|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
aaa i miałam się Wam "pochwalić" że właśnie zarezerwowałam lot do Norwegii do koleżanki wizzair'em i trwało to chyba z godzinę bo był to mój pierwszy raz
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
do opalenizny super te kolorki wyglądać będą
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje bo ,,kolorki"- opalenizne to ja juz mam odpowiednie a w górach jeszcze bardziej mnie opali tak jak w zeszłym roku
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś mi cytowanie siadło
![]() Dziękuję za gratulacje dziewczyny Tak, jak pisałam nie było to zaskoczenie - chyba wszystkich przyjmują bo aż tylu chętnych nie ma Martwię się bardziej tą rozmową kwalifikacyjną we wrześniu Asiu fajny ten strój Agata to czekamy na fotkę koloru ![]() Dziewczyny ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ex ta kiecka coś za sztywna jest - być może ta "zakładka" na dole usztywnia całość. Pruć się nie będzie bo to nie materiał, ale musisz równo obciąć albo dać krawcowej- babci cherry bluzka ok, wiadomo, że nie wszędzie pójdziesz w takim prześwicie Chyba, że czarny top albo body pod spodem
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie za to coś okres nie może ,,wziąść" tzn .mam narazie takie lekkie plamienie i wszystko mnie boli w tym łeb jak diabli
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie mamy w tym samym czasie W sobotę dostałam @, może do środy się skończy @ w lecie strasznie mnie męczy
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam krótkie 3-4 dni ,ale najgorszy pierwszy dzień bo normalnie leje się jak z kranu
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Licytuję trencz na jesień u mnie taka jesienna pogoda, zmoklam dziś jak kura
Umysł w stanie blond Edytowane przez Ninedin Czas edycji: 2013-07-15 o 19:46 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() asia fajny kostium, za 1 zl wow ![]() a co Wy takie chorowite co? tutaj mdli tu druga ma @ a mi się już @ konczy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Ex
Z tym czarnym fajnie wygląda, ale ja lubię takie lekko rozkloszowane, bombkowate. Z litami super wygląda! Asia Faktycznie fajny strój, kolejna szczęściara, cwaniara. ![]() Nine Kurde blaszka!! Jak Ty wyszukujesz te aukcje? Co do okresu, to mój już 8 dni trwa nawet. Czaaaadd... tyle trwa, dwa tygodnie przed już mi hormon buzuje i muszę bardzo nad sobą panować, by nie wybuchnąć, tak więc wychodzi tydzień spokoju. ![]() Lavia Koleżanka gdzieś przeczytała, że Macklemore jest gejem. Mam załamanie nerwowe, jak żyć. :c
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak, jak już pisałam wcześniej - mam dobrą krawcową, która jakby coś było źle dopasowane to mi przerobi Nie za często kupuję ubrania stacjonarnie, jedynie torebki i buty muszę pomacać
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
To tylko ja nie mam @ ?!
ale powiem Wam, że gdyby nie moje dziecię to aktualnie też bym miała Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
|
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeeść
![]() Kitka chociaż Ty masz kilka miesięcy spokoju bez @ ![]() U mnie się skończył kilka dni temu, przy tych tabsach to trwa mi 3 dni i prawie nic nie boli, i to mi się podoba ![]() Asiu udało Ci się z tym kostiumem na allegro ale powiem Ci, że ja bałabym się kupować używanej bielizny Zresztą, w dalszym ciągu nie odważyłam się nawet wejść do sh ![]() Miałam dzisiaj iść do galerii oddać ew. wymienić jedną bluzkę, bo zauważyłam, że jest źle uszyta przy rękawku, no i przy okazji pobuszować trochę ale rano obudziłam się z takim bólem gardła, że nawet mówić nie mogłam już wczoraj mnie lekko pobolewało ale myślałam, że do dzisiaj przejdzie ale jest jeszcze gorzej, więc całe popołudnie i wieczór spędzę w domu. Beznadziejnie się czuję
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio weszłam do sh i kupiłam za 9 zł szmaragdowy sweterek atmosphere (za 9 zł!!)
był z wszystkimi metkami sklepowymi ![]() Niestety bielizna w sklepach też jest ubierana przez Panie, dlatego, jak kupuję to zaraz wrzucam do pralki, podobnie z kupionymi ręcznikami robię i każdą rzeczą, którą da się wyprać. Bez względu czy to sh czy najdroższy sklep w mieście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Asiu pisałaś, że ciągle kupujesz teraz coś różowego Wylicytowałam płaszczyk za 57 zł Powinni mi zamknąć konto na allegro
Umysł w stanie blond Edytowane przez Ninedin Czas edycji: 2013-07-16 o 10:08 |
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wczoraj kupiłam stanik z marks & spencer za 5 zł. taki sliiiiczny btw. sweterek możesz pokazać :P |
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz, że mi się nie chce, a dwa, że nie mam czym zrobić dobrego zdjęcia
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
namawiać Cię w takim razie nie będe :P
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry laseczki
Shizaxa ta spodnica kosztowala 29,99zl + przesylka. Teraz tak sobie mysle ze moglam kupic material i dac babci do uszycia, a zrobilaby mi lepsza, bo ta jest za bardzo bombkowata jak dla mnie |
|
|
|
#2992 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ide do lekarza, nie jest dobrze
![]() Kolana odmawiaja mi jakiegokolwiek posłuszenstwa, boli siadanie, boli wstawanie, wczoraj w pracy jak musialam kucnac to sie najpierw przewrocilam a potem prawie poplakalam z bolu ![]() Cytat:
![]() Ale ja tak z kazdymi praktycznie mialam ![]() i zawsze 7 dni ![]() Cytat:
i to po ok 20 zl, mam nadzieje,że jeszcze będą Cytat:
![]() ide na bloga Teraz u mnie w Auchanie znalazlam jeszcze to cudo: i chyba kupie mimo tego jedwabiu http://capelllibelli.blogspot.com/20...-bingospa.html Cytat:
Mi sie podoba jej koszulka Cale 2 tyg przechodzilam praktycznie bez makijazu ![]() Tylko tusz do rzes i kreska czarna, bo to moj znak rozpoznawczy, za to moja skora odwdziecza sie ładnym, zadbanym wygladem, bez pryszczoli Cytat:
,aczkolwiek to nie jest kompletnie moj styl![]() Cytat:
![]() zapraszam w lubuskie Rowniez nie nosze takich fasonów,bo mam wrazenie,że dodaja mi z 10kg ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-16 o 11:52 |
|||||||
|
|
|
#2993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko jak ja jestem stara ![]() Czekam na zdjecia i przebieram nozkami, bo nie wiem czy przypadkiem tez nia w tym miesciacu nie zrobic ![]() ![]() Cytat:
![]() On nie mogła Ci krzywdy zrobic, jest zbyt pyszna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz moze linka do tych baletek? Ja wczoraj bylam w poszukiwaniu jakis nowych baletek ale wszystkie po 50 zl i to bez rewelacji te fasony i wzory Bluzka tez w moim stylu jak najbardziej ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
ja nigdy nic jeszcze tak tanio na allegro nie upolowalam Agatko ja rowniez umieram z ciekawosci jak wyszla ci ta palletka . Koniecznie wstawiaj zdjecia :-D Nove no mozliwe....zawsze tak jest ze jak Jest jakis fajny gosc to gej :-( a ja poluje na bilety na ich koncert w Wawie ale nigdzie nie ma juz od dawna... :-( Kylie wczoraj ogladalam z moim Tztem twojego Spartacusa :-D ! A co do okresu to mi sie wlasnie skonczyl ale tez mam w podobnym czasie co reszta blondyn teraz ciekawa jestem jak moj organizm zareaguje na odstawienie tabsow... ale poczytalam artykul w Cosmo o tabletkach i o tym jakie sa skutki brania ich przez pare lat i nie zaluje mojej decyzji o odstawieniu... a slyszalyscie ze teraz beda tabletki anty dla facetow ? ;-)
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-16 o 12:11 |
||
|
|
|
#2995 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
mój najtańszy zakup ![]() ![]() Cytat:
chociaż ciuchy w sklepach nieraz wyglądają wiele gorzej ![]() Cytat:
ale różowy lubiłam zawsze tylko nie aż tak bardzo ![]() Cytat:
![]() a żeby było śmieszniej to chciałam odkupić go wcześniej od tej babki i proponowałam 20 zł w tym przesyłka ,ale chciała 15zł za sam strój + koszty wysyłki i wystawiła dodatkowo opcje kup teraz , ale aukcja nadal od złotówki obowiązywała, więc postanowiłam zaryzykować najwyżej ktoś by mnie przelicytował i wygrałam za 1zł ![]()
|||
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak ostatnio kupiłam za 1 zł spodnie nowe z metką z George'a
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uspałam dziecię, dziś bede sie opiekowac jeszcze dwojka dzieci koleżanki (2,5 i 4latka) wiec musze machnac dla nich spaghetti Ja tam nie mam oporów przed sh, ale u mnie albo dziadostwo takie,że brak słów, a jak cos fajnego, czasem 'firmowego'- hm, atmosphere to po 30-50zł za sukienke np. wg mnie to za drogo jak na sh zdecydowanie Dziewczyny, gdzie na wyprzedazasz dopadne ładne stroje kapielowe? takie,żeby trzymały dosc spory biust Nie chce wydac duzo, bo ubiorę go dosłownie kilka razy na wyjezdzie jak pójdę z młodą do aquaparku, ale brzydkiego też nie chce A mam daleko do jakiejkolwiek galerii, jutro bede w wojewodzkim miescie haha w zoo, wiec bym zajrzała przy okazji
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
prosze o radę :P. Idę w sobote na impreze i chciałabym jakoś w miare wyglądać |
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Kylie kochana jak tak dalej pojdzie w pracy to sie moze to zle skonczyc dla Ciebie i Twojego zdrowka
![]() I tak juz z tego co piszesz widac ze jest coraz gorzej. Naprawde sie martwie o Ciebie, o to co bedzie dalej Przy tabsach masz okres 7 dni? ![]() Cytat:
One duzo daja.
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym zostawiła stan obecny
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

do opalenizny super te kolorki wyglądać będą

a w górach jeszcze bardziej mnie opali tak jak w zeszłym roku
Chyba, że czarny top albo body pod spodem