|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
|
|
|
|
#2972 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Twój brzuszek w ogóle nie wygląda na bliźniaki ![]() Cytat:
Cytat:
Oni zawsze najpierw patrzą na inne części ciała Cytat:
Cytat:
![]() Ja też z tych niemalujących się Jedynie podkład mam zawsze jak wychodze z domu bo mam problemy z cerą. Po domu nie używam nic. Jedynie paznokcie u stóp lubię mieć pomalowane. A ja jakieś wyjście na urodziny/imprezę to tusz, kredka i róż do policzków. Dlatego ja do szpitala nie biorę kolorowych kosmetyków, może wezmę podkład w razie W, ale myśle że i tak go nie użyję
|
|||||
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
o tym nie pomyslalam
zrobie z dwie tylko na spróbowanie.
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przetestuje na pewno.
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo moze lodowka by wystarczyla? Bo pomysl tez mi sie podoba, ale z zamrazaki wszystko takie lodowate :/
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojecia
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Obejrzałam Me before you. Rzeczywiście wyciskacz ale przyjemnie sie go oglądało.
Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Wstawiam zdjęcie mojej miniaturki.... Ja cycki mam większe niż brzuch... ![]() ![]() Na nawet ramie mam większe nic brzuch Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-07 o 16:27 |
|
|
|
#2980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A brzuszek na prawde filigranowy, ktory to tc? )
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
A'propo mrożonych podpasek to spotkałam się w jednym ze szpitali, że czasem po porodzie SN dawali na krocze okład z mrożonej flaszki (tej 0,5l) soli fizjologicznej
Oczywiście flaszka była mocno zabezpieczona by nic nie odmrozić i się tego nie nadużywało. Więc pomysł Talantei może być całkiem przyzwoity ![]() Tinkerr tak to jest z palaczami. Może powiedz Oliwii, że gdy babcia będzie przy niej palić to ma się ulatniać. Cytat:
Ładnie ruszyłaś z przygotowaniami! On jest bezwstydny, ja raczej z tych wstydliwych Nie wiem po kim on to ma Dobrze, że nie zabrał się za siebie rano, bo mogłaby być niezła masakra
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
#2984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja tam jawnie pisałam ze jak sie postaram to inni myślą ze ja gruba jestem.... Końcówka ciazy a moje marzenie zeby mieć w końcu cos większego od cycków raczej pozostanie niespełnione... W dalszym ciagu jak patrzę w dół to widzę tylko biust bo on wszystko inne zakrywa... Nawet stóp nie widzę.... NO chyba ze założę takie buciki z dużym czubem to jest szansa ze końcówkę tego czubka zobaczę.. Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-07 o 16:36 |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze Cię zaskoczy i wstrzeli na końcówce. Koleżanka mi mówiła, że największy wzrost brzucha jest od 32 tygodnia do końca. Więc, może może
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Krefetka
co ty gadasz, poprowadzilam prosta linie od cycek w dol i definitywnie brzuszek jest wiekszy
|
|
|
|
#2987 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie woda najgorsza, jeszcze po nocy ze sterydem skóra wygląda ok, ale to się szybko zmienia. Też zapodaję emolienty, ale coś nie chcą pomagać.Ciekawe z tymi podpachami mrożonymi. ![]() Cytat:
W sumie u nas przypadkiem też podpasuje. ![]() Cytat:
Brawo za prasowanie! Już malutko zostało do przygotowania. ![]() Ja też dziś jestem dead i 2 drzemki nie pomogły, bo zostały brutalnie przerwane przez domofon. :P Może rzeczywiście aż tak inni ludzie nie zwracają uwagi na moje ręce. ![]() Cytat:
Ale malutki, wow! Fajnie wyglądasz.
|
||||
|
|
|
#2988 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej bo biustonosz mam domowy ![]() W "wyjściowym" takiego efektu nie ma ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Ze niby natchnieniem jestem???? ![]() Wysłane za pomocą magii |
||
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u ciebie jeszcze czas i urosnie
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Jej, ale macie malutkie i zgrabniutkie brzuszki.
![]() Ja siebie zobaczyłam dzisiaj w witrynie sklepu i stwierdziłam, że wyglądam jak szafa... :/ Zmachałam się dzisiaj - zrobiłam pranie, sprzątnęłam kuchnię i starłam wszędzie kurze i padam. Przy okazji odkryłam, że muszę dokupić jeszcze jeden ręcznik dla Małego, bo jeden z tych dwóch, który dostałam od koleżanki jest definitywnie za duży dla noworodka... Poza tym tyyyle piszecie, że ciężko Was nadrobić!
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jaki malutki Ja dzis seeeeenna jakas.. lezakuje i drzemie i tak caly dzien. . No prawie caly bo obiad ugotowalam pranie zrobilam Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale na zalukaj kiepska wersja, z ch8nskimi napisami :/ zaczekam na cos lepszej jakosci
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Tija, przypomnialas mi, ze miałam taki oklad na krocze po tym niezbyt miłym przecięciu zylaka. Zapomniałam o tym. Z tym, ze był to woreczek z lodem owinięty w ligninę.
|
|
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dzisiaj to samo z ta sennością. W dodatku cały dzień czytam i cieżko mi cokolwiek nadrukować :P wstawiłam pranie i juz sie układałam do drzemki jak TZ zadzwonił i mówi ze jedzie juz do domu, tak cos wyczułam, ze jest nie tak. Ehhh w pracy trochę sie namieszalo. Ma straszna pinde szefowa. On jest takim dobrym pracownikiem a nie jest doceniany tak jak powinien i wręcz momentami mam wrażenie ze dostaje po dupie za to ze jest taki dobry. Pisałam Wam o tym, ze ukradli mu 1500zl i okazało sie ze szefowa mu odciągnęła teraz z wypłaty całość (a umawiali sie chociaż na 2 raty żeby to było) i w dodatku jeszcze wyszło kilka innych nieprzyjemnych tematów. Wrócił taki zły... Szkoda mi go. Jak powiedział ze jedzie do domu to zaczęłam robić obiad szybko zrobiłam zapiekankę z mięskiem mielonym makaronem i serem żółtym. Wywiesilam teraz drugie pranie (wczoraj wyprasowalam pierwszy set) i stwierdzam, ze mam jednak tych ubranek za mało. Na 56 to prawie w ogóle :cojest?: została mi może jeszcze jedna/dwie pralki ale to juz takie większe ciuszki. Wychodzi na to ze jeszcze będziemy musieli dokupić... A tu ta kasa. A ja chciałam na tip top zamknąć temat w ten weekend. No ale jakoś musimy dać radę.
Chciałam wyciągnąć TZ do kina w weekend na Iluzje 2 myślicie ze na tym etapie to jest dobry pomysł? Czy nie bedzie to juz dla małej za głośno? W ogóle co przejdę dzisiaj pare kroków to sapie i mam zadyszkę jak stara babcia :-/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie na zalukaju oglądałam tyle ze nie zawracam sobie głowy jakimikolwiek napisami. Wersja samego filmu nie jest zła ... Zła to jest wersja iluzji 2. Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2998 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie.
Dziś bez USG, tylko badanie ręczne. Szyjka OK. Dr pomacał też główkę GBS pobrany, ale jakoś mnie to szczypało Was też? normalnie siku nie mogłam zrobić....Teraz mam mieć wizyty co 2 tygodnie, na następnej mam już Ktg. Jeżeli nie urodzę do 39 tc, to bierze mnie na cesarkę ... Cytat:
![]() Ciekawe co wyjdzie w praniu ![]() Cytat:
Cytat:
Ja na paznokciach była RAZ, przed ślubem ![]() Henne brwi robię, rzęs też by mi się przydała ![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze puder + tusz. Bez tego wygladam kiepsko ![]() Rzęsy mam w 2 kolorach. Jedne są blond, drugie czarne. Więc tusz to must have. |
|||||
|
|
|
#2999 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak źle i tak niedobrze.. Cytat:
Buziulkę ślicznie widać ![]() Jaka poza! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też teraz idzie w boczki ![]() Cytat:
Wielkościowo, jak mój ![]() Cytat:
Zgrabniutki!Pytanie do posiadaczek fotelików Maxi Cosi.. jaką wybrać najlepiej bazę? Wiem, że są różne.. ale chodzi mi o taką uniwersalną, że wejdzie w nią też ten większy fotelik Nie chciałabym kupować 2 razy bazy.. bo ten mały fotelik posłuży na krótko..
|
|
#3000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale szkoda mi Twojego Tz ![]() Mysle ze kino to fajny pomysl, ale sama nie wiem czy nie za glosny? W sumie tez na niedziele planowalam wypad na iluzje 2 :P
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

haha żebys Bożeny zbytnio nie odmroziła

Podkładu/kremu bb i pudru używam zawsze, ale oczy sobie odpuszczam.
). U stóp tylko maluję w dobie sandałów.
przetestuje na pewno.

tak źle i tak niedobrze.. 
czerwiec 2015
ale szkoda mi Twojego Tz