|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Górną półkę i pozostałe, dużo kosmetyków - lipiec
co bys chciala za
2 probki parisienne 7 x łapaczki-krawatki srebro pr. 925 8 x koraliki modułowe do bransoletek charms na zawieszki Eveline Magia Młodości Aktywnie odmładzający eliksir na noc 35-55 lat 50 ml + prezent Żel pod oczy - nowy w kartoniku i folii Garnier Skin Naturals Ochronny Krem nawilżający, cera normalna i mieszana, 50 ml. NOWY. podoba mi sie ejszcze co bys chciala za 2 probki parisienne 7 x łapaczki-krawatki srebro pr. 925 8 x koraliki modułowe do bransoletek charms na zawieszki Eveline Magia Młodości Aktywnie odmładzający eliksir na noc 35-55 lat 50 ml + prezent Żel pod oczy - nowy w kartoniku i folii Garnier Skin Naturals Ochronny Krem nawilżający, cera normalna i mieszana, 50 ml. NOWY. podoba mi sie ejszcze Yves Saint Laurent Easy Liner for Eyes - kol 2 (brąz). Tylko kilka razy wypróbowany, ale zdecydowanie wolę czarne. Posiadam kartonik. KWC. wtedy bym sam ysl chciala
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Górną półkę i poztałe, dużo kosmetyków - lipiec
Oddalabys
Estee Lauder Re-Nutriv Intenive Softening Lotion oraz Yves Saint Laurent Easy Liner for Eyes - kol 2 (brąz). Tylko kilka razy wypróbowany, ale zdecydowanie wolę czarne. Posiadam kartonik. KWC. za podklad Diora? ![]() Czy to za duzo? |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
a one sa brazowe czy czarne?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Ok, super
![]() To teraz na priva ? ps. Cere mam mieszana, wrazliwa , dzieki |
|
|
|
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli zgodziłabyś się oddać mi to wszystko:
Perceive EDP, 30 ml, nowe perfumki z feromonami. Avon Anew Alternative Krem intensywnie korygujący okolice oczu 15 ml. NOWY, w folii. Eveline Caviar Prestige Ultra-aktywna liftingująca maseczka z kawiorem do twarzy, szyi, dekoltu 50 ml - NOWA w kartoniku i folii. Eveline Dermo Code krem pod oczy 15 ml, pełny, nie wiem czy nowy, czy może z raz użyty Eveline Magia Młodosći Aktywnie odmładzający eliksir na noc 50 ml, NOWY Masażer próżniowy Cellules za moją Lolitę Lempicką - byłabym wniebowzieta Napisz mi jeszcze czy Eveline Dermo Code krem pod oczy 15 ml, pełny, nie wiem czy nowy, czy może z raz użyty oraz Eveline Magia Młodosći Aktywnie odmładzający eliksir na noc 50 ml, NOWY mają kartoniki - bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie? ![]() Podoba mi się u Ciebie m.in. Georgia z Benefitu Miałabym paletkę cieni Stila z limitki Backstage Beauty, poza wątkiem róż Hard Candy, Innocenta TM, wkład cienia MAC Nylon, mogłabym ewentualnie zrobić odlewkę Eaudemoiselle ze swojego flakonu, byłabyś zainteresowana? Mogę poszukać coś więcej poza wątkiem ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- A ile chciałabyś mililitrów? Mam flakonik tylko 50ml ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- A co mogłabyś mi dodać? Sama bardzo lubię ten zapach, ale chyba się skuszę na cudeńka z Twojego wątku i podzielę moją flaszunią Powiesz mi jeszcze jakie jest zużycie Georgi? Dawno temu została otwarta? Jest oryginalna oczywiście? ![]() PS: tylko nie mam w domu takiego dużego atomka 20ml Masz może taki? ![]() Edytowane przez Anulenka Czas edycji: 2011-11-17 o 22:55 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje czarnych, szkoda
![]() Chociaz moze bym się skusiła, tylko powiedz mi one sa długie? Mogłabys je zmierzyc? Przepraszam za głupią prośbe![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- aha to jednak dziękuje
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
dam CI znac jutro bo jeszcze jedna wizaznka interesuje sie krysztalkami zobacze ktore z nia wymienie a ktore mi zostana
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że powinien być taki atomek, tylko ma zdejmowaną tą końcówkę żebym mogła przelać perfumy? No i jakoś trzebaby odkazić pojemniczek czy coś żeby zapachy się nie pomieszały
![]() U Ciebie podoba mi się jeszcze próbka Aliena, cień Estee Lauder Pure Color Eyeshadow, cienie do brwi z TheBodyShop i maczek Clinique |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, to super
Cerę mam mieszaną, raczej w kierunku tłustej, a nie chciałabyś dodać mi zamiast różnych próbeczek cienia EL bo przydałby mi się właśnie taki beżowy cień jako baza ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Aha, to ok, rozumiem A ta kredka do oczu z Gosha? ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Myślę że tak |
|
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Spodobały mi się jeszcze:
Eveline Gold Therapy Day& Night Cream 50 ml - nowy, ale bez kartonika (jak odkręci się krem to jest folia). Eveline ExtraSoft bio-oliwkowy luksusowy krem silnie regenerujący do ciała (receptura szwajcarska) 200 ml - NOWY. Daj znać na pw co myślisz o naszej wymiance
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Solciuchno,
pozwól, że jeszcze trochę poczytam o tym serum. jest drogie - 500zł na truskawce za 40ml ale czy wydajne? poza tym, nie wiem czy jest to dla mnie opłacalne - odlewka warta jest ok. 50zł plus druga ok. 30zł plus ok. 140zł balsam. od Ciebie serum ok. 150 plus ok. 30zł odlewka czyli ja na tym trochę tracę. muszę to przemyśleć. |
|
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#289 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
znajdziesz coś u mnie za Mintea?
---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- mam Baby Doll Legere, poza wątkiem np. Daisy Marc Jacobs któraś z nich by Cię interesowała? ![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- mam też w próbkach około 6 ml Coco Mademoiselle EDP ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- fajnie czyli Mintea za MDCH (ok. 10 ml we flakonie) + 6 ml Coco M. EDP w 3 fiolkach (jedna z atomizerem) + 6 ml Daisy EDP w buteleczce atomizerze, tak? ![]() jeśli się zgadzasz to czekam na PW i w poniedziałek/wtorek mogłabym wysłać, bo wszystko mam gotowe
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-11-20 o 00:44 |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pisalas u mnie na watku dot. serum Biotherm.
Byłabym chętna na wymianę. podobają mi się te rzeczy: Lancome Blush Subtil, odcień Sheer Peach Organza. Może ze 3 razy użyty. Opakowanie pełnowymiarowe Givenchy Pop Gloss Crystal, odcień nr 416 Glitter Pomelo. Użyty 2 razy, ale nie aplikatorem od błyszczyka, tylko oddzielnym. Fekkai Full Volume spray zwiększający objętość 200 ml, zostało 2/3 Dorzuciłabym Ci też 60ml płynu Clinique 2. Co ty na to. poza wątkiem mam też nowy DDML z Clinique limitowanej serii tegorocznej przeciwko rakowi piersi 125ml z pompką.
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Solciuchno a ile lady Cię interesuje?
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej te :
- SLIM EXTREME 3D SUPERSKONCENTROWANE SERUM MODELUJĄCE POŚLADKI - SLIM EXTREME 3D AKTYWNE SERUM MODELUJĄCE BRZUCH I POŚLADKI - SUPERSKONCENTROWANE SERUM ANTYCELLULIT + PRZECIW NAWROTOM CELLULITU (to najchętniej )Coco Mademoisele to bedziesz miała wersje EDT czy EDP?? Lady milion mam i uwielbiam
|
|
|
|
|
#293 |
|
|
Mogę oddać max. 10 ml Daisy, bo więcej po prostu nie mam. Poza tym wydaje mi się, że to i tak bardzo korzystna wymiana dla Ciebie, bo Coco, Miss Dior Cherie w przeliczeniu na mililitry są sporo droższe od Mintea.
|
|
|
#294 |
|
|
hej i jak?
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-11-21 o 00:10 |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Z Phenome mogę jeszcze zrobić odlewkę 15ml pelingu enzymatycznego (najlepszy na świecie
). A z Twojej Wish mam nowy scrub do ciała Dax Perfecta Migdał.Przydałoby mi się tylko coś z ciuszków, sukienka Topshop w kwiaty (śliczna) albo szara tunika w panterkę. Pochwal się, co masz poza wątkiem
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie moje odcienie. A szkoda
Jednak się nie zdecyduję.
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Masz taki duzy atomizerek?Czy to jest edp czy edt?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30655391 |
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
no to
7 x łapaczki-krawatki srebro pr. 925 Garnier Skin Naturals Ochronny Krem nawilżający, cera normalna i mieszana, 50 ml. NOWY. 2 probki parisienne Eveline Magia Młodości Aktywnie odmładzający eliksir na noc 35-55 lat 50 ml + prezent Żel pod oczy - nowy w kartoniku i folii Eveline Ogród Natury Przeciwzmarszczkowy Krem na Noc Oliwka + koenzym Q 10, do cery nromalnej, suchej i wrażliwej. 50 ml. NOWY w kartoniku i folii. powiedz mi jak wyceniasz te rzeczy?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

, dzieki

Masz może taki? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)