|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
czesc kochane,
Ira wszytskiego naj naj dla Zuzi to tak okraglo ale ona jeszcze fajnie malutka moja pannica juz 9 miechow skonczyla no i lobuzuje staje ciagle na nogach i nie mozna jej usadzic ![]() zdrówka dla Kubusia Anetko, daj mu wapno i wit c szybciej mu przejdzie, jesli kaaterk jest przezroczyty to to wystarczy bo wirusek ![]() No a ja tez zakatarzona i pociagajaca nic nie schudlam i nie wiem co o tym myslec chyba trza podjac jakeis bradziej radykalne kroki ![]() Pozdrawiam wszystkei i pisac cosik bo mi sie dzisiaj dluzy bo ostatni dzien przed weekendem w pracy ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Izunku gdzies ty??? czekam na opr......
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
Jestem jestem.... jaaa jaki gorąc dziś, oby weeekend długi też był taki ładny
![]() No i mamy żłobek, wczoraj podpisaliśmy umowę i siup od 1 lipca Pati idzie sobie do dzieci ![]() życzymy uśmiechu na co dzień ![]() http://elcikw.wrzuta.pl/film/7VTxfCyoj7K/smieszek_pati |
|
|
|
#3123 |
|
Zadomowienie
|
Elcik,mała super
![]() ja już chce 19 kapiel i spać ![]() ![]() nie lubie być sama,tzn zazwyczaj jestem ale wiem że Tż wróci np o tej 21,a teraz d*pa
|
|
|
|
#3124 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() mam nadzieje ze jest możliwość przyłączenia się do Was jestem mamą dwóch łobuzów i obecnie siedzę z nimi w domku raz na czas zdarzy się chwila wolna i w sumie to nie ma się do kogo odezwać więc liczę że tutaj zawsze się ktoś taki znajdzie pozdrawiam
|
#3125 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kinga zlituj się ...poobgryzałam wsie paznokcie babo ![]() Cytat:
A Kubuś ma zapalenie oskrzeli i nagłośni...wróciliśmy przed chwilą z przychodni...poszłam po skierowania do alergologa i Kubulkiem..bo tak coś mi się nie podobało...i mamy mnóstwo leków...cholera jasna...to przez tę pogodę Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
Anetko kurka wodna przykro mi z powodu Kubulka pewnie jakies antybiotyki dostalas??? masakra niech szybko zdrowieje
Elwia witaj, zapraszam,y czesciej no i opowiedz cos o sobie skad jestes i w jakim wieku masz dzieciaczki i generalnie jak ci sie wiedzie![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Elcik opowiedz cos wiecej o tym zlobku bo byc moze mnie to tez niedlugo czeka, powiedz gdzie to dokladnie jest w Gdansku???
|
#3127 |
|
BAN stały
|
Hejka,
Witaj Elwia, fajnie ze jestes bo cos tu ostatnio cicho sie robi na watku. Ela ale Ci mala slodko chodzi pzy meblach, niedawno moja byla taka mala, fajniusia a teraz to sie rozbojnik robi z niejAnetko wspolczuje, biedny Kubulek A ja dzis zaplacilam kare w bibliotece 5 funtow bo tydzien za dlugo trzymalam ksiazki i tz sie na mnie wydarl, dran jeden
|
|
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga
![]() Ewelka ..nie wiem za co sie łapać
|
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Anetko buziaki dla Kubolka niech szybko zdrowieje
boshee siedze przed kompem i kurna cały czas mi winskiem jedzie a jest świeżo posprzątane ![]() ale mi sie dzisiaj dzień dłuży ![]() aha i witam nową mamusie Aguś ja kiedyś musiałam 300zł zapłacić kary,tylko dlatego że pożyczyłam koleżance i miała ją oddac no i nie oddała,wogóle to mi wmawiała ze nic nie pozyczała ode mnie
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Anetko wierze ze dasz rade
Ja dziś do teraz waliłam na szafę.pl rzeczy na sprzedaż. Trochę się tego zebrało. Kurde a le jeszcze mam... zalogowałam sie na internetowym antykwariacie i pewnie jutro bede wrzucać książki. Ogólnie to czuję się super kwitnąc. Ledwo mówię, kaszlę, gardło nap** i mam gorączkę, siorbię nosem od czasu do czasu. Normalnie lux
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
MaladT daj linka może coś upoluje
![]() sama musze wystawić chyba pół szafy ale nogi nie dochodzą do aparatu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- oddałam przed chwilką wór ciuszków na gratach,Zuzia z nich wyrośla a komuż sie przydadzą jeszcze ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Kurza i Dudikowa coś zagineły ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- no i nasze Kasie gdzieś wcieło |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 |
|
BAN stały
|
Kinia widze monologi prowadzisz
KasiaMaja jest w Irlandii i chyba wraca jutro. Strasznie sie martwila tym wyjazdem i ja sie o nia przez to martwie, mam nadzieje ze sie do mnie odezwie jak wroci bo ja ubije inaczej bo stracha zrobila. Ciekawe jak Maja bez niej wytrzymuje ![]() Kurde nudzi mi sie, ale wole sie nudzic niz prasowac (prasowanie czeka) |
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
nom monologi są najlepsze
![]() ja kurcze też musze zasłony wyprasowąć sztuk 8 ale narazie nie chce mi sie ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- ja byłam pewna że moja ksiązka dawno jest oddana,a tu po 1,5 roku przyszło pismo ![]() jakoś 280 zł plus odsetki ![]()
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
ja przetrzymalam kasiazki 1,5 miesiaca i mi przyslali upomnienie. Dziwne ze wczesniej KAsiu nie dostalas zadnego pisma upominajacego.
A kupilam dzisiaj mleczna kaszke manna dla Zuzy i chyba zamienie jej jeden posilek mleczny na ta kaszke bo mala wcale nieszczesnego glutenu nei dostaje ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- a mi sie tak nei chcialo prasowac rzeczy dla malej ze zlozylam i schowalam niewyprasowane taka to jestem dobra gospodyni domowa
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
to jest uczelniana biblioteka a upomnienia były tylko były wysyłane na mój stary adres,i tylko dzięki siostrze dowiedziałam sie o tym,bo poszla tam po jakieś swoje rzeczy no i właścicielka wyciagneła 3 upomnienia,no i wtedy pobiegłam do biblioteki ale za pożno niestety
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- własnie oglądam ruską tv i było powiedziane jak sie pójdzie krotko przed porodem na spacer na zbożowe pola to poród bedzie szybki i bezbolesny,a dzidzia zdrowa ,pierszy raz słysze![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
kochana ja prawie pól zycia w Rosji mieszkałam ze względu na tate
bo jest Rosjaninem---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- a minka smutna,bo nie ma nikogo |
|
|
|
#3139 |
|
Przyczajenie
|
widzę że tu ruch panuje
w końcu będzie z kim pogadać o głupotach i nie tylko ![]() coś o sobie i rodzince: mam na imię aśka mieszkam w krakowie mam synka Michałka wczoraj skończył 21 miesięcy i córeczke Anie 7 miesięcy obecnie u moich rodziców gnieciemy się z mężem i dziećmi bo szukamy czegoś do wynajęcia jak najtaniej troche zajęć jest przy nich ale daje rade :P teraz Misio spi a Anulka bawi sie w łóżeczku i coś opowiada misiom hehe wczoraj udało jej sie pierwszy raz stanąc w łóżeczku a mine miała taka jakby do końca nie wiedziała jak to sie stało ![]() tez kiedys płaciłam kare za książke ale do mnie zadzwoniła pani z biblioteki żebym sie zgłosiła lubie czytac ale teraz to ewentualnie wieczorami moge ...z prasowaniem tez u mnie różnie często sie zdarza że wsadzam nieuprasowane do szafy
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Asiu to Anula bardzo szybko stanela
moja Zuzia to zaczela dopiero jakies miesiac temu stawac leniuszek byla ale teraz juz zapindala na kolankach jak meserszmit no i staje przy wszytskim co popadnie nawet przy scianie juz kilka razy byly masakryczne upadki i ryk nie z tej ziemi ale co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() szczegolni ekolana sama mam na nich siniaki jak raczkuje z mala ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- O Ira a to Ci zazdroszcze ze znasz dobrze rosyjski teraz to jest przyszlosc, mysle ze powinnas to w zyciu wykozrystac---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- i jak nie ma skoro jestesmy
|
#3141 |
|
Przyczajenie
|
dokładnie wszystko jest do przeżycia
jak mi ania zacznie raczkować to dopiero będę miała sajgon w mieszkaniu hehe misiek już robi wystarczający ale przecież nie zatrzymam małego łobuza i trzeba będzie sprzątać ![]() Ira tez bym chciała umieć perfekt rosyjski ... zdawałam na maturze ale czy ja coś jeszcze pamiętam po rosyjsku to nie wiem
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
no własnie chce sie załapać na jesienny nabór do United bo akurat szukaja osób z rosyjskim
![]() Evela,jak wstawiałam minke to na pasku nikawo ne było ![]() ![]() Asiu rosyjski fajny jezyk ale ma trudna pisownie
Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-06-10 o 15:12 |
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
uczylam sie jezyka rosyjskiego w szkole podstawowoej i sredniej ale raczej nei moge powiedziec ze znam ten jezyk raczej koncoweczki to nie byla moja pasja, mniej wiecej pamietam jak sie czyta poszczegolne literki
![]() No lece do domu, trzymkajcie sie do wieczorka
|
#3144 |
|
kobieta za ladą
|
heeeeeeeej
Witam nową mamcię .prozse wpadać opowiadać nawet głupoty bo to wskazane![]() Anetka duuuuuuuuuuużo zdrówka dla zięciunia......do ślubu wyzdrowieje nie?? ![]() ja zmeczona coś wzcoraj tż przylazł z 2 zmiany a ja byłam tak zorana jak po westernie......dziś wstałam zamulona i żeby sie odstresować umyłam se podłogi nie mopem ino na kolanach nawet nie miałam zcasu siąść przy kawie bo to obiad prasowanie kozsuli i rzeczy malej an spacer...wyszłam o 13........mała mi kimneła 2 godziny![]() teraz siedze bom zmęczona za godzine kompanie i sru do wyrka bo amtka ledwo zipie i że już po 18 mocze dzioba ![]() ![]()
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
czesc jestem bo ta pojechal na ryby mlody baraszkuje w pokoju zaraz kolacja i mam nadzieje że zasnie
![]() Co sie dzisiaj w Bielsku dzialo to szok Mam bardzo ciężkiego stojaka przed zakładem i go podnosiło w ostatnim momencie auto uratowalam przed kraksa z stojakiem ale ja bylam w 20 sek cala mokra ale ładnie na mnie wyschło mam nadzieje że nie bede chora ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Anetko zdrówka dla Kubola
|
#3146 |
|
kobieta za ladą
|
co za puchy.......ale nic dziwnego skoro weekend sie zaczoł
![]() niunia wykąpana darła mi sie przy myciu głowy podniosłam jamyje dalej i sie pytam i co niunia aż tak zle było a ona do mnie yhy w domu mam 25 stopni zdycham
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
no u mnie spoko po burzy sie oczyscilo powietrze
a dzieisj wierek jak tata wszedł zrobil tak yyyyy tata
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
u nas też na burze szykuje,właśnie koleżanka z grupy do mnie jedzie,bo nie ma gdzie spać
![]()
|
|
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
a to czemu ira?
no u mnie to witr wiał z predkoscia 94 km/g grad i deszcz 32 mmna cm ![]() auta pozalewane drzewa powalone
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
sem na chwilkę...ciasto jeszcze nie upieczone
Dudi na weselicho to zdrów jak rydz będzie ![]() ![]() Dzięki za życzonka zdrówka...a dobre fluidki nam tylko pomogą ![]() Tak piszecie o burzach to się zchichrałam ![]() Kinia no zlituj się ...wiesz co......bo ubiję.....obaczysz ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- gadaj że z tobą cacy...bo już stracha mam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

to tak okraglo ale ona jeszcze fajnie malutka