|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Nooo ładnie! Niezła impreza
![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż wczoraj TŻ coś wspomniał o kursie tańca ![]() Btw. Limonko, ile masz lat jeśli można zapytać? I kiedy trenowałaś? I czy było dużo dziewczyn? ![]() Cytat:
![]() Odstawiłam i jest milion lepiej. Z tym, że ja brałam dla spokoju, a nie żeby się leczyć to mogłam sobie całkiem odstawić. Dajesz dajesz ![]() A co do kobiety z cycami - kalectwo.
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
No to wstawiam
![]() http://allegro.pl/przesliczna-bluzec...614717347.html http://allegro.pl/spodniczka-zara-ba...614718079.html http://allegro.pl/cudowna-bluzeczka-...614717802.html http://allegro.pl/szorty-echo-modny-...614718289.html http://allegro.pl/elegancka-sukienka...614718669.html http://allegro.pl/pistacjowa-spodnic...614718840.html http://allegro.pl/gorsecik-amisu-new...614719000.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
paol,
naprawdę śliczne rzeczy! http://www.youtube.com/watch?v=NuzAoWM72mc&NR=1 mam sentyment do muzyki lat 90tych!
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Paol badzo ładne ciuszki.
Praan lovciam ta piosenkę ![]() kasiaa ale Ci fajnie z tą imprezką. A jak się czujesz dzisiaj? Zgrzeszyłaś bardzo? ![]()
#276 |
Wtajemniczenie
|
Praan, kurs tańca
![]() ![]() ![]() ![]() paoll, szorty i spódniczka jasnozielona - pikne ![]() dziś mam premierę w najwyższych koturnach świata ![]()
#277 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A spódniczka jest superowa ale jak mam grubsze uda to źle się w niej czuję, jakoś niepewnie ![]() ehhh, marzę o koturnach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Heejo
![]() Paoll, śliczne ciuszki ![]() ![]() ![]() Oko, pokażesz butkii ? ![]() ![]() Praan - uwielbiam tę piosenkę! ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia, to co zrobiłaś w rękę? ![]() Honey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to jestem przed @ i wszystkiego mi się chce... to owsianki, to jogurta i tak mieszam mieszam , a brzuch bolii ![]() ![]()
#279 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Porażka... Gorzej niż źle
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko idąc na kompromisy można coś osiągnąć ![]() My np. z eksiem mieliśmy układ, że jeden weekend planowałam ja, a jeden on. Z resztą wydaje mi się, że związek z dużą różnicą wieku to wieczne kompromisy. Nie masz takiego wrażenia? Ile masz w ogóle lat, jeżeli mogę zapytać? Cytat:
Ale ja ciekawska jestem ![]() Życzę powodzenia w szukaniu mieszkania ![]() Oby udało Wam się znaleźć idealne ![]() Cytat:
-Eeeeeej! A może zapiszemy się wszyscy razem na kurs tańca? Na co panna spojrzała się na mnie z przerażeniem i wypaliła: -Żartujesz? Czy wiesz, że tam się tańczy również z innymi partnerami??? WIESZ ILE ZWIĄZKÓW ROZPADŁO SIĘ PRZEZ KURS TAŃCA??? Cóż... Co prawda nigdy nie słyszałam o tych statystykach, ale może na wszelki wypadek Cię ostrzegę, Praan ![]() ![]() Cytat:
![]() A Wy, dziewczyny? Ile macie lat? Skończyłam trenować równo dwa lata temu. Wcześniej niestety nie trenowałam długo, trochę ponad pół roku, więc nie zdążyłam się rozkręcić. Ale treningi jak już mówiłam wspominam na prawdę miło. Dziewczyn w mojej grupie nie było wcale ![]() ![]() Oczywiście nie tłukłam się z nimi po mordach, żeby była jasność. Wyżywałam się na worku i gruszce, ćwiczyłam ciosy od strony technicznej z moim trenerem... Było o tyle fajnie, że Mirek wprowadzał mi oprócz boksu elementy samoobrony. Tak więc mogę się pochwalić tym, że umiem np. profesjonalnie kopnąć faceta w jaja z dowolnej odległości ![]() Później jak Mirek opowiadał wszystkim, że ma w grupie dziewczynę trenującą boks, nawet się utworzyła damska grupa, ale jej treningi mi nie pasowały godzinowo, więc zostałam z chłopakami. Fajne rzeczy, na prawdę! Ja też staram się od czasu do czasu robić przegląd szafy i rzeczy, których nie noszę (bądź to za małe, bądź za duże bądź też po prostu nielubiane) puszczam na all. Zawsze to trochę więcej kaski na nowe ciuchy ![]() Cytat:
Trzymam kciuki! Ja w wysokich koturnach/obcasach chyba się urodziłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak Wam mija sobota? Ja posprzątałam, zrobiłam pranie, później opiekowałam się moimi bratankami (siłownia przy bieganiu za chłopakami to mały pikuś). Teraz gotuję sobie obiad: makaron pełnoziarnisty z brokułami i serem. Pachnie wybornie, więc mam nadzieję, że czeka mnie niezła wyżerka.
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym boksem to super miałaś, zazdroszczę. Mam nadzieję, że i ja przeżyję swoją przygodę z takimi treningami ![]() A ja mam jeszcze lat 20, za kilka miesięcy będzie 21 ![]() Mi sobota mija dobrze, byłam z bratem na zakupach, właśnie zjadłam obiad i dobiera się do mnie popołudniowe lenistwo :P Ale zaraz je przegonie jakąś kawą bo muszę się uczyć.
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Ja dziś się muszę uczyć.
![]() Wiecie, muszę się pożalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam podobną sytuację tylko mi jest podwójnie przykro bo ani mojemu TŻ nie spieszy się do poznania mojej rodzinnej mieściny i mojej rodziny, ani mojej rodzinie do poznania jego. Zawsze jak chcę coś zorganizować żeby przyjechał to któraś strona znajdzie coś na nie... A jesteśmy razem już półtora roku...
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
A ja uciekam do pracy niestety i wrócę późno, jutro komunia, ale może uda mi się zajrzeć w nocy lub rano
![]() Dziewczyny ja jestem ze swoim TŻ 7 lat,jesteśmy zaręczeni, mieszkamy razem, a nasi rodzice się jeszcze ni epoznali ![]() Limonka ja też dziś zabrałam się za sprzątanie i posprzątałam całe mieszkanie (dwa pokoje, łazienka, kuchnia, przedpokój) więc trochę kcal spaliłam, teraz resztę nadprogramowych spale w pracy i będzie dobrze ![]()
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłej pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za to rodzeństwo co raz namawia żebym przyjechała z TŻ, jeden brat go nawet poznał (bo tez mieszka w Krk). W te wakacje już ich zmuszę do poznania siebie, bo nie umiem żyć w takich "dwóch światach".
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wgl też był tam kolega z Ikf który jest zawodowym masażystką...Jaki on mi zrobił masaż....! MAGIA ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w lipcu skończe 21 lat A jeśli chodzi o poznawanie TŻ'tów i mojej rodziny ze sobą, to jakoś żadne z nich nigdy specjalnie się do tego nie palili. Raz mój eks został przedstawiony mojemu ojcu. Jak wychodził powiedział tylko 'chyba nie przypadłem do gustu Twojemu ojcu' noo...i jakies 3 tygodnie póżniej nasz związek przestał istnieć.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nibyu wersja light, ale zawsze to więcej kalorii i to poczucie pełności , bleee ![]() ![]() ![]() ja mam 17 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() biednaaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Myss, zdjęcie butków wrzucę może w poniedziałek, bo zaraz idę się szykować
![]() Limonka, w tym roku kończę 23lata. co do kompromisów - w naszym przypadku było ich podwójnie więcej niż przeciętnie bo najpierw on przeprowadził się do Pl, później ja do niego do It czyli każde miało swój spory udział w rezygnowaniu z poprzedniego życia (ale dramatycznie zabrzmiało :P ). to jest chyba nasz największy problem (w sumie mój, bo on twierdzi, że jest szczęśliwy) - że jesteśmy na siebie "skazani". on wie, że nie możemy się pokłócić jakoś poważniej bo nie mam koleżanki u której mogłabym przenocować kilka dni. ja z kolei nie chcę podejmować aż tak drastycznych decyzji: dziś ze sobą mieszkamy a jutro wracam na zawsze do Pl... a przeprowadzamy się do większej miejscowości (teraz mieszkamy w maleńkiej wiosce, w okół tylko starzy ludzie i jego rodzina...) więc mam nadzieję, że znajdę jakąś inną pracę = znajomych i nie będę musiała każdego wieczora spędzać z nim przed Tv albo samotnie przed kompem... paoll, nie dziwię się, że Ci smutno. skoro mama go krytykuje może powinniście razem uknuć jakiś spisek, żeby ją do niego przekonać... a jeśli chodzi mu o czas jaki musi poświęcić, żeby do Ciebie dojechać - wierz mi 2,5 godziny to nie jest aż tak dużo jeśli w grę wchodzi spotkanie z ukochaną osobą. mój Tż jeździł do mnie z It, ja do niego z Pl, a znam pary trójmiasto-kraków, które spotykają się co tydzień albo dwa, a to przynajmniej 12godzin jak nie więcej :P moi rodzice Tżta znają i chociaż nie umieją z nim się porozumieć są w nim zakochani, zresztą jak cała rodzina i moi znajomi - pomarudzić im nawet na niego nie mogę bo od razu na mnie krzywo patrzą. jest ich ulubionym dzieckiem jednym słowem :P idę się pudrować kochane, miłej soboty, imprez, ćwiczeń ![]()
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2011-05-14 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A to że 2,5 godz. to nie jest aż tak dużo, to niestety wiem... Ale każda rozmowa o tym z Nim kończy się awanturą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
haha pochwalę się Wam. Właśnie zakupiłam sobie zestaw hantli
![]()
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
A mi się marzy : http://www.mocha.uk.com/home-accesso.../dunk-mug.html
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam biegać, ale chmurzy się i ściemnia, słowem - będzie padać. A moja bluzka w połączeniu z stanikiem do biegania absolutnie nie nadają się na deszcz o ile nie chcę świecić sutkami :P co robić, co robić? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo! uwielbiam ciasteczkowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ też uczy mnie samoobrony ![]() ![]() A sobota mija mi bardzo pracowicie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas na wyznania:................ ......................... ......................... ......................... ......................... ............. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Idę spać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Żona Idealna :)
|
heja
![]() ja na uno momento.. witam wszystkie nowe Niewiasty ![]() gratuluję wszelkich spadków oraz biegów/ćwiczeń ![]() ![]() ![]() Paoll mi się bluzeczka nr 1 oraz gorsecik podobają.. chętnie bym je zakupiła od Ciebie ![]() co do komunii to moim skromnym zdaniem 100 zł w zupełności wystarczy.. do tego kwiaty bombonierka i wsio.. nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać.. ja dopiero do domu wróciłam z pracy :/ dziś moje wkurzenie sięga zenitu ![]() aaa.. dziś doszłam do wnisku, ze w dni , w które pracuję na inną zmianę niż ranna to jem słodkie.. niewiele i tylko do południa.. bo inaczej nawet do 1000 kcal dobić nie mogę :/ zaraz zrobię a6w 13 dzień bo rano nie miałam kiedy..;/ jutro goście tort ciasta ehh.. ale zobaczę moze nic słodkiego nie zjem a moze zjem kawałek tortu.. nie wiem tragedii robić nie będe jeśli słodkie wpadnie.. ani nie będę się zachwycać jeśli nie zgrzeszę.. zmieniam swoje podejście bo zwariować można!! hmm.. nie pamietam co jeszcze więc jutro sie odezwę ale ino od rana.. Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.