|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
wonderka, podoba mi się ten Bexa Rodos, fajny ten welurowy materiał. Co do Xlandera Xmove to słyszałam bardzo dobre opinie, podobno mało awaryjny jest, ale jak dla mnie trochę zbyt masywny i ciężki, szukam czegoś bardziej miejskiego.
śliczny ![]() Cytat:
można wiedzieć ile płaciłaś za swoje badania? Znalazłam takie za 230 z płytką i zdjęciami i nie wiem czy to standardowa cena.
|
|
|
#272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
magdalena111111, śliczna dzidzia
![]() cynamon, piękny brzuszek
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Mi też się podoba ale musze zobaczyć na żywo to dam znać. Jane ma też nietypowy materiał bo to taka pianka jakby. Mięciutka jest.
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
19t 2dz
![]() zawsze mialam fałdki no ale teraz to juz nie da sie ukryc ze siedzi sobie tam maly człowieczek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
malinka103, u mnie 18+2 a brzuszek wielkością podobny
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
A ja ciagle mysle ze mam taki jakis duzy juz jak na ten tc
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę... Przez 1 dzień nie zaglądałam, a tu nowa część i mnóstwo postów.
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Podoba mi się też Silvia, ale ma mało praktyczny kosz. Niby duży, ale otwiera się tylko do połowy i np. zapakowanej reklamówki już do nowego nie włożę. Dla mnie najważniejszą sprawą jest duża budka.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-06-25 o 20:03 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam taką rozkminę.
na ostatniej wizycie ginekolog pytala się, czy mnie nie swędzi ' w środku' i nie piecze, ale ja nic takiego nie odczuwam. i ona mówi, że ' nie podoba jej sie wydzielina, i zapisze mi lek na recepte, jeśli wydzielina zacznie byc uciazliwa to żeby wykupić i stosować ' .zacznę od tego, że ja nie czuję w ogóle śluzu, od samego początku ciąży mam go bardzo mało ( tzn ja go nie odczuwam, tam w środku podobno on sobie jest ) .i wykupiłam dziś recepte - jest to clotrimazolum dopochwowo, a więc lek p/grzybiczny . boję się go troche stosować, wiem że skoro lekarz przepisał to szkodliwy pewnie nie jest, ale same wiecie jak to jest, waham się czy aby napewno nie zaszkodzi. no a pozatym śluz nadal nie jest uciążliwy ani nic mnie nie piecze, nie swędzi. wykupiłam żeby recepta nie przepadła, co robić ?
|
|
#281 |
|
Moderator
|
Fajne macie brzuszki dziewczyny
Cynamon Twój spory. To Twoja pierwsza ciąża?Ja myślę że klub nie przeszkadza w normalnym wątku (bo na wizażu działam od lat i wiele wątków i klubów przerobiłam). A trzeba pamiętać że tu każdy może wejść i oglądać. Jednym to przeszkadza innym nie. Ja tak wczoraj mówiłam że jeszcze nic nie kupuję bo za wcześnie a dziś koleżanka dała mi sporo rzeczy takich uniwersalnych. Jakie cudne są takie maleńkie ciuszki
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
limonka1983, podoba mi się ten granatowy Bebetto Flavio. a Ty który kolor wybierasz?
Co do tej budki to masz rację, tym bardziej że będziemy mieć zimowe dzieci to się przyda, żeby nie wiało.
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw chciałam zielony, ale doświadczone mamy w pracy powiedziały, że latem mogą do niego lecieć owady. Wybrałam niebieski z białym stelażem lub taki morski. Ale jak trafię na jakiś używany korzystny cenowo z długą gwarancją, kolor nie będzie ważny.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-06-25 o 21:06 |
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Super brzuszek
może ja jutro wrzucę swój ![]() Co do wózków to ja mam takie trzy typy: adamex pajero, bebetto silvia, riko nano. Zobaczymy, który najbardziej spodoba mi się na żywo
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140802580114.html Edytowane przez lexie42 Czas edycji: 2015-06-25 o 20:27 |
|
|
|
#286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze mi się przypomniało że ty chodzisz do Smidy a ona przeniosła się do Tuchowa do szpitala, wybierasz się tam czy wolisz w Tarnowie rodzić. Edytowane przez 201604151126 Czas edycji: 2015-06-25 o 20:33 |
|
|
|
|
#287 |
|
Moderator
|
O wózku w moim stylu. Daj znać jak się rozeznasz co o nich myślisz po pooglądaniu na żywo.
|
|
#288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to witam się w nowym wątku, którego jeszcze do końca nie udało mi się nadrobić Tak się rozkręciłyście
|
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niby chwalą, ale to i tak kawałek od mojego miejsca. Trochę czasu jest, żeby podjąć decyzje Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
tylkokasia, niee to moja druga dzidzia, pewnie dlatego brzusio taki spory
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw padło na 100 % na Silvię, jednak ten niedopracowany koszyk jest na minus. Kuferek byłby idealny, gdyby otwierał się cały, a nie tylko do połowy. No i na żywo porównałam oba wózki. Silvia w spacerówce ma 4 poziomy rozkładania oparcia, Flavio 3, ale wystarczające. No i Flavio ma ciut lepszą gondolkę. Posiada wiatrochron (nie wiem jak to nazwać), który można postawić i maleństwu nic nie zawieje. Nie byłoby to dla mnie ważne, gdybym rodziła o innej porze roku. Wiadomo, że godnolki używa się bardzo krótko. Jednak jesień jest wietrzna, zimną, itd, więc ochrona przed wiatrem musi być Na forach bardzo polecany był też CAMARELO CARRERA.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-06-25 o 22:16 |
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, idziecie jak burza ostatnio
my juz po polowkowym. Na 100 % dziewczyna, a skoro to juz 3 potwierdzenie to tego sie trzymam nie ukrywam, ze bardzo sie ciesze, bo od poczatku jakos bardziej chcialam dziewczynke. I co najwazniejsze jest zdrowa! Wazy juz 300 gram. Konsultowalam slabo odczuwalne ruchy, ale lekarz mnie uspokoil i mowil, ze do 2 tygodni powinna sie rozszalec (dzisiaj u mnie 20 t +1 d).Dobrze, ze piszecie o wozkach bo dzieki temu sie troche doksztalcilam. Ja tez nie wiem czy brac nowy (ale nie chcialabym placic wiecej niz 1,5 tys za 2w1) czy moze polowac za uzywany... w weekend mamy zamiar pochodzic troche po sklepach i obejrzec wozki, lozeczka itp.to moze troche mi sie rozjasni w glowie ![]() Planuje tez kupic sobie te poduszke w ksztalcie litery c do spania, ale zastanawiam sie czy wziac cebuszke czy motherhood? ktoras pomoze? ![]() Fasterka, gratuluje coreczki! A jeszcze w kwestii brzuchow, to ja mam naprawde duzy, a to moja pierwsza ciaza. Jak sie odwaze to wkleje moze
|
|
|
|
#293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koleżanka kupiła na allegro jakiś model, ale ona ma takie kuleczkowe wypełnienie.
|
|
|
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam taką w kształcie C. Wydaje mi się, że jest bardziej uniwersalna. Cebuszka ma chyba stały kształt (przynajmniej tak wygląda na zdjęciach). Mój wybrany wózek w wersji 3 w 1 jest za około 1500 zł. Można wyhaczyć go też taniej. Ja raczej kupię 2 w 1, bo mam już obiecany fotelik. Będę musiała dokupić adaptery jedynie. Ale jak sprawdzam ogłoszenia na olx i podobnych, trafiają się nawet oferty za 600 zł. 850 jest standardem (biorę pod uwagę tylko takie z minimum roczną gwarancją). Są też używane wózki za 1000 zł, ale takie odrzucam od razu, bo dołożę 150 - 200 zł i mam nowy egzemplarz (2 w 1). Za kupno wózka zabiorę się pod sam koniec ciąży ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
Mi się tutaj dobrze pisze, miałam wrażenie że wszystkim to odpowiada,osobiście nie czuje potrzeby klubu
no i klikam z telefonu więc pewnie i tak bym nie mogła... Miał być taki idealny dzień,tak wyczekiwany żeby poznać płeć itd...wyszliśmy ze znajomymi, tz wypił parę piw zaduzo, mega awantura i nawet nie wiem czy wróci na noc...
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.smyk.com/motherhood-podus...t-niemowlaka-p |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Ja już wstałam o 6 mąż do pracy a ja herbatkę piję i pewnie coś zjem bo za chwilę idę się kąpać bo do lekarza a nie lubię tak wcześnie wstawać bo rano podczas prysznica parę razy mnie zesłabiło, położna najpierw kazała zawsze wypić szklankę wody z cytryną że to pomaga. Miłego dnia życzę, pogoda u mnie nie za bardzo czekam na jakieś upały a tu nic
.
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki:-* ostatnio mało się udzielam ale czytam was i po zamieszaniu ze ślubem będę już na bieżąco dyskutowac
![]() Fasterka gratuluję córeczki Wczoraj bylam w smyku i nie mogłam wyjść tyle ciuszków pięknych,oczywiście musiałam coś kupić później jak bedę miała czas to wam pokażę Aa gratuluję pięknych brzuszków,świetne są ![]() Dziewczyny a teraz wiadomość dnia,wczoraj wieczorem widzialam pierwsze kopniaczki naszego maleństwa!!!!! Życzę wam miłego dnia a ja lecę się szykować na pazurki,pa kochane
|
|
#300 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Halo, Halo
Jeden dzień mnie nie było i ledwo nadrobiłam ![]() Kochane zaczęłam wczoraj 23 tydzień - lekarka sprawdziła mi szyjkę bo powiedziałam jej o tych dziwnych u kłuciach i ciągnięciach w okolicy pochwy. Szyjka jest długa i zamknięta a te ciągnięcia to skurcze przepowiadające braxtona hicksa. Przepisała mi magnez 2x dziennie + mama premium dha + nosepę jeśli będę odczuwała dyskomfort. - Waga u położnej w butach i ubraniach po obiedzie 56,5. - Spadła mi trochę hemoglobina ale podobno to normalne - Oczywiście - mam znów bakterie w moczu i znów przepisane tabletki ![]() - I najlepsze, tam tam tadaaaaa, skierowanie na obciążenie glukozą ![]() To się będzie działo Wczoraj dostałam od teściowej pierwsze ubranka ![]() Jutro opróżniamy pokoik dla Zuzi i wybieramy farbę A 20 lipca mamy do odbioru mebelki Wklejam mój brzuszek z dziś, kurcze jakiś on niekształtny taki ale może dlatego, że teraz jest etap podnoszenia się do góry ![]() A i Zuza daje tak popalić Cytat:
Ja podchodzę do tego wszystkiego pół na pół a to moje pierwsze dziecko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale brzuszek ![]() Cytat:
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2015-06-26 o 08:50 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

można wiedzieć ile płaciłaś za swoje badania? Znalazłam takie za 230 z płytką i zdjęciami i nie wiem czy to standardowa cena.

Nasz ślub 16.08.2014 

wiem ze to głupie

Nie umiem się pozbyć tego wrażenia, chociaż ani razu mąż nie dał mi odczuć, że jest rozczarowany, a wręcz przeciwnie, wymyślił imię, szuka wózka, zmienił pracę na lepszą i robi prawko, żeby nam było lepiej.