Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec 2009 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-06, 22:49   #271
Heksa
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Heksa fajno że wróciłaś-uwielbiam Twoje cięte tekściki
A ja Ci powiem, że myślałam że mnie nie lubisz. Nie pytaj czemu tak myślałam, bo nie mam zielonego pojęcia

Heksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 22:54   #272
Carolajna24
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Heksa Pokaż wiadomość
A ja Ci powiem, że myślałam że mnie nie lubisz. Nie pytaj czemu tak myślałam, bo nie mam zielonego pojęcia
a czemu tak myślałaś:cojest :

tak serio--->to często takie długie wywody piszesz a ja biegiem na kompie to tylko wzrokiem przelatuje i nic nie pisze na te tematy
ale krótkie teksty czytam

jak mi sie chce

żartuje
może to nie miłość od pierwszego wejrzenia ale lubie

no-kupiłam buty i mogę iść spać w spokoju nie sobie Darii papucie

TERAZ MNIE NIE ZACZEPIAJCIE BO BEDE MUSIAŁA BRUDNA I SPOCONA IŚĆ SPAĆ BO MI CZASU NA PRYSZNIC BRAKNIE
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 22:58   #273
Heksa
Wtajemniczenie

Caro musisz mi wybaczyć te długie wywody Cały dzień siedzę z Ignaśkiem w domu i tęskno mi do rozbudowanych wypowiedzi Z Igim prowadzę krótkie, proste dialogi to swoją potrzebę wypowiadania (pisania ) zdań podrzędnie złożonych realizuję Waszym kosztem
Ale ok - postaram się pisać krócej żeby chciało Ci się mnie czytać
A za ten tekst o miłości nie od pierwszego wejrzenia... powinnam się obrazić i odejść z wątku. Ewentualnie wysmarować sobie nadgarstki keczapem i zagrać w ten sposób na Twoich emocjach :P

Stary 2010-04-06, 23:18   #274
Angel_1232
Raczkowanie

Ursull
Masz rzeczywiście przerażające sny, może czytasz i oglądasz mocne sceny. Ja tak mam poruszy mnie coś to od razu mi się śni.

Bóli nóg nie miałam.

W którym tygodniu będziesz na usg? może być 20 już? powiedzą Ci płeć dzidziusia? będziesz pytać? jak będziemy wiedzieć girl or boy to pooglądam ciuszki dla dzidzi

Milena to ładna rozrabiara. Moja siostra nazywa Jaśka chuliganik jak widzi że nie może usiedzieć 2 min, ale Twoja córa to go pobija w rozrabianiu. Najlepsze jest to, że nasze dzieciaki rozumieją już bardzo dużo, robią rzeczy celowo, my się zastanawiamy skąd one to wiedzą, a tu nadszedł czas zwrócenia większej uwagi na wysławianie się i zachowanie. Jaśko zaczyna naśladować gesty i sposób mówienia.

Superzabula
nasz imiennik chory, buziaczkiwracajcie do zdrówka

Carol
Twoja teściowa to ma pomysły, dziecku na zatwardzenie czekoladę dawać, bieduś umęczył się przez nią. Ludzie nie mają wyobrażni.

Marika
No to Tata zrobił wietrzenie hihi...dobrze dla pupki odpoczeła.
Angel_1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 23:31   #275
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

milena - wózeczek fajny, ale on nie jest kubełkowy tak? A ten jeżdzik co masz to fajny tylko pytanko mam on ma koła gumowane? bo one chociaż troszkę tłumia halas a ten drugi mam zapisany ale drogi jest to fakt. My jedziemy tutaj na wakacje z jeszcze jedna parka i małym brzdacem i płacimy za dzień 200zł. http://www.przymorzu.pl/apartamentna...ie-p-1251.html ale jeszcze sa fajne te http://www.domkijoanna.nadmorzem.com/ , http://www.angra-net.eu/parter.htm , http://www.afr.pl/show1811.html u tego gościa nawet fajne warunki, rozwazaliśmy ta opcję.

ursull - a kapiele gorace ci nie pomagają? nie wiem co by ci tu doradzic nasza ciężaróweczko . ja wiem, bo żadna z nas by najchetniej nie tyła w ciąży . Te imprezy to może i fajne ale ja nie mam co na siebie włożyc.

Caro - nawet wiem co to za impra u Ciebie . To ma szczęscie ten twój chłop. Idź juz spac stara dupo klask i:, wiesz o co kaman.

Angel - dobrze że podczas tego wietrzonka nic nie wyleciało , bpo ciekawe kto by to sprzątał .
Stary 2010-04-06, 23:53   #276
milena07
Raczkowanie

Dzięki Mariczka za odpowiedź w sprawie morza, apartamenty super ale my sie nastawilismy już na wersje z pełnym wyżywieniem dlatego szukam jakiegoś ośrodka blisko plażyWózek nie jest kubełkowy a rowerek ma takie troche lepsze kółka niż te typowe rowerki, facet mówił że one sa piankowe ale ja nie jestem przekonana, w każdym razie nie robią hałasu
Stary 2010-04-07, 00:14   #277
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Dzisiaj przyszła do nas zamówiona spacerówka, fajna jest

Aguha
ale ja się wcale nie gniewam na Ciebie

Vila
fajnie, że się odezwałaś i najważniejsze, że mimo wszystko jesteś optymistką Zastanawiałam się nad kupnem tych szelek i dzięki Tobie chyba je kupię. Dawid chodzi trzymany za 2 ręce

Kalina
gratuluję ząbków

Marika
zdjęcia z sesji są w moim profilu i na naszej klasie

Esti
my mamy taką spacerówkę: http://www.allegro.pl/item979935704_..._pokrowie.html

Angel

Ursull
no to widzę, że synową agentkę mam

Superzabula
biedny Jasio dużo zdrówka dla niego

Caro
nie no Twoja teściowa to mega wybitna i inteligentna kobieta jest

Milena
my jedziemy do tego ośrodka: http://szkolnictwo.pl/zielona,szko%C...9dzycechowy%22 byliśmy tam 2 lata temu, bardzo nam się podobało, do plaży bliziutko i akurat odnawiali pokoje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 09:48   #278
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Zaspałam dziś rano obudziła mnie mama o 6:30 a o tej porze normalnie jestem już gotowa. Ale ponieważ wychodzę kika minut po 7 to zdążyłam się wyrobić. Wreszcie jakoś spałam, fakt że ataki kaszlu nadal mnie męczyły ale i tak było nieco lepiej. A Aleks wstał tylko raz, przed 4. Za to wczoraj w ciągu dnia odsypiał święta, na pierwszym spacerze przespał prawie 3 godziny a na drugim 1,5 i zaczęłam go już budzić. Bałam się że czeka nas powtórka z nocnej rozrywki. Na szczęście nie ale i tak się upłakał, znowu uczymy go samodzielnego zasypiania. Ostatnio zasypiał przy cycku a ja za miesiąc chcę go zacząć odstawiać, musi przynajmniej zasypiać już samodzielnie. Więc znowu co wieczór będzie ból

Ursull, ja na początku miałam kurcze łydek ale po magnezie przeszły. Na pewno musisz się bardziej pilnować, druga ciąża tak krótko po pierwszej to poważne obciążenie, nietrudno przytyć więcej a na pewno będzie trudniej zrzucić. No chyba że przy dwójce nie będziesz miała czasu na jedzenie a za to dużo gimnastyki Nieźle Milucha szaleje, Aleks też coraz więcej rozwala i mam wrażenie że bywa złośliwy. Że już nie wspomne jak wszystko i wszystkich gryzie. Dorianek u malucha może być ale jak zwracać się później? Dorian to już takie bardzo oficjalne jest, miałabym problem.

Superzabula, zdrówka dla Jasia

Caro, ale debilka Z drugiej strony co się dziwić, moi teście za każdym razem najchętniej karmiliby Aleksa czekoladą i cukrem z cukierniczki Zakładam że nie robią tego za moimi plecami

Milena, mówisz że oparcie jest niskie? Hm, Aleks jest mały ale z drugiej strony wolałabym żeby mu głowa nie zaczęła wystawać. Ile Kuba ma wzrostu? Tak wizualnie to ten wózek mógłby być, ja generalnie nie lubię parasolek więc żadna mnie w zachwyt nie wprawia ale sprawia wrażenie całkiem solidnego. I faktycznie składa się do niewielkich rozmiarów? Dla mnie to w sumie najważniejsze, chcemy wózek podróżny.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2010-04-07 o 10:25
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 10:43   #279
glamourous
Zakorzenienie

hejka myslalam ze cos napisze ale drzemka SOni glamowatej potrwala tylko 15 min, zdazylam przeczytac i czesc musze spadywac. milego dnia wszystkim wam zycz a Ursull- GRATULACJE
Stary 2010-04-07, 10:55   #280
Angel_1232
Raczkowanie

Dzień Dobry

CAROL

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ RAZ JESZCZE

EVE
DUŻE BUŹKI DLA ALEXANDRA
11 MIESIĘCY
Stary 2010-04-07, 11:34   #281
kuroikaze
Wtajemniczenie

Caro nie oraz sie ale co ona sobie myslala? ja bym porzadnie nakrzyczala na kogos takiego, dziecko niepotrzebnie sie pozniej meczy...
podnioslas mi za bardzo cisnienie :P

Heksa ale ja sie zakochalam w Twoich tekstach od pierwszego czytania

Glam dobrze ze sernik nie wyszedl, moglabys za bardzo utyc

ide mam sporo roboty...

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Carol pozbyłas sie wentyli? o rany to na mnie chyba beda za male :Cry:

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 11:39   #282
ursull
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego Karolino

i buziaki dla Olusia

U nas kolejna noc masakra,ja już nie wiem o co Milenie chodzi. Od północy budziła się co godzinę . Jestem wykończona. Do tego próbowałam skontaktować się z naszym operatorem od telefonu i internetu (BT laski z UK wiedzą o kogo chodzi ) i po godzinie prób dodzwonienia się,wysyłania maili doporowadzili mnie do szału i prawie urodziłam . Swego czasu,gdy byłam w ciąży z Milenką to kochane BT doprowadziło mnie do łez. Jak ja nienawidzę tej firmy

Marika drogie te wczasy,za taką cenę spokojnie do Grecji mogłabyś z nami lecieć.

Gossik ja mam problem z przesypianiem nocy. Milena zasypia sama,ale gdy się obudzi w nocy to odrazu w ryk

tyle teraz,bo muszę poskromić pewną złośnicę

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:43   #283
*kaalinaa*
Zadomowienie

dzień dobry

Caro zabiłabym małpę normalnie korkiem dupę bym jej zatkała żeby zobaczyła jak to fajnie się pomęczyć przy kupie. Ja jestem grzeczna ale do czasu jakby mi teściowa coś takiego urządziła to by mnie popamiętała

Heksiu (wybacz czułości ale ja tak rzadko jestem taka wylewna) ja to Cię tak lubię, że hej od razu poczułam do ciebie przysłowiową miętę mało piszę ale uwielbiam czytać twoje wypocinki nawet te długie, bardzo mądra kobita jesteś (dobra dosyć tego słodzenia )

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 12:59   #284
Angel_1232
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego Karolino

i buziaki dla Olusia

U nas kolejna noc masakra,ja już nie wiem o co Milenie chodzi. Od północy budziła się co godzinę . Jestem wykończona. Do tego próbowałam skontaktować się z naszym operatorem od telefonu i internetu (BT laski z UK wiedzą o kogo chodzi ) i po godzinie prób dodzwonienia się,wysyłania maili doporowadzili mnie do szału i prawie urodziłam . Swego czasu,gdy byłam w ciąży z Milenką to kochane BT doprowadziło mnie do łez. Jak ja nienawidzę tej firmy

Marika drogie te wczasy,za taką cenę spokojnie do Grecji mogłabyś z nami lecieć.

Gossik ja mam problem z przesypianiem nocy. Milena zasypia sama,ale gdy się obudzi w nocy to odrazu w ryk

tyle teraz,bo muszę poskromić pewną złośnicę
Hej Ursull

Te nasze dzieci jakiś przełom przechodzą, Jaśko też budzi się i ryczy często, po południowych drzemkach jest to samo, no chyba, że pośpi długo wtedy wstaje szczęśliwy. Trzeba dużo cierpliwości znależć w sobie, wiem, że łatwo sie mówi ale Ty nie możesz się stresować teraz. Odpoczywaj ile się da.

Co do BT nie musisz mi mówić, ja też miałam problemy z nimi. Jak zakładałam linię tel i internet najpierw pani trzymała mnie 1,5h na telefonie. Poźniej wszystko pokręcili, taryfy, adresy, nazwiska, hasła, wszystko co się dało. Odkręcałam to...odsyłali mnie od osoby do osoby, najgorsze, że nie chcą połaczyć z żadnym manadżerem. W końcu któregoś dnia trafiłam na babkę, wyżaliłam jej się że jestm w ciąży zaraz będę rodzić i jestem juz zmęczona taką współpracą. Kobieta się przejeła, załatwiła sprawy do końca, oddzwaniając w umówionym czasie, nawet dostałam upust. Jedna osoba po chyba 20 która była kompetentna. Zresztą BT jest w rankingach na pierwszym miejscu pod kątem fatalnej obsługi klienta.

Pozostaje tylko forma listowna, jak masz na to czas, bo po co masz się tak denerwować dzwoniąc do nich.
Stary 2010-04-07, 14:23   #285
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Buziaczki dla Solenizantów
chwyta mnie chyba przeziębienie
Olusiowi rośnie 8 ząb
załatwiliśmy paszport UWAGA paszport dla dziecka do 5 roku życia jest tylko na 12 miesięcy więc mogliśmy dowód zrobić.Trwa to krócej i jest darmowe.
My mamy dużo na głowie mam umierającą babcie której stan w ciągu tyg się bardzo pogorszył.Nawet do szpitala jej nie chcą jej zabrać bo mówią że to już koniec
Marika te wczasy drogie 200zł/osoba My raz byliśmy nad Bałtykiem z wyżywieniem i nikomu się nie chciało chodzić na śniadanie itd teraz zawsze jeździmy bez wyżywienia
Gossik i jak spr z mieszkaniem jaka decyzja?
Żabciu dużo zdrówka dla Jasia
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 14:32   #286
Carolajna24
Zakorzenienie

dziękuje wam laleczki za to że macie konta na NK
ja nie chce się starzeć

Kurka mnie wentylki nie były na długość małe, tylko cisnęły mnie z góry
Ale chyba znów zamówie i rozchodze je

idę gotować może zajrzę później

I tym które nie mają konta na nk podwójnie hehe
Stary 2010-04-07, 15:34   #287
kuroikaze
Wtajemniczenie

Caro ja nie mam konta na nk
ja zamowilam karmelowe

Blondi przykro mi
Ila babcia ma lat? choruje na cos?

Ursull gratulacje!

Mell czekam na relacje po koncercie (i zdjecia oczywiscie)

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 16:42   #288
Heksa
Wtajemniczenie

Pokażcie te wentylki

Caro sto lat dla Ciebie stara prukwo Sama najlepiej wiesz o czym marzysz - właśnie tego Ci życzę. I jeszcze komputera, który przeżyje starcie z Tobą

Kuro, Kalinka - ahhh lejecie miód na moje serce. Ale z tą mądrością to Kalina uważaj mężuś zawsze się śmieje, że wystarczy mi powiedzieć że jestem mądrą kobietą a już nogi rozkraczam

Kuro ja bym tam na zdjęcia nie liczyła, Mell planowała założyć kreszowy dres, do tego swój płaszcz i huśtawkę - jak nic 50 ją porwał, wsadził do swojego prywatnego odrzutowca i wywiózł za ocean. Mellkę trzeba na straty spisać...

Stary 2010-04-07, 17:18   #289
superzabula
Zadomowienie

Hejka
Dziekuje za zyczenie zdrowka Jaskowi, przyda sie. Juz dzis jest lepiej, bo nie ma goraczki i wocil moj maly nerwus

CARO WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ....

marika wyobrazilam sobie Twojego tate(choc nie wiem jak wyglada) siedzacego z Igorkiem i jego gola pupcia hihihhi Mnie w tym roku czeka przyjecie i tez trzeba by bylo sie ubrac, bo nie mam nc takiego co by sie nadalo. W przyszlym roku wesele i tez trzeba cos kupic...chyba musze przejrzec moja szafe i cos opchnac, zeby bylo miejsce i kasa na nowe

Eve najlepsze zyczonka dla Olusia

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

Edytowane przez superzabula
Czas edycji: 2010-04-07 o 17:19
superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 17:42   #290
iwciag
Wtajemniczenie

witojcie witojcie

nie mam czasu Was poczytać, więc nie wiem co u kogo
no i nie wiem co napisać jeszcze..
Stary 2010-04-07, 18:26   #291
Illbana
Raczkowanie

Dzień dobry,

Ja przyszła tylko na chwilę, żeby naszej czekoladowookiej Carolajnie życzyć zdrówka, miłości i spełnienia marzeń

Klawiaturę monsz spitolił i nic nie mogłam napisać przez ostatnie dni, a teraz znowu coś mam namącone, bo mam na wizażu mikroskopijne literki (ledwo widzę, co piszę). Huba czuje się już dobrze (Kuroikaze, Ursull, Malutka, Mariczka ). Już sama nie wiem, co mu było. W czwartek i piątek miał stan podgorączkowy, bóle brzuszka, wzdęcia. Podałam mu lacidobaby i odstawiłam Bebiko. Wczoraj pojawiła się wysypka, a dzisiaj już jej prawie nie ma. Trzydniówka chyba trochę inaczej przebiega?

Nadrobiłam już wszystko, także jutro Wam odpiszę. Przepraszam za ewentualne błędy, ale normalnie piszę z nosem przyklejonym do monitora.

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:41   #292
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Eve - oczywiscie że zostałaś zauważona , no ja tez stwierdzilam że będę się częściowo stosowała do zasad DUKANA ale nie calkowicie, bo czasem mam ochote na glupiego pomodora a tu same proteiny przez kolejne 3 dni i teraz jak będę miala ochotę to go zjem i już , a jaka masz ta książkę o nim?

Ursull mi przyslala "nie moge schudnac". No wlasnie, ja tez jak juz "umieram" bez owocow, to pozwalam sobie na grzech w postaci jablka - to lepsze, niz jakbym sie miala rzucic na ciastka

Cytat:
Napisane przez Vila1987 Pokaż wiadomość
Poproszę o tego Dukana, jeśli można... :P
Mozna, mozna Przyslij maila na priva.

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość

Myślałam o labladorze tylko słyszałam ,że tracą bardzo dużo sierści nie chce ,zeby dzieci całe oblepione chodziły

Labradory to jeszcze, gorzej z goldenami, ale to swietne psy

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Eve musze Ci napisac, ze Twoje rady dotyczace diety(mniej weglowodanow i slodyczy) u mnie poskutkowaly i schudlam zakladane 3kgteraz mam chec jescze na 2, tymbardziej, ze w Swieta nie przytylam

Jestem dumna podwojnie - z Ciebie i z siebie

Cytat:

Eve jeśli chcesz to moge ci jeszcze podesłac dietę Turbo

Dawaj

Cytat:
Napisane przez Angel_1232 Pokaż wiadomość
EVE
DUŻE BUŹKI DLA ALEXANDRA
11 MIESIĘCY

Dziekujemy

Cytat:

i buziaki dla Olusia
fenk ju

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Buziaczki dla Solenizantów

i wspolczuje sytuacji z Babcia ...

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Eve najlepsze zyczonka dla Olusia
dziekujemy i dla Jasia.

A mnie sie dzisiaj snilo, ze urodzilam dziecko ... i to chyba w ogolnym znieczuleniu, choc to nie byla cc... dziecko bylo zle ulozone... w pozycji wioslarskiej

i tez urodzilo sie 7 maja - jak Olek, chociaz we snie wiedzialam, ze Olek urodzil sie 7 lipca...

Mam w koncu moj nowy komputer, ale net mi na nim nie dziala ... Nie mialam problemu z zainstalowaniem, ale nie ma sieci moze ktoras z Was miala podobne problemy???

A Olek z okazji "urodzin" chodzil dzisiaj z pchaczem po dworze bardzo dumnie kroczyl

Ursull

gratulacje !!!

Caro

100 lat !!! Spelnienia marzen !!!

Starzej sie z godnoscia

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 22:25   #293
glamourous
Zakorzenienie

Caro to dzis tWOJE URODZINY?Sto lat kochana i zycze ci tego czego bym zyczyla sama sobie
a jak powiedzialam mamie o tej twojej tesciowej to sie za glowe zlapala i powiedziala ze tez by babe wymyslnie potorturowala
Caro a co to jest t co podajesz Michasiowi, to laktocostam? moze i ja powinnam pomeczyc lekarza o cos dla Soni bo po kilku akcjach z kupa codziennie i hektolitrach wody znow wrocila do trybu 2-3 dniowego. jesli bedziesz miala chwilke to napiszesz na czym to polega i czym to sie je?

a Heksa to tez moja ulubiona rozmowczyni no i znamy sie juz tak dlugo...no i musze sie pochwalic ze bedzie tesciowa mojej corki no i w ogole istny z niej aniol chociaz wredny niekiedy
Eve nie denerwuj sie ciebie tez kocham nad zycie

Ursull a czy ci juz dzis gratulowalam bo nie pamietam?

chyba dojrzalam do tego zeby jutro definitywnie i raz na zawsze porzucic slodycze chociaz oczywiscie jutro moge stwierdzic ze jednak od pojutrza...ale jakos sie ociezale czuje po tych swietach i na dodatek wlosy mnie wkurzaja...
Stary 2010-04-07, 22:35   #294
Carolajna24
Zakorzenienie

Dziekuje wam brzydkie mamuśki za życzonka
taka się stara rura czuje

Glamowata ja podaje Małemu lactulosum, tak syropek dostępny bez recepty
Daje mu po porannej drzemce rozpuszczony w herbatce
Daje łyżeczkę na 100 ml płynu i tak codziennie
Ale jeśli Sońka robi kupkę bez problem, nie płacze etc to nie masz się co martwić
U nas dzień kupy to masakra Mały sie pręży ściska nóżki, ewidentnie boi się zrobić i powstrzymuje jak się da-czasami trwa to 5 godzin
A jak robi to płacze z bólu niestety W przyszłym tyg idziemyna kontrole i chyba będzie trzeba zrobić badania bo mało co pomaga niestety ochyba że to wina tej czekolady znów

taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk kaaaaaaaaaaaaa stara jestem
Stary 2010-04-07, 22:35   #295
Mell_xx
Wtajemniczenie

Czesc
Wpadłam tylko sie pozegnac....
Jestem taka szczesliwa i zakochana
Pomyslałam ze napisze wam zebyscie sie martwiły
otoz...
Od jutra bede mieszkac z 50 centem!!!

podejrzewałam ze tak sie to wszystkos skonczy....
Stary 2010-04-07, 22:37   #296
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Czesc
Wpadłam tylko sie pozegnac....
Jestem taka szczesliwa i zakochana
Pomyslałam ze napisze wam zebyscie sie martwiły
otoz...
Od jutra bede mieszkac z 50 centem!!!

podejrzewałam ze tak sie to wszystkos skonczy....
a ja myślałam że ze mnie głupol

Stary 2010-04-07, 22:47   #297
Mell_xx
Wtajemniczenie

Caro sto lat sto lat!!!!!!!!!! staruszko!

Przeleciałam posty tylko...

Jestem padnieta, wczoraj wrocilismy o 2 a o 6 juz byłam na nogach, no i oczywiscie jeszcze podczas teg krotkiego snu bylo karmienie...
dlatego nie odpisuje wam

wczoraj bylo super! (znow)
mielismy miejsca siedzace ale ja z siostra poszlam na płyte tak sie podkreciłam i nawet nie wiem kiedy znalazlam sie 2 metry od sceny
ach dawno nie czulam motylkow w brzuchu
wiem ze sie ze mnie smiejecie ale on tak na mnie dziala
Tz sie ze mnie smieje hahah

50 cent troszke schudl od ostatniego koncertu, taki drobniejszy jest
ale jest swietny a jak tanczy...
ach juz zapisuje sie na kolejny jego koncert
oderwałam sie od rzeczywistosci i kilka lat juz tak sie nie bawilam!

Zdjecia jutro jakies wkleje.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:

S P A D A J !!!!!

NIE WIERZYSZ WE MNIE

Stary 2010-04-07, 22:48   #298
Eve1603
Zakorzenienie

Caro

jak sie czujesz jako staruszka ???

Mellka

a Ciebie widze POGLO niezle

Stary 2010-04-07, 22:52   #299
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:

S P A D A J !!!!!

NIE WIERZYSZ WE MNIE

Mell_xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 23:11   #300
Eve1603
Zakorzenienie

Dzyzas, wywialo wszystkie
Czlowiek chcialby pogadac, a tu i to blada bardzo...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości