|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Hej wam. Aniabania mój TŻ na to nie poszedł mój TŻ to wymyślił. Lubi tylko niektóre dzieci.
Agnes ty chudzielcu. A mama się nie przejmuj one zawsze wiedzą lepiej. Pewnie że pasują różowe rajtki starej babci po 20 Dzisiejszego menu nie pisze bo oprócz śniadania woła o pomstę
|
|
#3062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
ej, nie marudziłam
Ona zazwyczaj budzi się w nocy na mleczko ![]() Cytat:
co jadłaś? kto własnie zrobił 30min turbo fire class +10 stretch i spocił się jak cholera? Jaaaaa! ![]() ![]() nie było wcale tak źle, z układem sobie poradziłam bez problemu i jestem z siebie baaaardzo dumna, mimo ,że padam na ryjek!
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Adusia grubas! mając męza cukiernika i tak swietnie się trzymasz Cytat:
na pewno świetnie już wyglądasz, a w udach masz swoje wymarzone 49 ![]() Nasza Sandej! a czym ją olśniłaś? ![]() Cytat:
podobno miała być w shape, prawda to?![]() ja wczoraj na nowo wystartowalam z TJ, jednak pojedyncze learn&burn mi nie wystarcza, więc ćwiczenia robię podwójnie, żeby wpaść w rytm. jak uklady będą już bardziej skomplikowane i męczące, no i dlugie; wtedy znowu bede robila ściśle wg rozpiski mam dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia ze szok (tak rozszyfrowalam jego haslo: niespodzianka)no i nie wiem jak sie ubrac, bo pozniej chyba nasza randka zostanie zmodyfikowana o ilosc par, dolaczy do nas kumpel i pewnie zabierze taaaaaaka damesse ze szok bo od niedawna sie z nia buja musze jej zrobic wizualne pif paf, zeby przestala zadzierac nosa , o :P
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-03-27 o 08:28 |
||
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, haha podnosi Ci ciśnienie ta laska?
Uwielbiam randki z alkoholem Ja dopijam kawkę, zjem coś i będę się powoli szykować do fryzjera
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wyglada tak jakby siedziala w lazience i garderobie 5 h przed kazdym wyjsciem, jest taka ę ą ![]() moze podklad jej upadnie na podloge, lub wydarzy sie jakis inny dramat i nie pojdzie? ![]() kij z nia, jak nie bede wiedziala w co sie ubrac, to wskocze w trampki, jeansy i i tak bede wygladala lepiej niz ona ;p i co postanowilas, farbujesz cale wlosy, czy robisz tylko pasemka?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym całe, ale zobaczymy co na to moja fryzjerka Jak powie, że ona by pasemkami schodziła to zrobię tak jak mówi Wyznaczyłam sobie cel! Do 22 kwietnia chcę osiągnąć moją wymarzoną wagę 4 tygodnie, prawie 5kg. do zrzucenia... Całkiem realne ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Noooooo i zważę się dopiero w czw. albo pt. Koniec z codziennym ważeniem
|
|
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy na efekty ![]() Cytat:
![]() nie chcesz zaczac cwiczyc turbo jam? ![]() tez mam z tym problem, niby nie powinnam sie wazyc codziennie, ale tylko w ten sposob mam nad soba kontrole ;p
|
|
|
#3070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooo i jak Ci szło? bańka - zniszcz tą pannę! nie lubię takich dziewuch..czekamy na zdjecia po wizycie! a ja całą noc nie spałam. w głowie tyle myśli na raz się zabrało. przeprowadzka, tż, oliwka, rodzice... tż wrócił z pracy o 3, posiedział chwilę, zajął się Oliwką, bo się obudziła na jedzenie, a mi powiedzial "spij kochanie jeszcze, ja się nią zajmę i pocałował w czółko! zjadłam przed chwilą grześka tofii, wypiłam szklankę mleka i znikam znowu do wyrka, bo Oli zasnęła. później planuje jakąś bułeczkę, a na obiad ryż z marchewką, cukinia i kukurydzą! dzisiaj drugi dzień turbo fire , hah po wczorajszym mam zakwasy, a dzisiaj czeka mnie 40min rozciągania, o!
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bania, nie wierzysz we mnie Suerujesz, że mam zachwiania emocjonalne? Zobaczysz, że schudnę!! W te wakacje nie zamierzam być na plaży wielorybem! ![]() Mam nadzieję, że wytrzymam bez ważenia... A jak nie to poproszę siostrę żeby mi gdzieś schowała wagę
|
|
|
|
#3072 |
|
Wtajemniczenie
|
dodałam dwie fotki do albumu
psyhe - no to do roboty! do wakacji coraz bliżej!
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, chociaż Ty we mnie wierzysz!
![]() ![]() Bania, tak w ogóle to jest grupa wsparcia
|
|
|
#3074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. zniszczę! 3.zapomnialam o tej waszej przeprowadzce, w ogole nie narzekasz! Cytat:
2. ![]() 3. co Ty gadasz,a ona sie nie wazy codziennie? moja wazy sie codziennie - malo tego, czesto staje na wadze kilka razy w ciagu dnia, ta to ma schize ![]() myśle nad zalozeniem Twojego fanklubu ![]() jaka mówisz o tej naszej? no przeciez wspieram wam wszystkie oddaje wam wszystkie poklady wsparcia, jakie we mnie tkwią, aż nic nie zostaje dla mnie, malo?! :P
|
|
|
#3075 |
|
Rozeznanie
|
Płyta Ewki będzie chyba w piątek w Shape'ie, zestaw ćwiczeń jest też w nowym Joy'u. Wczoraj pierwszy raz do TJ zrobiłam jej ćwiczenia, typowo wzmacniające i dziś wreszcie mam zakwasy!!!! Już zatęskniłam, bo TJ jakiś taki mało zakwasogenny po jakimś czasie.
Agnes - wyglądasz boskooo! Lepiej niż przed ciążą! Motywujesz jak cholera! )Wracam do pisania... już mi oczy wychodzą na wierzch..
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Chudziny
Napisałam jakiś dziwny test z niemieckiego na 5 i na tym kończą się moje dzisiejsze rekolekcje ![]() Przewaliłam już pół szafy, bo nie wiem w czym iść na to spotkanie redakcyjne - muszę być kobieca, ale znowu bez przesady! Chyba postawię na spódniczkę w lekkie kwiaty, groszki i z kokardką przy pasie + czarny top i coś na górę! W ogóle chciałam się Was zapytać o kawę podczas diety - wyeliminować czy nie? Mówię o kawie sypanej/rozpuszczalnej z cukrem i mlekiem 2% albo 3.2%, bo słyszałam, że powinno się odłożyć, a ja nie umiem
|
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. już tyle lat pracowałaś nad tym, żeby móc w ogole te prace napisac- dasz rade! Cytat:
![]() 2. takie zestawienia są przepiękne, ale ja czuje sie w nich jak galgan ja dzisiejszy outfit chyba zerzne z seamsfordesire, bo nie mam weny, najchetniej poszlabym w szlafroku ;papropo tego "cos na gore". kiedys na kacu pracowalam swoj najulubienszy zakiet, no i nie zwrocilam uwagi na to, ze na zelazku cos bylo ;/ i pod wplywem ciepla to zostalo na moim zakiecie, nie wiecie, czy da sie to jakos usunac? ![]() Laura, oczywiscie zdajesz sobie sprawe z tego, ze bedziemy od Ciebie zulily fotorelacje ![]() 3. tez nie wiem ale kurcze, wstaje wczesnie, juz nie raz probowalam odstawic kawe,( bo robi mi cos dziwnego z brzuchem, boli mnie, mam wzdecia chyba ze do owsianki - to jest idealny zestaw, czuje sie syta, pelna energii i nic mnie nie boli;p) no i mecze sie do tej 13, a ostatecznie i tak laduje w tchibo albo empik cafe aktualnie pije rozpuszczalna z mlekiem 3,2; bo innego akurat nie mieli w sklepie; ale raczej staram sie miec w lodowce 2%. czasami jak jestem w pracy to potrzebuje tej kawy, bo musze miec turbo duze ilosci energii aby miec duzo weny tworczej wiec pije taka kawe z takim mlekiem, jakie wybiera wiekszoc ludzi - nescafe+mleko 3,2%.no i nie wiem ![]() na kopenhaskiej mozna pic kawe, przejdzmy na kopenhaska ![]() w sumie to wale ograniczenia. jak zaczne cwiczyc to schudne, a jak nie to nie . ;p ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- w ogole to mi sie wydaje, ze fryzjerka Psyhe zrobila jej taki numer, jak ostatnio marysia z m jak milosc, i Psyhe wroci ruda
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, Psyhe ma piękne piaskowe pasemka
Zmieszane póki co z jasnym brązem, ale wyglądają fajnie ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- A co do kawy... Piję jedną rozpuszczalną z mlekiem bez cukru i jedną sypaną bez cukru i bez mleka
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-27 o 13:13 |
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja piję dwie kawy dziennie Jedną ze smietanka i cukrem,a drugą zazwyczaj z jakimś syropem do kawy,aktualnie orzechowy. Bomba kaloryczna ![]() Poza tym czuję się jak wieloryb, moja waga od 2 tygodni stoi w miejscu. Nie ćwiczę,ale nie żrę wieczorami itd. to chociaz pół kilo dla motywacji mogłoby spaść! |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dlaczego jak gałgan? Dla mnie to takie "ubieram, gdy nie mam pomysłu" I czuję się wtedy komfortowo i w miarę kobieco. 3. Zależy co to jest.. Może spróbuj z zamrażarką, albo.. na żakiet gazeta, na to szmatka i prasuj szmatkę - jeśli to jakieś kupsko to Ci się przyklei do gazety i danke sehr! 4. Zobaczymy :P Bania - sami tam nie będziemy.. chyba, że wrócimy w dwójkę chociaż każdy mieszka w innej części miasta Kochany! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, jednak nie podcięłam
Fryzjerka powiedziała, że jeszcze nie są złe (to pewnie dlatego, że rzuciłam prostownice) Kawa z syropem??? A co to takiego? ![]() Loriette, ja nie lubię pić słodkiego Ani kawy, ani herbaty, soków w ogóle nie piję (chyba, że kwaskowy z czarnej porzeczki i to tylko do wódki xD) Coli i Pepsi też dawno nie piłam Doszła sprzedającemu wpłata za Jantar Fryzjerka mnie sprowadziła na ziemię i powiedziała, że średnio wierzy w tą super moc Jantara
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Laura,chcę zrzucić do lata jakieś 10kg., więc organizm nie ma powodów do obrony
![]() Za mało seksu? To na pewno nie to ![]() Miałam kręcić hh,ale nie mam czasu ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Psyche, takie syropy są np.: w lidlu Fryzjerki nie wierzą w moc Jantara,ale w kosmetyki,które same sprzedają w salonie to i owszem
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, nawet nie słyszałam o takim syropie
![]() Moja fryzjerka w swoje kosmetyki też średnio wierzy Jest naprawdę spoko Aaaa no i wierzy w olej winogronowy, naftę, rycynę, oliwę z oliwek i zdrową dietę
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3084 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. wiem! podobaja mi sie takie zestawy ![]() 3. zaraz sie za to wezme! musze zniszczyc to paskudztwo w tej chwili! o! Cytat:
![]() 2. ja nie wypilabym slodkiej kawy. fe! 3. przestan, rozne wcierki, nie tylko jantar maja swietne opinie! Cytat:
przewaznie nie chce mi sie z nimi gadac na temat kosmetykow,bo wciskaja mi tylko jakies silikonowe g.wna
|
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie to, bo wtedy wiedziałabym dlaczego waga stoi i u mnie CHOCIAŻ.. znowu widać mi kości miednicy.. mimo, że waga stoi ![]() Cytat:
2. No tak.. bo Ty tylko różowe rajtki, różowe emu, kiecka "będzie dobra do stroju" (Boże, ile ja mam takich w szafie ![]() 3. Mam nadzieję, że się uda.. a jak nie - trudno, zainwestuj i oddaj żakiet do pralni, może zdziałają cuda
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, brzuch mam płaski, nie odstający, miednica mi wystaje,w talii 70cm. (w czasach świetności bywało 63cm. ) a w bokach tłuszcz
|
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, mnie zawsze szło w brzuch, ale ostatnio coś się poprzestawiało i idzie mi w uda
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm.. została mi godzina - chyba pora się pindżyć
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie jeszcze 1.5 godziny w pracy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

Ona zazwyczaj budzi się w nocy na mleczko 
Adusia grubas!
bo od niedawna sie z nia buja
musze jej zrobic wizualne pif paf, zeby przestala zadzierac nosa , o :P
Bania, nie wierzysz we mnie 

oddaje wam wszystkie poklady wsparcia, jakie we mnie tkwią, aż nic nie zostaje dla mnie, malo?! :P
Piekarnik Laury

Fryzjerka mnie sprowadziła na ziemię i powiedziała, że średnio wierzy w tą super moc Jantara
) a w bokach tłuszcz