O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-19, 16:29   #3061
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Lila no ja mialam z serem zoltym, salami, oliwkami, pieczarkami, cebula no i tez swieza rukola na koncu. Pyszna! Z maki pelnoziarnistej robie oststnio, jest mega
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 17:13   #3062
PannaMagda
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Smaka mi robicie
Stary 2016-05-19, 21:37   #3063
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szykowalam plecak Kostka do przedszkola i znalazłam zaproszenie na dzień mamy. Wzruszyłam się 💜😢 idę spać, dobranoc.
Ojej jak cudnie . Ja już się ni mogę doczekać
Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Lila, ale Natuś taki energiczny chyba po Tobie

Madzia i tak ma być z tymi czułościami

Basia nie dziwię się, że już masz stresa, ale na pewno będzie wszystko dobrze

Ruda też bym się wzruszyła. W ogóle dużo rzeczy mnie ostatnio doprowadza do łez. Za miękka dupa się zrobiłam Naciesz się jeszcze mężem przez noc

Dobranoc
zawsze szukam sobie zajęcia żeby głowę zająć czymś . Ale cały czas od 3 dni słucham jednej piosenki i jakoś idzie. Mam nadzieje ze słuchanie muzyki da rade

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Rudasku a no bawi. Kupila sobie jakis czas temu lampe i te inne ☠☠☠☠☠☠☠y, czasami i mi zrobi a wiem ze lakierow nie ma duzo takze cos jej tam wybiore.

Migotka to i ja teraz sie wzruszam jak glupia. Najczesciej jak z Marcelem rozmawiam Oj tak! Czekam z utesknieniem na cieplo!

Mili no ja mam nadzieje ze nie wzielas sobie do serca olania forum i tu zajrzysz
Świetny pomysł na prezent

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Hej.

ruda wspaniale wystep na Dzien Mamy, uwielbialam dzien wystepu, choc przygotowania i sam dzien stresujace i meczace, ale jak takie maluchy mowia wierszyki lub spiewaja piosenki a mamuski tylko husteczkami lzy ocieraly-no widok mega!

mysia a tak odpoczelam nawet, Lenka w sumie sie budzila 2 razy w nocy ale szybko usypiala, tylko ja mialam okropny sen znowu:-( i znowu chodze taka przymulona.
Ciesze sie bardzo ze dla meza jestem sexy z brzuszkiem, ciekawe czy po porodzie tez bede taka sexy

lila no to Natus rozrabiaka!

Od rana nie bylo pradu, i pogoda kijowa, teraz cos deko slonce wyszlo, po poludniu moze wreszcie wyjdziemy troche na spacer.
Musze sie zaczac rozgladac za kiecka na wesele,chce dluga zwiewna sukienke, najpierw popatrze w szmatexach, w potem ewentualnie w sklepach.
Male spi, ja tez spalam, ale mama mnie tel obudzila.
co oni w nas z brzuszkami widzą ze jesteśmy sexi

Ja też muszę jakąś taka sukienke kupić

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Hej!
Pogoda okropna,.zimno, leje, zwariować można od siedzenia w domu. Ja dziś miałm wolne pierwszy raz od dwóch tygodni. Ale radość
I od razu okulistę zaliczyłam, jednak paproch wpadł mi do oko, oczyścił i jest lepiej. Wreszcie czerwień oka schodzi. I jeszcze fryzjera z Kubulkiem odwiedziliśmy. Dzień pełen zajęć.

Lila o tak , Kubula dziśto samo, rozrabiał, marudził, rozbił mój jedyny ładny wazon, rozlał wodę, rozsypał płatki, psocił co chwilę, w końcu przydrzemał bo już był taki zmęczony. Ta pogoda tak na dzieciaki wpływa. W przedszkolu rzucał kredkami.

Gianka jak reagujesz na rozrabianie Tuli w żłobku? Jak mi dziś p. Mówiła to mi się śmiać chciało. Ja rozumiem , że Kubula temperamentny ale to niech pracują nad nim. Jeszcze tekst , że dzieci od września już sięnauczyły współpracy w grupie i że są zasady , które przestrzegają, ale Kubu jest trzeci dzień i to młodszy od nich więc dajmy luzu. A najlepiej , że mówię że tłumaczyłam żeby nie rzucał autkami, a.pani na to , że nie rzucał autkami (oł je mam postęp) ale za to kredkami. może tak po jednej dziennie zasadzie dla dwulatka na początek poproszę

Ewcia dzień mamy też mam zaproszenie za tydzień co prawda Kuba nie zdąrzy nauczyć się przez te kilka dni,.ale to nic. Jak dostanę laurkę -to takie moje marzenie od zawsze - to zwyje się jak bóbr

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Mysia sukienwczki , brzuszek
Dobrze ze Ci tego paprocha wyciągnęli . Mam nadzieje ze juz lepiej
Cytat:
My juz po obiedzie. Poszłam po Kostka i okazało się zglodnial i poszedł do starszakow jeść bułkę 😁 a ze jego grupa była na placu zabaw to pani go wzięła. Mówiła ze jest bardzo grzeczny i czasem jakiś smuteczek się przyplacze ale tak to nie ma placzow i depresji wiec jest dobrze 😊 Mówi ze ma dziewczynę, córkę mojej koleżanki 😁 i ze lubi kolegę z grupy-Kacperka. Rano czasem mówi ze nie chce iść ale jak widzi że pakuje mu śniadanie to już przechodzi i jest dobrze. Zostaje bez problemu wiec mogę powiedzieć że jest już pełnoprawnym przedszkolakiem 😁

Madzia to czeka Cię spory wydatek ale jak trzeba to trzeba ☺

Lilz i u nas pięknie, zaraz ma siostra z dzieciakami przyjść 😊

Arletko w Kostka grupie jest chyba ok 20 dzieci i jedna pani super ogarnia a to dziewczyna młodsza ode mnie 😊

Siostra pisała ze juz po punkcji. Jest w drodze do domu ☺
Pierwsza miłość przedszkolna

Trzymam kciuki za siostre

Cytat:
ruda super sie Kostek zaklimatyzowal! no to podziwiam ta pania, bo u nas sa 2 panie na 2 zmiany plus ja caly dzien na 30 dzieci, i czasami na prawde jest ciezko.
Kciuki za sis!

lila ja mam deko dlonie opalone i oczywiscie piegow mnostwo, no ale w tym roku sie i tak nie poopalam.

Ja sie drzemnelam a Lenka jeszcze spi. Zaraz tz wroci z pracy. Tesciowie pojechali do dziadka, coraz gorzej z nim. To chyba kwestia dni, moze tygodni.
Arletko bardzo i przykro z powodu dziadka
Cytat:
Lila no ja mialam z serem zoltym, salami, oliwkami, pieczarkami, cebula no i tez swieza rukola na koncu. Pyszna! Z maki pelnoziarnistej robie oststnio, jest mega
Nie róbcie smak my tu na dietach jesteśmy . A jeśli o tym mowa to ja schudłam juz 1,5 kilo na samej diecie . Zero cukru i staram się jeść inaczej niż zwykle

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 22:11   #3064
89migotka
Zakorzenienie

Ruda mega kciuki za siostrę!

Lila uwierz, że nie tylko Ty jak córka mlynarza

Arletka ważne żeby dziadek się nie męczył. Moja babcia tak przez dwa lata wegetowała i to żadne życie Imię już wybrane dla córci? Być może, że przegapiłam jak tak to sorry

A mnie niedziela czeka w pracy, jakoś nie mogę się wyrobić w tym miesiącu. Za dużo fb

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 22:30   #3065
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Basiu brawo. U mnie teraz przestój. Nic się nie nie dzieje, no ale najważniejsze że w górę nie idzie 😁

Migocia biedna nasza. W niedziele podobno ma być piękna pogoda 😕

Ja juz od godziny lezakuje. Jutro mam od rana koleżankę na paznokcie i później się umówiłam do sis na ćwiczenia. Mam nadzieje ze dam rade 😊 dobranoc 😊
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 22:46   #3066
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Halo, halo!
Widzę, że byłam kilka razy wywoływana to się odezwę .

Czytam was co kilka dni. Z odpisywaniem to ciężko. Jednak od kiedy koleżanka zaczęła pracować to nie mam już tak dużo czasu w pracy jak dawniej. A w domu to też ciągle coś. Zresztą aż tak wiele się u mnie nie dzieje.
Jutro wieczorem mamy samolot do Polski. Dwa tygodnie "urlopu"... taaaa.

Ruda Gratulacje dla Kostka i kciuki za siostrę!

Lecę bo pranie, pakowanie.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 08:02   #3067
arletka1313
Zakorzenienie

Czesc

Lenka mi znowu pol nocy marudzila, ech, co z tym dzieckiem? niby nie placze a wolanie co chwile "mamo, mamusiu chodz do mnie",albo gada przez sen.
Dzis mamy tez piekna pogode i jedziemy z Lenka na lumpexy, ciekawe czy da mi cokolwiek zobaczyc

basiu za kg i za wytrwalosc!oby tak dalej!

migotko imie poki co wybralam ja, mi sie bardzo podoba Hania. Tz nie bardzo, ale nie podal zadnego innego wiec na razie zostaje Hania, ale pewnie to sie zmieni.

yss tak myslalam ze do Pl sie szykujesz. Kochana juz zaciskam kciuki!!!

Wiecie z dziadkiem jest coraz gorzej bo jemu miesnie w przelyku nie pracuja, i nie moze przelykac, nic nie je, caly czas od 2 tyg siedzi a nie lezy, nie moze bo sie dusi, sondy sobie nie chce wsadzic przez nos, w ogole nie mowI. Ja wiem,ze dla niego to meczarnia, ale jak widze jak tesciowa przezywa to serce mi sie kraje. Babcia nerwicy dostala, jesc nie chce, jechac do niego tez juz nie chce. Ogolnie bardzo ciezka sytuacja.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 08:48   #3068
mysia1986
Zakorzenienie

Yss no! spokojnego lotu i owocnych 2tyg w Polsce

Basia brawo za kg. Teraz cieplo to pelno owocow, duzo pysznych i niskokalorycznych przekasek sobie nawymyslasz.

Ruda cwicz za Mysiaka! Ja ide w koncu na ten pilates. Tylko chyba jeszcze podpytam gina czy na pewno moge.

Arletko, starosc jest strasznie przykra..
No i druga Hanie bedziemy chyba mialy super!

Ja czekam na tesco ma przyjechac miedzy 9-11 po poludniu jestem wstepnie umowiona na spotkanie z kolezanka.. zobaczymy co z tego wyjdzie
Marcel <3

Stary 2016-05-20, 08:49   #3069
89migotka
Zakorzenienie

Hej
To już jutro!

Ja wczoraj z tż trochę się pokłóciłam, w sumie to nawet kłótnią nie mozna nazwać, ale przemyślał sprawę i przeprosił.

Ruda no właśnie w niedzielę ma być pięknie, no ale nic na to ni poradzę. Za to później weekend będzie trwał u mnie cztery dni

Arletka ehh kiepsko jeżeli i babcia przez to nerwicy się nabawiła Hania Jak ja już w końcu będę miała dziecko i będzie córa to na pewno Alicja

Stary 2016-05-20, 08:50   #3070
mysia1986
Zakorzenienie

Migotko Alicja to moj drugi typ po Lucji

A wiecie ze przez chwile mi przyszlo na mysle jeszcse imie Blazej.. tak mi chodzilo po glowie kilka dni ale tz jak mu powiedzialam zrobil :rzyga: i o
Jednak Marcelek to to
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-05-20 o 08:51
Stary 2016-05-20, 08:59   #3071
89migotka
Zakorzenienie

Mysia, o Łucja tez ładnie Dzień zaplanowany to jakoś będzie

Yss kciuki za plan w Polsce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 09:24   #3072
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
My juz po obiedzie. Poszłam po Kostka i okazało się zglodnial i poszedł do starszakow jeść bułkę 😁 a ze jego grupa była na placu zabaw to pani go wzięła. Mówiła ze jest bardzo grzeczny i czasem jakiś smuteczek się przyplacze ale tak to nie ma placzow i depresji wiec jest dobrze 😊 Mówi ze ma dziewczynę, córkę mojej koleżanki 😁 i ze lubi kolegę z grupy-Kacperka. Rano czasem mówi ze nie chce iść ale jak widzi że pakuje mu śniadanie to już przechodzi i jest dobrze. Zostaje bez problemu wiec mogę powiedzieć że jest już pełnoprawnym przedszkolakiem 😁

Madzia to czeka Cię spory wydatek ale jak trzeba to trzeba ☺

Lilz i u nas pięknie, zaraz ma siostra z dzieciakami przyjść 😊

Arletko w Kostka grupie jest chyba ok 20 dzieci i jedna pani super ogarnia a to dziewczyna młodsza ode mnie 😊

Siostra pisała ze juz po punkcji. Jest w drodze do domu ☺
Ewciu super Kostusiowi idzie Kciuki za siostre

Cytat:

Basia brawo za kg. Teraz cieplo to pelno owocow, duzo pysznych i niskokalorycznych przekasek sobie nawymyslasz.

Ruda cwicz za Mysiaka! Ja ide w koncu na ten pilates. Tylko chyba jeszcze podpytam gina czy na pewno moge.

Ja czekam na tesco ma przyjechac miedzy 9-11 po poludniu jestem wstepnie umowiona na spotkanie z kolezanka.. zobaczymy co z tego wyjdzie
Miłego popołudnia.

Ja dzis mam wolne Musze sie odrobic z praniem,sprzataniem a po południu na plac.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 09:30   #3073
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Hej ja pomijam kawę bez cukru

Cytat:
Czesc

Lenka mi znowu pol nocy marudzila, ech, co z tym dzieckiem? niby nie placze a wolanie co chwile "mamo, mamusiu chodz do mnie",albo gada przez sen.
Dzis mamy tez piekna pogode i jedziemy z Lenka na lumpexy, ciekawe czy da mi cokolwiek zobaczyc

basiu za kg i za wytrwalosc!oby tak dalej!

migotko imie poki co wybralam ja, mi sie bardzo podoba Hania. Tz nie bardzo, ale nie podal zadnego innego wiec na razie zostaje Hania, ale pewnie to sie zmieni.

yss tak myslalam ze do Pl sie szykujesz. Kochana juz zaciskam kciuki!!!

Wiecie z dziadkiem jest coraz gorzej bo jemu miesnie w przelyku nie pracuja, i nie moze przelykac, nic nie je, caly czas od 2 tyg siedzi a nie lezy, nie moze bo sie dusi, sondy sobie nie chce wsadzic przez nos, w ogole nie mowI. Ja wiem,ze dla niego to meczarnia, ale jak widze jak tesciowa przezywa to serce mi sie kraje. Babcia nerwicy dostala, jesc nie chce, jechac do niego tez juz nie chce. Ogolnie bardzo ciezka sytuacja.
Szkoda dziadka , kurcze ludzie się tak męczą . Jeszcze babcia teraz nie je ciężka sytuacja .

Hania ładnie my też mamy tym jak by była dziewczynka . A jak chłopak to trzeba myśleć

Cytat:
Basiu brawo. U mnie teraz przestój. Nic się nie nie dzieje, no ale najważniejsze że w górę nie idzie 😁

Migocia biedna nasza. W niedziele podobno ma być piękna pogoda 😕

Ja juz od godziny lezakuje. Jutro mam od rana koleżankę na paznokcie i później się umówiłam do sis na ćwiczenia. Mam nadzieje ze dam rade 😊 dobranoc 😊
Dasz rade . Wierzę w Ciebie
Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Halo, halo!
Widzę, że byłam kilka razy wywoływana to się odezwę .

Czytam was co kilka dni. Z odpisywaniem to ciężko. Jednak od kiedy koleżanka zaczęła pracować to nie mam już tak dużo czasu w pracy jak dawniej. A w domu to też ciągle coś. Zresztą aż tak wiele się u mnie nie dzieje.
Jutro wieczorem mamy samolot do Polski. Dwa tygodnie "urlopu"... taaaa.

Ruda Gratulacje dla Kostka i kciuki za siostrę!

Lecę bo pranie, pakowanie.
Trzymam kciuki . Spokojnego lotu i miłego odpoczynku
Cytat:

Oj juz mi ślinka leci . Teraz mniej jem , ale nie czuje się głodna .
Dziekuje wszystkim za motywację

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Hej
To już jutro!

Ja wczoraj z tż trochę się pokłóciłam, w sumie to nawet kłótnią nie mozna nazwać, ale przemyślał sprawę i przeprosił.

Ruda no właśnie w niedzielę ma być pięknie, no ale nic na to ni poradzę. Za to później weekend będzie trwał u mnie cztery dni

Arletka ehh kiepsko jeżeli i babcia przez to nerwicy się nabawiła Hania Jak ja już w końcu będę miała dziecko i będzie córa to na pewno Alicja
Dobrze ze tz przeprosił .
Ja też się jaram jutrem .
Jutro zaczynam dzień od odbioru wyniku Wanessy później jadę na cmentarz bo dziś 20 ale ze jutro miałam te wyniki odebrać ( wszystko mam w pobliżu to postanowiłam jutro jechać ) piżama tez ma być jutro dla Wanessy . Spotkanie z dziewczynami , szybki obiad a później na grila do kumpla ( to ostatnie to mi się nie chce ale P. się umówił wiec trzeba pójść )
Cytat:
Migotko Alicja to moj drugi typ po Lucji

A wiecie ze przez chwile mi przyszlo na mysle jeszcse imie Blazej.. tak mi chodzilo po glowie kilka dni ale tz jak mu powiedzialam zrobil :rzyga: i o
Jednak Marcelek to to
Piękne imiona .

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 10:24   #3074
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry!

Arletko Oj ciężka i smutna sytuacja .

Dziś mam wolne i cały dzień zajęty. Znowu pranie (skąd to się bierze!!!), muszę się ogolić tu i tam , spakować nas i jeszcze 100 innych spraw.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 11:28   #3075
PannaMagda
Zakorzenienie

Mysia Marcel to to skopalby Ci zebra Za Tego Blazeja ale dla baby musicie znalezc cos Na K. Zeby Bylo do pary

Arletka kolejna Hania nam Sie szykuje

Migot Ala Tez Ladne bedzie pasowac do nazwiska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 11:48   #3076
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość

Migot Ala Tez Ladne bedzie pasowac do nazwiska
A będzie, będzie pasować

Stary 2016-05-20, 12:10   #3077
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry. Mam okres i ledwo żyje 😡

Mysia nie pocwicze dzisiaj. Wybacz mi kochana moja 😢 Błażej mi się nie podoba. Ale Kazik ,Leon ,Henio 💜 ale ja to inna jestem. Dziewczynka Helena i koniec 😀

Arlerko tak mi żal dziadka, już by Bóg zabrał do siebie i się nie męczył 😢

Yss zaciskam kciuki juz ✊✊✊

Migocia odbijesz sobie 😁

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ja mam chrzesnice Łucje 😁

Iza ja też pranie. Wczoraj 2dzisiaj chyba tez 😁

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Ogarnęłam w domu. Jadę zaraz do przedszkola. Mam jakiś gorszy czas. Czuje się i wyglądam okropnie 😡 jeszcze @ daje w kość. Eh, idę nie będę marudzic😯
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-05-20, 12:11   #3078
PannaMagda
Zakorzenienie

Ruda mi z podanych przez Ciebie to Tylko Leon z meskich.

Wspolczuje okresu Ja juz Nie wiem Jak to jest jeszcze Mam Na dwa miesiace tabletki a potem Musze znow do lekarza isc :/
Stary 2016-05-20, 12:18   #3079
mysia1986
Zakorzenienie

Madzia nie podoba sie Blazejek ? jak mi sie kiedys odmieni i bede chciala deugiego bobasa to bede forsowac to imie Tz chcialby Patryka a takie tam nasz luzne gadki o imionach.

Rudasku wspolczuje @ dla Ciebe dziewuszka to tylko Helenka

Bylam sie troche przespacerowac, cieplutko fajnie
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-05-20 o 12:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 12:21   #3080
PannaMagda
Zakorzenienie

Mysia Nie wiem Jak bedzie brzmialo z K. Nazwiskiem ale samo w sobie Ladne
My nigdy Nie gadalismy o imionach ale u nas trudny bylby wybor Bo Tylko M i K
Gdybym miala blizniaczki mialabym Maje I Kaje
Stary 2016-05-20, 12:24   #3081
mysia1986
Zakorzenienie

Aaaa Ty masz takie kryterium wyboru na taka litere jak Wasze imiona
Marcel <3

Stary 2016-05-20, 12:59   #3082
arletka1313
Zakorzenienie

migotko ooo mi sie Alicja tez bardzo podoba, ale tz stanowczo nie. Jeszcze Asia mi sie bardzo podoba, ale mamy w rodzinie taka jedna i tez stanowczo nie. Na razie zostanie Hania.

mysia Blazej mi sie bardzo podoba

ruda a bo to taki czas jak @ jest to czujemy sie malo atrakcyjnie, ale kochana wiczorem mozesz jakas maseczke, peeling cosik dla siebie i od razu poczujesz sie piekniej!

Bylysmy z Lenka w tym przedszkolu, pani goraco nas zapraszala, wstepnie od wrzesnia ma byc 8 maluchow, mozemy przychodzic juz w czerwcu zeby sie wdrozyc.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Tesciowie kupili sobie czarne ciuchy juz na pogrzeb i czas zaloby, mowilam ze niepotrzebnie teraz kupuja, ale oni czuja ze to dlugo nie potrwa.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:15   #3083
Lila_27
Zakorzenienie

Hej !

Arletko szkoda dziadka 😢A tesciowie niezli, dziadek kurczę jeszcze żyje😕
Super z przedszkolem masz ! U nas nie ma miejsca i nie wiadomo czy się młody dostanie 😕

Ruda tule 😚

Mysiu tylko nie Błażej 😛No źle mi się kojarzy 😛Marcel jest boskie 😍
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:16   #3084
PannaMagda
Zakorzenienie

Arletka jeszcze troche czasu jest Moze on sie przekona do Ali Moze Hania zostanie Albo zmienicie na cos innego oby tylko siusiak Nie urosl :p Bo juz w ogole zmiana planow
Stary 2016-05-20, 13:19   #3085
Lila_27
Zakorzenienie

No i dzisiaj też piękna pogoda 😊Od rana w ogrodzie i na spacerkach 😊Zaraz mlodziez może na drzemkę pójdzie, a ja poleniuchuje na tarasie i może poopalam😉

Stary 2016-05-20, 14:05   #3086
RudaEwcia25
Zakorzenienie

My zjedliśmy obiad. Koleżanka nas do siebie zaprosiła ale sama nie wiem czy iść. Nie chce mi się. No nie mam ochoty na towarzystwo 😐

Arletko no nieźle z tymi teściami 😕 i będziecie chodzić w czerwcu?

Lila u nas teraz słońce zaszło ale ogólnie nawet fajnie jest.

Ja juz Wam pisałam milion razy ze mamy psa Marcela. Ma już z 7lat ale fajny jest. P siostra ma faceta Marcela i koleś tak się śmiał jak się dowiedział jak ma pies nie imię ze nie mógł się uspokoić. Jak dostaliśmy psa namiętnie oglądałam Wlatcow Móch i tam bym zombiak Marcel i tak go uwielbiałam ze od razu wiedziałem ze pies będzie Marcel. Mieliśmy kiedyś kota Mietka a na psa wolalismy Kazik 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-05-20, 14:38   #3087
PannaMagda
Zakorzenienie

Ruda moja kolezanka ma psa Gustawa, Manie i Czeske
Stary 2016-05-20, 19:37   #3088
Lila_27
Zakorzenienie

O jaka cisza? Nawet Rudej nie ma? 😛

W końcu poopalalam się nad Wisłą, bo pojechaliśmy z tatusiem na ryby😛Zlowil okonia, ale wypuścił😛Za bardzo zanieczyszczona jest Wisła, wolimy nasze 😛

Stary 2016-05-20, 19:49   #3089
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jest Ruda tylko pada na pysk 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-05-20, 20:48   #3090
mysia1986
Zakorzenienie

Hejo. Ale sie uchodzilam i zmeczylam. Bylam na spotkaniu z kolezanka z pracy. Na kawce potem w parku posiedzialysmy. Rodzice mnie zgarneli i podjechalismy do rodzicow tza. Tam grill i zarelko. Tz wrocil z i slowni i mnie zgarnal do domu.
Leze juz i odpoczywam,cos mbie glowa boli.

Ruda ja pamietam o Twoim psiaku
Marcel <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości