|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to jest niewyobrażalne, wyrzucenie psa z samochodu i odjechanie
albo przywiązać w lesie i odejść.. ja pie...icze mi jest smutno jak muszę Łosia zostawić na działce kilka godzin czasami w lato, a co dopiero go porzucić
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sobie nie wyobrażam takiego zachowania
. Jak można być tak bezdusznym I Tu zacytuję podpis Madziuś Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zawsze mnie wzrusza ten cytat Tak jak ostatnio Martyna Wojciechowska była na Borneo, w takim ośrodku dla orangutanów i mówiła, że jej wstyd za to, że te małe organgutanki muszą być w takim miejscu, bo za tym kryje się ich tragedia- ludzie mordują ich matki. Mi też jest wstyd, jak słyszę, czy czytam o tym, co ludzie są w stanie zrobić niewinnym zwierzątkom |
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, Madzi opis jest bardzo bardzo mądry
![]() taaa wizaż też ma niskie ciśnienie ![]() kawę powinien wypić ![]() edit: też oglądałam te orangutany, takie słodkie maleństwa popłakałam się jak powiedzieli że one często umierają ze smutku, z tęsknoty ![]() nawet mój TŻ miał łzy w oczach.. Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-11-08 o 12:20 |
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, ludzie tego nie wiedzą.---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- robimy zrzute na kawe dla wizażu! ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- jak sobie pomyśle, że będe musiala za niedługo wyjść na tą pogodę to poprotu..
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo jest z małymi słonikami. Tez umierają z tęsknoty
. Ja nie widziałam wczoraj tego odcinka, ale jeszcze wcześniejsze właśnie o słoniach ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Joasia, a Ty masz dziś jakieś zajęcia? |
|
|
|
#3069 | |||
|
Zakorzenienie
|
A jaki mądry był autor tego zdania
![]() Cytat:
jak takie małe dzieciątka Jak wyrywały butelkę z miodem- Albo, jak Martyna pokazała jednemu, że patykiem można drapać się po pleckach i on to samo powtórzył Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() Jak to dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy za wszelką cenę pomagają
|
|||
|
|
|
#3070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dostałam kiedyś książke od babci i tam było o słonicy, która przez 100dni nosiła na ciosach swoje zmarłe słoniątko.. Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Morza szum, ptaków śpiew, Złota plaża pośród drzew... ![]() powinna być emotka, która by tańczyła albo śpiewała
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądając myślałam o tym że gdybym tam mieszkała to też chciałabym tam pomagać/pracować |
|
|
|
|
#3072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja oglądałam kiedyś jakiś program dokumentalny o słonikach i tam mówili, że słonie, jak napotkają taki 'cmentarzyska', gdzie zginęły inne słonie, to odczuwają smutek, tak jak ludzie Cytat:
![]() Powinna W ogóle powinno byc więcej emotek! ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Zarówno Twoja forma fizyczna jak i samopoczucie nie są teraz najlepsze. Absolutnie, więc nie możesz sobie pozwolić na żaden wysiłek. Jeśli już musisz coś robić, to zajmij się zaległą korespondencją. Ewentualnie pracą umysłową. W każdym działaniu zachowaj wzmożoną czujność. To jest horoskop dzisiejszy dla skorpionów ![]() najbardziej podoba mi się pogrubione
|
||||
|
|
|
#3073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ludzie zabijają takie piękne zwierzęta tylko dla ciosów.. Cytat:
![]() moja roślinka puściła nowe pędy! chciecie zobaczyć? ![]() Madzia już nie kombinuj! a co jest dla wodników?
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj rano Księżyc ustawi się w opozycji do Jowisza. Jeśli odpowiednio skupisz się na wykonywanych zadaniach, to możesz liczyć na korzyści. Nadarzy się też szansa poznania ciekawych ludzi. Niektórzy z nich okażą się pomocni w negocjacjach, od których zależeć będzie Twoja pozycja w pracy.
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Asia dawaj fotkę
![]() Madzia a dla rybków
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Robię dziś za wróżkę
![]() Później wystawię Wam faktury Dzisiaj nie będziesz w najlepszej kondycji. W miarę możliwości staraj się unikać fizycznego i umysłowego wysiłku. W interesach mogących mieć wpływ na Twoje finanse także zachowaj wzmożoną ostrożność. Nierozważnie podjęte kroki i działania mogą się okazać fatalne w skutkach. Uważaj! Zawalista jest ![]() Wygląda, jak plemnik ten pęd ![]() Hmm imię- Zocha
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takiemu to dobrze ![]() Madziarka masz lepszy horoskop ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- A nie?
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, no to unikam dzisiaj wszelakiego wysiłku ![]() u mnie na Podlasiu mówi się - Zocha trzęsibrocha |
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Łoś jak hrabia
![]() Kama z resztą tak samo- śpi pól dnia i wstaje tylko, żeby położyć się w inne miejsce na łożku, a śpi w takich pozycjach, że ![]() Wczoraj wieczorem zasnęłyśmy- ja spałam przy ścianie, ale Kama mi się wcisnęła między mnie a ścianę. W nocy obudziłam się już po drugiej stronie łóżka, zwinięta, a Kama rozwalona, jak księżniczka ![]() I kurcze nie ważne, czy śpię przy ścianie i zostawiam dla Kamy kawałek kołdry, żeby mogła się na nią położyć, czy śpię po drugiej stronie i zostawiam jej kołdrę koło ściany to ta franca i tak włazi mi na nogi i tak śpi Rozpieszczona jak nie wiem co ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ![]() Mi horoskop każe zająć się pracą umysłową ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Wymyślajcie imię dla Bulwy ![]() No chyba, że moje wygrało ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Gosię wcięło
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
a może Tekla, jak ta pajączyca (hmm jak się zwie samica pająka
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- http://www.papilot.pl/zycie/10493/Uc...erzne-cie.html
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te dzieciaki sa coraz gorsze ![]() 'Pokaż, czy masz czym'- dowaliła mu Swoją droga to u nas w mieście Gimnazjum nr 2 to najgorsze gimnazjum ![]() http://www.papilot.pl/zycie/10458/Dy...ej-szkoly.html |
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

albo przywiązać w lesie i odejść..
ja pie...icze 

a co jest dla wodników?