|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
To, że pracuję jak wół za darmo to nic... można się spodziewać.
Ale jest tam taka jedna laborantka... żmija, zołza, szuja i w ogóle wrrrrr! Nie wiem czy boi sie konkurencji czy co? Atmosfera tragedia. Robi awantury za nic, niesprawiedliwie... a to mega przykre jak harujesz za darmo i nikt nie docenia... a tylko opierdala niesprawiedliwie. Gałkowe też są okropne W lodach truskawkowych jest wiecej buraka (barwnik) a zero truskawki |
|
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
Hmm.. o Nas
Ja mam 22,5, mój Marcin w sierpniu 24. Poznaliśmy się przez.. facebooka :P Byłam na I roku pielęgniarstwa, poznałam nowych ludzi, w tym Różę, która znała mojego TŻ. On komentował jej zdjęcie z igłami, strzykawkami (czyli to co ja kocham a on się boi). To dziwne, ale podobał mi się sposób w jaki pisał, słuchał tego samego co ja. Kliknęłam w 2 piosenki, że lubię, on mnie zaczepił. I cisza. Ale coś mnie ciągnęło, napisałam żeby coś wrzucił , bo nie mam czego lubić. On wtedy był na III roku inż. środowiska. Zaczęliśmy ze sobą pisać, pierw na fejsie, później na gg do 3, czasami 4 w nocy Na całkowitym spontanie umówiliśmy się w piątek na piwo (mało romantyczne), jak go zobaczyłam wtedy to chciałam uciec bo taki brzydki mi się wydawał na do widzenia dał mi buziaka tak niby w policzek ale prawie w usta, cała noc o nim myślałam !!! W środę zaprosiłam go na naleśniki z różowej patelni i ciasto czekoladowe. Przychodził na te obiadki, przychodził i tak został mieliśmy słabe momenty, głównie przez to, że studiował ze swoją byłą dziewczyną (byli ze sobą 2 lata) a mi ciężko było przekonać całą rodzinę do siebie i zmienić zakodowane imię w ich głowach Mój TŻ szaleje ze szczęścia, powoli rozmawiamy co i jakbyśmy chcieli ze ślubem. I teraz się zmartwiliśmy, że ten 15 sierpień to nie jest taka dobra data
|
|
|
|
#3063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko muszę jeszcze mojego TŻ nastawić na nią, bo na razie jest nastawiony na 1 sierpnia też studiuję inżynierię środowiska a moja mama jest pielęgniarką kurdę, fajnie się czyta te Wasze historie miłosne i oczywiście gratuluję zaręczyn ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#3064 |
|
Rozeznanie
|
A, no i ogólnie ja skończyłam w czerwcu pielęgniarstwo i prawdopodobnie będę pracować na bloku dziecięcym jako instrumentariuszka a mój TŻ robi mgr i pracuje w Ministerstwie
ogólnie jaram się, bo udało mi się tyle w nim zmienić, np przestał palić normalnie papierosy i elektrycznego, zrobił się trochę poważniejszy, zaczął tańczyć na weselach (wszystkie cioteczki mi gratulowały, bo ze swoją byłą tylko za stołem siedział). Jest fajnie i cieszę się, że to ten Mimo, że mój rodzinny dom jest 200km od Warszawy (jestem z Kielc) to jakoś damy radę z weselem
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się właśnie takiej jednej szui pozbyłam z pracy
Edebedowa Witaj
|
#3066 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edebedowa fajne love story ![]() w sumie jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś o nas i naszych tż to na 1 str w kalendarzu niektóre loginy są podlinkowane
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. czekoaldowe, jakbym roztopila i zamroziła milkę - czekoaldowych nie lubię, ale te smakowały :O... zielone jabłko kwaskowate no po prostu.. szczerze mówiąc to najlepsz elody jakie jadłam. wszystkie mi smakowały. nawet smerfowy tzn balonowe byly smaczniejsze niz wpolsce. Nawet grycanowe lody nie sa tak dobre jak te czeskie. Ale to tylko jedna taka lodziarnia tam. ale tłumy mają potężne...Aż mi się zachciało ![]() A Ty sie nie martw krówskiem, los lubi sie odpłacać...
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Rozeznanie
|
existenceczytałam właśnie i kurde tak fajnie macie opisane a ja tak byle jak
Od przyszłego tygodnia muszę przeprosić się z Chodakowską no ale tak mi się nie chce |
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Edebedowa witaj
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No bo ogólnie to ja jestem z okolic Kielc a TŻ z Warszawy i trzeba przywieźć tych Warszawiaków do Kielców |
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a jak ktoś bardzo chce mysle, ze jak wcześniej sie umówi to da rade w Warszawie szczególnie
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-07-26 o 05:37 |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Ja tez nie chodze po kosmetyczkaach i fryzjerach w dniu slubu :p np wczoraj wieczorem zrobilam sobie paznokcie na jutro :p jutro tez tylko umyje i wysusze wlosy
![]() A makijaz zrobie sama albo poeksperymuntuje z siostra Tzta ktora mi zaproponowala na nasz slub makijaz ![]() Czesc tak wgl :p przez weekend i pon bd nieaktywna wiec litosci :p I jaram sie poniedzialkiem ^^ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
![]() aa chwila...umowa z salą??? |
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() co do mojej nowej ukochanej daty to jakoś się tez tak bardzo nie przejmuję, tym bardziej że właśnie nie wszyscy chodzą do fryzjerki i do makijażystki. O najbliższych się nie martwię, bo pewnie makijażystka z fryzjerką przyjadą do domu, więc jeśli przyjadą odpowiednio wcześnie zdążą obskoczyć moją mamę, druhny i mnie w sumie nie wiem co z makijażystką to jest mój problem heh bo ja zawsze ever forever maluję się sama i to też nie wymyślam, nie lubię cieni i od święta jak mi się chce maluję się eyelinerem, nie spotkałam się, żeby młoda była tak prosto pomalowana muszę popatrzeć i poczytać co i jak, bo jak mi dopierdzieli jakiś makijaż z kosmosu? są te próbne makijaże ale sama nie wiem... a co do kwiatów też będziemy chcieli wino, zdrapki albo misie pluszowe lepsze niż kwiaty na pewno!
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
i jeśli nie rozbijemy się po drodze- bo ja podobno mam prowadzić od TŻta na sale i pozniej do mnie bo on będzie % w poprawiny... to będę miała pierwszą umowę nawet wcześniej niż "umowę narzeczeńską" ^^
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, to Wy nie jesteście zaręczeni?
|
|
#3079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się zawsze maluję sama ale nie mam tak wytrzymałych kosmetyków ![]() my chcemy na pewno wino ![]() Cytat:
ja mam umowę z barmanem a tż ma z DJ tak się będziemy starać, żeby było pół na pół
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
No ile Ty tu z nami jesteś? :P jeszcze nie
ale po 6 latach bycia ze sobą trzeba zacząć planować ślub.. a zaręczyny może kiedyś przyjdą :POstatnio coś mi TŻ powiedział że już ma zaplanowaną datę.. i jeśli będę grzeczna to będziemy coraz bliżej,.. żal ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
że jak mnie zostawi :P to przynajmniej kasiora zostanie |
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
tu np. jest jakiś opis
koleżanka mojej koleżanki ze studiów robi za 50zł więc teraz jakoś we wrześniu do niej pójdę, żeby zobaczyć jak się w tym czuję i zdecyduję czy chcę tak czy tylko kępki na sam ślub ![]()
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Edebedowa Witaj i gratuluje zaręczyn
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle jest
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Edebedowa witaj
Z tego, co piszesz, Twój TŻ otworzył się przy Tobie, tylko pogratulować ![]() Dzień dobry! Idę na zakupy, dzisiaj wreszcie to tagiatelle zrobię z kurczakiem w sosie śmietanowym
|
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma jakieś rozwiązanie na to ślub bierzemy razem a nie tylko jedna osoba więc niech każde z nas ma możliwość sobie podpisać umowę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja nie mogę nawet iść pod prysznic bo jestem w domu sama a panowie pomalowali drzwi wejściowe i muszą być uchylone przez 3 godziny :/ |
||
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Bido - włącz sobie jakiś serial, szybko Ci miną te 3 godziny
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie z wizażystką podpiszę o ile będzie na to umowa ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- swoją drogą i tak na każdej umowie widnieją też moje dane
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
no taki mam plan
eh, eh ![]() i jeszcze troszkę mi czasu zleci jak wezmę się za deser po robię z galaretką to muszę ją wcześniej zrobić żeby wystygła a potem dodać co trzeba i żeby stężało ![]() ![]() Cytat:
nam jakoś tak jest naturalnie, że podpisujemy razem też to nikomu z nas nie przeszkadza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Na całkowitym spontanie umówiliśmy się w piątek na piwo (mało romantyczne), jak go zobaczyłam wtedy to chciałam uciec bo taki brzydki mi się wydawał
ogólnie jaram się, bo udało mi się tyle w nim zmienić, np przestał palić normalnie papierosy i elektrycznego, zrobił się trochę poważniejszy, zaczął tańczyć na weselach (wszystkie cioteczki mi gratulowały, bo ze swoją byłą tylko za stołem siedział). Jest fajnie i cieszę się, że to ten 

no a jak ktoś bardzo chce mysle, ze jak wcześniej sie umówi to da rade w Warszawie szczególnie 

nawet wcześniej niż "umowę narzeczeńską" ^^