|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co was ostatnio naprawdę zachwyciło??
To co mnie ostatnio zachwyciło to niestety nie na moje finanse, musiałabym ze dwa miesiące na to pracować... Na szczęście nie pamiętam nawet nazwy.
Sabbath przyniosła na spotka, poszczuła i zabrała.
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Sisley Soir de Lune
|
|
|
#273 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
L'eau de Circe, Black Aoud, Matsuri, Life threads Gold, Yuzu ab Irato, CdG Tar, AA Pivoine Magnifica, Un Matin d'Orage, AA Foliflora i Fracas. I to chyba wszystko
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Im więcej tego towaru wącham, tym mniej mnie zachwyca
Niech pomyślę... wiem! NafNaf klasyczne ale ono lepiej mi się na ręku nosi niż za uszami, bo za uszami jakoś trochę ginie, a na ręku można się wygodnie wwąchiwać. Może nie zachwyciło, ale zaciekawiło Petits et Mamans: ma słabe notowania w recenzjach, że puder mokry i coś w tym jest, ale są uspokajające i coś mi się widzi, że spodobałyby się facetom mającym ochotę się ustatkować - kobieta tym pachnąca od czasu do czasu to jak poczucie bezpieczeństwa, dom, żona, dziecko, delikatność... nie do końca dzidziusiowate acz takie, ja wiem, domowe? słodko-przytulne, nic tyko wziąć taką kobitę w ramiona i w głębi jestestwa przypomnieć sobie czasy dziecięce w ramionach mamy i tą kobitę zobaczyć teraz jako ( przyszłą) żonę i matkę jego dzieci? ![]() Very Irresistible mi się b. spodobał - fajnie się nosi, taki optymistycznie-dziewczęco-różowy, Sensuous, ale największym zachwytem ostatniego miesiąca jest chyba Oriens VC&A.
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2011-01-12 o 08:05 |
|
|
|
|
#275 |
|
Konto usunięte
|
A mi się ostatnio spodobały (zachwyciły to za dużo powiedziane) Halle EDP, mają coś w sobie. Zwykle nie za bardzo podobają mi słodziaki, ale te jakby krzyczały zjedz mnie.
![]() Tylko się proszę ze mnie nie śmiać :P (albo to przez koleżankę, która je nosi, sam już nie wiem). Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-01-12 o 10:08 |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;24321311]A mi się ostatnio spodobały (zachwyciły to za dużo powiedziane) Halle EDP, mają coś w sobie. Zwykle nie za bardzo podobają mi słodziaki, ale te jakby krzyczały zjedz mnie.
![]() Tylko się proszę ze mnie nie śmiać :P (albo to przez koleżankę, która je nosi, sam już nie wiem).[/QUOTE] To pewnie przez to ukryte ![]() Mnie juz od jakiegos czasu zachwyca Womanity ![]() A nowa milosc to rozana wersja Flowerbomb |
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się, to przez to ukryte
![]() No nie są one złe, nie są, ale żeby zachwycały... choć ile ludzi, tyle zdań
|
|
|
#278 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ostatnio zachwyciło Poison Esprit de Parfum
i tak już trwam w tym zachwycie trzeci dzień .Magdulenko miałaś rację ta wersja trucizny jest zachwycająca.
|
|
|
|
|
#280 |
|
spin doctor
|
Różowe Givenchy Play-cudo
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze Cashmir i Cristalle Eau Verte.
|
|
|
#282 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;24321311](albo to przez koleżankę, która je nosi, sam już nie wiem).[/QUOTE]
Chyba raczej na pewno ![]() --- U mnie posuchy cd., takoż i chęci do testów, karton próbek odłogiem leży i kurzem posępnie obrasta ![]() Jakoś tak przed Świętami zachwyciły mnie Tuscan Soul Ferragamo - figowiec, irys i kwiat pomarańczy na cytrusowym tle, czyli trochę pudrowego chłodu, trochę soczystej, drzewnej zieleni, a to wszystko okraszone słodko-wytrawnymi nutami (zapach idealny na lato, bezpretensjonalny, unisex) Nuty za pedet.pl: Nuta głowy: bergamotka, olejek z łodyg i liści gorzkiej pomarańczy. Nuta serca: kwiat pomarańczy, kwiat magnolii. Nuta podstawowa: drzewo figowe, irys. |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Mirra & Mirra I Coloniali - zachwyciła, i to jak
początek jak w Red Amber Incense Voluspy bez migrenogennej nuty, na drugi dzień sweter mi zapachniał Dolce Vitą; dla mnie cudo, w dodatku kupione za bezcen
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
moja też
I Mirra&Mirra z I Coloniali zrobiła mi ogromną niespodziankę Dixi - widzę, że nie tylko mi )
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2011-01-14 o 16:00 |
|
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, a tylko rozana I co Wy z ta Mirra?? Tez chce, a juz nigdzie nie ma ![]() Musze jeszcze napisac o moim niedawnym odkryciu: A.McQueen - My Queen Light Mist tak idealne polaczenie fiolka z roza, mrrrr |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym zakupić jakiś ładny, pociągający perfum, ale żeby nie był aż tak drogi.
może ktoś coś zaproponuje ? ( ;
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Lalique Encre Noire
Do tej pory znany mi jedynie z papierka, dziś odważyłem się zapodać (z drżeniem ręki po ostatniej przygodzie z A Menem ) na nadgarstek, ah....Przepadałem ![]() Świeżo zrobiona, dębowa trumna stojąca na puszystej warstwie wilgotnego mchu, uginającego się pod krokami, w starym, świeżo zmoczonym porannym deszczykiem lesie, pachnącym zmurszałymi pniami, rosą, mchem, paprotkami..... Bardzo tajemniczy, magiczny, troszkę mroczny... Daje moc ![]() Coś pięknego
Edytowane przez Giaccobe Czas edycji: 2011-01-16 o 18:53 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Dioressence.
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam ją wczoraj na zajęcia i połowa dziewczyn z grupy też ją chce
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze kilka lat temu mogłabym powiedzieć że Chanel No 5 to śmierdziuch. To perfumy które przypominają mi tanie zapaszki z kiosku. Nawet za darmo bym ich nie chciała. I pewnego pięknego dnia zapragnęłam je mieć. Zarówno w wersji EDT jak i EDP. Jestem nimi oczarowana. Już ciułam pieniądze
Oj strasznie zmienił mi się gust.
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Norma Kamali, Incense cudowne cudo wącham i się rozpływam
Mąż też wielbiciel kadzidła ma odruch wymiotny
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#293 |
|
Szef ds. Wymianek
|
zachwyt to za duze slowo, ale bardzo pozytywnie zadziwila mnie wersja edp Miss Dior Cherie. otoz kiedys wydawalo mi sie, ze o wiele ladniejsza jest wersja edt, zwlaszcza ta nowa, 2010. obecnie zas nowa odbieram jako bardzo zblizona do CM, a ten zapach mnie letko nudzi
![]() za to sie dzis spsikalam globalnie MDCh edp i... lol, jaka fajna, karmelizowana truskawa i do tego przyzwoicie trwalai o ile inne MDCh raczej mnie opuszcza, to mysle o zakupie, w przyszlosci, wersji edp tego zapachu
|
|
|
#294 |
|
spin doctor
|
Zachwycam sie od kilku dni zapachem Dolce & Gabbana z czerwonym korkiem-rewelacja, niesamowicie kobiecy, seksowny
Dla mnie bombaDrugi zapach, którym się zachwycam to...Cool Water -chyba nie muszę opisywać. Czekam tylko do wypłaty i klikam flachę
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Męski zapach mnie zachwycił.
Givenchy Genleman oj, jaki pleśniowy, mrau, i wytrawny, świetny.
|
|
#296 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
i mnie również zauroczył, choć nie od pierwszego niucha. Ale jak juz się wciągnęłam, to błyskawicznie skończyłam odlewkę i poleciałam na Allegro szukać używki ![]() mnie za to zachwyca Womanity ostatnio żaden inny zapach nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Żadnej ryby, ogórasów i innych paskudztw nie ma, jest za to soczysta, słodka figa i mam ochotę na flaszkę
|
|
|
#297 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Pivonia Magnifica, Lor de Torrente, Habanita i Lady Million
|
|
|
|
|
#299 |
|
Perfume Lover
|
Oj tak...Cudny to zapach... Rozbieramy? ![]() ![]() ![]()
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio zachwycaja mnie tylko niszowce. Dzis po kilku latach od pierwszego testu naprawde doceniam Dia Amouage
Piekny, cieply zapach, taki troche "futrzany". Co z tego, ze jest chwilami babciowaty i mydlany, jak ma prawdziwa klase. Wedlug mnie najlepszy z Amouage Poza tym zachqwycil mnie Musc ravageur - ale go na pewno nie kupie i to jest ciekawe. Pizmo dzikie i tak mocne, ze az mnie glowa rozbolala. Gydby nie to, ze moj organizm go nie toleruje, na pewno bym nosila. Pizmowe arcydzielo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

i tak już trwam w tym zachwycie trzeci dzień .Magdulenko miałaś rację ta wersja trucizny jest zachwycająca.

Dla mnie bomba