|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LISTOPAD ♥ wszystkowątek // NEW! ubrania akcesoria kosmetyki książki i inne tak
Nie ma sprawy
dzięki i pozdrawiam
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: LISTOPAD ♥ wszystkowątek // NEW! ubrania akcesoria kosmetyki książki i inne tak
Hej, napisz mi jak mozesz (tu czy na pw obojetne) czy ta torebka, którą chce ma też długi pasek, żeby ją zawiesić na ramieniu albo czy jest możliwość, żebym swój doczepiła w razie czego.
|
|
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
Hej, przepraszam, że dopiero odpisuje, myślę i myślę i nie jestem przekonana do torebki
nie masz nic poza wątkiem może? chętnie bym się pozbyła tej hippie a i książka mi niepotrzebna.
|
|
|
|
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
A jakie masz?
Właściwie nie do końca mam sprecyzowane, taka idealna to raczej sztywna, nieduża (wymiary jak listonoszka twoja), z długim paskiem i czarna, poszukuję też torebki o wymiarach takich jak ta hippie moja lub trochę mniejszej (tylko ta hippie to nie mój styl) ale jeśli masz cokolwiek co Ci zalega to możesz pokazać. Niekoniecznie czarne albo cokolwiek z mojej wish. Za jakiej balsamy oleje itp. też się chetnie wymieniam.
Edytowane przez cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 Czas edycji: 2016-04-10 o 16:47 |
|
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
cos za perfumy?
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
Interesuje mnie body milk, IR balsam i ta ziołowa odżywka ewentualnie (jeśli powiesz jaka
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A masz jakieś inne torebki na zbyciu? |
|
|
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
Jasne, nie ma sprawy, torebki bardzo ładne, szczególnie 3 mi się spodobała, tylko nie chciałabym całkowicie malutkiej a trochę zbliżoną do tej hippie rozmiarowo (tak, żebym jakąś małą wodę czy mały zeszyt mogła tam upchać), mogłabym zapytać o wymiary torebek? Mniej więcej, nie muszą być dokładne.
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Super, to na tą Bayę Lunę mogę wymienić, kosmetyki też mi się podobają, w zasadzie najbardziej ten balsam IR i Body milk, a na drugim miejscu odżywka ziołowa, perfumy Betty Barclay (czy jakoś tak i odżywka Eveline, jeśli chcesz coś dorzucić to nie będę narzekać. Tylko pisałam Ci, że frędzelki są trochę pogięte, innych zniszczeń chyba nie widzę, bo torebka tylko leżała, jeśli Ci pasuje to wyslę PW z adresem.---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- I mogę zapytać jaki jest stan torebki? |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Podziękuję, niestety nic.
Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2016-04-16 o 09:23 |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety tylko nauszniki
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
np. za 2 książki Kavy?
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
cos za "listonoszna nowa nie miesci a4" ?
moj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=897876 ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- tak mogłabym wymienic a czy znalazła bys cos jeszcze? w sumie obie listonoszki mi sie mega podobaja ale nie wiem czy znajdziesz cos wiecej
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
które? bo mam 2 pary
1 spodenki za 3 książki mogę wymienić, bluzkę za 1. bluzkę z h&m też bym chętnie za książkę wymieniła. czeka mnie przeprowadzka w przyszłym miesiącu i na wszelkie sposoby kombinuję, jak się pozbyć rzeczy
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
kurcze parke już sprzedałam
(na innym portalu niz wizaz mam wystawione na sprzedaz) ale sweter big star jest - gdybys chciała to jeszcze dorzuce cos do niego za te listonoszke co nie miesci a4
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 2 pary szortów Esmara, więc o które chodzi?
jedne i drugie czy któreś konkretne?---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- spodenki i bluzka tally weijl za 2 x Kava, Igrzyska śmierci, W martwym śnie? bluzki h&m nie chcesz? |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 2. tunika/sukienka z dresowej dzianiny (może być ciążowa) rozmiar uniwersalny, stan idealny
|
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, chętnie bym ją oddała ale nie wypatrzyłam niczego co by mi sie przydało
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Interesuje mnie Shower Feet (+ ewentualnie nauszniki jeśli masz kolor czarny... ale po miniaturce domyślam się, że jednak muszą być szare). To co mogę zaoferować w zamian umieściłam w moim wątku -> KLIK
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
hmm przemyślę czy za te rzeczy się wymienić i dam znać
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Dokładki jeszcze u mnie będą (ale niestety z powodu pozbywania się nadmiarowych rzeczy na bieżąco nie posiadam imponujących zapasów na wymianę
), w każdym razie gdyby uzbierało mi się trochę dodatkowych rzeczy na wymianę, to się jeszcze przypomnę
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
jak coś mam, to dorzucam na bieżąco
no to już się musisz sama zdecydować, czy chcesz bluzkę, szorty, drugą bluzkę czy tylko część z tych rzeczy ja nawet za wszystkie 3 coś znajdę
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Odzywam się do Ciebie jeszcze raz, bo spodobał mi się u Ciebie Shower Feet:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1447590288 ale nic u mnie nie znalazłaś, a teraz zrobiłam dokładkę (co prawda nie mam chyba nic ciekawszego niż poprzednio, ale nie zaszkodzi się przypomnieć - a nuż coś wpadnie Ci w oko ). Link do mojego wątku -> KLIK
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

dzięki i pozdrawiam 

nie masz nic poza wątkiem może? chętnie bym się pozbyła tej hippie a i książka mi niepotrzebna.
Właściwie nie do końca mam sprecyzowane, taka idealna to raczej sztywna, nieduża (wymiary jak listonoszka twoja), z długim paskiem i czarna, poszukuję też torebki o wymiarach takich jak ta hippie moja lub trochę mniejszej (tylko ta hippie to nie mój styl) ale jeśli masz cokolwiek co Ci zalega to możesz pokazać. Niekoniecznie czarne albo cokolwiek z mojej wish. Za jakiej balsamy oleje itp. też się chetnie wymieniam.