Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-07-22, 15:25   #3061
madzienka79
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 229
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez aga24zuzia Poka¿ wiadomo¶æ
dobra dziewczynki ja sie poddaje.mialam juz dlugie wlosy,bylam u fryzjera i na moje prosze mi podciac 2 cm ,obciela mi 10cm.wiem ze to nie ten watek ale tak mi zle..za³amalam sie..a nie mialam ani zniszczonych koncowek ani nic.tak o nie dbalam a teraz znow sa krotkie...ide sobie poryczec.nie zapuszczam juz wlosow
aga24 powinnas byla zlozyc reklamacje i nie placic. Jezeli nie brak ci odwagi powinnas tam wrocic i porozmawiac z kierownikiem tego salonu lub z szefostwem.
madzienka79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 15:33   #3062
aga24zuzia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 971

ja nie wiem czy ja przypadkiem jakas inna nie jestem..kapnelam sie dopiero w domu jakie mam wlosy choc po drodze juz mi cos nie psowalo..mialam mase zaltwien na miescie i taka padnieta juz poszlam do tego fryzjera..ze chyba jakiegos zawiasa tam dostala,
prosilam ja zeby mi sciela 2 cm z dolu a tych cieniowanych nie podcinala,a ona obciela mi ponad 10 cm z dlugosci i poscieniowala jeszcze
fryzura mi sie nie podoba......
tak o nie dbalam jak szalona...zapuszczalam ..a tu znowu punkt wyjscia...czuje sie jak ostani mato³
dzieki dziewczynki za wsparcie...
pomó¿ mi.
aga24zuzia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 15:39   #3063
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez aga24zuzia Poka¿ wiadomo¶æ
ja nie wiem czy ja przypadkiem jakas inna nie jestem..kapnelam sie dopiero w domu jakie mam wlosy choc po drodze juz mi cos nie psowalo..mialam mase zaltwien na miescie i taka padnieta juz poszlam do tego fryzjera..ze chyba jakiegos zawiasa tam dostala,
prosilam ja zeby mi sciela 2 cm z dolu a tych cieniowanych nie podcinala,a ona obciela mi ponad 10 cm z dlugosci i poscieniowala jeszcze
fryzura mi sie nie podoba......
tak o nie dbalam jak szalona...zapuszczalam ..a tu znowu punkt wyjscia...czuje sie jak ostani mato³
dzieki dziewczynki za wsparcie...
Mnie kiedys tez ze dwa razy tak za przeproszeniem opitolono, ze zastanawialam sie czy wyjsc do ludzi. Pamietam, ze tez prosilam o podciecie koncowek na 2 cm a poszlo dobre piec, zaplacilam babie polowe kwoty za tzw fatyge i czas i powiedzialam, zeby kupila sobie centymetr krawiecki skoro nie wie ile to jest 2 cm. Bylam tak wsciekla, ze nikt nawet nie oponowal. Przygody z fryzjerami, moze czas jakas ksiazke o tym wydac?
Stary 2009-07-22, 16:03   #3064
carmen999
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

Cytat:
Napisane przez carmen999 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, zakupi³am dzisiaj tê s³ynn± od¿ywkê jantar i mam pytanie, jak j± stosujecie. Nie wiem na ile j± na³o¿yæ, przed czy po myciu? Nak³adacie j± na ca³e w³osy i skalp? Z góry dziêki za odp
Podbijam pytanie. Mo¿e kto¶ jednak ma wypróbowany sposób na aplikacjê tej od¿ywki
carmen999 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 16:04   #3065
Stoners
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7
Szybszy wzrost ?

Witam Je¶li ju¿ taki w±tek by³... przepraszam... jestem tu nowy & to mój pierwszy post Piszê z tak± spraw±... poniewa¿ od dwóch miesiêcy zapuszczam grzywkê... Ale ona strasznie wolno ro¶nie... Mam takie pytanie, czy s± jakie¶ w miarê tanie i skuteczne sposoby na szybszy wzrost w³osów ? albo chocia¿ samej grzywki i ¿eby tak w miarê szybko dzia³a³y... chcia³bym we wrze¶niu wrócic z do¶c d³ug± grzywk± Z góry dziêki za pomoc *
Stoners jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 16:04   #3066
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie kiedys tez ze dwa razy tak za przeproszeniem opitolono, ze zastanawialam sie czy wyjsc do ludzi. Pamietam, ze tez prosilam o podciecie koncowek na 2 cm a poszlo dobre piec, zaplacilam babie polowe kwoty za tzw fatyge i czas i powiedzialam, zeby kupila sobie centymetr krawiecki skoro nie wie ile to jest 2 cm. Bylam tak wsciekla, ze nikt nawet nie oponowal. Przygody z fryzjerami, moze czas jakas ksiazke o tym wydac?
Ha. Ja mia³am lepszy numer. Na ciemnych w³osach poprosi³am o kilka pasemek blond, a wysz³am od fryzjerki jako platynowa blondyna z kilkoma pasemkami ciemnymi. Tak siê w¶ciek³am,¿e nie zap³aci³am jej wcale i powiedzia³am,¿e podam do s±du za zniszczenie w³osów. Oczywi¶cie tego nie zrobi³am, ale w³osy zniszczy³a mi koszmarnie.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-22 o 18:02
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 16:10   #3067
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

Czytalam wlasnie o olejkach Czosnkowym i Rozmarynowym... fajna sprawa moze byc, tylko u siebie nie mam gdzie dostac
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 16:39   #3068
stricte
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 385

Cytat:
Napisane przez carmen999 Poka¿ wiadomo¶æ
Podbijam pytanie. Mo¿e kto¶ jednak ma wypróbowany sposób na aplikacjê tej od¿ywki
Co do Jantaru to ja go nak³adam tylko na skalp, wylewam trochê na d³oñ i wmasowujê w skórê g³owy
wiem, ¿e mo¿na te¿ na d³ugo¶æ nak³adaæ bo nie ma alkoholu i wysuszaj±cych sk³adników. Ja jednak na d³ugo¶æ (bez sp³ukiwania) wolê nak³adaæ inne od¿ywki choæby Liliputz, wax polski czy Ziaja Witamina

olejek rozmarynowy mnie kusi od dawna ale u mnie w mie¶cie go nie ma :/
póki co czekam na Vatike i wykañczam kokosowy

Edytowane przez stricte
Czas edycji: 2009-07-22 o 16:40
stricte jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 17:34   #3069
legallybrunette
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 673

Zasadnicze pytanie : czy zna kto¶ fryzjera dla którego 2cm to faktycznie 2cm. Moja kolezanka jak zapuszczala wlosy to przed ka¿d± wizyt± u fryzjera wygl±dala jak jeden wielki klebek nerwow. Miala rozdwajajace koncowki i jakos co 3-4 mies chodzila podciac. Nie wiem dlaczego one to robi±, ale pamietam ile razy bylam u fryzjerki tyle razy ryczalam po wizycie teraz wiem ze trzeba prosic o pol centymetra, zciacha ci jakie¶ 2. Fryzjerki chyba chc± uprzykrzyc zycie.. nie wiedza ze kazdy cm jest na wage zlota. I co tu zrobic? Heh chyba trzeba sie samemu zapisac na kurs fryzjerstwa
Stary 2009-07-22, 17:59   #3070
thrucia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35
GG do thrucia

Dziewczyny jeste¶cie niesamowite
Przeczyta³am sporo postów (od razu bez bicia przyznam, ¿e nie wszystkie, ale wiêkszo¶æ) i np. sposób z ró¿owymi ¶wiecami rozbawi³ mnie do ³ez
Sama znam osobi¶cie przypadek takiego egzemplarza, co to jak mu lekarz ka¿e ³ykaæ pigu³kê w po³owie posi³ku to nie do¶æ, ¿e jak ma 8 ziemniaków to ³yka miêdzy 4 a 5 to jeszcze nieomal mierzy kotleta linijk±, ¿eby wysz³o dok³adnie w po³owie Wiêc ¶wiece i obrz±dek mnie rozbawi³ Propoujê dorzuciæ czarnego kota na rozstaju dróg w pe³niê ksiê¿yca

Posty o foliowaniu ³epetyny na noc przypomnia³y mi równie¿ jak pierwszy raz robi³am pasemka wieki temu i nie mog³am powstrzymaæ chichotu jak pani mi na³o¿y³a czepek z dziurkami na ³epetynê i wyci±gnê³a k³aczki Sama po od¿ywkach wymagaj±cych ogrzania, albo uwalenia siê spaæ u¿ywam torebek ¶mieciuszek zawi±zanych na czoe w wêze³ek - seksi jak diabli

Co do przygód z fryzjerami to... mam swoj± fryzjerkê guru, do której jak idê to z regu³y mówiê "rób co chcesz" i przyznam siê szczerze,¿e igdy nie wysz³am niezadowolona, mimo ¿e do¶æ czêsto u¿ywa no¿yczek.

Ale ¿eby Was pocieszyæ opowiem jak kiedy¶ podkusi³ mnie diabe³ i da³am sobie zrobiæ u innej (nawiasem mówi±c kuzynka) trwa³± W³osy mia³am do ramion, wcze¶niej farbowane na jasny blond, na to by³ po³o¿ony kolor rubinowy, w³oski w kolorze piêknym wysz³y - i na to ta ma³pa ponura zrobi³a mi trwa³±. Póki kude³ki by³y po bezpo¶rednim uczesaniu spryskane lakierami by³o OK, ale po myciu okaza³o siê ¿e mam na g³owie sfilcowan± gumê i wygl±dam jak berdzo zu¿yty mop. Jedyne co mog³am zrobiæ, tak mia³am popalone w³oski to... posz³am do mêskiego fryzjera w hipermarkecie zaraz po otwarciu w niedzielê (ubrana w bejsbolówkê) i kaza³am jechaæ na 2 mm. Przez 4 mesi±ce strzyg³am w³a¶nie tak w³oski i modli³am siê, ¿eby nie okaza³o siê, ¿e mam spalone z cebulkami w³±cznie (Nie napiszê co o mnie mówili w pracy widz±c mój nowy image) Na szczê¶cie okaza³o siê, ¿e nie za to ja wiem, ¿e najlepszym ¶rodkiem na porost w³osów pomijaj±c chemikalia i inne zabiegi jest regularne ich ciêcie. Mnie ros³y jak w¶ciek³e (z chwilowymi zawichrowaniami gdzie przyczyn± by³ stres, okres macierzyñstwa, drakoñska dieta itd.).

I oczywi¶cie polecam na szybszy porost, wzmocnienie i zagêszczenie mazid³o z babcinej apteczki - olej rycynowy, nafta oczyszczana, wit. A w p³ynie i ¿ó³tko. Du¿o zachodu, ale warto!
Stary 2009-07-22, 18:11   #3071
majreg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie dlatego muszê umyc,bo s± oklapniête iw ygl±daj± nie¶wie¿o,strasznie,tragi cznie,ale w gruncie rzeczy nie sa t³uste tylko...w³asnie nie wiem jak to nazwaæ
Gunia! One s± w³asnie obci±¿one silikonami!!!! Za³o¿ê siê,¿e to ten problem. Przestaw siê na inne szampony i od¿ywki. Mówiê Ci. Silikony maj± to do siebie,¿e na d³u¿sz± metê obci±¿aj± i przesuszaj± w³osy. Nawet je¶li myjesz szamponem oczyszczaj±cym i potem silikonujesz to masz taki efekt. Silikon tak jakby zatyka ³uski, chwilowo nab³yszczy, a po 2 godzinach ju¿ wisz± suche str±ki. Umyj kilka razy babydreamem i u¿yj tylko kallosa mlecznego. Problem z g³owy.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Poka¿ wiadomo¶æ
mleczko kokosowe przewinê³o siê kiedy¶ przez w±tek o oleju kokosowym je¶li chodzi o takie w puszce, a o takim pisze madzienka79, to jest to mleczko spo¿ywcze mo¿esz je kupiæ w spo¿ywczaku albo markecie
nie wiem jaki mo¿e mieæ wp³yw na w³osy jak wypróbujecie to dajcie znaæ
A to spo¿ywcze nie jest z cukrem?

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-22 o 18:16

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 18:11   #3072
Anariel
Wtajemniczenie

Ja teraz jak bylam u fryzjera i powiedzialam tylko koncowki,ze dwa centymetry to mi obciela 2 cm. Udalo mi sie :P I zapuszczamy dalej...

Stary 2009-07-22, 18:27   #3073
legallybrunette
Rozeznanie

" Jedyne co mog³am zrobiæ, tak mia³am popalone w³oski to... posz³am do mêskiego fryzjera w hipermarkecie zaraz po otwarciu w niedzielê (ubrana w bejsbolówkê) i kaza³am jechaæ na 2 mm. "

no ja wlasnie 2 miesiace temu mialam 3mm na glowie rosnijcie rosnijcie rosnijcie prosze
Stary 2009-07-22, 18:29   #3074
Gosia19011983
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 640

Ja nie by³am od roku u fryzjera i nie zamierzam i¶æ, ostatnio mama mi podciê³a koñcówki 1 cm, tak jak chcia³am, fryzjerki lubi± obcinaæ du¿o z d³ugo¶ci, ja juz im nie ufam. Do fryzjera pójdê jedynie na upiêcie w³osów, albo i nie.
- ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok.
- obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion.
CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE.
Gosi@
Gosia19011983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:58   #3075
legallybrunette
Rozeznanie

Dziewczyny patrzcie co znalazlam Wpisalam w google tabletki przyspieszajace porost wlosow.. i tak chodzilam chodzilam po tych stronkach az znalazlam :

BIUST UP - tabletki powiekszaj±ce biust [...] Dziêki specjalnie dobranym sk³adnikom kuracja poza powiêkszeniem i ujêdrnieniem naszych piersi powoduje dodatkowe korzy¶ci: wyg³adza skórê, wspomaga perystaltykê jelit, ³agodzi efekt napiêcia przedmiesi±czkowego oraz dolegliwo¶ci menopauzy, a nawet przyspiesza wzrost w³osów i paznokci.

http://merlin.pl/Bust-Up-New-Look-Ku...19,573713.html

No nie ma co ! Kupujemy
Stary 2009-07-22, 19:04   #3076
thrucia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35
GG do thrucia

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Poka¿ wiadomo¶æ
" Jedyne co mog³am zrobiæ, tak mia³am popalone w³oski to... posz³am do mêskiego fryzjera w hipermarkecie zaraz po otwarciu w niedzielê (ubrana w bejsbolówkê) i kaza³am jechaæ na 2 mm. "

no ja wlasnie 2 miesiace temu mialam 3mm na glowie rosnijcie rosnijcie rosnijcie prosze

legallybrunette ale Ty tak nie wal w mur ta ostrzy¿on± ³epetynk± W³oski odrastaj± po takich radykalnych ciêciach naprawdê inne, mocniejsze i zdrowsze A jak przyjemnie jest umyæ, wytrzeæ, poczochraæ i wyj¶c zamiast mêczyæ siê ze szczotkami, lokówkami i inymi fryzjerskimi artefaktami
Stary 2009-07-22, 19:08   #3077
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 048
GG do jyyli

Cytat:
Dziewczyny patrzcie co znalazlam Wpisalam w google tabletki przyspieszajace porost wlosow.. i tak chodzilam chodzilam po tych stronkach az znalazlam :

BIUST UP - tabletki powiekszaj±ce biust [...] Dziêki specjalnie dobranym sk³adnikom kuracja poza powiêkszeniem i ujêdrnieniem naszych piersi powoduje dodatkowe korzy¶ci: wyg³adza skórê, wspomaga perystaltykê jelit, ³agodzi efekt napiêcia przedmiesi±czkowego oraz dolegliwo¶ci menopauzy, a nawet przyspiesza wzrost w³osów i paznokci.

http://merlin.pl/Bust-Up-New-Look-Ku...19,573713.html

No nie ma co ! Kupujemy
O kurczê, a w sk³adzie chmiel, s³ód, ¿yto, jêczmieñ, to¿ to piwo w tabletkach

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 19:10   #3078
Anariel
Wtajemniczenie

Hm... ciekawe komentarze :P

Stary 2009-07-22, 19:33   #3079
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez majreg Poka¿ wiadomo¶æ
Ha. Ja mia³am lepszy numer. Na ciemnych w³osach poprosi³am o kilka pasemek blond, a wysz³am od fryzjerki jako platynowa blondyna z kilkoma pasemkami ciemnymi. Tak siê w¶ciek³am,¿e nie zap³aci³am jej wcale i powiedzia³am,¿e podam do s±du za zniszczenie w³osów. Oczywi¶cie tego nie zrobi³am, ale w³osy zniszczy³a mi koszmarnie.
Hi, hi jezeli mowa o pasemkach ja poszlam robic fioletowe a wyszlam z czerwonymi.

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
O kurczê, a w sk³adzie chmiel, s³ód, ¿yto, jêczmieñ, to¿ to piwo w tabletkach
ciekawe co jeszcze ludzie wymysla.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez thrucia Poka¿ wiadomo¶æ
legallybrunette ale Ty tak nie wal w mur ta ostrzy¿on± ³epetynk± W³oski odrastaj± po takich radykalnych ciêciach naprawdê inne, mocniejsze i zdrowsze A jak przyjemnie jest umyæ, wytrzeæ, poczochraæ i wyj¶c zamiast mêczyæ siê ze szczotkami, lokówkami i inymi fryzjerskimi artefaktami

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:

Nieraz mialam ochote to samo zrobic, ale obawialam sie, ze nie bedzie mi do twarzy w tak krotkich wlosach.

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-07-22 o 19:36

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 19:43   #3080
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535
Dot.: Szybszy wzrost ?

Cytat:
Napisane przez Stoners Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Je¶li ju¿ taki w±tek by³... przepraszam... jestem tu nowy & to mój pierwszy post Piszê z tak± spraw±... poniewa¿ od dwóch miesiêcy zapuszczam grzywkê... Ale ona strasznie wolno ro¶nie... Mam takie pytanie, czy s± jakie¶ w miarê tanie i skuteczne sposoby na szybszy wzrost w³osów ? albo chocia¿ samej grzywki i ¿eby tak w miarê szybko dzia³a³y... chcia³bym we wrze¶niu wrócic z do¶c d³ug± grzywk± Z góry dziêki za pomoc *
Proponuje ci przeczytaæ chocia¿ kilka stron tego w±tku a wszystkiego siê dowiesz
kasiaczek141 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:21   #3081
carmen999
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

Cytat:
Napisane przez stricte Poka¿ wiadomo¶æ
Co do Jantaru to ja go nak³adam tylko na skalp, wylewam trochê na d³oñ i wmasowujê w skórê g³owy
wiem, ¿e mo¿na te¿ na d³ugo¶æ nak³adaæ bo nie ma alkoholu i wysuszaj±cych sk³adników. Ja jednak na d³ugo¶æ (bez sp³ukiwania) wolê nak³adaæ inne od¿ywki choæby Liliputz, wax polski czy Ziaja Witamina

olejek rozmarynowy mnie kusi od dawna ale u mnie w mie¶cie go nie ma :/
póki co czekam na Vatike i wykañczam kokosowy
A nak³adasz go przed czy po umyciu w³osów? My¶la³am, ¿eby go wetrzeæ w skalp i w³osy zaraz po umyciu, ale nie wiem, czy moja fryzura nie zacznie siê przet³uszczaæ... Chyba wystarczy potrzymaæ 30min? Widaæ u Ciebie jakie¶ efekty tej kuracji?
carmen999 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:26   #3082
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Biust-up
hahahahahaha

Pad³am
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:27   #3083
Anariel
Wtajemniczenie

My sie tak smiejemy ale kobiety, ktore to stosuja sa naprawde zdesperowane... I probuja wszystkiego... cos jak my z wlosami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 20:37   #3084
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Zasadnicze pytanie : czy zna kto¶ fryzjera dla którego 2cm to faktycznie 2cm. Moja kolezanka jak zapuszczala wlosy to przed ka¿d± wizyt± u fryzjera wygl±dala jak jeden wielki klebek nerwow. Miala rozdwajajace koncowki i jakos co 3-4 mies chodzila podciac. Nie wiem dlaczego one to robi±, ale pamietam ile razy bylam u fryzjerki tyle razy ryczalam po wizycie teraz wiem ze trzeba prosic o pol centymetra, zciacha ci jakie¶ 2. Fryzjerki chyba chc± uprzykrzyc zycie.. nie wiedza ze kazdy cm jest na wage zlota. I co tu zrobic? Heh chyba trzeba sie samemu zapisac na kurs fryzjerstwa
Dlatego ja zawsze pozniej mowilam pol centymetra jak szlam podciac wlosy o 2cm, wtedy fryzjerka pytala sie mnie "wie pani ile to jest, wie pani?" i pokazywala na koncowkach wlosow odpowiadalam jej wtedy, ze wiem doskonale ile to jest tyle, ze fryzjerzy nie wiedza i tak mi baba sciela koncowki o dwa cm.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Anariel Poka¿ wiadomo¶æ
My sie tak smiejemy ale kobiety, ktore to stosuja sa naprawde zdesperowane... I probuja wszystkiego... cos jak my z wlosami
Rzeczywiscie trzeba byc mocno zdesperowana, zeby to uzyc. Czytalam kiedys artykul pewnej dziennikarki, ktora testowala takie tabletki, skutki.

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-07-22 o 21:23
Stary 2009-07-22, 21:14   #3085
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

A robi±c taki ma³y OT to przeczyta³am na jednym z forum o rewelacyjnym masa¿u powiêkszaj±cym piersi które jedna forumowiczka wykonyna³a w domu i uros³y jej i nie tylko jej o jeden rozmiar. Ja nie próbowa³am bo jestem w pe³ni zadowolona ze swoich piersi. Stosuje tylko masa¿ przyspieszaj±cy porost jak fajnie mrowi
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-22, 21:26   #3086
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
A robi±c taki ma³y OT to przeczyta³am na jednym z forum o rewelacyjnym masa¿u powiêkszaj±cym piersi które jedna forumowiczka wykonyna³a w domu i uros³y jej i nie tylko jej o jeden rozmiar. Ja nie próbowa³am bo jestem w pe³ni zadowolona ze swoich piersi. Stosuje tylko masa¿ przyspieszaj±cy porost jak fajnie mrowi
Tylko niech nie zdradza tajemnicy bo kliniki chirurgii plastyczne zbankrutuja. Cholera mnie nic nie mrowi w lepetyne po nalozeniu jakiegokolwiek specyfiku na wlosy.
Stary 2009-07-22, 21:34   #3087
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Skoro koniecznie musisz myæ to mo¿e sporóbuj chocia¿ co 2gie mycie u¿ywaæ szamponu z ³agodniejszymi detergentami? np. Hipp albo Babydream

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

No co ty, dawaj foty ja wstawi³am moje krócizny to ty te¿ mo¿esz
Ale ja myjê w³osy J&J!!!!
Cytat:
No ja pier...gdzie takie siê ucz± fachu?????
Cytat:
Ehh...
Cytat:
Gunia! One s± w³asnie obci±¿one silikonami!!!! Za³o¿ê siê,¿e to ten problem. Przestaw siê na inne szampony i od¿ywki. Mówiê Ci. Silikony maj± to do siebie,¿e na d³u¿sz± metê obci±¿aj± i przesuszaj± w³osy. Nawet je¶li myjesz szamponem oczyszczaj±cym i potem silikonujesz to masz taki efekt. Silikon tak jakby zatyka ³uski, chwilowo nab³yszczy, a po 2 godzinach ju¿ wisz± suche str±ki. Umyj kilka razy babydreamem i u¿yj tylko kallosa mlecznego. Problem z g³owy.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

A to spo¿ywcze nie jest z cukrem?
A J&J ma silikony? A seboradin balsam tez? TYlko tego oprócz olejku uztwam...

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
Heh-moja kuzynka w to kiedys,kiedys u wierzyla... i wiecie co? Mia³a zawsze mniejsze ode mnie,a potem jak zacze³y jej po masazach mysle rosn±c,to szok Ale juz koncze OT
Stary 2009-07-22, 21:42   #3088
majreg
Wtajemniczenie

A J&J ma silikony? A seboradin balsam tez? TYlko tego oprócz olejku uztwam...

GUNIA!
Sebo balsam ma bardzo s³abe recenzje. Pisz±,¿e przet³uszcza i obci±¿a, A ty zdaje siê go nawet na koncówki k³adziesz. Z kolei j&j to nawet olej mineralny ma w sk³adzie wiêc jakim cudem ma nie obci±¿aæ. Spróbuj tego co Ci radz± dziewczyny. Baby dream kosztuje 4,50 a 1 litr kallosa 13z³ na allegro.Albo gloriê. Oba balsamy nie obci±¿aj±, a super nawil¿aj±. Po 2 tyg stosowania siê przekonasz.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-22 o 21:47
Stary 2009-07-22, 21:45   #3089
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309

ja jeszcze mam mnostwo sebo i co ja mam z nim zrobic? A w takim razie J&J popsuje mi w³osy?????
Stary 2009-07-23, 05:57   #3090
majreg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
ja jeszcze mam mnostwo sebo i co ja mam z nim zrobic? A w takim razie J&J popsuje mi w³osy?????
Ju¿ napisa³am, a Ty zrobisz jak uwa¿asz. J&J to dla mnie ch³am. Do wszystkiego wali oleje mineralne. W tym przypadku, jak siê okazuje, nawet do szamponu. Oliwki dla dzieci s± ca³e sztuczne. Co do sebo to bym powoli zu¿ywa³a ale nie przy ka¿dym myciu, raczej na zmianê z innymi, nawil¿aj±cymi maskami.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.