|
|
#2971 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Kraków
Monika Knapik Rybka |
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
Polecam doktora Kule z Olsztyna
|
|
|
|
#2973 |
|
Przyczajenie
|
Gdynia
Polecam doktor Lidie Głuchowską- Tokć,pracuje z prywatnej klinice,fakt-za wizyte trzeba placić ok.50 zł ale jeżeli dbasz o swoje zdrowie lub jesteś w ciązy nie ma lepszego opiekuna,Doktor ta zadba o Ciebie jak mama,zawsze Cię wysłucha a poza tym jej diagnozy zawsze sprawdzają się w 100%.Po 40 latach doświadczenia można jej zaufać.nie wyobrażam sobie abym miała iść do innego ginekologa!!!POLECAM |
|
|
|
#2974 |
|
Przyczajenie
|
WROCŁAW
A co sądzicie o Pani dr T. Łopuszańskiej z TRR na Podwalu? |
|
|
|
#2975 |
|
Rozeznanie
|
ja bym chciała tak 2w1 tzn ginekologa i endokrynologa zarazem.
tak przeleciałam wątek ale nie zauważyłam aby tak było a i jeszczee kraków mnie ciekawi okolice ewentualnie. I jeszcze jakby na NFZ przyjmował to by już pełne szczęście
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Kraków:
bardzo polecam dra Wojtysia, przyjmuje na Placu Szczepańskim (prywatnie). Świetny specjalista, pracuje na dodatek w szpitalu, więc ma dobrą praktykę jeśli chodzi o różne schorzenia. Operował mnie w szpitalu na Kopernika. Bardzo dużo kobitek w ciąży do niego chodzi. Minusem jest długie oczekiwanie na termin wizyty, a jak już się umówimy na czekanie (bo można też na konkretną godzinę, ale wtedy termin wizyty jest bardziej odległy) to trzeba czekać ok. 4h aż nas przyjmie.. Dla mnie to problemem nie jest, bo przychodzę, mówię, że jestem i babeczki w rejestracji mówią, że np. mam co najmniej 3h czasu, więc idę sobie coś zjeść, albo jadę na zajęcia i wracam na wizytę. A, no i cena za wizytę niemała, bo 150zł, ale przy każdej wizycie jest badanie + USG dopochwowe. |
|
|
|
#2977 |
|
Raczkowanie
|
dobry ginekolog Torun
witam Was wszystkie
mam pewna prosbe. czy moglybyscie polecic mi dobrego ginekologa w Toruniu ktory przyjmuje prywatnie? najlepiej kobieta. i mniej wiecej jak sie orientujecie jakie ma stawki z gory dziekuje za pomoc
|
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dobry ginekolog Torun
Janusz Stankiewicz - moim zdaniem rewelacyjny facet. Przyjmuje w klinice Matopat na Storczykowej. Za wizytę ze wszystkimi badaniami (cytologia, usg) zapłaciłam ostatnio 170 pln.
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
Ja osobiście chodzę do Kozankiewicza. Przyjmuje przy Kozackiej. Prowadził moją ciążę i był bardzo skrupulatny. Ale z tego co wiem to najbardziej polecaną ginekolożką jest Marchwińska, ktora też przyjmuje na ul.KOzackiej. Bardzo miła i cierpliwa, niemniej ceni się (wizyta ok 100zł) no i są u niej nieustające tłumy, więc przeniosłam się do K.
Ale jeśli pieniądze nie grają tak dużej roli polecam Marchwińską-miłą i delikatna, jak miałam kiedyś problem, to wytłumaczyła mi wszystko dokładnie a nawet rozrysowała na kartce
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
Pani Krystyna Modrzewska
Polecam, bardzo sympatyczna, miła i rzeczowa kobieta. Jeśli potrzebujesz numer to napisz na pw to Ci podam. Przyjmuje chyba we wtorki i czwartki, dokładnie nie pamiętam
|
|
#2982 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam Jolantę Danninger. Przyjmuje na Fałata, jest przemiła, delikatna i bardzo profesjonalna (mimo, że jej wygląd może na to nie wskazywać
). Za badanie, usg i cytologie bierze bodajże 120 - 140 zł.
|
|
#2983 |
|
Rozeznanie
|
Aleksander Skop - przyjmuje w Citomedzie na Chełmińskiej - polecam!
|
|
|
|
#2984 |
|
kobieta za ladą
|
też ci polecam Daningerową
co prawda nie mieszkam w Toruniu ale chodze do niej na poradnie K w Chełmzy naprawde super mila delikatna babka no i najważniejsze--na każde pytanie jest mi w stanie wszystko wytłumaczyć
|
#2985 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Warszawa
dr Halina Nazaruk. Przyjmuje państwowo w przychodni na Sieciechowskiej i prywatnie na wrzecionie. Świetna specjalistka (ma specjalizację drugiego stopnia) i jako człowiek tez bardzo miła. Zdiagnozowała u mnie torbiel i zanim skierowała mnie na operację, dokładnie zostałam przebadana (szereg badań) i dopiero jak wszechstronnie sprawdziła, że torbieli nie uda się usunąć farmakologicznie skierowała mnie do szpitala. |
|
|
|
#2986 |
|
zuy mod
|
Poznań / Skórzewo
dr. Wioleta Meissner Pani doktor przyjmuje (prywatnie - wizyta z cytologią 150 PLN) w Skórzewie (większość Poznanianek wie, gdzie to - ale dla pewności mówię: na przeciwko lotniska odbija się w złotowską w lewo i jedzie aż do Skórzewa prosto ), jest bardzo miła, rzetelna i ma dobre podejście do pacjenta. Wreszcie ginekolog, który nie zignorował moich problemów. Polecam ![]() Jedyne co mogę zarzucić to to, że w poczekalni od 2 miesięcy nie zmienili Focusa :[
22.05.2017 02.12.2017 Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2011-02-16 o 22:22 |
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
Moje drogie a mogę prosić o jakiegoś gin z Olsztyna?
|
|
|
|
#2988 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław
dr Zbigniew Saczko (pracuje w Szpitalu Specjalistycznym na Brochowie i przyjmuje prywatnie w NZOZ Rex na Robotniczej) Wizyta kosztuje 100 zł (badanie ginekologiczne + usg). Jedyny minus z mojej perspektywy- duże obsuwy w przyjmowaniu pacjentek. Plusy- długo by wymieniać ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Poznań
Witajcie Dziewczyny, Szukam dobrego ginekologa w Poznaniu, interesuje mnie wizyta prywatna, koszt nie gra większej roli. Potrzebuję WRESZCIE właściwego doboru antykoncepcji, po której nie będę czuła się ociężała, nie będzie spadało moje libido i nie będę miała plamień. Potrzebuję dobrego, kompetentnego ginekologa, który zanim wypisze receptę, zleci wszystkie niezbędne badania, których wyniki dadzą jakieś podstawy do wdrożenia antykoncepcji. Czy któraś z Pań mogłaby mi owego ginekologa polecić? |
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
To ja polecę dr Gruszczyńską - Walczak (Łódź)
|
|
|
|
#2992 |
|
Zadomowienie
|
Kraków
polecam Panią Doktor Lenart przyjmuje na ul Urzędniczej, dla studentek zniżki
|
|
|
|
#2993 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa- Marcin Wieczorek
Polecam ginekologa Marcina Wieczorka. Fajny, młody, nowoczesny lekarz, bardzo profesjonalny, przede wszystkim bardzo kulturalny, szanuje pacjentki. Poki co jestem zadowolona z efektów leczenia, zajął się leczeniem mojej nadżerki i mam nadzieje, ze wkrótce sie z nia uporam.
Panicznie boje sie ginekologów, zawsze bardzo mnie stresują wizyty ale dr Wieczorek ma naprawde fajne podejscie, nigdy nie czulam sie skrępowana podczas badań. Duzo tłumaczy, wyjasnia, jest dosc hmm 'gadatliwy' co mi jako osobie niesmialej bardzo odpowiada. Nie trzeba z niego 'wyciągac' informacji. PRzy tym jest sympatyczny i ma taki optymistyczny sposób bycia. I jest rzeczowy, nie nawija o jakichs bzdurkach typu co u mnie słychać albo jaka jest pogoda tylko profesjonalnie wykonuje swoja prace. Polecam. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Warszawa- Marcin Wieczorek
Kraków
Możecie polecić kogoś z funduszu.Najlepiej z podgórza,śródmiescia. |
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Przyczajenie
|
Poznań
dr n. med. Przemysław Korszun Szamotulska 38 Hejka, ja chodzę do dr n. med. Przemka Korszuna, pracuje na Polnajej ale przyjmuje tez prywatnie na Szamotulskiej 38 w poniedziałki i wtorki. Ja miałam też problem z dobraniem antykoncepcji, dopasował mi idealnie i jestem bardzo zadowolona i od roku nie mam żadnych problemów. Bardzo miły i sympatyczny lekarz myślę że warto do niego się zapisać. pozdrawiam |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
POZNAŃ
dr.Przemysław Spychała Ul.Górki w niektóre dni Ul.Palacza cena wizyty 150zł pracuje w Sw.Rodzinie prowadzi moją drugą ciąże. Miły, rzeczowy i dokładny.Polecam Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-02-22 o 14:36 |
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław
Gizela Jakubowicz, młoda lekarka przyjmująca w przychodni na Bulwarze Ikara, na NFZ. Bardzo polecam, bo jest miła, rzeczowa, delikatna oraz bardzo zaangażowana, to co się da leczy na NFZ.
|
#2999 |
|
Przyczajenie
|
a czy Pani dr G. Jakubowicz przyjmuje też w Klinice Ginekologii i Położnictwa?
|
|
|
|
#3000 |
|
Przyczajenie
|
Tarnowskie Góry
Polecam dr Jerolima Przyjmuje prywatnie na osiedlu przyjazn. Nie ma zapisow i czesto trzeba przyjsc duzo wczesniej. Doktor bardzo uprzejmy, wszystko dokladnie wyjasnia i odpowiada na kazde pytania. W cenie (80 zlotych) wizyty jest badanie usg, badanie cytologiczne, badanie ginekologiczne i badanie piersi. W Miasteczku Slaskim przyjmuje w ramach NFZ ale na wizyte trzeba czekac 2-4 miesiace. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

mam pewna prosbe. czy moglybyscie polecic mi dobrego ginekologa w Toruniu ktory przyjmuje prywatnie? najlepiej kobieta. i mniej wiecej jak sie orientujecie jakie ma stawki