|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie kosmetyki z wyższej półki
wydaje tylko to co mam w wątku
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Jesli nadal jestes zainteresowana kredka Maca to zapraszam do wymianki..Wypatrzylam u Ciebie puder Kryolana
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
MAC lipstick Blankety - użyta 2-3 razy? |
|
|
|
#275 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
:cmok :No to nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() Dziękuje, ale niestety nic U Ciebie znalazłam tylko kredkę NYX Jumbo Lavender, ale to za mało za cokolwiek z maca
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
chętnie Kenzo - Elephant - 30 ml - ubytek znikomy w postaci 5 psików.
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- mam tylko to co w wątku poza tym moje perfumy to limitowanka, już ich raczej nie dostaniesz.. |
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, interesuje mnie:
Dior "5" Night Dust 790 - zużycie niewielkie, może więc znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498123 pozdrawiam
|
|
|
|
#281 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za rozyk cubic
? lub ten drugi ?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452148
|
|
#283 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, może przygarniesz Poeme za Les Voilettes?
|
|
|
|
#285 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuję, ale z zpachów to tylko te które mam na wish liscie
|
#286 |
|
BAN stały
|
hej moze cos z listy ponizej?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Dior 5-tki pink nude dior 5-tki spring boquet Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka MAKE UP FOR EVER smoky lash- nowy czarny tusz MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny Nouba rainbow eye liner COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy |
|
|
|
#287 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mac glaze pervette - jaki ona ma kod i zużycie? oraz Dior maximizer lash plumping serum diorshow - używany czy nowy?
|
|
#289 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A co byś chciała za te dwie rzeczy Kochana?
|
#290 |
|
BAN stały
|
ciezko sie zdecydowac hihihih
a wiec mam pare porpozycji ![]() roz mac sheen, skinflash primer (ile jej razy uzylas mniej wiecej?) za szminke mac i serum dior lub serum dior i szminka mac za cienie misty dior lub za puder guerlina ![]() i co tu pytanko jaka opcja by Ci najbardziej pasowała?? |
|
|
|
#291 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Bazę Diora użyłam kilkanaście razy, ale dopiero niedawno ją otwierałam. Czy mam wyprać pędzelek, czy niekoniecznie?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-03-22 o 22:31 |
|
|
|
|
#292 |
|
BAN stały
|
nie ma szansy na cienie diorka czy puderek guerlain na pewno?
nawet jakbym cosik dorzuciła? mam jeszcze troszke rzeczy ze sredniej polkiczy wysylka jest za granice? ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- zaproponowac jeszcze moge MAC STUDIO FIX SPF 15 NC15 podklad nowka oraz smashbox halo hydrating perfecting powder odcien: fair |
|
|
|
#293 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A co do Studio Fix - gdyby kolor był ciemniejszy to być może bym się skusiła, a tak niestety ![]() Wysyłka na terenie pl ![]() A najchętniej to by mi pasowała wymiana Bazy Diora na szminkę MACa, bo co do oddania rózu nie jestem całkiem pewna ![]() Zatem?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-03-23 o 09:11 |
|
|
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
hej oki rozumiem, no moze jednak wymieńmy sie za te 2 rzeczy
? czyli serum i szminke za baze i rózyk, zawsze to jakas wieksza wymianka czekam na adresik jak sie zdecydujesz
|
|
|
|
#295 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ewentualnie rózyk w kolorze Cubic moze chcesz?
|
|
#296 |
|
BAN stały
|
hejka, sorki, ze dopiero teraz, ale poprostu bylam w pracy i nie mialam okazji odpisac:/ wiec jesli nadal jestes na "nie" odnosnie rozyku Mac;(( to ja przystaje na wymianke mac szminka za baze ok?? ale pomysl, jeszcze nad rózykiem plis
) niestety cubic mi nie pasuje w ogole....szyba, ze masz jeszcze jakies inne kolorki?
|
|
|
|
#297 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#300 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No to pw
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Nic zreszta jej jest tyle, ze raczej moze być dodatkiem do większej wymianki, bo tej resztki się nie opłaca samej wymieniać Ewentualnie misha BB mnie interesuje, ale to za duzo za taka baze.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-03-23 o 23:56 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

:cmok :

?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)