|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
Kurde mogłam sobie zmierzyć stopy przed kupieniem, skurczyły mi się jednak o 1 cm
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-03-20 o 11:22 |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka, buty za duże??
Ewka, a jak tam Twoje ćwiczenia? Monita, chyba dziś śpi na maksa ![]() Takaya, jak tam Malutka? spokojniej dziś? a gdzie się podziała T'ai ?? |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() DELL, dobrze, że z Małym już lepiej. IK, fajnie, że wpadłaś Zaglądaj częściej!Badzia, brawa dla Zocha! Passion, kurteczka super. Takie połączenie komandoski ze słodziakiem ![]() Witam się i ja Wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć, bo naganiałam się jak głupia. Musiałam iść dwa razy do przychodni (rano nie znaleźli mojego zwolnienia i nie było lekraki, kazali wrócić popołudniu, a popołudniu okazało się, że źle rano szukali... nie w tej szufladzie). Poza tym odwiedziłam z TŻ dwa sklepy dla maluszków i kupiliśmy przewijaczek! Taki nakładany na łóżeczko: plastikowy z materacykiem. Myślę, że bedzie fajny. Poza tym zakupy w suprmarkecie... ufff, byłam wykończona.A dziś doszło moje zamówienie na kocyki, pieluszki i myjeczki Dostałam 3 sztuki w gratisie, więc się szczerze
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
No troszkę za duże ale nie tragicznie tylko 1 cm
![]() Monitka to miałaś chodzący dzień
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej tylko słodkie i to w sumie tyle ze zmian ![]() u mnie identycznie ![]() Cytat:
![]() aktywny pierwszy dzień odpoczynku, a jak się dzisiaj spało ze świadomością, że nei trzeba się zrywać? kocykami na przykład się pochwal
|
||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, a bardzo dobrze sie spało, dzięki
Ale w sumie nawet wcześnie jak na mnie wstałam, bo ok. 9tej.... i dobrze, bo zaraz dostarczyli paczkę. Zdjęć jeszcze nie mam, kocyk w sumie tylko jeden, reszta to pileuszki takie muslinowe i też myjki. Pokażę Wam przewijaczek
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka ale ładny
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Monita, ale słodziachny ten przewijaczek. Zresztą wszystkie te rzeczy teraz dla Maluszków są takie ładneeeee
Passion, u mnie też z winem własnie się pozmieniało.... czerwone kiedyś uwielbiałam, a teraz .... ![]() noo i kawa.... kiedyś 3/4 szklanki mleka, a reszta kawy rozpuszczalenj. A teraz tylko czarna sypana
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, chciałam niebieski, ale w sklepie był akurat tylko ten i stwierdziłam, że też fajny
Powiem Wam, że tutaj takie jak Wy macie, takie materacyki, są wogóle niepopularne, a szkoda. Sprzedają tylko takie na komode, ale z "nóżkami", żeby nalożyć na łóżeczko już nie. Mieliśmy więc wybór miedzy takim, a taką drewianą półka z materacykiem.... ładna ona była, ale dwa ray droższa i ważyła 6 kg.... a to trzeba ściągać jak dziecko jest w łóżeczu, więc dziękuję za taka gimnastykę. Ten jest leciutki i plastik łatiwej umyć
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
a kurteczkę na modelce pokażę, powinna być dobra, wchodzimy w rozmiar 68, w ogóle małe to moje dziecko mi się wydaje
tzn krótkiejak Maciuś? Monita, śliczny, fajne te stworki a i kolor ładny Maja dzisiaj już ładnie je, mniej marudna, odważyłam się teraz Ją trochę na dwór wystawić, ale na krótko Kuleczko, przegapiłam jak zwykle z mężem sami jedziecie? wszystko naszykowane?![]() Ewcia, jak ćwiczenia
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz też do kolosów nie należy Maciuś lepiej, aczkolwiek dalej katarek męczy .. mógłby już odpuścić. Bidulek jest dzielny. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
patrząc na dzieci z wątku mamusiowego, a my przecież wysocy
![]() u nas też lekki katar jest tak łądnie, że siedzę przy otwartych drzwiach balkonowych Badzia, jak praca? |
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Passion , nie porównuj jej z innymi dzieciaczkami... nie ma w tym sensu. Wiem, że ciężko tego nie robić, ale jednak... każde maleństwo ma swój rytm....
poczekaj jak Ci wystrzeli , to przerośnie jeszcze te wszystkie ktore teraz rzekomo mają więcej centymetrów ![]() jutro dzień wagarowicza!!!
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
tak mnie naszło jak pisałam jaki rozmiar
![]() eh, fajnie by było iśc na wagary nad jakąś rzeczkę |
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj stwierdzilam ze pocwicze skalpel ale jakos chodakowska mnie odzuca wylaczylam i wlaczylam Mel B ![]() passion super kurteczka ![]() Monita to sie nabiegalas wczoraj ide sadzic bratki w ogodeczku bo dzis kupilam
Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-03-20 o 14:03 |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
bratki zasadzone i 2400 podskokow na skakance za mna
kurde cos mnie bierze aby wyciagnac tz na jakas wycieczke zorganizowana daaleeeeeko
Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-03-20 o 15:31 |
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie ![]() maaaarzy mi się jakaś krótka wycieczka, ale na razie kasa blokuje
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Monita, bardzo fajny ten przewijaczek
Passion, a praca fajnie w tym tygodniu np ani razu nie byłam ciekawe czy sie szefowi nie zmieni ![]() DELL, u mnie smaki bez zmian, chyba ![]() Zrobiłam foty pokoju (w końcu) oczywko nie jest tak jak miało być na początku jak się ogarnę i zgram je z aparatu to się pochwale.. |
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ogarniaj się szybciej, my tu wszystkie niecierpliwe wooow fajnie chociaż raz w życiu za granicę jechać |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
pod tym względem może sobie podać rękę z mężem Kuleczki
![]() ale mam dzisiaj leniaaaa, nic mi się nie chce |
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie moj tz bardzo lubic podrozowac jak niepracowalam to co niedziele w lecie gdzies jezdzilismy cos zwiedzac ale mysle ze wycieczke "za granice" sobie odpusci ![]() passion jutro tez jest dzien dzis lez i pachnij ![]() ![]() oo kuleczka milych wczasow bo to jutro nie? Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-03-20 o 16:22 |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Kasę już zamieniłam
![]() Passion jedziemy jutro do błękitnej laguny w Kopenhadze
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tz jedzie? bo nie wiem czy cos pisalas? Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-03-20 o 16:27 |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka wczasy to są już jak się jedzie na min te 7 dni
![]() Przyjedź do mnie z Tż ja go tu namówię na wakacje Człowiek czasami się musi zresetować i wyjechać Mój też lubi jeździć, ale po okolicach a nie za granicę, a jak już wogóle z paszportem to ma być to masakraEwka tak jedzie już zapłaciłam kasę to nie ma wyjścia
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ze tz jedzie ![]() a to taka zorganizowana tak? |
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Monita bardzo ładny przewijak! u nas w takich nie widziałam
![]() Dell ja nie zauwarzyłam różnicy w smakach... tylko oponka na brzuchu przypomina mi co dzień że jednak coś się zmieniło |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

Dostałam 3 sztuki w gratisie, więc się szczerze 

tzn krótkie

za ćwiczenia