylko. więc mają 8-9.05 ustne matury ![]() Cytat:
tak mi się wydaje, że gdzieś pod tą tabelką coś tam było. Nie poszłabym dzisiaj do szkoły, ale baba od polaka powiedziała,że jak ktoś nie przyjdzie na sprawdzian to ma od razu pałkę. Oczywiście nic się nie uczyłam świetnie.a to z metod twórczych (naturalizm, symbolizm, realizm itd) niby ogólnie wiem o co chodzi, ale np. typy narratora albo jakieś tam szczegóły inne.. no nic, na matmie się połuczę z tego. Ogólnie to ja też mam wyrzuty sumienia trochę, bo nie wiem jak zdam maturę. Z angla jeszcze nie zaczęłam się przygotowywać (powodzenia sobie życzę). ten weekend mam znowu zawalony. Dzisiaj A. przychodzi robić ze mną ten prezent (jednak zgodziła się na czekoladę, byłam nieugięta), a jutro te uro, wrócę pewnie nad ranem, będę spać do południa.. i ch*ja zrobię. jeżu. ![]() chyba przyszły tydzień przechoruję. Chociaż nie wiem, G. ma urodziny 10.03.. muszę być w szkole z prezentem. To chociaż sobie poniedziałek i wtorek zrobię wolny,albo nie wiem co. już mam serdecznie dosyć tej szkoły. Jeszcze baba od polaka kazała nam się nauczyć wiersza na pamięć.. tak mi się to w życiu przyda, że o ja pikole. idę się ubierać, zaraz trza z domu wychodzić, a jeszcze chyba by mi się przydało ogarnąć trochę pokój. co by się A. nie wystraszyła ![]() miłego dnia Żbiczki;*
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Ja umiem epoki po kolei, wyznaczniki z grubsza też, autorów jako tako, pewnie z jakimiś błędami, też bym przyporządkowała. Zresztą nas polonistka dobrze nauczyła, że epoki naprzemian się przeplatają, tj. jeśli w średniowieczu najważniejszy był Bóg, to już w renesansie nie, ale w baroku tak. I tak na zmianę. Odrzucanie poglądów poprzedniej epoki i przyjmowanie tej jeszcze wcześniejszej + dodanie jakichś swoich. Cytat:
![]() Cytat:
04.05 - polski, P i R. 05.05 - matma, P. 06.06 - angol, P. i R. 07.05 - wos, R. A ustne jeszcze nie wiem. dzisiaj prawdopodobnie wych. rozdała kartki, ale mnie nie ma w szkole, więc dowiem się dopiero w pon. --- Posłusznie melduję, że już prawie przeczytałam Granicę. Mol książkowy się ze mnie robi, tylko patrzeć, jak dostanę skrzydełek i będę zżerała ubrania.
|||
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
dobry bobry ;*
myślałam, że będzie coś do poczytania a tu lipa. z angola dzisiaj jakoś mi poszło, z polskiego czytanie ze zrozumieniem chyba też ok. Z ostatniego spr. z chemii dostałam 4 w ogóle się nie spodziewałam. dobra ja mykam, dzisiaj będę czytała książki. ;* może wieczorem wpadnę...
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
to ja przyszpanuje
![]() dzisiaj oddaje spr-y z polaka... i co 5-teczka! ależ bylo moje zdziwienie! 84 %... chociaż z drugiej strony,teraz jak tak dobrze napisalam pomyśle sobie jaka ja jestem suuuuuuper z pl i się nie będe uczyć do matury :/
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#300 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

a na jutro wielki zapieprz, historia <rzygi> i spr z niemca plus jakies chore zadanka, w ogole babka bedzie sie darła na mnie, ze na fakultety nie chodzę, jak mam jej wytłumaczyć, że nie i już ?!

)
, przeczytałam Mistrza i Małgorzatę do końca, ogarnęłam arkusz z wosu, nauczyłam się słówek z ang. Jestem całkiem wydajna w nauce jak nie chodzę do szkoły.

a nigdy nie miałam z tym przedmiotem wielkich problemów, ba, nawet kiedys dawno temu myślałam, że może ja z polskiego lepsza jestem, niż z matmy
ale już mi minęły te złudzenia 

. Marta mnie nie było ok. 5 dni i też miałam ogromne wyrzuty sumienia, a okazało się, że wcale nie mam tyle do nadrobienia i świat się nie zawalił jak mnie nie było.
i mam 5 z takiego wielkiego sprawdzianu z fizyki ("przyznaję, zrobiłem Wam trudny 

u mnie się w miarę sprawdza, tzn proporcjonalnie do ocen napisaliśmy np próbne
) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)