|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Pani Buka
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
nie wiem czy u mnie też nie będzie sceny jak dwóch kolegów tańczyło
![]() włączyłam tą płytę żeby zobaczyć jak to wygląda w ogóle... raaany, ale blisko ten kamerzysta podchodził :/ przewijam się gdzieś tam w tle, ale NIE ZNOSZĘ na siebie patrzeć na filmie. wyhaczyłam moment, kiedy podwiązka zsunęła mi się z uda i mam ją gdzieś na łydce
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam podkreślić tym słowem niesmak jaki we mnie wzbudza takie zachowanie, tym bardziej że partnerka tego chłopaka siedziała sama przy stoliku i nie wiedziała co ze soba zrobić
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi fajne ten certyfikat wyszedł
mama myslała że kupione ![]() tylko zawaliłam jedno - wpisałam rok 2008 jutro do sklepu po papier wizytówkowy, cóż kto nie mysli (albo mysli o niebieskich migdałam ten robi coś 2 razy)
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2009-02-12 o 21:25 |
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było tak, że tańczymy w kółeczku- właściwie jakimś kwadraciku- i nagle wyłania się pani z aparatem. Pada hasło: 'Aparat!' i my ładnie w rytm muzyki obracamy się wkoło i stajemy tyłem do pani. Stoimy do niej plecami, a nagle przed nami pan z aparatem. To my ładnie w bok, a z boku nikt inny jak pan z kamerą, a nad nami wszystko łapała kamera na ramieniu xD I filmu jeszcze nie mamy, więc no ;X
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Pani Buka
|
aaa no super, jest scena na filmie - kamera na mnie i TŻ-ta, ja nagle mówię mu coś na ucho (wiem że to było "o nieee, kamerzysta, chodźmy dalej", ale średnio mamy się gdzie przesunąć i przez kilkanaście sekund fatalnie to wygląda -.-
ehhh, lecę trzeba co nieco ogarnąć na jutro
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci, by on naprawdę się zmienił. A jak nie... tego kwiatu oczywiście jest pół światu ![]() Nareszcie ![]() Całe popołudnie pisałyśmy z koleżanką następny rozdział do naszej książki o piłce nożnej Teraz chłopcy sobie drukują i czytają, zapewne czkając ze śmiechu ![]() Powinnam teraz się historii pouczyć, ale kto by tam o tym myślał. shewa, cudowne buty ![]() |
|
|
|
|
#2978 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ech.. Ja robię to co wczoraj - oglądam seriale
Ale skoro juro nie idę do szkoły to sobie mogę.
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
JA lece sie uczyc gegry-noc jest dluga piekna i cicha-w sam raz do nauki.
Zas bede siedziec pewnie do 1 jutro 8 lekcji i ferie ![]() Pa
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie gadam z koleżanką
Jutro mamy spr z fizyki jądrowej, no i zbliżają się walentynki przez co ona ma zły humor. Marudzimy sobie nawzajem: ona: coś czuję, że jutro polegnę ja: staraj się myśleć pozytywnie ona: przez te walentynki nie potrafię... ja: oj kochana, nie smuć się ona: już wiem, że będę miała jedynkę z fizy ona: wszędzie te jądra ona: męskie i fizyczne ja: ona: mogliby się opamiętać w tym lutym...
Edytowane przez Alexia09 Czas edycji: 2009-02-12 o 21:36 |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero niedawno do domu dotarłam ze szkoły... co za szalony dzień
Praca nad prezentacją oficjalnie rozpoczęta (spędziłam wiele godzin w bibliotece)...Jestem niesamowicie wymęczona, a jutro sprawdzian... |
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie chyba pójdę obejrzeć "Doktora Judyma", bo "Ludzi bezdomnych" z półtora roku temu czytałam i raczej mało pamiętam, a mamy omawiać.
![]() Zainwestowałam już część "wygranej" w pendrive'a. Różowego. ![]() Alexia jak jeszcze byście akurat omawiali "Jądro ciemności", to by dopiero było.
|
#2983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2984 |
|
maszyna, nie człowiek
|
ej ja tez chce rozowego pendrive'a :c
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja padaaam.
Ściełam włosy, nie zdam matury ![]() Całe ferie mam zawalone nauka do matury ( nawet nie z własnej woli )Wybaczcie ale nie mam siły na napisanie czegos sensownego... |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak miło
Dzisiaj tylko trzy lekcje, a potem ferie!!!
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!!
Ale sie rozpisałyście. Do nauki a nie na wizażu siedzieć Mój genialny plan żeby sie wyspać przed studniówką runął. Zostałam brutalnie obudzona o 3.30 (mój tata zgłodniał w nocy i krzątał się w kuchni) i nie udalo mi sie zasnąć. W dodatku, chyba przez to, że nie wyspalam strasznie boli mnie głowa. Swietnie studniówka na lekach przeciwbólowych i kawie będzie. Z biżu mam tylko kolczyki. Nic innego nie udało mi się znaleźć- albo byłam za wybredna. Kolczyki mają złote bigle. Ja złota nie lubię. I każda bransoletka wydawała mi się tandetna i czułabym się w niej jak cyganka.
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Wielu z Was ferie się dopiero zaczynają... ale Wam fajnie
![]() Nic, tylko zazdrościć ![]() Chociaż - myślałam, że szkolny tryb będzie mi bardziej przeszkadzał, ale jest całkiem fajnie. (Bo ja z całego serca NIE CIERPIĘ chodzić do szkoły.) |
|
|
|
#2991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jednak, choć jedna osoba, która się nie przestraszyła przesądu! U mnie całą noc pada śnieg, jestem załamana. A już była tak ciepło... Jak na luty, oczywiscie. Wczorajszy dzień przesiedziałam w domu, totalna laba. Nie oparłam się oczywiscie Zmierzchowi, siadłam i przeczytałam do wieczora. Zakochałam się w Edwardzie! I wiecie co... szkoda, że mój TŻ nie jest wampirem. Chociaż po bliższym zastanowieniu... niewiele mu brakuje. ![]() shewa, zapomniałam dodać, że super fotki!
Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-02-13 o 09:12 |
||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:/ No chyba, że do jutra się trochę poprawi....Życzę wspaniałej zabawy!
|
|
|
|
|
#2993 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tak, jak usypialam to zaczelam esemesowac a dzis wstalam o 7mej z kawalkami. Niestety ale mam drugi dzien okresu wiec pewnie tez bede jechac na przeciwbólowych...
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby we włosach była moja mądrość ![]() Ona już nie żyły wiec to sie nie liczy Nie no ale bez przesady, miałam chodzic z tymi poniszczonymi włosami do maja??:/ Tak przynajmniej sciełam to co zniszczone, grzywe zrobiłam i mam zdrowe włosy ![]() Dzieki
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie też już się zdecydowałam, że nie patrzę na maturę, ale jestem dziwna i zawsze jak się robi cieplej, to mam zew, żeby coś ze sobą zrobić. Więc stwierdziłam, że poczekam, aż się zrobi cieplej, pozbędę się czapki i wtedy obetnę (bo planuję dość sporo skrócić)... A tu dziś od nowa zima za oknem. ![]() Zwariowałam, ale właśnie pomimo tej zimy i pluchy, ja, nienawidząca wychodzić z domu w czasie jak pada śnieg, poleciałam do empiku po II część Zmierzchu. Oczywiście, moje poświęcenie było zbyt wielkie, żeby ksiażka tam na mnie czekała... Były tylko w twardych oprawach, a ja mam miekką w domu I część. Więc niestety Edward musi poczekać na mój dalszy zachwyt dziś do 16 albo do poniedziałku. |
|
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
Mi się podobała pierwsza część Zmierzchu, bo była taka przejaskrawiona i wyidealizowana. Edward to już w ogóle boski był, ale jakoś w 2 i 3 części to za dużo było Jacoba i mi się już nie podobało
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh. Właśnie się dowiedziałam, że przez nowy plan zajęć TŻta, nasze wspólne weekendy mogą się bardzo skurczyć. Nie podoba mi się to.
|
|
|
|
|
#2998 |
|
maszyna, nie człowiek
|
OMG. zaraz usne :C A musze jechac do sklepu. Czuje ze to wszystko dzisiaj to bedzie jedna wielka porazka. Tj. masakra... Poza tym nie moge pomalowac jednego paznokcia, boli mie zoladek i kreci mi sie w glowie
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to jest dużo bo włosy zapuszczam... a poniszczone były. I tak przy tych krószych włoskach bo miałam cieniowane wczesniej mam koncowki poniszczone. Nie wiem czemu mi ich nie ciachneła :/ |
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() też chyba zetnę, bo mnie zaczynają wkurzać, co za głupie przesądy, żeby przez 3 miesiące z hakiem ich w ogóle nie ruszać? Cytat:
w ogóle... nie wiem czy mam się śmiać czy płakać wydawało mi się, że fakt, że 18-stka wypada mi w piątek trzynastego, jest zabawny, tak dla przekory... impreza zaplanowana, wszystko niemalże dopracowane. wczoraj było wszystko ok. wieczorem zrobiło mi się niedobrze i... no cóż, nie będę się może dzieliła szczegółami, ale miałam ciężką noc :/ impreza przełożona na za tydzień, od rana prawie nic nie jem, boli mnie głowa, nawet pyralgina niewiele pomogła... ehhh no super i nie poszłam do szkoły mimo że w piątki naprawdę muszę bo jak tak dalej pójdzie będę miała nieklasyfikację z niektórych przedmiotów O.o a naprawdę nie moja wina, że w piątki mi zawsze coś wypada niezależnego ode mnie...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

ten robi coś 2 razy)

trzeba co nieco ogarnąć na jutro
No ale ja już sobie na takie coś nie pozwolę 

Dzisiaj tylko trzy lekcje, a potem ferie!!!