|
|
#271 |
|
KOTerator
|
Dot.: "Chcę pobić rekord i mieć 100 tys. kochanków"
W internecie
.
|
|
|
|
|
#272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aż strach pomyśleć co hoduje gaciach. |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale oblesny uśmiech ma ten czarny. Niewinnie obleśny. Edytowane przez lapianistka Czas edycji: 2013-08-23 o 21:50 |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
ej przestańcie wy się wpatrujecie w jakieś stopy... przestańcie powiadam
|
|
|
|
|
#275 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#276 | |
|
sissy that walk
|
Nie interesowałam się jakoś szczególnie tą sprawą, ale obejrzałam ten filmik i ekhm... masakra
Strasznie to wygląda, jak proces produkcyjny. Facet ledwo ciepły coś tam dupą pomacha, panna leży, wszyscy się gapią - masakra. Myślałam, że więcej w tym szaleństwa i przyjemności skoro ona tak lubi seks, a ktoś może skorzystać. A to wygląda jakby wszyscy na siłę tam byli, zwłaszcza ona, bo nie widać jakiegoś szczególnego entuzjazmu.
|
|
|
|
#277 |
|
KOTerator
|
Ona ma zero seksapilu nawet takiego udawanego. Wielka nimfomanka a nie potrafi powiedzieć co się jej w seksie podoba. Kłoda, która myśli, że jest oryginalna. Spodziewać by się można było niewyżytej, wulgarnej, szalonej dziewczyny, a ona jest nudna i nijaka .Wyobraźcie sobie na jej miejscu np. Dodę (chodzi mi o same wywiady!), zrobiłaby show i byłoby śmiesznie/wulgarnie, ale byłoby cokolwiek, już ją widzę z jakimiś gadżetami i głupimi tekstami - serio, ta Ania się mogła przygotować, a nie wiochę robić . Tej Ani się marzy kanapa u Wojewódzkiego |
|
|
|
|
#278 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynie, entuzjazm zapewne znikł jak w Czechach zamiast tłumów
napalonych:brzyd al: facetów pojawił się jeden podchmielony chłoptaś któremu to podobnież narzędzie nawet zbytnio chodzić nie chciało No to się pewnie dziewczyna podłamała i w rekord swój zwątpiła. |
|
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
Słyszałam o niej jakiś czas temu i nawet na chwilę polubiłam jej fanage na fb. Ale nie mogłam na to patrzeć. Ona- przekonana że wszystkie krytyczne komentarze to zazdrość. Komentujące dziewczyny- wylewają żółć, myśląc że to coś zmieni. Napaleni goście, wychwalający walory Ani. Szkoda gadać.
Jak już dziewczyny wspominałyście ta Ania to nie jest materiał na celebrytkę. Także myślę, że niedługo nikt już o niej nie będzie pamiętał. I albo zrezygnuje ze swojej "kariery", albo po cichu jakimś cudem pobije ten rekord. Ale myślę, że to wszystko naprawdę źle się może dla niej skończyć. |
|
|
|
|
#281 |
|
BAN stały
|
Może w tym jej siła, że jest poza schematem? Taka sierota, stoi na dworcu, z rozdwojonymi końcówkami, w tandetnym makijażu i z siatą, taka nieogarnięta, jedzie w Polskę, i że jej się tak chce. Nie można w to uwierzyć.
Edytowane przez lapianistka Czas edycji: 2013-08-24 o 10:18 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
BleeeechCytat:
|
||
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
już mnie chyba nic w życiu nie zdziwi.... Co tacy ludzie mają w głowach ? Ja tego nie ogarniam zupełnie... szok
|
|
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
Licznik ani drgnie - w takim tempie może jej się nie udać
|
|
|
|
|
#285 |
|
damn good coffee
|
Oj tam, może po prostu się zaciął.
|
|
|
|
|
#286 |
|
Konto usunięte
|
patrz jak huczy na fanpejdżu
https://www.facebook.com/anialisewskasex?fref=ts i Ania Lisewska nie jest Anią Lisewską - to jej pseudonim artystyczny http://www.itvl.pl/news/wyniki-badan...sekspredatorki ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- W ogóle to przezabawne, wrzuć do sieci swój wynik badania i zamaż nazwisko |
|
|
|
|
#287 |
|
damn good coffee
|
Błysnęła inteligencją
|
|
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
wiesz, moja mina:
http://perfectlycursedlife.com/wp-co...19-552-414.png ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Generalnie uważam że policja powinna sprawdzić czy wyniki badań są wiarygodne - to naprawdę nie jest zabawne, skoro poszła taka bardzo głośna plota o nosicielstwie a dziewczyny hobby jest seks z jak największą ilością mężczyzn. Będzie jak w przypadku analnej malinki - ploty ploty ale afera wybuchnie jak już będzie po ptokach. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- eee... Post na fejsbuku z 19 Sierpnia... Ona się doigra. |
|
|
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
Boże, dalej jej licznik stoi :d a weekendy miały być takie upojne
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Konto usunięte
|
Wg. licznika na stronie, aktualnie odwiedzających jest teraz prawie tyle samo co kochanków. Przypadek?
|
|
|
|
|
#293 |
|
Konto usunięte
|
43 000 lajków na fejsie, licznik nie skacze, a ona zaczęła współpracę z jakimś seks-czatem i wstawia to co chwilę na tablicę
ta rekord.
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Podobno 30 mężczyzn zaliczyła w Wawie
Ciekawe , czy nawiązali z nią współpracę po tym jak stała się sławna , czy za seks maratonem od początku stoi seks czat ? Jak myślicie ? ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- When will you come to Istanbul,Turkey? I can give my address to you if you want to have sex with me. Be sure I will make you live unforgettable minutes while we make love in my room. My address is Nispetiye Avenue, Ata Apartment, Number: 3 Apartment: 2 - 1.Levent/Istanbul,Turkey. I impatiently wait for you,my darling! Niewyżyty Turas |
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Dno dna. I ona i Ci co poszli na ta imprezke. Laska pewnie jest za głupia i za mało świadoma świata by sie skapnąć, ze jest pośmiewiskiem, a nie jakąś sexgwiazdą.
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam.. będzie co miała opowiadać wnukom..
Kurczę ciągle słysząc takie rewelację myślę, że już nic mnie bardziej nie zdziwi.. a jednak zawsze się mylę!
|
|
|
|
|
#297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zamiast wydawać majątek na zwiedzanie, woli, żeby zapraszano ją na sex-maratony w różnych krajach i sobie pozwiedza za darmo, kawałek świata zobaczy. W tym szaleństwie jest metoda. Pragę już "zaliczyła" Bez licencji pilota
|
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Jezu :d
http://www.itvl.pl/news/ani-od-seksr...ozono-smiercia ---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ---------- Boże, na jej profilu Izraelczycy kłócą się z Palestyńczykami, wyzywają i wyciągają argument wysadzania się ---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- Umarłam :d komentarze biją wszystko "(...)powiem ci, że jesteś bardzo piękną kobietą i chcę powiedzieć, że tutaj, w stolicy Meksyku mają wentylator, że jestem. Kiedy przyjeżdżają tutaj proszę nie zapomnij do mnie zadzwonić(...)" |
|
|
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
rozwalające jest to, iż teraz jest pewnego rodzaju "moda" wśród dziewczyn, także na znanych mi uczelniach wyższych etc., na "zaliczanie" chłopaków na ilość i chwalenie się tym-nie wiem skąd to się wzięło, ale te "sexgwiazdy" są tak samo żenujące jak Ania. Myślą że zdobywają w ten sposób popularność, kompletnie ślepe iż otoczenie ma z nich ubaw większy niż z jakiegokolwiek kabaretu w TVP
|
|
|
|
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem gdzie studiujesz ale u mnie czegos takiego nie ma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

.

.
. 

Nakarm pieska...